Izrael fontolóra veszi a természetes nyájimmunitást

A világ egyik legátoltottabb országa Izrael, fontolóra veszi a természetes nyájimmunitást, Svédország mintájára.

Miután Izrael a tanulmányi adatok hiánya miatt egyelőre felfüggesztette a negyedik oltást, immár a jelek szerint egyes izraeli tudósok fontolgatják Svédország mintájára az Omicron variánssal való átfertőződés lehetőségét. Ennek célja a természetes nyájimmunitás elérése.

A Naftali Bennett miniszterelnök által kért negyedik oltás azonnali végrehajtását az Egészségügyi Minisztérium főtitkára leállította – írja a Cicero.

Jelenleg nem világos, miként tovább Jeruzsálemben. A Jerusalem Post kedden idézte Cyrille Cohen professzort, a Ramat Gan-i Bar Ilan Egyetem immunológiai laboratóriumának vezetőjét, aki azt mondta:

“Az ötödik hullám azzal végződhet, hogy nagyszámú ember fertőződik át. Csak a természetes expozíció révén, ha vakcinákkal védettek, azt látom, hogy ez a vírus endémiássá válik. Mivel az Omicron annyira ragályos, valószínűleg hiábavalóak a terjedésének megállítására tett erőfeszítéseink. … Nem fogjuk tudni megállítani ezt a hullámot. … Amit tehetünk és kell is tennünk, az az, hogy a legsebezhetőbb emberekre figyelünk, hogy minél jobban megvédjük őket.”

Izrael ezzel elismerte, amit első perctől tudni lehetett, hogy az génterápiák nem működnek és minden lezárás, korlátozás két éven keresztül felesleges volt!

Forrás: https://de.rt.com/international/129208-ploetzlich-schweden-als-vorbild-israel/

21 thoughts on “Izrael fontolóra veszi a természetes nyájimmunitást

 1. Miután csaknem 2 éve echte náci módszerekkel mindenkit próbálnak a vágóhídra terelni? A magyarázkodásuk olyan gyenge, hogy még egy óvodás is átlát rajta.
  Talán majd egyszer kiderül, hogy valójában miért próbálnak most visszakozni.

  1. Ez nem magyarázkodás, csak látván, hogy nincs elég birka, agymosott, ezt már milliónyian – a tényleges többség – nem nyeli be, valahogy ki kell húzni a nyakukat a hurokból, nyilván sikerülni is fog. (Vagy csak a terv része valamilyen formában – pszichopatáknál soha nem lehet tudni, semmit nem lehet egyik csordának, droidjaiknak sem elhinni, mert vagy az lesz amit mond vagy nem, általában nem…)

   Világszinten, és kicsiben itt is, az volt a legnagyobb hibájuk, hogy pszichopaták (a 22-es csapdája, ha pszichopaták büszkén hirdetik, nyilvánosan csinálják, ha nem akkor nem is csinálják egyáltalán…), 10-15 éve erről prédikáltak nyilvánosan mindenhol, aztán azt gondolták, hogy ugyanúgy működik majd, mint a napi lopás mindenkitől, a kicsiben, rejtetten népirtás mindenhol… aztán valóság most nem a pszichopata valóság lett… (nem teljesen, választások jönnek, utána simán fordulhat a kerék ismét, össze sem tudom számolni hányszor változott narrativa, magyarázkodás, valóság napról-napra elmúlt 2 évben…)

   Azt olvastátok hogy a koncentrációs táborozós, erőszakkal szurkálós ausztrál maffia, beismerte hogy az oltás nem biztonságos és 80 000 vakcina sérültet kártalanit állambácsi???? Pont mint Szingapúr tette néhány hónapja… igaz Ausztráliából egyáltalán nincs hir 2 éve, kiváncsi vagyok mikor lesz újra médiának annyira fejlett technológiája, hogy kapcsolatot tudnak vele teremteni, és végre beszámolnak a terrorról ami ott megy (és arról, hogy már ott is kártalanitások zajlanak…. megint tiszta komcsi dejavu… csak most nem ellopott vagyonod miatt “kártalanitanak”, hanem ellopott életed, egészséged miatt…)

   1. Én abban bízok, hogy a sok EU ország közül, csak egyben tömeg nyomásra, még ha valamilyen szinten áldozattal is jár, de bukna a dolog és az láncreakciót indítana nem csak europában. Kérdés, hogy a szabadság madara honnan röppen. Orbáncka nagyon fifikás. Nem feszíti a húrt túlzottan. Mintha csak a hatalom átadására készülne, és várva, hogy a váltó csapat támad a népre drasztikus intézkedéssel. S ha buknak akkor ismét bejelentkezik, hogy Ő a jobb megoldás. Hát nem! Tavaszi nagytakarítás kell!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    1. Majdnem minden ország parlamentjében – még a komcsi eusban is – volt néhány gerinces aki felállt és elmondta valóságot, magyar gulágon egy sem… ugyanaz a tulajdonosa mind a két csordának, itt a választások csak arról szólnak vasfüggöny óta, hogy itteni gulágon belül, kicsiben, melyik csorda lophat többet… mindegyik veri a mellét, hogy mekkora magyar, amikor meg lehetne/kellene mutatni valóságban, fülük/farkuk behúzva, saját házukat mentik…

     Magyarországon jelenleg elsősorban itteni lakosságot képviselő politikai tényező nem létezik. A katonaságnak, (HON védség) kellene/kellett volna takaritani, fülük botjukat sem mozditották, a teteje ott is profitál ebből, megvett, megfélemlitett, csordatag… nincs ország, nincs nemzet, nincs társadalom, nincs törvény, nincsenek jogok… ez mind csak illuzió… a választás, “szabadság” illuziója… 2000-es évek óta, amióta tudom eszem, ezt látom… mindegy kinek, minek hivják hatalmon lévőket… a másik csorda még egy eladható bábut sem tud kiállitani…

     Remélem 20-30% alatt lesz a választásokon a részvételi arány, az mutatná meg, hogy lakosság takarodót fújt az összes helyi kiskirálynak, nőnek minden irányból… szerintem az összesből elég volt… és akkor elsőnek le lehet cserélni összes állami szerv tetejét (elsősorban honvédséget kitakaritani, mert ezért kapják a pénzüket, hogy ilyen helyzetben elővegyék az illetékeseket, mindegy politikus, doktor, “szakértő”, vállalkozó, milliárdos vagy akárki más, senkinek nem kellene hasonló oldalakat késziteni, felvilágositást tartani, ha a honvédség, honvédség lenne, nem csak nevében az és elvégezné amire felesküdtek), meg valódi törvényeket hozni olyan formában, hogy a lakosság tudja betartatni azokkal akik tetejére kerülnek, hogy ilyen jogállamiatlanság, alap emberi jogok elvétele teljesen törvénytelen módon ne fordulhasson elő mégegyszer, ahogy a pénzzel zsarolás, szabad rablás sem… (vagy menjünk át teljesen anarchistába, a jó értelemben, adó, semmit nem érő törvények, szabad rablás nélkül, Hongkongban nagyon jól működött az is amik kinaiak nem b.t szét..) elég elképzelhetetlen, de amig valami hasonló nem történik – nyilván teljesen békésen pszichopatáktól megszabadulni nem lehet, mindegy milyen csordában futnak, árulják magukat, belőlünk, rabszolgákból élnek, nélkülünk semmik, a legnagyobb lúzerek – addig teljesen mindegy melyik szivja véred, mikor és hogyan…

   2. RE: “ausztrál maffia, beismerte hogy az oltás nem biztonságos és 80 000 vakcina sérültet kártalanit állambácsi???? Pont mint Szingapúr tette néhány hónapja…”

    Megtenné, hogy alátámasztja a fenti állítását v.mi hiteles forrásból?

    RE: “igaz Ausztráliából egyáltalán nincs hir 2 éve…”

    Baromira nem igaz: lockdown, tüntetések, crazy Dan in State Victoria, Covid stasi/cheka – Howard Springs, whathaveya – bőven dokumentált, noha nem a fősodorban, de ez nem meglepő

 2. S ha már orbán a testvér pártjuk, és mindenben a LIKUD dirigált itt is (Cionisták) akkor most ebben is fogja követni a nagyvezér az irányt?!
  Az én nézettemben már mára tragikus az állapot a létszámilag elért génterápiával. A jövő társadalma szervezetileg tönkre téve.
  NÜRNBERG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  1. Nagyon szemléletes írás ez itt az alternativhirek.com-on, csak egy baj van vele.
   Egyszerűen arra nem bírok rávenni egy 2 oltáson átesett embert hogy elolvassa, nem hogy elgondolkodjon rajta!
   Azt látom hogy akik az oltást választották, nem képesek elképzelni, hogy az általuk összeesküvés elméletnek titulált világpszichózis valóság lehet.
   De azt gondolom, hogy ebben az is közrejátszik, hogy ha valaki elismerné, hogy nincs szükség az oltásra, pedig ő már 2szer is beoltatta magát, azzal a saját ballépését a saját hibás döntését is beismerné és ez szégyennel töltené őt el.
   Ezért inkább azt mondja hogy engem nem érdekel, én ha kell 100-szor is beoltatom magam! ??‍♂️

   1. Értem és meg is tapasztaltam. De aki nem kér a segítségből, azzal nem tudsz mit kezdeni. Be kell zárni az ajtót” és tovább lépni.

   2. Igen.
    Teljesen hasonló ahhoz amikor valaki vásárol egy autót, aztán tudat-alatt a döntésének helyességét azzal igazolja, hogy mindenkinek azt hirdeti milyen jó kocsija is van.

 3. Miután agyon kínozta saját népét rájött hogy hiábavaló a rákényszerített oltás. Jól szórakoznak, bizonyára már bizonyos adatokhoz hozzájutottak és most majd újabb borzalmakat tartogatnak. Ezzel még nincsen vége szerintem.

  1. Szerintem a kézifék behúzásának az oka az, hogy túlságosan megelőzték a „mezőnyt”. Izraeli „Béláink túltolták”. Számomra valószínűtlenül bátornak tűnik az egészségügyi minisztérium említett főtitkára, aki így szembe megy a miniszterelnökkel. Nyilvánvalóan nagyon zavaró, ha egy Izrael szintjén átoltott országban idő előtt lehull a lepel, megmutatkoznak az oltások szövődményei, a semmit sem javuló „járványhelyzet” valamint az újabb és újabb korlátozások. Aggasztó lehet a „plandémia” kiagyalói és végrehajtói számára, hogy Izrael példáját látva esetleg rövidül a hipnózis hatása. Szegény Tedros is folyamatosan azon aggódik, hogy nem eléggé egyenletes az oltások elosztása térben és időben.

 4. S ha jő a kritikus tömeg! https://youtu.be/dtZt-fT1peo
  Pesten sem kellene másként szervezni a dolgot, mint folyamatosan reggeltől mozgásban lenni és bármely utcából a csoportoknak csatlakozni. Ha nincs balra út, hát irány jobbra”.
  Kérdés a Magyarnak mondott nép, meddig tűr még.

 5. Figyelem mindenki !

  A homälyos oltäsi felmentési orvosi igazolványt már vizsgálja az orvosi kamara, meg az államügyészség.
  Forrás:
  Impfunfähig per Mausklick?
  https://www.tagesschau.de/investigativ/impfunfaehigkeitsbescheinigung-101.html?utm_source=pocket-newtab-global-de-DE

  Az igazolványt egy valóban létező orvosnő 17,49 Euro ellenében állította ki. Ezért 6 honapra állítottak ki oltási allergia igazolványt.
  Az orvosi kamara most azt állítja, hogy ezen szolgáltatás interneten való hírdetése az orvosi etikába ütközik.
  És ami különös, hogy ilyen igazolvány kiállításához a kérelmezőnek az orvosi rendelőt fel kell keresni, de állítólag a telefonon
  való egyeztetés bizonyos körülmények között lehetséges.
  Meg arra is hivatkoznak most a nagyokosok, hogy az RKI szerint egy ember sincs, aki az oltóanyagban lévő összes komponensre
  allergiás lenne.
  De most nagyokos oltásnak a pártján álló jogászok vizsgálják ezt az ügyet, hogy miként lehet a gyanúban álló orvosnőt elsikálni.

 6. A történelem ismétli önmagát

  1) német
  Die Geschichte wiederholt sich – unheimliche Ähnlichkeiten zwischen den Gesetzen aus der Zeit vor dem Zweiten Weltkrieg in Nazi-Deutschland und den COVID-Pandemiegesetzen

  https://uncutnews.ch/die-geschichte-wiederholt-sich-unheimliche-aehnlichkeiten-zwischen-den-gesetzen-aus-der-zeit-vor-dem-zweiten-weltkrieg-in-nazi-deutschland-und-den-covid-pandemiegesetzen/

  2) angol
  We Are Witnessing History Being Repeated – Eerie Similarities Between Pre-WWII Nazi Germany Laws And COVID Pandemic Laws

  https://thecovidworld.com/we-are-witnessing-history-being-repeated-eerie-similarities-between-pre-wwii-nazi-germany-laws-and-covid-19-pandemic-laws/

  Am 15. November 1938 verbot das Unterrichtsministerium jüdischen Kindern den Besuch der öffentlichen Schulen.
  1938 Nov. 15 a zsidó gyerekek nem mehettek iskolába.
  Azt mondták, hogy a zsidó gyerek ideológilag megfertőzi az árja gyereket.

 7. “Remek”.
  Talán még 1x azt is fontolóra fogják venni, hogy bárki bármit is állít, a Föld mégsem lapos és nem a Nap forog a Föld körül,hanem fordítva.
  Talán még a végén helyt adnak annak a több száz éves tudományos ténynek is ,amit egyébként mi magunk prezentálunk,mint emberi faj, és mindegy,hogy ők vagy bárki más/mások mit szeretnének hinni, ill. elhitetni velünk, hogy létezik az immunitás nevű félelmetes és boszorkányos dolog, ami eddig is segítette az emberi faj túlélését egy olyan bolygón,melyen más módon ,mint baktériumok, vírusok nélkül az élet sem létezhetne.
  Talán még a végén kitalálnak a saját maguk építette alagútból a fényre.
  Reméljük az emberi faj érdekében,hogy így legyen.

 8. “és minden lezárás, korlátozás két éven keresztül felesleges volt!” – Ez nem igaz. Lássuk csak:
  Többezer milliárd dollár a leggazdagabbakhoz pumpálva – pipa
  Kisvállalkozások, középréteg amortizálása – pipa
  Kísérleti géntechnológia tesztelése milliárdos mintán – pipa
  Digitális, kontroll technológiák fejlesztése és széleskörű bevezetése (mint arcfelismerés, digitális beléptetőrendszerek -eü. nyilvántartások, nyomkövetés) – pipa
  Gyülekezési jog durva korlátozása – pipa
  Szólásszabadság durva korlátozása – pipa
  Saját tested feletti önrendelkezés megsértése (kötelező oltás bizonyos szakmákban) – pipa
  Gyermekek kondicionálása (maszk, tesztelés, érzelem kimutatás hiánya, digitális “oktatás” /elhülyítés/ -pipa
  és még lehetne folytatni napestig

  Bárki azt hiszi ezzel vége? Muhaha! Nem azért kapott a világ egy gyomrost, hogy most engedjék felállni. Jön szépen a következő szakasz, “klímavédelemre” állítólag kell majd 150 ezer milliárd dollár.. egészen biztosan arra használják majd a pénzt, hogy MINDEN embernek jobb legyen a bolygón, TUTI,, mert ezek olyanok, mindenkinek csak a javát (vagyis mindenki javait) akarják. Óvatos becslések szerint a “járvány” 2 éve alatt 20 millió ember halt éhen. Nagyjából 500 millió ember került MÉLYszegénységbe, csak az EU-ban kb. 1 millió rákos megbetegedés nem lett diagnoztizálva és a többi szintén folytathatnánk napestig. Ha meg nem elég a klímaháború akkor jönnek az ufók meg a kibertámadások meg a hiperinfláció meg a gazdasági csődök, mind persze teljesen “véletlenül” a semmiből… ez a szép új világ ha tetszik ha nem

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük