Milliárdos kezek a politikában


https://www.bitchute.com/video/FgYC3w5qTiqy/

Forrás: AUF1.TV

Kapcsolódó anyag:
A Soros-hálózat
https://www.bitchute.com/video/KfmB9vGkFRzn/
Soros indiai szemmel:
https://www.bitchute.com/video/3rY4zEJYbyej/

7 thoughts on “Milliárdos kezek a politikában

 1. Soros, Gates, Schwab, Kissinger meg a többi hasonszőrű narcisztikus pszichopata csak a globalogazdi csicskásai, kifutófiúi és táskás emberei. Azért kapják a busás juttatásokat, hogy irányítsák a hasznos idióták népes seregét, akik az adófizetés és az elszámoltatás elkerülésére létrehozott “jótékonysági” NGO-kat működtetik, a bevált Rockefeller-féle recept alapján. Az aktivistáik többségében napidíjért balhéznak, pl. a kijevi Majdan téren a “színes forradalom” fizetett “ellenzéki” tüntetői, akik hetekig az utcán voltak, ottani viszonyok között busás fizetésért. Végül sikerült megpuccsolni a szabályosan megválasztott oroszbarát kormányt, és a helyébe ültetni a Soros-barát új kormányt, akiknek a többsége amerikai állampolgár volt, és 3 nap alatt kapott ukrán állampolgárságot. Persze teljesen demokratikusan, mármint Soros és Victoria Nuland szerint.

  A “filantróp” szó, ahogy a megvásárolt média nevezi a Soros-féle figurákat, tipikusan feje tetejére állított elnevezés, sátánista neurolingvisztikai programozás, arcul köpése az emberiségnek, akiken élősködnek, és akiket legfeljebb igavonó barmoknak tartanak.

  David Icke szerint a világot pszichopaták uralják és idióták irányítják. Mindenki döntse el maga, hogy melyik közszereplő hova tartozik.

 2. Ez az emberi alakot öltő kitudjami 92 éves? Havonta kellene neki booster, ami megvédi a corona vírus komolyabb következményeitől. Gondolom, hogy ezt itt mindenki jól érti…

  1. ( Aki esetleg nem:
   A gyógyszeripari vállalatok és a kormányok hazudtak videó alatti bejegyzésemből:
   “A mérgezéssel „gyógyítás” megindoklásának története az immunrendszer kitalálásával vette kezdetét, vagyis azzal a magyarázattal, hogy a szervezet elkezd ellenanyagot termelni a toxinok semlegesítéséhez. A semlegesítés elmélet miatt találták ki azt, hogy a mérget kis mennyiségben megelőzésnek beadva, megelőznek egy későbbi nagy adagban történő mérgezést. Mert már lesz a szervezetben a kis méregre adott immunválasz miatt ellenanyag termelés.”)
   A féreg szemétből is kellene kapjon, naponta, minden étkezéshez, had erősödjön az immunrendszere, egyébként félő, hogy nem fog örökké élni.

  1. Ezeket a gyomorforgató tücsök-csipsz felvételeket mindenkinek látnia kellene!!! Világosan felismerhetők benne a szemek, a szárnyak, a szőr, minden!
   Egyébként tudja valaki, hogy a magyar EU-képviselők hogyan szavaztak ez ügyben? Ha igennel, akkor ki, mikor, hogyan hatalmazta fel rá őket, és kinek a képviseletében jártak el? Mert hogy a magyar lakosság nevében nem, az 100 %!
   Azokkal, akik igennel szavaztak, minden nap megetetnék egy nagy zacskóval ebből az undorító szemétből, és közben óriás képernyőn kellene nézniük a tücsök-csipsz kinagyított felvételeit. Kíváncsi lennék, meddig bírnák pszichésen és egészségileg.

   1. Pedig már gyerekeknek adtak valamelyik vidéki városban tücsök “édességeket” !!!

    Az illetékesnek fejéhez tartanám a pisztolyt, hogy ha nem zabálja meg, kis családjával együtt, akkor meghúzom a ravaszt !

    Biztosan meg kellene húznom a ravaszt, mert van egy undor, ami leküzdhetetlen, és ez beigazolódna, hogy aki hirdeti, eteti, népszerűsíti, az saját maga nem, csak kizárólag mások számára, ami még undorítóbbá teszi az egész történést.

    Igen, ahol a politika kezdődik, a becsület ott ér véget.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük