Von der Leyen nagyot bukott

Az uniós ellátási láncról szóló törvény, amely az ötszáznál több alkalmazottat foglalkoztató vállalatokat kötelezte volna a teljes ellátási láncuk ellenőrzésére, megbukott, és így keserű vereséget jelent Ursula von der Leyen számára. Három évnyi intenzív tárgyalás után a tagállamok elutasították a törvényt, mindössze tizenhárman szavaztak mellette.

Forrás: Der Abgeordnete @ YouTube
Eilmeldung: Von der Leyen scheitert krachend
https://youtu.be/1ZrO4-3Zig4

8 thoughts on “Von der Leyen nagyot bukott

 1. Ezt az 500 fős létszámot nem biztos, hogy értik az olvasók.
  Én akkor találkoztam vele, amikor a Wissenschafftplus Magazin 03/2020 számában a How dead are virus anyway? All claims of Virus Existence Refuted; Interview, Dr Stefan Lanka, molecular and marine biologist című cikket olvastam.
  Dr. Lanka meséli, hogy Liechtenstein hercege megfogalmazta azt az elvet a “The State in the Third Millennium” című könyvében, hogy az állam összes területén (ahol lehetséges) kis struktúrájú önigazgatás szükséges, mert különben a fölérendelt struktúrákban elveszik az egységek áttekinthetősége, a nagyobb egységek adminisztrációja pedig nem hatékony és mindig túl drága. A Geox cég ezt az elvet úgy alkalmazza az üzleti szervezeti felépítésében, hogy minden alkalommal új céget hoz létre, amikor a régi cég elérte az 500 fős alkalmazotti létszámot. Ezt a határt húzták, ahhoz, hogy a csoportban az áttekinthetőséget, az egymásba vetett bizalmat, és ennek alapján az együttműködő munkát lehessen biztosítani.

  Azt nem tudom, hogy az irányíthatósági határ miért pont 500 fő, de az biztos, hogy van egy cég db szám határ is, ami felett nem ésszerű a gazdasági erő egy kézben tartása, konszolidáltan. Ezen határok alatt pedig belsőleg kontrollálható a szervezet, józan ész alapján eleve szükségesen, a gyakorlat által megkövetelve. A gyakorlatban szerintem ez az átláthatósági létszám határ kb. 100 fő egységenként. Külső kontrollra pedig minden gazdasági egységnek szüksége van, önmagában mérettől függetlenül.
  Az, hogy az átláthatóságot nem szavazták meg, azt jelentheti, hogy a monopóliumok nem akarják, hogy az üzleti láncaik és kapcsolataik átláthatóak legyenek, ők viszont minden kisebb konkurrencia üzleti kapcsolatrendszerét át akarják látni. Valamint olyan, csak egymásban való részesedést birtokló vállalat láncokat tarthassanak fenn továbbra is, ahol pl. ezek könyvvizsgálata nem kötelező, kb. azt könyvelhetnek, amit akarnak.
  Létszámtól függetlenül kell a kis simlis céget, cégcsoportot és a nagy simlis céget, cégcsoportot is elkapni. Ha a méret nem a végtelen nagy, hanem korlátolt, akkor mindez könnyebb, ezért van értelme a maximalizálásoknak. A fák sem nőnek az égig.

 2. Minden csalás és hazugság! A vírus kamu, és a virológia pedig egy szélhámos áltudomány.
  Egyre több részlet derül ki arról, hogy mit művelnek virológia fedőnéve alatt:

  Hogy szerkesztik a “vírust” számítógépen?
  “A genomszekvencia a BIOINFORMATICS segítségével a feltételezett vírusban és a víruson lévő különböző fehérjékről szóló állítások alapja. Ez azt jelenti, hogy egy számítógépes adatbázisból származó genetikai szekvenciát használnak, amelyről soha nem bizonyították, hogy kódolnak bármilyen vírust.
  Olyan géntöredékeket vettek ki egy szövettenyészetből, amelyek RNS-t és DNS-t tartalmaztak emberektől és állatoktól (!!!), és számítógéppel összerakták őket, mint egy puzzle-t. génszekvenciák légből kapott hozzáadása, ha a talált töredékek nem illeszkedtek egymáshoz.

  A SARS koronavírus genomjának sematikus bemutatása:
  Az Mpro, a célzott proteáz létezése csak egy számítógépes adatbázisból származó genomon alapul. Az Mpro szerkezetének meghatározásához vették a genetikai szekvenciát, létrehoztak egy plazmidot és beillesztették az E. Coliba, hogy előállítsák, ismét egy számítógép által létrehozott genomból származó genetikai szekvencia alapján! ”

  Ettől még horrorisztikusabb a “kamu vírus izolálási folyamata”:
  „Emberi légúti hámsejttenyészetek felülúszóját gyűjtötték össze, amely citopátiás hatásokat mutatott, és 2%-os paraformaldehiddel inaktiválták legalább 2 órán át, és ultracentrifugálták a vírusrészecskék ülepedéséhez.
  A citopátiás hatást mutató humán légúti hámsejteket összegyűjtötték és 2% paraformaldehid-2,5% glutáraldehiddel fixálták, majd PON812 gyantába ágyazott minőségű etanollal dehidratált 1% ozmium-tetroxiddal rögzítették. A gyantablokkból metszeteket (80 nm) vágtunk ki, és külön-külön uranil-acetáttal és ólom-citráttal festették meg. A negatívan festett rácsokat és az ultravékony metszeteket transzmissziós elektronmikroszkóppal figyelték meg.”
  Forrás: Anita Baxas professzor
  https://anitabaxasmd.substack.com/p/why-antiviral-pharmaceuticals-cant?utm_source=post-email-title&publication_id=1748324&post_id=142493559&utm_campaign=email-post-title&isFreemail=true&r=1vj4u6&triedRedirect=true&ut
  Nincs tudományos bizonyítéka semmilyen vírusnak, és az izoláció egy baromság, a virológia egy szélhámosság.
  Ez nem tudomány, hanem az emberiség tömeges pusztításának, az emberi genom szándékos átalakításának 21-ik századi Mengele terve, valós időben történő világméretű emberkísérlet.
  Hogyan bízhatunk ezek után az orvosokban, és a kutatókban?
  A Nobel-díj pedig a népirtás hatékonyséának fokmérője. Minél gyilkosabb az eljárás, annál nagyobb az esély a NOBEL-díjra.
  Elég ha csak a tömeggyilkos politikusok Nobel-békedíjára gondolunk…)))

  1. a Föld pedig lapos, ugye?
   kérem menjen el a szélére, és ugorjon le. nincs szükség hülyékre ebben a világban. /túl sokan vannak, ezért áll így/.
   Amennyiben nincs olyan entitás, hogy “vírus”, menjen el Amszterdamba, szeretkezze végig az összes prostituáltat védekezés nélkül, és beszélgessünk 10 év múlva.
   Mennyi hülye van még.
   Maga Kopernikuszt égetné még 2020-ban is.
   Mennyi hülye van még, ezért tart a világ itt.

   1, vírus van, létezik, a covid is, laborban rakták össze, az, hogy nem izolálták egységes formában, csak azért van, mert rendkívül mutagén formailag, strukturálisan. A tudománytörténetben SZINTE MINDEN VÍRUST TÖBB ÉVES, VAGY ÉVTIZEDES KÉSÉSSEL TUDTAK IZOLÁLNI. /de attól még léteztek, most pedig hetente küldik az új, laboratóriumban, számítógépen tervezett mutánsokat, mely mindig egy kicsit más, hogy a szervezet ne ismerje fel/
   2, a covid oltások génterápiás népírtó eszközök /ebben egyet értünk/.
   3. a kikísérletezett laborvírusok terjesztése repülőgépes szórásokkal történik, aeroszolos formában. ez után már könnyen terjed akár cseppfertőzéssel is, de nem ez a fő terjedési út, hanem. a szórás.

   Ezt a 3 tételt viszont Ön kb. soha nem fogja belátni, mivel A KOGNITÍV DISSZONANCIÁJA nem engedi, hogy Önnel vírusokról beszéljünk.

   Ön egy elektronmikroszkóp-tagadó, Kopernikusz-égető, 2024-ben is!!!!
   Menjen el a “laposföld” sarkára, és ugorjon le, plíízzz!!!

   1. Nyilván léteznek vírusok… de a kovid?
    Tényleg?
    Szerintem nézzen meg pár matematikai modellt a kovid terjedéséről. Én megnéztem többet is, köztük egy magyar professzorét Ferenczi Tiborét. Szomorúan láttam, hogy bemutatja a térképeket a terjedésről és egyszerűen nem hajlandó észrevenni a nyilvánvalót: ez az állítólagos vírus terjedt a szegény kerületekben a fővárosban a gazdagokat meg egyszerűen átugorta. Országosan is központokból terjedt közigazgatási határokig, majd megállt, majd átugrott egy másik közigazgatási területre.
    És a többi nemzetközi modell készítője is ugyanilyen vak.
    De hadd álljon itt egy tanulmány:
    Denis G. Rancourt és Joseph Hickey kutatók vezették, valamint két másik kutató, Marine Baudin és Jérémie Mercier voltak a további segítők.
    “Kielemeztük az USA minden tagállamának adatait, a covid halálozással kapcsolatban és olyan megdöbbentő eredményeket kaptunk, amik alapvetően borították fel a covid betegségről alkotott elképzeléseinket.
    1.) Az átlagon felüli halálozások semmilyen összefüggésben nem voltak a népesség korával. A fiatal felnőttek drámaian magasabb számban halnak meg, mint a covid előtti időszakokban, olyan módon, ami összeegyeztethetetlen azzal, amire egy covid általi elhalálozásnál orvosilag számolni lehet. És nagyon sok grafikont tudunk mutatni ezzel kapcsolatban.
    Ebből arra következtettünk, hogy ezek a fiatalok nem covidban haltak meg.
    2.) A halál okát eleve nagyon nehéz meghatározni egy ilyen betegsége esetén mint ez, és semmi esély arra, hogy pontosan, tudományosan meg lehessen határozni. Ezért megpróbáltunk egyértelmű összefüggést találni a halálesetek között. Megtaláltuk a legszorosabb összefüggést, amit csak valaha is láttunk bármilyen betegség esetén.
    Olyant, ami páratlan a társadalom tudomány történetében. Ami az, hogy a halálozások szoros összefüggésben vannak az adott állam szegénységével. A népesség azon részével, akik szegénységben élnek, szóval a Pearson-féle korrelációs együttható +0,86. Ilyent még soha sem láttunk, ennyire szoros összefüggést. A teljes vizsgálat tükrében elmondhatjuk, hogy bizonyos gazdasági helyzetű társadalmi csoportok feletti csoportokban egyáltalán nem volt halálozás. Márpedig ez teljes lehetetlenség.

    Természetes módon ilyen nem alakulhat ki, csakis mesterségesen. Nem létezik olyan vírus, ami ezt tudná produkálni akár természetes akár mesterséges.

    Nincs olyan vírus, ami tudja, hogy ez gazdag állam ide nem kell menni, amaz meg a szegény ott tombolhatok…. Nincs olyan vírus, ami ráun az idősekre és elkezd fiatalokat gyilkolni. Teljességgel lehetetlen. Ezek a halálozási adatok csak egyet jelenthetnek: nincs semmiféle covid vírus. Szándékosan ölik az embereket valamivel, ami nem vírus.”

    Nem én mondom, professzorok mondják. De persze, aki figyelte a környezetét már rögtön az elején rájöhetett volna, amikor a nagypapa belehalt, a nagymama beteg se lett, anyu ágynak dőlt, apu meg csak aggódott de semmi baja nem volt. Na ilyen vírus NINCS. Csak kéne gondolkozni kicsit.

  2. https://www.bitchute.com/video/58MbhxBnNren/ ; Q&A Webinar- March 6th, 2024
   Dr. Cowan véleménye a genetikai tesztelésről és genetikai adatgyűjtésről (36:31-től):

   „..there are so many problems with the whole genetic theory, that there are genetic deseases or that there are even genes…”
   „ You can find that the geneticists are currently undecided even what the definition of the gen is.”

   Nem tudja pontosan, hogy hogyan hozzák kapcsolatba a fehérjéket a génekkel, de azt állítja, hogy amit genetikaként csinálnak, az nem tesz hozzá ahhoz, hogy hogyan legyél egészséges, ezért személy szerint a genetikai modul életet befolyásoló modelljének a cáfolata érdekli.

   Attól, hogy mindennap megemlékezik az AI a nemlétező genetikáról, ez a mese még nem fog élni a valóságban!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük