Bhakdi, Najadi, Weikl: Melyik ország állítja le először a géninjekciókat? Svájc? Thaiföld?

Egy 2023. január 24-én közzétett felvételen dr. Ronald Weikl passaui nőgyógyász Pascal Najadi svájci filmrendezővel és prof. Sucharit Bhakdi epidemiológus/mikrobiológussal beszélgetett.

Pascal Najadi nemrég feljelentést tett Alain Berset ellen, aki egészségügyi miniszterként anno szemközt hazudta az embereket arról, hogy az oltási bizonyítvány garantálja, hogy a beoltott személy nem fertőz. Ezzel a valótlan állítással tömegeket vett rá a géninjekcióra, magát Najadit is. A Berset elleni büntetőeljárás elindult, részletekről egyelőre nem szabad beszámolnia.

Prof. Bhakdi thaiföldi származású, de gyerekkorának egy részét Svájcban töltötte, mert édesapja Bernben volt thaiföldi konzul. Prof. Bhakdi nagyon örül annak, hogy a számára csodálatos Svájcban végre elindult valami reménnyel kecsegtető jogi eljárás. Prof. Bhakdi január elején Thaiföldön tartózkodott és úgy tűnik, hogy Thaiföld is érdekelt az oltások hatásainak felderítésében, ugyanis rengeteg fiatal károsodott vagy halt meg az oltáskampány óta, többek között a király 44 éves lánya is teljesen hirtelen, váratlanul hunyt el. A hercegnő halálát egy mycoplasma fertőzéssel magyarázták, ez szerepel a halált okozó diagnózisnál. Pedig minden infektológusnak tudnia kell, hogy a tünetek egyáltalán nem passzoltak a diagnózishoz. És ennek többen hangot is adtak.

Prof. Bhakdi szerint a thaiföldi hatóságok és a kormány ellentétben a nyugati országokkal csupán ignoranciából vettek részt az oltási kampányban és valószínűleg nem tudatos bűnrészesként. És ezért nyitottabbak is arra, hogy tisztázva legyen a dolog. Prof. Bhakdinak lehetősége volt arra, hogy két órán keresztül beszélgethessen a kormány egyik magasrangú, nagy befolyással rendelkező tanácsadójával, mégpedig más orvosok jelenlétében. És ez az ember elmondta, hogy már két és fél éve gyanakszik, hogy valami nem stimmel. A prof. Bhakdival való beszélgetés után pedig meg volt róla győződve, hogy a thaiföldiek részéről tévedés történt, a gyógyszeripar részéről viszont bűncselekmény. Prof. Bhakdi felhívta a figyelmét arra, hogy a géninjekciók adásvételi szerződései a Pfizer és az országok között, tehát a Thaifölddel kötött szerződés is csaláson alapul és meg is mutatta a Pfizer erre vonatkozó dokumentumait.

Ez a magasrangú tanácsadó másnap összehívott egy online-konferenciát, melyen több mint 200 személy vett részt, köztük kormánytagok, egyetemek képviselői. Ők mind informálva lettek a prof. Bhakditól hallottakról. Az egyik résztvevő, egy herceg elmesélte, hogy egy jó barátja is hirtelen, váratlanul hunyt el a géninjekció után. Most elindult egy mozgalom Thaiföldön, informálták a fősodratú médiát és sorra készülnek az interjúk a témában. A királynak két gyermeke érintett a géninjekciók okozta károsodásban: az egyik lánya és az egyik fia, aki turbórákot kapott. A lehetőség adott, hogy Thaiföld beperelje a Pfizert az USA-ban. Remélhetően élnek vele.

Pascal Najadi elmesélte, hogy ő, a felesége és az édesanyja három Pfizer-géninjekciót kaptak. A véreredményeik nem valami fényesek, ezért az orvosok most a tüskefehérje mennyiségét fogják megvizsgálni a vérben, illetve biopsziát végeznek, hogy felmérjék, mennyi tüskefehérje van a szövetekban. Ha meglesznek az eredmények, Pascal Najadi nyilvánosságra fogja hozni.

Beszéltek még arról, hogy a WHO törölte az emberi jogokat a Nemzetközi Egészségügyi Előírásokból (IHR) és arról, hogy továbbra is kényszeríteni próbálják az országokat az mRNS-géninjekciókkal való oltásra. A WHO egy privát irányítás alatt álló intézmény, legfőbb irányítója Bill Gates és ez a privát szervezet kényszerítette rá az egész világra a géninjekciókat. Egyetlen megoldás, kilépni a WHO-ból.

Najadi prof. Hockertz gondolatát idézte, mi szerint a géninjekciózott emberek 20-30 százaléka 5-7 éven belül meg fog halni. Prof. Bhakdi kevésbé drámainak látja a helyzetet, de szerinte is kétségtelen, hogy százmilliók életét rövidítették meg ezekkel az injekciókkal.
Najadi ismer orvosokat, akik jövő héten tesznek feljelentést az egészségügyi hatóságok ellen, mert azok kényszerítették őket, hogy oltaniuk kell. Ha a megzsarolt orvosok felállnak, akkor nyert ügyük van.

Dr. Weikl úgy gondolja, hogy az orvosoknak újra emlékezni kellene a genfi nyilatkozat azon pontjára, mely szerint egy orvos még fenyegetettség esetén sem használja fel orvosi tudását az emberi jogok és a polgári szabadság megsértésére.

https://rumble.com/v26xlus-bhakdi-najadi-weikl-welches-land-stoppt-als-erstes-die-genbasierten-impfung.html


Biró Éva

10 thoughts on “Bhakdi, Najadi, Weikl: Melyik ország állítja le először a géninjekciókat? Svájc? Thaiföld?

 1. Volt már szó a szívproblémákról. (Sajnos lesz is. Főleg, hogy halljuk, ezentúl mindenféle oltást mRNS alapúra terveznek – jönnek majd „száznapos” futószalagon.)
  Videójáték és klímaváltozás… persze:

  https://www.zerohedge.com/covid-19/australia-sees-heart-attacks-increase-17-2022-experts-blame-pandemic
  Ausztráliában 17%-kal nőtt a szívrohamok száma 2022-ben – A szakértők a világjárványt okolják
  2023. január 25.

  Az elmúlt hónapokban a közvéleményt híradások özöne bombázta, amelyek megpróbálták megmagyarázni a szívinfarktusok számának folyamatos emelkedését a nyugati országokban az elmúlt két évben. A járvány leginkább azért aggasztó, mert nagyszámú fiatal és egyébként egészséges embert sújtanak szívproblémák, amelyek egyébként csak idősebb vagy klinikailag elhízott betegeket érintenek.
  A trend magyarázatai a videojátékoktól a klímaváltozásig mindent hibáztatnak. Természetesen ezek a bűnbakok nem magyarázzák meg a szívelégtelenség statisztikai ugrását az elmúlt két évben. A leggyakoribb narratíva szerint a covid vírus az ok. Ezzel az elmélettel az a probléma, hogy nulla bizonyíték támasztja alá azt az állítást, hogy a covid potenciális szívbetegségeket okoz. Valójában a tanulmányok azt mutatják, hogy nincs olyan, hogy “covid szív” – ez a hamis fogalom, amelyet a mainstream média terjesztett a világjárvány kezdetén.
  A “szakértők” értetlenül állnak? Vagy megpróbálják elkerülni a nyilvánvaló tettest.
  Ausztráliában 2022 csak első nyolc hónapjában 17%-kal nőtt a szívrohamok száma és úgy tűnik, hogy a kutatók szándékosan kerülik a covid mRNS vakcinák említését. Ehelyett továbbra is a covid fertőzést hibáztatják, valamint számos perifériás és közvetett kiváltó tényezőt, amelyek a bezárásokhoz kapcsolódnak.
  Számos tanulmány kimutatta, hogy közvetlen kapcsolat van az oltás státusza és a szívizomgyulladás között, különösen fiataloknál. A Big Pharma és a kormányok kísérletei az ilyen információk elnyomására kudarcot vallanak. Ha a mellékhatások az mRNS által kiváltott autoimmun rendellenességek kialakulásához kapcsolódnak, ahogy azt egyes kutatók gyanítják, akkor sok beoltott embernél a tünetek hónapokig vagy évekig nem válhatnak láthatóvá. De az idő múlásával a nyilvánosság számára világossá válik a kár mértéke.
  A veszélyekkel kapcsolatos vakcinapárti vizsgálatokba gyakran nem vonnak be nem oltott embereket kontrollcsoportként a mellékhatások meghatározásához, ami azt sugallja, hogy el akarják rejteni a covid-oltással kapcsolatos egészségügyi kockázatokat. Végül a kérdések és a halálesetek túlságosan is feltűnővé válnak ahhoz, hogy a mainstream figyelmen kívül hagyhassa őket. Vajon a fáklyák és vasvillák jelentik az oltások végrehajtói és a Big Pharma elkerülhetetlen végét?

 2. Akik beoltatták magukat, megkapták, amit akartak: megőrizhették a munkájukat, amit az oltatlanok nem, utazhattak, amikor az oltatlanok nem, mehettek zenés-táncos rendezvényre, amikor az oltatlanok nem, járhattak egyetemre, amikor az oltatlanok nem, megkapták a szükséges egészségügyi beavatkozást, amikor az oltatlanok nem. Tisztelt sok-sok aggodalmaskodó! Ez a valódi probléma. Tessék ez miatt ugyanolyan vehemenciával méltatlankodni, mint minden más miatt. Aláírt papír alapján történt az oltás, beleegyezéssel, egy cél miatti akarattal (munka, szórakozás, utazás, anyámkínja). Most lehet menni az aláírt papírral a szószólókhoz. Lehet otthon ülni a fotelban ezeregyszáz mellékhatás miatt és gondolkodni. Nagyon ráfér az emberiségre.

  1. Igen. Erről van szó.

   Hiába mondtam a hozzátartózóimnak, hogy ez a vedőoltás nem az aminek hazúdják nekünk.

   De a helyzet ennél rosszabb. Mert engem is az oltási tű alá akartak cibálni. Hamis hülyeségeket mondtam nekem, hogy már
   gyerekkorunkban is kaptund ilyen, meg olyan oltást.

   Meg a beoltott családtagtól kérdeztem, hogy mi történt a covid-19 oltás útán ?

   Amire a válasz az volt, hogy ő vagy két hétig kínlódótt a Jansen nevü oltás útán.
   Erre mondtam, hogy nekem az ilyen oltást nem adnak be, az már bíztos.

   Amikor meg arról volt szó, hogy Ausztriában kötelező lesz az oltás és az oltatlan meg komoly büntetések néz elébe,
   akkor meg megtapasztaltam a kárörvendést is, ami igy hangzott:

   Mit teszel akkor, ha majd kiküldik neked a büntetést ?

   Erre a válaszom az volt, hogy akkor kénytelen vagyok fizetni ennek a fasiszta államnak.

   Erre föl, most mit ad az Isten ?

   A kárörvendő oltott személy most szívritmus zavarokkal küzd és vagy 3 féle TEVA rosszhírü gyógyszert szed.

   De az oltott személy a hibáját még most sem ismeri el. Hanem az oltási téma nála most már tabu.

  1. … és ennek a visszaeső bűnöző szindikátusnak adta el Ursula von der Leyen, valamint az EU összes kormánya az 500 millió állampolgárát tokkal-vonóval, laborpatkánynak.
   A bűnöző szindikátus, Ursula von der Leyen és az összes kormány a helyén van, él, virul, és gazdagodik, miközben a laborpatkányok rekordméretekben pusztulnak, meg- és elnyomorodnak. Szép Új Világrend.

 3. A tiroli onkológus bebizonyította, hogy ha ez emberek egy része felállna és azt mondaná, hogy nem kérjük ( az oltás, a csalást,
  a médiáknak hazugságait és az igazságszolgáltatásban igazságot kérünk ) akkor az elnyomó hatalom ereje rögtön megszünne felettünk.

  Mert tételezzük fel, hogy egy cégnek 100 alkazmazottja van. És elrendelik a génvakcinázást. De 20 alkalmazottat nem tudja a cég
  a kényszerre rávenni.

  Mi történik ?

  A 20 ember röpül, vagyis elmegy a cégtől. A megmaradt 80-al a cég nem tudja ellátni a feladatát. De ha a megmaradt 80 állandóan beteg,
  a génvakcinázás miatt, akkor mi van ?

  Ausztriában például Tirolban az egészségügyben a helyzet odáig fajult, hogy most már előírják, hogy csak oltatlan alkalmazottat keresnek.

  Forrás:
  Mit Falschinformationen zur Impfung gedrängt – Klartext von Dr. Hannes Strasser
  https://www.kla.tv/24874

  Dr. Hannes Strasser elmondta, hogy a génvakcinákban lévő lipid NP (nano partikel ) az emberi és állati szervezetre egy nagyfokú méreg.
  Útólag elvégezték ezzel kapcsolatos állatkisérleteket. És az állatok nagy része a kisérletben elpúsztult. Ez a NP a szervezetben egy
  nagyom erős gyúlladást okoz. És még senki sem tudja, hogy ez az anyag egyátalán a szervezetből valaha is ki tud ürülni.

  Ezek a génoltások az emberi immunredszert képletesen egy vasúti sínrendszerre varározsolják át. Tehát a vonat a sínen nagyon gyorsan
  halad a célnak az írányában.

  De mi van akkor, ha most egy virus a szervezetet jobbról, vagy balról támadja meg ?

  Ekkor a szervezet egyátalán nem tud ezzel kapcsolatban védekezni. És látni kell azt, hogy az egészséges életnek, a szervezetnek a
  valóságban egy nagyon rugalmas védekező rendszerre van szüksége. Mert ha ez nincsen, akkor a szervezet könnyen nagyon nagy
  bajba kerülhet.

  1. Tisztelt B. Gy.!
   Éppen erről van szó, az egyidejű ellenállásról. Hol valósult ez meg? Sehol! Nem ott kezdődik a probléma, hogy mi is van a vakcinában és az milyen mellékhatást produkál, ez a sorrendben már csak sokadlagos kérdés. Időben és sorban előbb történt a kényszerítés, a diszkrimináció, a diktatórikus parancsok, ellentmondást nem tűrő utasítások, kussra leredukálva az emberek nevét! Én még mindig ott tartok, ami a gyermekek diszkriminálásával történt, hogy hazazavarták őket az iskolából, és ezt mindenki hagyta, tűrte: más szülők, tanárok, iskolaigazgatók, mindenki sunyiban lapult, féltve a nyavalyás beosztásukat! Íme, ez a rengeteg bátor hős, és azóta is síri csöndben van mindenki, nem lett kibeszélve, átbeszélve az egész helyzet, hogy mit is tettek, mit is hagytak, mit is tűrtek, mit is viseltek el sunyiban, meghunyászkodva??? Ez a probléma! Nem más, nem az, hogy összeesik a hülye, aki hat oltással a karjában földig borul a közhatalom előtt, és pofázik (igen, pofázik) az oltatlanoknak, hogy megölik az embertársaikat! Ha az örök élet nedűjét tartalmazná a vakcina, akkor is ugyanolyan bűncselekmény az egész folyamat, a legelső betűtől kezdve a legutolsói! Nem a vakcina tartalma a lényeg, hanem a demokratikus jogállami alapértékek diktatórikus félresöprése, semmibe vétele, erőszak, fenyegetés, zsarolás alkalmazása az év minden egyes napjának minden egyes órájában! Ez a probléma! Tessék körbenézni az embertársaink között: ezek a mi embertársaink: buták, hiszékenyek, ostobák, könyökölve érvényesülők, képtelenek a gondolkodásra, ellenállásra, a nem kimondására, nincsenek elveik, nincs tartásuk, nincs józan ítélőképességük! Ilyen emberek között élünk, akiket meg kell menteni a mellékhatásoktól!

   Bennem megszakadt valami. Forgolódok, hogy én vagyok-e az az ember, aki idáig is voltam, de nem tudok sajnálatot érezni a saját döntésük, ostobaságuk miatt a veszedelembe menetelő emberek iránt! Nem megy! Sokkal, de sokkal nagyobb a tét annál, minthogy összeesik valaki. Újra csak ismétlem önmagam. Riták szólok hozzá az itt elhangzottakhoz, de akkor újra és újra ugyanazt írom, kíméletlenül, mert e témához való hozzáállás ezt feltételezi és ez az egyedüli helyes hozzáállás!

 4. Az alpesi köztársaságban is dübörög a demokrácia. Mert most a főimposztort, ez egészségügyes Alain Berset ( franc. Svájc) a kurtizán
  média elkezdte ezerrel védeni.

  Ez úgy történik, hogy Pascal Nagadi vádpontjait már elferdítették, Tehát már az eget verő vádpontot olyan semmitmondó kis bünesetre
  redukálják le. Azon kivül most már a főimposztort már a Svájcban meglevő nemzeti ellentétekkel is alátámasztva védik. Ez úgy
  hanzgik, hogy a főimposztor a francia svájcban nagyon népszerü. És hogy a bünesetet a francia Svájcban egészen másként itélik meg,
  miint a német Svájcban.

  A másik sajnálatos esemény, hogy felállítottak egy Parlementi Vizsgáló Bízottságot, amit PUK-nak neveznek. De ez a bíztottság, szerintem
  nem fog semmit sem kivizsgálni és az estet el fogják sikálni. Mert a kollektiv nyugati demokráciák csak ilyenek, vagyis végtelenül
  korruptak. És a politikusok a választóik felé nem elszámoltathatók.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük