Catherine Austin Fitts, aki megjárta a mélyállam legmélyebb bugyrait

A mély-államból jöttem, mesterségem címere csak azért is az élet.

Catherine Austin Fitts, aki megjárta a mélyállam legmélyebb bugyrait elmondja nekünk mit látott, mit tapasztalt ott, és hogy ennek hogyan és miért logikus következménye az, amit manapság tapasztalunk. Erősen megvágott interjú, mert egyébként nagyon hosszú:

https://www.bitchute.com/video/48t0ZSwKzBfn/

19 thoughts on “Catherine Austin Fitts, aki megjárta a mélyállam legmélyebb bugyrait

 1. a faramuci “mélyállam” (deep state) magyar megfelelője: ‘háttérhatalom’ –

 2. Csak én érzem úgy, hogy a videó informativitása rendkívül alacsony? (informativitás: a vonatkozó és visszakereshető, hivatkozható konkrét adat / egységnyi beszédidő). Ismét meghallgattam egy kedvesen túldagasztott beszédet a közeledő tökéletes viharról… és vártam, hogy valami innovatív megoldást ad a kezembe, például egy esernyőt, vagy evezőlapátot, vagy uborkamagot. Az ilyen mélyértelműnek ható beszélgetések már trendet képviselnek a brandnewtube-on, odysse-n, bitchute-on, brighteon-on és hasonló helyeken. Kétségbeejtőnek találom, hogy jelenleg az ellenálló oldalról teljesen hiányzik az innováció. Nemcsak a leleményesség, hanem a bátorság is. Vagy magunk építjük fel rezervátumainkat, vagy járulékos pusztulásként fognak rólunk értekezni. A hibrid társadalom első jellemzője a virtualitással szemben felhúzott védőfal lenne: a virtuális szórakozással, virtuális pénzzel, virtuális adószerkezettel, virtuális hírvilággal, virtuális oktatással, virtuális szocializációval, virtuális kommunikációval, virtuális közlekedéssel, virtuális valósággal szemben kiépített pajzs. De amikor belegondolunk, hogy ennek milyen költségei és áldozatai volnának, milyen radikalitást igényelne, akkor, – egyelőre, – inkább a tökéletes viharról tartunk mélyenszántó leleplező semmit. A kórusnak prédikálok? Minden valószínűséggel. Többször elhangzik a videóban, hogy Mr. Globál valamitől fél, de vajon mitől?? Tényleg nehéz kitalálni? Attól, hogy inherens intelligenciája által tudja, hogy maga természetellenes jelenség, és a hazugság nem mindenható – nem mindent képes áthatni és nem lehet mindenhol egyszerre jelen, – és miután mindent elkobzott, azután ismét rabolnia kell, hogy fennmaradjon? Ha így folytatjuk, akkor eljön az az idő, amikor a Valóságban töltött időt pénzért és kreditszámokért cserébe fogjuk mértékkel élvezni, és engedélyköteles lesz, sőt ki kell érdemelni. A hazugság nem mindenható. Ha a feleségem virtuális lenne, én nőtlen lennék. Ha a vagyonom virtuális lesz, akkor én tökéletesen földönfutó leszek. Ha a valóságom virtuális lesz, akkor már nem én létezem, és aki helyettem ott nevemben létezni fog, az az értelmetlen ömagam vetülete lesz majd. Kegyetlen tördőfés lenne, ha kétmillió magyar állampolgár lemondana az okostelefonjáról, legalább egy évig. Ez egyéves, folytonos tüntetésnek minősülne. Én ezt az esernyőt ajánlanám, elsőként. Ugye, milyen radikális a valóság? Szinte nyugtalanító.

  1. Egy indiai bölcs szerint csak attól tudunk félni, amiről azt hisszük, hogy tudjuk. Van akinek ez a mumus, van akinek a covid és van akinek Mr. Globál. Ugyanezen a gondolkodó szerint a ” ‘kiértékelés’ (végkövetkeztetés) nélküli megfigyelés az intelligencia legmagasabb formája” (informativitás: googlizz rá, hátha megtalálod kitől idéztem. Ha nem, akkor vállalom, hogy én leszek számodra ezen gondolatok forrása… van jelentősége?)

   Nem hiszem, hogy a helyzetnek lesz egy innovatív megoldása. Nem látom okát, hogy Mr. Globál innentől miért adná fel, mondván “ok, nyertetetek” . Mr. Globál nyerésre áll. Jelenleg minden szálat tud mozgatni, miközben az embereknek csak kis hányada ágál ez ellen. Azt nem is említem, hogy az embereknek mekkora része tud megmaradni egy önazonos flow-ban (ahol sem a lázadásnak, sem az engedelmességnek nincs helye… az ember csak teszi a dolgát, mert azt érzi helyesnek és vállalja érte a következményeket. Nincs más opció) Az emberek nagyobb része nem is tudná kezelni, ha most kiderülne, hogy már évek (évtizedek?) óta hazugságban él. Mint a vak ember, amikor megtudja, hogy “nem fehér” (https://www.youtube.com/watch?v=Aicdfl1-bi8) Apa tudja már? 🙂 Egy többségi társadalmat meg lehet fordítani, bemondva a TV-ben, hogy “figyelem, figyelem, közérdekű közleményünk következik: sosem volt járvány” ? Nem az a nagy kérdés, hogy egy nap ez megvalósulhat-e, hanem, hogy a tömegek erre hogyan reagálnának: Híreket mondunk: emberek, a tudománynak nevezett propagandagépezet legyártott koncepciókat ad el nektek tényként már évtizedek óta, azért hogy manipulálhatóak legyetek egy világképpel. Mostmár kezdjetek el nyitottan gondolkodni és tartsatok önvizsgálatot a sok alaptalan félelemmel kapcsolatban! Persze, soha nem mond soha… mégis sokkal valószínűbnek tartom, hogy egy nap majd lesz egy új ‘hálaadás’ ünnep, amikor azért ad hálát a föld népe, mert a tudomány és a hatalom karöltve eltüntette a színről a gonosz tünetmentes vírushordozókat, akik nem voltak hajlandók beoltatni magukat. Bátrak földje, szabadok hazája…

   Számomra a fontos tanulság, hogy a jéghegynek már nekiment a hajó és innentől csak idő kérdése, hogy elsüllyedjen az, amit még mindig vissza akarunk kapni (egy másik indiai bölcs szerint: “a békéhez nem vezet út”).

   Én magam egy Mátrix féle végkifejletet tartok a legvalószínűbbnek: az erőviszonyok hasonlók, miközben a lázadók egyik karizmatikus vezetője meg van róla győződve, hogy a megváltó terv működni fog (és hát ne legyenek ebben illúzióink: ellenállásunk nem egy rés a pajzsukon. Ez a folyamat része, annyit engednek, ami kell ahhoz, hogy a terv működjön). Idő kell mire belátják, hogy ők maguk is a terv része. Egy egyensúlyi állapot fenntarthatja a dolgot: aki akar marad a rendszer része duracellként, mások szabadon távozhatnak. Ennek hiányában a program felemészti magát és a dolog újraindul. Ez az amire én tudok gondolni… de nagy valószínűséggel az élet majd meglep minket valamivel. Mert bármennyire természetellenesnek tűnjön is ez az egész, valójában ez a folyamat is csak az élet része. Egyszerűen azért, mert a része. Tapasztaljuk. Egy változás, amiben az élet részéről nincs morál (ahogy abban sincs morál, ahogy az oroszlán megeszi az antilopot, jelenleg az élet része), csak megtörténik. A morál, amit az egyén azért vállal fel, mert nem tud és nem is akar másként élni: az antilop (bárány?) nem akar ragadozni. Erőszak ellen nem lehet erőszakkal győzni: ha harcolunk valami ellen, akkor az egy idő után a saját képére formál minket. Az autentikus hitelesség (dharma), ami egy pillanatra sem alkuszik meg. Az ilyen emberek nem lesznek egy olyan folyamat részei, amivel nem tudnak azonosulni. Egyszerűen eltűnnek, vagy a hitelességükkel (energiájukkal?) hozzák a változást, ha az kell a folyamatban (pl. Jézus nem állt ellen az ítéletnek, hagyta magát ‘likvidálni’ és pont ezzel adott olyan irányt a kollektív tudatnak, ami ezeréves távlatokban hozott változást azokban az emberekben, akik tudnak másokat úgy szeretn, mint önmagukat). Ebben nincs innováció, ahogy pl. Weöres Sándor: Szembe fordított tükrök című verse sem innovatív:

   “Egyetlen parancs van, a többi csak tanács:
   igyekezz úgy érezni, gondolkozni, cselekedni, hogy mindennek javára legyél.
   Egyetlen ismeret van, a többi csak toldás:
   Alattad a föld, fölötted az ég, benned a létra.”

   Ezt a legalapvetőbb “egyetlen” megoldást nem kell újra feltalálni.

  2. Tökéletesen egyetértek veled.
   Már többször Írtam, hogy a világot ez a sok faszbúk nyomkodó, meg guglista juttatta idáig. Úgy elmerültek a kezükbe adott játékszerrel, hogy észre sem vették és behálózták őket teljesen. Pontosan, a nyomkövetős, gugli lehallgatós, gugli és faszbúk megfigyelős, eszközöket kellene már végre kidobni és nem tudnának leuralni… de miután ezt itt elolvassa, az okos telefonján a hülye felhasználó, csak pöfög , hogy ki ez a f….sz aki itt osztja az észt, hogy nem kell okos telefon ???
   Amíg erről a személyiség romboló/megfosztó készülékről nem tudnak lemondani addig robogunk a szakadék felé, és a szakadékban már hiába dobják el a telefont akkor már kötelező lesz a használata, viselése, hordása, de még akkor sem veszik észre, hogy milyen árat kellett ezért fizetnie az emberiségnek.
   Szóval amíg nem tesznek az emberek milliói valami engedetlenséget addig nem lesz vége soha, és csak jönnek a hullámok meg újabb variánsok aztán az újabb vírusok és azoknak a variánsai, és a digitális pénz és társadalmi kreditrendszer, s akik indították ezt az egész katyvaszt azok meg kényelmesen hátradőlve mondhatják egymás között :
   Na megcsináltuk ! Ezek olyan hülyék, hogy a nyájimmunitás helyett nyájidentitást adtunk nekik.

  3. Ha kétmillió ember lemondana az okostelefonjáról, az a következő eredményekkel járna (nem derül ki, hogy általában a mobilkészülékekről mondanának le, vagy csak az “okosokról”, én az előbbit feltételezem, mert másképp sok értelme nem lenne) :
   1. Nagy részük elveszítené a munkahelyét.
   2. Lehetelen helyzetekbe bonyolódnának nap mint nap, többségük egy egyszerű problémát sem lenne képes megoldani függőségének tárgya nélkül.
   3. A mobilszolgáltatók anyagi haszna alig csökkenne, a kieső bevétell meg behajtanák a megmaradt ügyfeleiken.
   4. A hatalom más megoldást választana szóban forgó állampolgárai megfigyelésére.
   ELLENBEN: Ha nem kétmillió ember, hanem az emberek túlnyomó része bojkottálná a “modern” digitális technikát (nem csak az okostelefonokat), ott tényleg elkezdődhetne valami.A valóság pedig cseppet sem nyugtalanító,inkább feladásra késztető. Egyelőre még van mit…
   [A rend kedvéért teszem csak hozzá: világunk ott tart, hogy nem kétmillió, de százezer embert is igen nehéz lenne találni, aki alkalomadtán ezt a lépést önszántából meg tudná/akarná tenni… :=(]

  4. JasszoGoth
   Számomra adott innovatív megoldást: cash friday (nekem majdnem minden nap készpénz nap van), kapcsolatépítés a normálisabb emberekkel (ez nekem új volt), ill spirituális úton önfejleszteni, mert “a korrupció az egész társadalmat áthatja” és önmagunknak kell változni elsősorban.
   (Nem kritizálni akarlak, csak mondom, hogy szerintem van benne megoldás ötlet.)
   Lehet, hogy csak nem vetted észre ezeket, de lehet hogy maximalista vagy, és előbb utóbb neked jobb ötleted fog támadni.
   Sajnos nem minden lekövethető az interneten, legalábbis nem nekünk, a benyomásainkra is kell támaszkodni sok esetben.

  5. Vannak, aki még ennyit se hallottak a dologról és ezért az információ soha nem elvetendő és lebecsülendő, mert mindig lesznek olyanok, akik nem hallottak még róla. De, ahogy a hölgy is mondta, mindenki mást tud, más oldalról látja és ezeket kellene összerakni, hogy a teljes kép kialakuljon belőle. Nekem pl az az információ jól jött, hogy jóformán minden pénzt az űrkutatásra fordítanak … Ennek pedig oka van. Nem tudom ismered-e a bibliai jelenések könyvét?! Ha olvasod és a vallásos mázt leszeded róla, akkor ott ennél az szövegnél – Jel. 12,7 És lőn az égben viaskodás: Mihály és az ő angyalai viaskodnak vala a sárkánynyal; és a sárkány is viaskodik vala és az ő angyalai; De nem vehetének diadalmat, és az ő helyök sem találtaték többé a mennyben. És vetteték a nagy sárkány, ama régi kígyó, a ki neveztetik ördögnek és a Sátánnak, ki mind az egész föld kerekségét elhiteti, vetteték a földre, és az ő angyalai is ő vele levettetének. Jel. 12,12 Annakokáért örüljetek egek és a kik lakoztok azokban. Jaj a föld és a tenger lakosainak; mert leszállott az ördög ti hozzátok, nagy haraggal teljes, úgymint a ki tudja, hogy kevés ideje van… – eléggé egyértelmű, hogy idegen entitások harcolnak a bolygóért és a szembenálló részüket, akik egyébként is felügyelték a földet és uralkodtak is rajt, most teljesen leszorították ide. És úgy néz ki, hogy néhány emberben szövetségesükre találtak amazok és az emberiséggel szemben is… Az eddig futtatott projektjeik is – elmebefolyásolás, szuperkatona program, robot és egyéb technológiák fejlesztése, stb – azt mutatják, hogy ennek a közöttük lévő végső csatának az előkészületei. Persze ebbe beletartozik a népességcsökkentés is eme írás szerint. Végül az említett írás szerint egy terraformálás után – “új föld projekt – “Isten városa leereszkedik a földre” és itt fog élni közöttük… Persze erre vonatkozó mondatok a biblia egyéb részeiben is megtalálhatók. De, más népek “vallási” emlékei is erről szólnak, hogy ezek az “istenek” visszajönnek… Ef 6,12 mert nem a test és vér ellen kell küzdenünk, hanem a fejedelmek és hatalmak, e sötét világ kormányzói ellen, a gonoszság szellemei ellen az égi magasokban. Más fordításban: Ef 6,12 Hiszen mi nem emberek ellen harcolunk, hanem szellemi természetû uralkodók és fejedelmek ellen, a jelenlegi sötét világot irányító hatalmas és gonosz szellemek ellen, akik a magasságban vannak.

  6. Jo otlet a mobil telefonok hasznalatanak a mellozese.-beszuntetese.Ezt meg lehet valoban csinalni -Csak mindenkinek el kell kezdeni es remelhetoleg egyre tobben csatlakoznak majd ehhez a dologhoz-,ami legyen ha kell um. egy mozgalom/ vagy egy un. meno es ,uj divat…..,,Ha telefonra van szukseg van vezetekes telefon ..Ha evtizedekig tudtunk/ lehetet elni ugy hogy telefon egyaltalan nem /vagy alig volt a lakasokban -es csak utcai telefon volt -akkor most is lehet elni – ha valoban akarjuk- mobil telefonok nelkul.

 3. Remélem, csak az előző megszólaló érzi úgy, amit leírt.
  Mr Global szándékairól, félelmeiről, stb. helyette, az ő nevében nyilatkozni merész felvállalás, és merész felelősség vállalás.
  Mr Global saját magáról egyelőre nyilvános képet fest azzal az aláírásával, amit elhelyez az ezüst-jodiddal képzett, gyorsan olvadó hóba, a nyílt, bejárt természetbe.
  Szerepel benne az ötágú csillag, és egy nagyméretű szexuális jelkép.
  Az emberből gépet vagy/és gépből embert gyártási ötletéhez: az a kép jelenik meg előttem, amikor a kiszuperálódott rozsdás húsos fémhalmazból
  egy állat próbál génkezelt (sugárzott, mérgezett vérű) ’emberi jellegű’ húst enni, amitől ő is megmérgeződik és rövid időn belül elpusztul.

 4. Pár napja azt játszák velem az internetfigyelő tényellenőrök,hogy rendszeresen hibára hivatkozva,vagy támadásra,újraindíttatják a gépem,majd azt vizionálják,hogy nincs internet,amit leginkább az erre az oldalra való belépésemkor jelzik,vagy éppen valamelyik leleplező,nekik nem tetsző oldalra akarok lépni!A kommentjeimet sorra törlik innen,pl.azt még nem tudtam feltenni,amikor Ursula von der Leyen a Nürnbergi 2 törvényt akarja megszüntetni! ,és egyebek!

 5. Ja,igen!Míg a videót néztem,kb.a felénél megjelent egy vörös vonal ,mellette egy csengő ,jelezve,hogy tilos úton járok a nézéssel!Fijjug tíz éve már tudom ezeket a dolgokat,de erőlködjetek feleslegesen!Tehettek akármit az nem fog a véleményemen változtatni!Eddig három gépemet tettétek tönkre,amiért majd benyújtom a számlát,akkor,amikor ezt a játszmát elvesztettétek!
  (Ez a szöveg a cenzoroknak szólt!!)

 6. No.-ban, Sensing városban, Branderburg tartományban az apa ( 40 ) megölte (40) a feleségét és három gyermekét

  Forrás:
  Fünf Tote in Brandenburg: Vater hatte Angst vor Verhaftung wegen gefälschten Impfausweises
  https://de.rt.com/inland/128125-fuenf-tote-in-brandenburg-vater-hatte-angst-vor-verhaftung-gefaelschter-impfausweis/

  Mert az apa a feleségének hamis védelmi igazolvány szerzett. De sajnos a feleség munkahelye rájött a hamísításra.

  Az apa attól a rendőrségi letartoztatástól félt és főleg attól, hogy elveszik tőlük a gyerekeket.
  Mondta főállamügyész, Gernot Bantleon kedden a dpa hírügynökségnek. További részleteket nem mondott.
  Az apa állítólag egy búcsú írást hagyott hátra.

  Ezért a feleségét és a három gyerekét lelőtte. És a végén magával is végzett.

  Most a cottbus-i államügyészség vizsgálja az ügyet.
  Az 5 személynek a boncolása egy pár nap időt vesz igénybe.

 7. Itt a másik jelent, hogy mi történik No.-ban a 3 G ellenőrzésnél a metrón

  Forrás:
  Polizeieinsatz in der Bahn: Eine Frau wird bei 3G-Kontrolle rausgeworfen – Augenzeugenbericht
  https://de.rt.com/meinung/128089-polizeieinsatz-in-deutschen-bahn-fahrgastin-wird-rausgeschmissen-augenzeugenbericht/

  A szegény tudós nőnek nincs meg a védettségi igazolványa.
  De a securite ellenrőr felengedte a metróra a szegényt. De közben leadta a drótot a rend őreinek, a zsaruknak.

  Erre felszállt a 3 db. erős zsarú és hangosan az “3 G ellenőrzés”-t kiáltott.
  De nem ellenőriznek senkit, hanem célzottan megálltak a szegény laptopon kalimpáló tudósnő mellett.
  Erősen megragadják a hölgyet és kizsuppolják, aki azt kiáltotta, hogy van jegye, amiért fizetett és hagyják már őt haza menni.

  De a rend őrei hajthatatlanok és egy jól begyakorolt fogással elvégzik a piszkos munkát.
  És a rend őrei azt is mondják a tudós hölgynek, hogy ő veszélyezteti a közösségnek az egészséget.

  A sok utas a PFP2 maszk mögé bújva nem vesz észre semmit.
  De egy megszólal hangosan, hogy jól van ez igy. És ezt igy kell csinálni.

  A cikk író megjegyzi, hogy legközelebb a nem oltóttat fel is fogják gyújtani a metrónak a kijáratánál.
  iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
  Nekem ugyan ez a jelenet játszódott le több templomba való belépésénél az ellenőrzéskor.
  Mindig mondtam én, hogy nekem jogom van az Isten házába bemenni, mert fizetem a tempom adót.

  De legútóbb addig erősködtem, hogy egy másik hölgy a háttérből hozzám lépett és azt mondta, hogy neki sincs védettségije.
  A hölgy abból a csoprtból volt, akik a mise után a védettséggel rendelkezőket szolgálta ki minden féle jó apérót, itallal,
  almával és még bórt is adnak a beoltottnak.

  Aztán jól elbeszégettem ezzel a hölggyel, hogy mi folyik itt az Isten házában. És a hölgy adótt nekem két almát,
  mert mondtam, hogy a feleségem sem oltatta be magát ezzel a génlöttyel.

  Elöször nem akartam az almát elfogadni, hogy nem vagyok én egy kóldus, gondoltam én. De aztán ott hagytam őket a fenébe.

  Én azóta sem lépek be egy Isten házába se, ahol ki van írva, hogy védettségi igazolványt kérnek a vasárnapi misékre.
  De ide még hétköznap sem lépek be. Mert azt tartom, hogy az ilyen hely nem az Isten háza, hanem az ördögé.
  Itt nem csak az Isten házáról van szó, hanem az egyházi klérus úgy tesz mint ha mi most egy normális világban élnénk.
  És teljesen cserben hagyja a bármi okból megerőszakolt szegény embereket. De különösen az egyház feje a római pápa követi el
  a legnagyobb hibát.

  1. “Én azóta sem lépek be egy Isten házába se, ahol ki van írva, hogy védettségi igazolványt kérnek a vasárnapi misékre.
   De ide még hétköznap sem lépek be. Mert azt tartom, hogy az ilyen hely nem az Isten háza, hanem az ördögé.”

   Nagyon igaz!

   Keresem de nem találom sehol azt a részt a Bibliában, hogy
   “boldogok akiket megszuriztak egy halálos álvakcinával, és ennek érdekében eltűrnek minden banális hazugságot, mert övék a mennyek országa”

   Vonatkozó és javasolt
   https://www.fromrome.info/2021/11/19/how-to-fight-the-great-reset-spiritually/

 8. A Catherine Austin Fitts-szel folytatott beszélgetés sok mindenre rávilágított. Jól érthetően utalt arra, hogy a világ kormányait igen súlyos
  fenyegetésekkel kényszerítik saját népeik megnyomorítására és ilyesmi ellen nem tudnak védekezni (aki megpróbálja, az rosszul jár).
  Nyilvánvaló, hogy megtervezett, szándékos népirtásról van szó, amit a legszélesebb körben tudatosítani kellene.

 9. “igyekezz úgy érezni, gondolkozni, cselekedni, hogy mindennek javára legyél.”
  “Alattad a föld, fölötted az ég, benned a létra.”
  “Ezt a legalapvetőbb “egyetlen” megoldást nem kell újra feltalálni.”
  Tapasztalhatóan a Föld ökológiai egyensúlyának reálisan elérhető megőrzése nem sikerült az utóbbi kb.200 évben, és az egyensúly megőrzésének szándéka egyáltalán nem látszik Mr Global által. A “javára lenni” értelmezését például Mr. Global megoszthatná nyilvánosan, ő hogyan gondolja, a “mindenki” szempontjából. Mint legnagyobb haszonélvező, fontos a véleménye.
  Ha a Földet zárt rendszerként tekintjük, a zárt rendszereken belül működik egyfajta egyensúly, ami a Föld esetén sérültnek mondható. A Föld nyitott rendszerként kölcsönhatásban áll egyéb (nyílt és zárt, attól függ, honnan nézzük) rendszerekkel, így feltételezem, hogy az űr működésére is kihat a sérülés.A többi dimenzióra is(amik létezését a fizika elismeri és elfogadja).
  Valamiért szükséges az interjúban említett űrprogram. Olyan, mintha feladták volna a Föld “öko állapot helyben megjavítás”-i opciót, olyan, mintha ki kellene dobni, javíthatatlan lenne. Máshonnan pedig kiváltható a javítás (pl. ami a Földön félrement, majd az űrből megoldható lesz). Ez a probléma kiterjesztés értelmezhető egyfajta hitelességi bukásként.

  1. Teoretikusan nagyon sok szempontból lehet értelmezni a helyzetet és Mr. Global szerepét is ebben a történetben.

   Pl. egyáltalán nem biztos, hogy ők a rosszfiúk (ha a teljes képet nézzük… amennyire az ember tudja a teljes képet nézni
   http://www.gorothna.hu/olvasnivalo/beszelgetes-rejtettkezzel.html

   Amire én gondoltam: a leginnovatívabb megoldás egyben a legalapvetőbb. Ez a meccs meglehet arról szól, hogy ez egyének legyenek tisztában önmagukkal. Minél több ember van egyenesben önmagával (“Minden féltett dolognál jobban őrizd meg a szived, mert abból indul ki az élet” (Példab.4,23.)) annál kevessebb ‘hatalma’ van Mr. Global-nak (van olyan verziója a sztorinak, ami szerint ez a dolog nem is a hatalomról szól, hanem az emberi szívek ‘katalizálásáról’)

   Bárhogy legyen is, a ‘visszaütés’ bármilyen innovatív legyen is, mindig a félelemről szól. Ahogy a meghunyászkodás is.

 10. Köszönöm, megdöbbentett a szöveg.
  Sok megállapítás, például a ki kinek a karmájának a ledolgozásában segít, és tényleg segít-e, illetve fogalmi definíciók többféleképp értelmezhetősége, és általánosítások miatt ez a játék csapda illúziót kelt. Soha véget nem érő kérdezz-felelek játékként energia veszteség spirituális elvekről beszélgetni, amikor az embereknek a napi itt és most döntéseket kell meghozni és a túlélésért dolgozni.
  A válaszok a ködfátyol mögül érkeznének, ködösítetten. Más a valóság szintünk.
  Mr Global személyes bemutatkozása a széles közvélemény előtt továbbra is igény lehet.

  1. A csatolt anyag egy gondolatébresztő írás (lehet: ha nem félünk gondolkozni) arról, hogy egy dolog nem mindig az aminek látszik. A teljes kép gyakran egészen más, mint amit a részinformációk alapján gondolnánk.

   A reakciód után viszont picit visszaigazolva érzem a meglátásomat: az ember azzá válik, ami ellen harcol.
   A narrativád kisértetiesen hasonlít Mr. Global narratívájához: “energia veszteség (ide tetszés szerint beilleszthető bármilyen egyéb vád) spirituális (ide beilleszthető bármilyen ok: orvosi, etikai, holisztikus stb) elvekről beszélgetni, amikor az embereknek a napi itt és most döntéseket kell meghozni és a túlélésért dolgozni”
   Ne gondolkozz, ne ismerj meg több nézőpontot, ne legyen széles a látóköröd, ne adj esélyt ‘hiteltelen’ információnak: cselekedj most! Vedd fel az oltást (vagy épp ‘harcolj Mr. Global ellen), mert ez a megoldás!

   Csapda illúzió: az emberi élet egy paradox és nem tudjuk kiparadoxonálni 🙂 Ha adott egy rendszered és szeretnéd a rendszer bármilyen paraméterét pontosan megmérni (hogy döntést hozz), hová tennéd a mérőműszert? Ha a rendszeren belül helyezed el, akkor a mérésed biztosan rossz lesz: a mérőműszer önmagát is beleméri a végeredménybe. És hát ezek vagyunk mi: magunkat (az adott korlátainkat pl. hogy nem tudunk alapvető dolgokat sem a saját létezésünk természetéről) is belemérjük a döntéseinkbe.

   Ha úgy érzed, hogy megoldás in-the-box adva van és csak meg kell találnunk, szíved joga e szerint cselekedni, de sztem az előző példával már lelőttem a poént: én nem tudok túl sok esélyt adni in-the-box megoldásoknak. A ‘chanelling’ lényege, hogy olyan információt próbál a ‘dobozba’ juttatni, ami az ott élők számára az előrelépést jelentheti szemléletmódban (az emberek esetében, mert mondjuk sem a logika, sem az érzékszervek számára nem elérhető: fátyol mögül érkezik, mert máshonnan nem megszerezhető). Aztán mindenki maga eldöntheti mennyire tud az ilyen információ hitlességében megbízni. Ahogy a Matrix Orákulum is hangsúlyozta: neked kell eldönteni miben bízol.

   Más lenne a valóságszintünk?

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük