Beszámoló a III. Budapesti Nemzetközi COVID Konferenciáról 2022.augusztus 12-14.

A konferencia telt házas rendezvénye alatt remek előadásokat hallhattunk magyarul és angolul, szinkron tolmácsolással. A World Freedom Alliance párhuzamosan angol nyelven tartotta éves találkozóját, amelyen a külföldiek mellett ugyancsak sok magyar érdeklődő vett részt.

A konferenciát angol és magyar streamen sugároztuk, utólag videó anyagok kerülnek fel a sitejainkra, vagyis minden előadás hozzáférhető lesz magyar és angol video formájában hamarosan.
Ugyanez vonatkozik majd az augusztus 12-én lezajlott Sajtó tájékoztatóra és a Deák téri Tüntetésre is.

A rendezvényen kb. 200 ember vett részt személyesen naponta. A rendezvényt a több ezer ember nézte online stream formájában,  a magyar streamet kb. 10 ezren tekintették meg eddig. Az angol stream több technikai korrekciót igényel még, mert a hang technikai hibák miatt nem mindig volt hallható. Általában átlagosan 160 néző volt folyamatosan az angol streamen, tehát vélhetően az angol streamet jóval többen, talán úgy 16-20 ezren nézték meg élőben. A stream ment az Odyseen, a Twitteren és a Facebookon.

A konferencia mozgalmas volt, hiszen a sajtótájékoztató, az utcai demonstráció mellett volt egy zongora koncert is szombat este, amikor is Krasznai Tünde-Ilona világhírű USA-ban élő magyar zongoraművész Chopin, Beethoven, Schubert, Rahmaninoff, Kodály, Liszt műveket adott elő. Ugyanezen este Balla József Ausztráliában élő költő mondta el három a konferencia témájához kapcsolódó versét. A művész és a költő angolul is beszélt az előadott darabokról 

Milyen értékeket, tudományos tapasztalatokat szerezhettünk a különböző előadásokból?

Az elhangzott 24 előadást épp 12 országból érkezett előadók tolmácsolták. A legtöbben a magyarok és a Németországból érkezők voltak.

Olyan fő üzeneteket tudnék kiemelni, mint

 • a legjobb ötleteket, a legaktívabb emberek kell kitalálják, amire az egész mozgalmat rá szabad állítani és nem helyes nem átgondolt ötletekkel kifárasztani a lelkesedést. A jogi utak működnek, csak jól kell csinálni. (Pamela Popper)
 • egyértelműen igazolta két előadó is (Győrffy Orsolya és Dr.Biserka Illin), hogy a WHO nem a javunkat szolgálja, az embereket megnyomorítani akaró háttérerők programját próbálja a világ országaira, népire ráeröltetni.
 • Európai országok jelenleg gyarmatok, és ez alól a gyarmati sors alól csak akkor van esély felszabadulni, ha egy jól átgondolt, a társadalom minden szektorára kiterjedő még jobb újraindítással rendelkezünk. Ennek összefüggéseit Ertsey Attila mondta el.
 • nemcsak az oltásokkal fertőzik be a jövő nemzedék génállományát, hanem az élelmiszerekkel is, ezért szükség van a 12 legnagyobb élelmiszeripari szereplő termékeinek elkerülésére, saját termelésre. (prof. Dr. Bardócz Zsuzsa)
 • a Novavax oltás ampulláit olyan személy gyártja Bill Gatesnek, aki bizonyítottan kábítószer és fegyver kereskedelem miatti bűnöző.  (Dr.Heiko Schöning) – így nem szabad ezeket az oltásokat bűnözőktől felvenni.
 • Kaptunk gyakorlati útmutatásokat az Ivermectin és homeopátiás szerek, valamint összefoglalót az oltásmellékhatások kezelésére (Dr.Natalia Prego, Dr.Tuzson Rita, Dr.Tamasi József)
 • Eredeti közleményként került bemutatásra az az állatkísérlet, amely bizonyítja, hogy a klórdioxid rendkívül nagy adagban sem lehet káros a szervezetre és hogy a boliviai forgalmazási engedélye nem véletlenül nyújtja a COVID tünetegyüttes gyógyításának egyik megfelelő módját. (Dr.Grabner István)
 • sajnos számtalan példával bizonyítva láthattuk, hogy a világon az igazságot kimondó orvosokat hasonló módon próbálják ellehetetleníteni: működési engedélyük megvonása, etikai eljárások, kamarai tagságuk felfüggesztése, koholt vádak miatt ellenük büntető eljárás indítása, hatalmas összegű pénzbüntetések és adóeljárások.
 • Mads Palsvig, mint rutinos bankár és üzletember programjában arra tesz javaslatot, hogy hogyan kell a tranzakciókat – amelyek egyébként nagy részt a merénylő oldal érdekeit szolgálja – csekély összeggel megterhelni és az így keletkezett pénzeket csakis a oltáskárosultak és hátrányba kényszerített emberek megsegítésére fordítani.

El kell mondani, hogy a külföldi előadók és hallgatóság rendkívül jól érezte magát Budapesten. Sokak véleménye, hogy Budapest az egyik legszebb európai város, talán igazuk is van. Jót tett a közérzetnek az is, hogy nem voltak észrevehető megszorítások a konferencia ideje alatt – hagytak még bennünket pihenni. Az előadók azon fáradoznak, hogy a következő évi IV. Konferenciánkra is eljöhessenek.

Köszönet minden előadónak, szervezőnek, az MVSZ elnökének és munkatársainak, a nézőknek és a támogatóknak, mert csak így közös munkával valósulhatott meg ez a nagyszerű találkozás.

Dr.Tamasi József

4 thoughts on “Beszámoló a III. Budapesti Nemzetközi COVID Konferenciáról 2022.augusztus 12-14.

 1. Mely kormánypárti vagy ellenzéki médium számolt be erről a nemzetközi jellegű rendezvényről?

 2. Gondolkodtál azon, hogy a méreginjekcióval beoltott elit hogyan akarja visszanyerni az egészségét?

  Megtalálták a megoldást. Egy új startup cégről olvashatsz. Igor Chudov cikke nyomán.. Egy olyan új startup jelent meg a piacon, amelynek célja, hogy mesterséges méhben fej nélküli emberi embriókat hozzanak létre, akikből kinyerik a szerveiket. A terv izraeli vállalkozók agyában fogant meg.
  Miután az egyedek elérik a kívánt méretüket, a szerveiket felhasználják. Annak elkerülése érdekében, hogy netalántán bárkinek is etikai problémái legyenek, az embrióknak nem lesz feje.

  Szerintük ezzel kilőtték az erkölcsi aggályokat.

  A módszer az, hogy a rendelkesésükre bocsátott őssejtek genetikai kódját akként módosítják, hogy az embrionális fejlődés szakaszában nem alakul ki a fej. Ezeket az embriókat egy mesterséges, méhként funkcionála edénybe ültetik, ahol a fej nélküli embrió megfelelően fejlődhet.

  Hanna szerint egy őssejtekből létrehozott és laboratóriumban tartott mesterséges embrió nem emberi lény, emiatt történik az a genetikai módosítás az őssejtekben, hogy az embriónak ne legyen feje. Ezzel az etikai dilemmákat meg is oldották.

  “Fontosnak tartjuk ezt, és sokat fektettünk ennek megoldásába.” – mondja Hanna.

  Ez a terv valóban érdekes lehetőségeket rejt magában, és a cikk említést tesz azokról az emberekről, akiknek hasznára válnak majd a fiatal immunsejtek.

  Aki figyel kicsit, az bizonyára észrevette, hogy egyre nagyobb piaca lehet ennek a projektnek, hiszen a Kovid génterápiával sikeresen tönkretették tömegek egészségét és immunrendszerét, aminek helyreállítására ez akár megoldást is jelenthet.

  Mindenesetre a terv, egyszerűbben fogalmazva, így szól: ha gond van, és szükségem lesz valami szervre, vagy immunrendszerre, befizetek, és növesztenek nekem egy fej nélküli csecsemőt, és abból pótolják a megbetegedett szerveimet. Immunkilökődés ugye nincs, hisz genetilailag azonos velem. Mondjuk azzal nem gondolnak, hogy az, hogy az embriónak nincs feje, már nem egy pontos genetikai másolatot jelent.

  Nyilván annak megoldására is vannak elképzeléseik, hogy a fej nélküli embrió gyorsabban fejlődjön, és hamar elérje a megfelelő méretet.

  Startup: https://www.technologyreview.com/2022/08/04/1056633/startup-wants-copy-you-embryo-organ-harvesting/

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük