Dr. Reiner Fuellmich: Tervezett korona járvány és a nemzetközi jog megközelítése

Dr. Reiner Fuellmich és David Meiswinkle amerikai ügyvéd.

21 thoughts on “Dr. Reiner Fuellmich: Tervezett korona járvány és a nemzetközi jog megközelítése

 1. Határozott hangvétel. Ünnep minden perce.
  Azon gondolokodom, vajon döntéshozóink nem kerültek-e információs burokba?

 2. Ma később nézem meg az interjút. Valószinű Fuellmich bizottsága által feltárt bizonyítékok közt az alábbi is szerepel, minden esetre küldöm mint további bizonyítékokat arról hogy a vakcinák által szándékos népirtás zajlik.

  Kezdve a már ismert dr Malone, az mRNA és DNA vakcinák feltalálója egy nyilatkozatával:
  DR MALONE – CHILDREN WILL DIE
  https://www.bitchute.com/video/OcWGRjaPONhe/

  Ex-Pfizer alkalmazott és biotech elemző szerint a vakcinázás népirtás, háború, biofegyver.
  KAREN KINGSTON – PROOF THAT CHILDREN WILL DIE – PFIZER KNEW
  https://www.bitchute.com/video/Cko3KiXOnqii/
  Karen Kingston: “When will people realise, we are at WAR”

  Karen Kingston Exposes the Vaccine Bioweapon, What’s In It that Harms Us & How It Tracks Humans
  “These are not normal adverse events, but intended consequences.”
  https://www.conservativebusinessjournal.com/2021/10/karen-kingston-exposes-the-vaccine-bioweapon-whats-in-it-that-harms-us-how-it-tracks-humans/

  “Karen Kingston, former Pfizer employee and biotech analyst, joined John Di Lemme on the CBJ Real News Podcast Show to discuss the vaccine bioweapon, what’s in it, why it’s harmful to our bodies, and how it can be used to track humans.”

  A szabadalomhoz a link, amire Kingston hivatkozik és amit a Pfizer és Moderna oltásokra is alkalmaznak:
  https://patft.uspto.gov/netacgi/nph-Parser?Sect1=PTO1&Sect2=HITOFF&p=1&u=/netahtml/PTO/srchnum.html&r=1&f=G&l=50&d=PALL&s1=9539210.PN=50&d=PALL&s1=9539210.PN.

  “In some embodiments, the small molecule is a toxin. In some embodiments, the toxin is from a chemical weapon, an agent of biowarfare, or a hazardous environmental agent.”

  Biztos ami biztos alapon az ausztrál kormány törvénybe iktatta hogy a tömeges méregadagolás az emberekbe eme vakcinák által a “védelmüket” szolgálja.
  AUTHORISATION TO SUPPLY OR ADMINISTER A POISON
  [SARS-COV-2 (COVID-19) VACCINE -AUSTRALIAN DEFENCE FORCE]
  (No. 2) 2021
  https://www.wa.gov.au/sites/default/files/2021-05/210305-Authorisation-to-supply-administer-COVID-vaccine-No2-Aus-Defence-Force.pdf

  Mindenkit aki még nem eszmélt fel a borzalmas valóságra, kérem, tegye meg most. Az ún “Covid19 oltás”, amennyiben nem placebo, biofegyver, halálos vagy egyéb módon végzetes kimenetelű méreg.
  Minden egyes vakcinázás egy orosz rulettezés. A magyar nép a placebo-t kapta nagy többségben, azért hogy a magyar nép a vakcina melletti szószóló nép legyen, egy olyan marketing celeb-bel az élén mint Karikó Katalin. Karikó maga is fel kellene figyeljen kollégája általi intésekre és fel kellene sorakozzon mellé.

  Saját elemzésem szerint, hamarosan a valódi-placebo arány növekedni fog, szerintem nagyon gyorsan, hogy minél több áldozatot szedjenek már a harmadik vakcinázás során. Mert tudják hogy közeleg a tömeges felébredés pillanata és úgy akarnak majd elébe menni hogy a harmadik oltás által drasztikusan megnöveljék azon vakcina-sérülések száma amelyek a Covid-19-nek nevezett tüneteket fogják produkálni, így a pandémia látszatát és az oltatlanok elleni vádaskodást is a végtelenbe nyújthatják.

  Mindenkit kérek, tartsa távol magát és szeretteit minden áron, ezektől a vakcinától, ha már megkapták az első kettőt, utasítsák el a harmadikat, és adják tovább másoknak is ezt a tudást és ezen kiváló Orvos-csoport elérhetőségét.

  MOST MINDEN JÓ IDŐBEN ÉS HELYEN FELEMELT SZÓ ÉLETET MENTHET, MILLIÓK ÉLETÉT.

  1. Minden vakcina biofegyver? Vagy a kínai sinopharm nem okoz akkora kárt? Azt sem tudom, hogy a sinopharm nem állt-e át már adeno vagy mRNS alapra?
   Kérem válaszoljon valaki, mert egészségügyben tegnap hozták a határozatot, hogy a 2. oltástól számított 7 hónapra kötelező a harmadik oltás! Mivel az állás elvesztése nem opció, ezért meg kell hozni a legkisebb rossz áldozatot!
   Köszönöm!

   1. Dped itt egy kis olvasnivaló, de előtte érdemes megnézni Esztergomban, a Szent Anna plébániatemplom előtti két angyalt, hogy nem indultak már el a konkolyt szétválasztani a búzától. Az angyalok valós magassága 7 méternél is magasabb, mennyi idő alatt végez Dunántúllal?

    https://www.bitcoinbazis.hu/mar-kinaban-is-gyanusnak-talaljak-a-sinopharmot-az-allami-cenzura-lecsap/

    Továbbá ajánlatos https://www.youtube.com/watch?v=1dPKwYjtcOo megtekinteni, majd elolvasni ezt: https://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2021/11/18/nih-ecohealth-alliance-evade-research-restrictions.aspx

    Ember tervez, Isten végez! Ezt nem szabad elfelejteni, amely üzenetek mennyei forrásból lettek kinyilatkoztatva, mégha képtelenségnek tűnik, akkoris úgy fog történni. S van még ennél durvább is, a november 11-ei és november 12-ei üzenetek. Az előbbi már a Nagy Figyelmeztetésre mutat, az utóbbi meg a büntetésekre, amit már lehet észlelni, 8-as erősségű földrengést keresek, vasárnapra már előkerült a 6,4-es erősségű Perzsa-öböl menti földmozgás.

   2. Tisztelt kerdezo!
    Gondolkozzon! Majd az 5. – 6. Oltas elrendelesenel melyiket fogja valasztani?!
    Ja es a gyerekeinek melyiket fogja javasolni ?!

 3. Pénz, paripa, fegyver. Ez kell a törvénytelen jog érvényesítéséhez, mások kifosztásához, kiirtásához. Van nekünk ilyesmi? Dr. Füllmich-nek hiába van igaza, nincs az a bíró, aki kockára teszi a saját életét a jog és igazságosság érdekében, mert még szerencsés esetben is úgy járhat, mint a weimari bíró.
  Háború van, de még csak a nemzetállami “rendfenntartók” lőnek a jogaikat védő tüntető civilekre helyenként, de ez változhat. A népirtás a cél.

 4. Az új, 2021-es nürnbergi per háttere

  Dr. Reiner Fuellmich vezetésével több mint 1000 ügyvédből és több mint 10 000 orvosszakértőből álló csapat indított jogi eljárást

  AC DC

  egy WHO

  a Davos-csoport ,
  …emberiség elleni bűnökért.
  Fuellmich és csapata a hibás PCR-tesztet és az orvosoknak azt az utasítást, hogy minden társbetegség okozta halálozást Covid-halálként írja le – csalásként.

  A PCR-teszt -ben soha nem tervezték kimutatására kórokozók és 100% pontatlan át 35 ciklus . ..
  A CDC által ellenőrzött összes PCR-teszt 37-45 ciklusra van beállítva.
  A CDC elismeri, hogy a 28 cikluson túli tesztek nem állapították meg pozitív, megbízható eredményhez.
  Ez érvényteleníti az e helytelen tesztet észlelt állítólagos Covid-esetek/”fertőzések” több mint 90%-át.
  A hibás tesztek és a hamis halotti anyakönyvi kivonatok mellett maga a “kísérleti” vakcina sérti a Genfi Egyezmény 32. cikkét . Under 32. cikk az 1949. évi genfi ​​egyezmény ,
  “védett személy gyógykezeléséhez nem szükséges csonkítás és orvosi vagy tudományos kísérlet” tilos.

  A 147. cikk szerint a védett személyek végzett biológiai kísérletek súlyos megsértését jelentik az Egyezményben. A “kísérleti” vakcina megsérti mind a 10 nürnbergi kódexet, amiért halálbüntetéssel sújtják azokat, akik megpróbálják megszegni ezeket a nemzetközieket:
  Immunitást biztosít a vírus ellen

  Ez egy “szivárgó” génterápia, amely nem biztosít immunitást a Coviddal szemben, és azt állítja, hogy csökkenti a tüneteket, de mostanra a betegek 60%-a kettős oltással rendelkezik, akiknek sürgősségi vagy intenzív osztályra van szükségük COVID-fertőzés esetén.
  Megvédi a recipienseket a vírus elkapásától

  Ez a génterápia nem biztosít immunitást, és a kettős vakcina továbbra is elkaphatja és terjesztheti a vírust.
  Csökkenti a vírusfertőzés okozta halálozást
  Ez a génterápia nem csökkenti a fertőzést az okozta halálozást. A kettős oltással fertőzöttek is meghaltak.
  Csökkenti a vírus keringését

  Ez a génterápia továbbra is lehetővé teszi a vírus terjedését, mivel nulla immunitást biztosít a vírussal szemben.
  Csökkenti a vírus terjedését

  Ez a génterápia továbbra is lehetővé teszi a vírus átvitelét, mivel nem ad immunitást a vírus ellen.
  A Nürnbergi Kódex következő megsértései érvényesek:

  Nürnbergi Kódex #1: Az önkéntes beleegyezés fontos

  Senkit sem szabad arra kényszeríteni, hogy tájékozott beleegyezés nélkül végezzen orvosi kísérletet.
  Sok média, politikai és nem orvosi ember sürgeti az embereket, hogy vegyék be az injekciót.
  Nem adnak tájékoztatást ennek a génterápiának a negatív hatásáról vagy veszélyeiről. Csak annyit hall tőlük, hogy “biztonságos és hatékony” és “az előnyök meghaladják a kockázatokat.”
  Az országok blokádokat, kényszerítést és fenyegetéseket alkalmaznak, hogy rákényszerítsék az embereket az oltás beadására, vagy eltiltják őket a szabad társadalomban való részvételtől az oltási igazolvány vagy a Green Pass mandátuma alapján.
  A nürnbergi perek során a médiát is alá helyezték, és tagjait megölték, mert hazudtak a nyilvánosságnak, valamint számos orvost és nácit, akik emberiesség elleni vádokban találtak bűnösnek.
  2. nürnbergi kód: Gyümölcs hozamok, ezek más módon nem lehet előállítani
  Mint fentebb említettük, a génterápia nem felel meg a vakcina kritériumainak, és nem biztosít immunitást a vírussal szemben.
  Vannak más orvosi kezelések is, gyümölcsöző eredményeket hoznak a Covid ellen, mint például az ivermektin, a D-vitamin, a C-vitamin, a cink és az immunrendszer erősítése influenza és megfázás esetén.
  3. nürnbergi kód: Alapkísérletek állatkísérletek és természeti betegségek eredményeként
  Ez a génterápia kihagyta az állatkísérleteket, és közvetlenül az emberkísérletekre ment át.
  A Pfizer által alkalmazott mRNS-kutatásban – egy jelölt vizsgálatban rhesus makákó majmokkal végzett mRNS-en, BNT162b2 mRNS-t használva, és abban a vizsgálatban minden majomban tüdőgyulladás alakult ki, de a kutatók alacsonynak tartották a kockázatot, mivel ezek fiatal, 2-4 éves, egészséges majmok voltak.
  Izrael a Pfizert használta, és a Nemzetközi Bíróság elfogadta azt a követelményt, hogy a tüdőgyulladásban szenvedő betegek 80%-át kell injekciózni ezzel a génterápiával.
  E riasztó fejlemény ellenére a Pfizer állatkísérletek nélkül folytatta a Covid számára készült mRNS-ének fejlesztését.
  Nürnbergi kód # 4: Kerüljön el minden szükségtelen szenvedést és sérülést
  A kísérlet elindítása óta, és a CDC VAERS jelentési rendszerében szerepel, több mint 4000 halálesetről és 50 000 vakcina által okozott sérülésről számoltak be az Egyesült Államokban.
  Az EU-ban több mint 7000 halálesetről és 365 000 oltással sérülésről számoltak be. Ez a kód súlyos megértése.
  Nürnbergi Kódex #5: Nem szabadon végezni, ha okkal kísérletezhető, hogy sérülés vagy halál fog történni
  Lásd a 4. sz., tényeken alapul
  Nürnbergi Kódex #5: Nem szabadon végezni, ha okkal kísérletezhető, hogy sérülés vagy halál fog történni
  Lásd a 4. sz., tényeken alapuló orvosi adatok alapján ez a génterápia halált és sérülést okoz.
  Az mRNS-sel kapcsolatos korábbi kutatások számos olyan kockázatot mutatnak, amelyeket figyelmen kívül hagynak ebben a jelenlegi kísérleti génkísérletben.
  Egy 2002-es SARS-CoV-1 körömfehérjék vizsgálata kimutatta, hogy gyulladást, immunpatológiát, vérrögképződést okoznak és gátolják az angiotenzin 2 expresszióját.

  Ez a kísérlet arra kényszeríti a szervezetet, hogy termelje ezt a körömfehérjét, amely örökli ezeket a kockázatokat.

  6-os nürnbergi kód: A kockázat soha nem haladhatja meg az előnyt A
  Covid-19 felépülési aránya 98-99%. A vakcina sérülése, halálozása és az mRNS-génterápia káros mellékhatásai messze meghaladják ezt a kockázatot.
  Az Egyesült Államok és az EU betiltotta a “szivárgó” vakcinák mezőgazdasági felhasználását a Marek Chicken tanulmány miatt, amely azt mutatja, hogy “forró vírusok” és változatok jelennek meg… még halálosabbá teszik a betegséget.
  Ennek ellenére a CDC ezt figyelmen kívül hagyta az emberi felhasználásra vonatkozó, mivel tudatában van annak, hogy az új, halálosabb változatok kockázata a szivárgó oltásokból ered.

  A CDC teljesen pontosan tudatában van annak, hogy a szivárgó vakcinák használata elősegíti a forróbb (halálosabb) törzsek megjelenését.
  Mégis figyelmen kívül hagyták ezt, ha emberekről van szó

  Nürnbergi Kódex #7: A sérülés, rokkantság vagy haláleset távoli lehetőségeire is elő kell készülni

  Nem történt előkészület.
  Ez a génterápia kihagyta az állatkísérleteket. A gyógyszergyárak saját klinikai fázis 3 vizsgálatai csak 2022/2023-ban fejeződnek be. Ezeket a vakcinákat vészhelyzetben hagyták jóvá.

  Csak a félretájékozott nyilvánosság kényszerítésére használjon. NEM FDA jóváhagyással.
  Nürnbergi kódex # 8: A kísérleteket tudományosan képzett személyeknek kell elvégezni. A
  politikusok, a média és a szereplők, akik azt állítják, hogy ez egy biztonságos és hatékony vakcina, nem megfelelő képesítéssel. A propaganda nem orvostudomány.
  Sok üzlet, például a Walmart és az áthajtásos vakcinaközpontok nem alkalmasak arra, hogy kísérleti orvosi génterápiát végezzenek a tájékozatlan nyilvánosság számára.

  9. nürnbergi kód: Mindenkinek jogában áll bármikor befejezni a kísérletet.
  Több mint 85 000 orvos, ápolónő, virológus és epidemiológus hívása ellenére a kísérlet nem ér véget. Valójában jelenleg sok próbálkozás van a törvények megváltoztatására az oltásoknak való megfelelés érvényre juttatása érdekében.
  Ez magában foglalja a kötelező és kötelező védőoltásokat. Kísérleti “permetezőket” félévente terveznek anélkül, hogy felhasználnák a kísérlet által már haláleseteket és sérülések számát.
  Ezeket a frissítési képeket klinikai vizsgálatok nélkül adják be. Remélhetőleg ez az új nürnbergi per véget vet ennek az emberiség elleni jognak.

  Nürnbergi # 10: A kutatónak bármikor le kell állítani a kísérletet, ha esetleg kódolható sérülés vagy haláleset áll fenn.
  A statisztikai jelentésekből kiderül, hogy ez a kísérlet halálhoz és sérüléshez vezet.
  De nem minden politikus, gyógyszergyár és szakértő tesz arra, hogy nem engedélyezi, hogy ez a génterápiás kísérlet kárt okozzon a félretájékozott nyilvánosságnak.
  A jogi eljárások folyamatában vannak, bizonyítékokat gyűjtöttek, és egyre nagyobb szakértői csoport kongatja a vészharangot.
  https://www.bibliotecapleyades.net/sociopolitica2/esp_sociopol_depopu137.htm

 5. Nagyon de nagyon jo es kozertheto osszefoglalasa a torteneseknek.Az hogy ez egy par honapja keszult interju nem bir jelentoseggel mert minden egyes megallapitasa/szava most is eppen ugy helytallo es Igaz .
  ANGLIA/SKOCIA kapcsan es az elmult napi tortenesek alapjan az teheto talan meg hozza most hogy: mig Dr. Dolores Cahill ellen- mert tudos es orvos kent hu maradt eskujehez- mindig kimodta/kimodja batran az Igazsagot / harcol a gonoszsag/embertelenszeg ellen -ezert mondva csinalt vadak alapjan-Angliaban azonnali letartoztatasi parancs van ervenyben ellene ,addig olyanok akik nyiltan a vilag nepessegenek milliardokkal valo csokkenteserol beszelnek minden tovabbi nelkul-batran-utazhatnak be Angliaba/Skociaba-Ezek-az ilyenek ellen – nincs semmi fele letartoztatasai parancs….!.
  Magan repulogepeiken erkezve barmi fele korlatozasok nelkul /un. jarvanyugyi eloirasok betartasa nelkul../ok johettek-mehettek – szonokolhattak Glasgow -ban a COP 26-Klima Konferencian -mig azok a Del-Amerika-i/Afrika-i torzsi vezetok/kepviselok -azon kevesek akik oriasi nehezsegek aran de valahogy el tudtak vegul is jutni Glasgow-ba -megcsak szot sem kaptak -megcsak be sem engedtek oket / a kis farmok/farmerek kepviseloit sem/ erre az un. konferenciara. ….

 6. Paradigmaváltásra lenne szükség hogy megmentsük a gyerekeket

  Mint kiderült e beszámolóból is, ráadásul bizonyítottan, a “pandémia” kezdetén is valamely félrekezelés és/vagy egyéb ok okozta a Covid-nak nevezett haláleseteket, és hogy egyedül a tömeges vakcinázások után jelentkezett többlethalálozás – ez is arra utal hogy valóban nem létezik olyasmi mint önmagában meglévő “Covid-betegség” és pandémia. Ezek oka vagy a Covid-vakcinák maguk vagy pl az influenza elleni oltások, vagy egyéb gyógyszerek.

  Valóban a hamis PCR tesztezés a hamis járvány alapja, és hogy emiatt létezik az emberiség-ellenes bűnténnyel felérő elképzelés hogy egészséges emberek halálosan fertőzik egymást.

  Én sokáig azt hittem, a többség azon a ponton fellázad az egész borzalom ellen, amikor gyerekeiket is megcélozták, amikor a gyerekekre is a maszkot és tesztelést kényszerítettek, de nem. Most amikor a gyerekek ellen is megkezdik a vakcina-terrort, akkor rendben lesz ha az a egészséges gyerek lebénul vagy meghal a vakcina után, mert holtan legalább nem “fertőz” másokat?
  Még Dr. Karikó volt munkatársa, a DNS és mRNS oltások társfeltalálója, dr Robert Malone is a Covid-vakcinák ellen emelt szót, és figyelmeztet arra hogy nagyon sok gyerek élete fog rámenni ezen oltásokra. Hát kell még ennél nagyobb tekintély véleménye ahhoz hogy az emberek magukhoz térjenek? (Például: https://www.brighteon.com/d0a818a7-5721-4cc8-b913-d228eb2b02ed)

  Ehelyett folyamatosan megy a kockázat és előny “számháború”. Hogy mi a nagyobb veszély, a betegség vagy a vakcina-sérülés?
  Ez nem vagy-vagy kérdése, ez egy hamis dichotómia.

  Paradigmaváltásra lenne szükség, arra hogy ki legyen mondva egyértelműen:

  Nincs mit összehasonlítgatni mert a kettő egy és ugyanaz. A “Covid-betegség és Covid-halál” nevű jelenséget nem valami fertőzéssel terjedő vírus okozza, hanem a vakcinákkal az emberekbe vitt tüskefehérje, illetve annak szövődménye.

  Szerintem az emberek többsége azért oly zavarodott és bizonytalan e téren, mert fenti egyszerű tényt nem hallják kimondva, ehelyett túl komplex elemzések és szakértői zsargonok közt maradt rejtve. Így a legtöbben még mindig úgy vélik, a Covid-19 nevű betegség és halál létezik függetlenül a vakcinázástól, ezért e kettőt hasonlítgatják egymáshoz. Azt mérlegelik, mi a nagyobb baj, ha valaki megbetegszik és meghal Covid-ban, vagy megbetegszik és meghal a vakcina következményeként.
  Többnyire a kisebbik bajnak az oltás okozta gondokat tartják, ami azért óriási tragédia mert ez a tévhit hajtja őket a vakcina-vágóhídra.

  De ha megtudnák, hogy a beoltott nagyi nem azért került a kórházba és halt meg, mert az oltatlan unokákkal együtt vacsorázott, hanem azért mert NAGYI BE LETT OLTVA, ha helyre billenne az ok-okozat, akkor mindjárt megértenék mi történik, és akkor NEM VINNÉK EL AZ UNOKÁKAT BEOLTANI.

  Fentiek egyértelmű, egyszerű, hangsúlyozott, folyamatosan ismételt kimondása nélkül gyerekek tömegei fognak a vakcinázásba belehalni.

  1. Attól tartok, hogy a gyermekek beoltása után jön az igazi feketeleves: a kötelező oltás mindenkinek. Már egyre több ország jelenti ki. Nálunk sem lesz ez máshogy. Elkerülhetetlenül pénzbírsággal sújtva az oltatlanokat.
   Ma délben a híradóból az folyt, hogy a német kancellár kijelentette, hogy a 4. hullámot az oltatlanok okozták. Vagyis az oltottakat elkezdték az oltatlanok ellen hangolni. Már jócskán többségben vannak, tehát ez egy működő stratégia. Sőt egy olyan aduász, amit többször is be lehet vetni. Hisz a menetrendszerűen tavasszal érkező következő hullám meg pláne azért lesz, mert az oltatlanok terjesztik, és megölik vele a tisztességes oltással védett embereket.
   Sajnos azt hiszem arra kényszerülök, hogy ha egy ember megkérdi tőlem, hogy felvettem-e az oltást, akkor azt kell válaszoljam, hogy a harmadikat még nem. Igazi politikus válasz, mi? Igaz és mégis félretájékoztat, hisz azt nem mondtam, hogy az elsőt sem… Így nem kerülök a harag céltáblájára.
   Egyébiránt nem is értem, hogy egy ország hogy jelentheti ki, hogy ha 100%-s lesz a beoltottság, akkor nem lesz következő járvány-hullám. Ausztrália ami egy jól körülhatárolt minden mástól jó messzire lévő földrész sem tudta megcsinálni. A legszigorúbb beutazási feltételek, 2 hét karantén, stb, és mégsem mentek vele semmire.
   Akkor egy európai országot hogy lehetne elszigetelni??? Egy járvány újraindításához elég 1 fertőzött ember!

 7. Odaig szep es jo, hogy Fuellmich feltar mindent az igazsagrol.
  De mikor fog csinalni is valamit? Persze, dolgozik sokat, de arrol a csatornajan sem latok infot barmilyen per elindult volna mar.

  Semmi ertelme annak, hogy akkor indulnak majd az eljarasok amikor mindneki megkapta kotelezoen az otodik oltast is es akkor fog nyerni amikor a nyolcadik kotelezot is tulelte aki epp tulelte. Nincs mar igy is 100x annyi infoja mint az eddigi perekben nyert ugyvedeknek?

  Erre mondjak jobb a kesz mint a tokeletes.

  1. Kedves Robert Kerekes !
   Nem hiszem, hogy az ügynek az előrelépésében Fuellmich lenne a hibás. De ha Ön úgy gondolja, akkor az itt közölt
   érvei nem meggyőzőek.
   Miért ?
   Szerintem Ön, vagy nagyon naiv és nem látja, hogy a világ milyen valódi elnyomás alatt szenved.
   Vagy egyszerüen próbálja más emberek erőfeszítéseit lejáratni és az emberi fejekben zavart próbál elhinteni.

   Most itt küldök egy kis liberális cikket arról, hogy mi folyik a világban.
   Forrás: https://www.zeit.de/gesundheit/2021-11/who-mike-ryan-corona-pandemie-epidemiologe-corona-impfung

   A cikk cime megegyezik a jól ismert magyar szlogennel is, ami azt mondja, hogy ezen a pandémiának akkor lesz vége,
   ha mindenkit beoltanak. Persze, ezt a WHO ilyen tisztán nem mondja ki. De az egész cikk arról értekezik, hogy az emberek
   már elfáradtak és valami keményebb politikára lenne szükség. És persze milyen jó, hogy van oltóanyag, ami
   tulajdonképpen nem az, hanem valami génterápia. Az úriember, Mike Ryan lezárásokról, meg nem is tudom én, hogy
   még miféle korlátozásokról álmodozik. Persze nála az ebből eredő veszteségek nem számítanak.

   És a WHO embereit Mike Ryan valami szenteknek mutatja be, akik a világot megmentik a szörnyü szenvedéstől, a
   betegségektől. Ami nyilván nem egészen fedi a valóságot, mert az egész mögött a pénz és az elnyomás a legnagyobb
   mozgató erő.

   Hogy a WHO emberei nem szentek, azt az egyszerü afrikai nép már régen tudja. És ezért Afrikában és Ázsiában gyakran
   előfordul, hogy a WHO embereit egyszerüen megtámadják. Ezt még ez a propaganda cikk is elregéli nekünk.

   1. Kedves B. Gy.
    Nem emlitettem sehol o lenne a hibas. Egyetlen kerdest tettem fel (rovid gondolatmenettel) es erre varnek nem kotozkodo emberektol logikus valaszt. Szoval onnantol, hogy “de ha On ugy gondolja” reszt teljesen felesleges volt leirnia, mert nem tudja mit gondolok.
    Orulok, hogy azt is sikerult kihamoznia a kerdesembol, hogy naiv vagyok es nem latom a vilag milyen elnyomas alatt szenved.
    Nyomozonak szerintem ne menjen. 🙂

    Epp olyasmi erzesem van, hogy meg Fuellmich is valami olyan dolog alatt all, ami miatt “keslekedik”, vagyis idoben mar nem is tud lepni akkor sem ha minden infoja meglesz ahhoz lepjen. Tokeletesen feltar mindent, minden igaz abbol amit mond, remenyt ad annak aki mar lazadna, de nem csinal(hat) semmit (legalabbis semmi olyat amitol kozelebb kerulne az, hogy egy nemet birosagon nyerjen). Leginkabb meg nagyobb kontrasztot csinal az emberek kozott, meg inkabb szetszakitja oket es lehet eppen ennyi a cel (nem neki, hanem ennyi van engedve neki…).

  2. Van ennek a Fuellmich embernek földi katonasága ?

   Ha meg az ügyet Fuellmich feltárta, akkor hol van az a földi hatóság, amely elvégzi a jogos igazságszolgáltatást ?
   Hol vagytok Ti, kedves emberek, akik ezen ember segítségére sietnétek és nem súnyi módon járnátok ezen a földön ?
   Itt már a kimondott igazság sem segít rajtunk ! Nem vettétek ezt észre ?

   Ha engem mär a templomból, mint oltatlant kitiltottak, akkor most csak elmélkedek. De amikor már azt tapasztalom,
   hogy a római katolikus templomból is hivatalos oltási szlogen jön, akkor ilyen templomba én be sem akarok menni.

   Forräs:
   https://www.magyarkurir.hu/napi-evangelium/mai-evangelium-2021-november-21-krisztus-mindenseg-kiralya
   2021. november 21. – Vasárnap, Krisztus, a mindenség királya

   Abban az időben Pilátus maga elé hívatta Jézust, és megkérdezte tőle: „Te vagy-e
   a zsidók királya?” Jézus így válaszolt: „Magadtól mondod ezt, vagy mások mondták
   neked rólam?” Pilátus ezt felelte: „Hát zsidó vagyok én? Saját néped és a főpapok
   adtak a kezembe. Mit tettél?” Ekkor Jézus így szólt: „Az én országom nem ebből a
   világból való. Ha ebből a világból volna az országom, szolgáim harcra kelnének, hogy
   ne kerüljek a zsidók kezére. De az én országom nem innét való.” Pilátus megkérdezte:
   „Tehát király vagy?” Jézus így felelt: „Te mondod, hogy király vagyok. Én arra
   születtem, és azért jöttem a világba, hogy tanúságot tegyek az igazságról
   . Aki az igazságból való, az hallgat a szavamra!”

  3. RE: “arrol a csatornajan sem latok infot barmilyen per elindult volna mar.”

   Meg kell hagyni, nem egyszerű rábukkani, hogy milyen perek vannak (vagy voltak) folyamatban/függőben a Reiner Fuellmich & Tsai-hoz köthető ún. “Nürnberg 2.0” keretében vagy ennek felvezetőjeként.

   Az alábbiakat találtam, időrendben visszafelé haladva:

   A jövőben (?): azt rebesgetik, hogy majd 2023 (!) áprilisában indít v.milyen pert British Columbiában –
   https://www.archyworldys.com/corona-critic-reiner-fullmich-what-about-the-class-action/ 2021.11.11.

   Állítólag csoportos kereseteket (class action lawsuit) ad majd be az Usában Christian Drosten és a Koch Intézet igazgatója, Lothar Wieler ellen.
   https://www.rechtsanwalt-dr-gottwald.de/news-munich/us-law-and-german-law/27-news-us-law-and-german-law/223-us-class-action-against-german-virologists-drosten-and-others.html

   2021.11.18: a Berlini Regionális Bíróság elhalasztja a Wolfgang Wodarg (felperes – képviseli R.F.) contra augsburgi ‘Volksverpetzer’ nevű blog ügyének tárgyalását.
   https://www.volksverpetzer.de/aktuelles/wodarg-fuellmich-abgesagt/

   2021.11.09: R. Fuellmich egy berlini karaoke bár képviseletében anyagi kártalanításért perli Christian Drostent (Charité kórház, Berlin; az első kamu PCR teszt – TibMolbiol összeállítója). A Berlini Regionális Bíróságon meg is jelent, de mivel nem volt hajlandó maszkot viselni, ezért a nem tárgyalták az ügyet – C. Drosten nem jelent meg, csak az ügyvédje. Fuellmich nem fellebbez, de állítólag újra nekiáll…
   https://www.volksverpetzer.de/bericht/fuellmich-drosten/

   Számomra tisztázatlan okokból egyesek kapcsolatba hozzák R.F-t az alábbi üggyel is:

   Michael Swinwood (ő Fuellmich jogászcsapatának tagja lenne? 1) perli az Ontariói Felső Bíróságnál (Superior Court) többek közt Ferenc pápát, a Vatikánt, a Jezsuita rendet, a Windsor házat, a WHO-t, a BMGF-t, Justin Trudeau-t és másokat. Ezt az említett bíróság visszadobta, a fellebezés határideje 2021 május 18 – valahol olvastam, hogy 2022 márciusában (?) folytatják…
   https://factcheck.afp.com/canadas-top-court-not-hearing-case-about-covid-19-crimes 2021.05.13.

   https://www.cbc.ca/news/canada/sudbury/covid-pandemic-lawsuits-ontario-1.5897317

   (1) https://www.fuellmich.com/wp-content/uploads/content/newsletter/download/20210110/FINAL_statement-of-claim-A.pdf

   https://twitter.com/747_s/status/1374787704710328323 2021.03.24.

   https://truthcomestolight.com/attorney-michael-swinwood-with-reiner-fuellmich-the-consciousness-of-humanity-is-really-whats-at-play-here/

 8. Dr Fuelmich Reiner mär birosägra vitte, Nürnberg – ben, elutasitottäk, toväbb vitte Straßburg – ba és ott is elutasitottäk. Amerikäban, és dél amerikäban is benyujtotta, minden hol el lett utasitva.
  Sajnos ugy néz ki, hogy jelenleg nincs biro, ügyész, aki igazat adna. Ha igazat kapna, egyértelmü, hogy minden kormäny és Pfizer meg bukott, ezt az elit nem fogja meg engedni.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük