6 román polgármester egyszerűen megtagadta, hogy helyet biztosítsanak mobil oltóközpontoknak

Valeriu Gheorghiţă, a SARS-CoV-2 elleni oltáskampányt koordináló országos bizottság elnöke is igencsak pofára esett a hétvégén. Több román polgármester egyszerűen megtagadta, hogy asszisztáljon és helyet adjon a kísérleti vakcinával házaló covid-agitátoroknak, mondván, náluk senki nem kér az oltásból.

Hiába erőltették, próbálták döbbenetesen primitív kampányfogásokkal népszerűsíteni a kísérleti vakcinát, az a sima valóság, hogy a román emberek zöme hálistennek egészséges életösztönnel és gerinccel van megáldva, s  ha valami gyanús neki abból nem kér. Márpedig lássuk be az emberiség történetében kevés a Covid19 hadműveletnél gyanúsabb és kétesebb történet található. A román lakosság alig 18-20 százalékát sikerült a covidmizéria alatt beoltani, s úgy néz ki ennél több nem is igazán lesz ez az arány.

Szóke Mária írása, informatialibera.ro. A cikk itt olvasható teljesen: informatialibera.ro/hu/all-a-bal-a-kiserleti-oltas…


7 thoughts on “6 román polgármester egyszerűen megtagadta, hogy helyet biztosítsanak mobil oltóközpontoknak

 1. A magyar polgármestereknek is ezt a példát kellene követni, de félnek, hogy elesnek a kormány-pénzektől és megbélyegzik őket. A hatalom és a pénz “nagyúr”. Mi, magyarok, az egész történelem során mindig függtünk valakitől, mindig valaki csatlósai voltunk (Osztrák-Magyar Monarchia, török-szovjet fennhatóság).
  Jó példával szolgál Madagaszkár, aki kilépett a WHO-ból, már nem tagja a szervezetnek, mondván, hogy nekik megvan a saját gyógymódjuk a COVID kezelésére, és óva int minden afrikai embert a vakcináktól. Bárkit szívesen fogadnak országukban kezelésre. A madagaszkári elnök elmondta, hogy a WHO 2 millió USD-t ajánlott fel neki, ha” egy kis mérget tesznek a COVID elleni orvosságba”.
  https://edcdeveloper.wordpress.com/2021/06/30/breaking-madagascar-quits-world-health-organisation-over-covid-19-scandal/

  1. Csak a pontosság kedvéért: a linken elérhető cikkben 20 millió dollár szerepel. Azt hiszem, ekkora csalás, ekkora bűn meg is ér ennyi “kompenzációt”. De lám, akad még politikus a nagyvilágban, aki nem kapható bármire – ilyen nagy összegért sem. Csak nehogy úgy tűnjön el, mint a tanzániai elnök, a leleplező nyilatkozata után néhány hónappal. Úgy látom a képen, hogy a madagaszkári elnök még jóval fiatalabb.

 2. Ahogyan már eddig megszokhattuk, keleti szomszédunknál gyakoribb a szakmai vélemény formálás, a “józan szakmai-paraszti ész” térnyerése. Talán nem meglepő módon, Hölgyek viszik a prímet ebben.
  Oana Secara főorvosasszony újabb orvosi rálátással erősítette korábbi véleményét. Az apró cseppekből talán lesz egy zuhatag.
  https://informatialibera.ro/hu/dr-oana-secaraa-jarvanynak-vege-van-semmi-ertelme-a-maszkviselesnek-a-hatosagok-vezetoi-mai-napig-nem-ertik-hogyan-terjednek-a-virusok/

 3. https://youtu.be/vjPtEmrU6Po
    A mócok nem vakcinázzák magukat!!!
  (Ismertető: A mócok az 1400 méter fölötti hegyi tanyákon és falvakban élnek öt megye, Bihar, Arad, Hunyad, Fehér és Kolozs megye területén, a romániai Nyugati-Kárpátokban.)
  Szemelvények az interjúkból:
  Poiana Vadului polgármestere: „Szombaton, 5 órakor itt volt a karaván. Szóltam embereknek (erről). Úgy értettem meg (végül), hogy 3 vagy 4 bevakcinálta magát. Vagy 15 bevakcináltunk van a községünkben. Ők (nem itt, hanem) a közeli városban vakcinázták be magukat. Általában az állampolgárok nem voltak betegek ebben a községben. (Azt mondják) Miért vakcinázzam be magam, ha nem voltam beteg? Ahogy jól tudják önök, a lakosság nagyrésze megöregedett, nem mozdul ki otthonról, ha nem beteg; azt mondja, hogy „Köszönöm Istennek, hogy nincsenek problémáim!” és otthon marad.”
   
  Bucium polgármestere: „Nehéz megmondani, hogy miért nem vakcinázzák magukat. Mi csináltunk informálási kampányt, az asszisztensnő mindenkihez haza ment és megkérdezte őket. Aki akart, az eljött vakcinázni. Körülbelül 22 személy. Ennél többet nem tudtunk kötelezni.”
  Riporter: „Ön bevakcinálta magát?”
  Bucium polgármestere: „Nem, mert vér tesztet végeztem, és ebben antitesteket találtak, és (arra jutottam) hogy a szervezetem reagál erre a betegségre.”
  Hölgy járokelő: „Nem vakcináltam be magam. Azért mert félek, mert olvastam, hogy allergiákat okoz.”
  Férfi járókelő: „Nem vakcináztam be magam. Nincs különösképpen indokom. A családban voltak covidos személyek, nekem is voltak tüneteim, nem készítettem covid tesztet, de úgy hiszem, hogy még vannak ellentesteim…”
  Hölgy járokelő: „Nem vakcináltam be magam. Nem tudom megmondani miért. …”
  Újból a már szerepelt hölgy járókelő: (Arra ad magyarázatot, hogy miért nem vakcinázzák be magukat móc-vidéken az emberek) „Itt régi mentalítással élnek emberek. Azt gondolják, hogy a vírus nem ér el ide, védettebbek vagyunk…” (1400 méter fölött)

 4. A Tanzániai elnök után most a Haiti elnököt is eltették láb alól a globálgyógyszermaffia. Bio farmokat hozott kétre Haitin, elutasította a génmódosított magokat és az oltásokat is. Halála után napokkal már érkeztek az oltások Haitira. Senki nem csodálkozik mi az oka ennek a kétségbeesett próbálkozásnak, hogy belénk fecskendezzék ezt az oktásnak nem nevezhető kotyvalékot?

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük