Jövőbe mutató zárszóként – Dr. Lenkei Gábor

Ebből a részből megtudhatja, hogy milyen módon tenné lehetővé a korábbi részekben bemutatott tömeges tragédiák megelőzését, ha helyreállítanánk végre az egészséggel kapcsolatos legalapvetőbb emberi jogunkat.

Ismerje meg ezt az egészséggel kapcsolatos legalapvetőbb emberi jogot!

Előző részek a Dr. Lenkei Gábor youtube csatornán.

5 thoughts on “Jövőbe mutató zárszóként – Dr. Lenkei Gábor

 1. A gyógyszeripar mára egy könyörtelen, gátlástalan, az emberi egészséget és életet semmibe vevő, rekordprofitokat realizáló iparággá vált, amely teljesen összefonódott a hazug, manipulatív médiával. Ezek egymást tartják életben: a mainstream média a gyógyszermultik hirdetéseiből él, a gyógyszeripar meg a médiapropaganda hatására hatalmas forgalmat generál, miközben a mainstream média elhallgatja, kicenzúrázza vagy lejáratja az alternatív gyógymódokat. Ilyen körülmények között ember legyen a talpán, aki valós információkat talál az egészséggel kapcsolatban.
  Valljuk be, az orvosok túlnyomó többségét mostanra egyszerű gyógyszerügynökké züllesztették.
  A “kutatások” és “tanulmányok” zömét a gyógyszeripar finanszírozza, és láthatóan senkit sem érdekel az összeférhetetlenség.
  Amíg a gyógyszeripar profitalapon működik, ez nem is fog változni, csak egyre szélsőségesebb formákat ölt majd, mint pl. a mostani kamujárvány “kezelése” a toxikus kotyvalékokkal, rekordprofitért.
  Mekkora esélye van ezekkel a profitorientált behemótokkal szemben egy egészségtudatos embernek?

 2. Akkor hordjad te is mint a kisangyal , meg felveheted az én két oltásomat is , agyhalott …
  ( de maszkból is kettőt vegyél legalább ) :I 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük