Vizi Csaba kanadai kamionos híradása – 2022. május 6.

Vizi Csaba beszámolója az április 29–30-ai Ottawai találkozóról.


https://www.bitchute.com/video/McSNMuh4MJrI/

3 thoughts on “Vizi Csaba kanadai kamionos híradása – 2022. május 6.

 1. Sajnos nem ilyen egyszerű a helyzet, hogy elbontják a tesztelő állomásokat és kész.
  https://profitline.hu/eu-fel-kell-keszulni-a-jarvany-kovetkezo-szakaszara-435595
  Idézet:
  “a koronavírus-fertőzés jelenlegi alacsonyabb szintje lehetőséget kínál a tagállamoknak arra, hogy megerősítsék járványügyi felügyeleteiket, egészségügyi rendszereiket és általános felkészültségüket a világjárványokra. A testület ezért mindenekelőtt arra kérte a tagállamokat, hogy gyorsítsák fel az oltások és az emlékeztető dózisok beadását. Hozzanak létre olyan felügyeleti rendszereket, melyek már nem a koronavírusos esetek azonosításán és jelentésén, hanem megbízható és reprezentatív becsléseken alapulnak.”

  Azaz lemondtak a PCR-ről és most már csak becsülni fogják éppen mennyi a fertőzött.

  1. Ne esetszámokon, hanem a megbízható becsléseken alapuljon????
   Ez az utolsó mondat tényleg igaz??? Hisz ez egy viccnek is elmenne egy standup comedy-ben!

 2. A nem placebóval oltottak már minden bizonnyal tudják, hogy mit jelent az oltás. Betegséget és csökkent munkaképességet.
  A placebóval oltottak ezt nem tudják, ők nem is minősíthetők oltottnak.
  Az végképp nem logikus, hogy mitől lenne munkakerülő a nem oltott. Ha kizárnak valakit törvényekkel a munkából. akkor ki van zárva, de ez nem a saját választása. Az oltott az, aki egyre munkaképtelenebbé válik. Ezt elfelejtette az “újságíró” mondandójában kiemelni.
  Az újságíró lehet egy báb is akár, egy uszító baba. Az emberek gondolkozni is szoktak, és ez rajta itt és most abszolút nem látszott. Olyan volt, mint egy bekapcsolt magnó, nagyon babás. Ha igazi volt, akkor pedig számíthat arra, hogy ezt az uszítást az érintettek megjegyezték.
  A “munkakerülés” igazából azt jelenti, hogy a munkaképesnek kell(ene) majd a munkaképtelen helyett is dolgozni, mert ugye a robotok munkavégzése egy nagy kamu.

  Rosszul alakulnak a dolgok, a tervezett törvénymódosításokról szóló hírek alapján. A vészhelyzet a módosítással egyáltalán nem szűnik meg, és a WHO csatlakozás elleni fellépések is hatástalanok egyenlőre.
  Én is azt látom, hogy ha egy ellenfél ellen egy állam haderőt szervez, akkor a belső ellenség ellen is szükségessé válhat “haderőt” szervezni.
  Annyi nehezítéssel, hogy mai katonai eszközökhöz is kellene érteni, így minden támadottnak jót tenne egy harcképtelenné tevés “gyorstalpaló”…
  Mai MacGyver/Robin Hood alapok. Most helyzet van, és rugalmasan gyakorlatiasan is rá kellene készülni.
  Ha békét akarsz, készülj háborúra realitásnál tartunk. Se az állam, se a külföld nem fog megvédeni senkit. Pont támadó fél, mindenkinek a létbiztonságára tör, oltással, világpolitikával, törvénnyel, törvénytelenül vagy fegyverrel. Ez tény, kimagyarázhatatlan.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük