Dr. Gődény György előadása a konferencián: Koronavírus kommunikáció avagy a mainstream média gátlástalansága

3 thoughts on “Dr. Gődény György előadása a konferencián: Koronavírus kommunikáció avagy a mainstream média gátlástalansága

 1. úgy látom ki lett moderálva, mit kell átírnom rajta, hogy maradhasson?

  Küldök egy új verziót:

  Javaslom Dr. Gödény Györgynek, hogy látogasson el a Szent László kórházba és keressék fel az ott a covid miatt lélegeztető gépen levő betegeket és azok hozzátartozóit és adják elő nekik az itt elhangzottakat.

  Szerintem igenis minden élet számít és a maszkiviselés és a távolságtartás pedig egyáltalán nem tragédia, csak hozzá kell kicsit szokni… aztán 1-2 éven belül ez is meg fog oldódni… és addig is pár ember tovább élhet.

  A karantén pedig hülyeség!… és ezt egy orvos mondja, na ne már, ezt szerintem nem az egyetemen hallotta.

  1. Kedves Roland, nem azonos a vallásunk. Ön a korona vírus rémében hisz, mi pedig a normáis életben. A maszk nulla életet képes megvédeni egy járvány mentes időben, a László Kórház pedig hasonlóan tevékenykedik, mint egy normális influenza szezonban, a többi 30 ezer felszabadított ágy, pedig üres. Nagyon sajnáljuk a beteg embereket, naponta az ő megsegítésükben szorgoskodom 40 éve. Némi tapasztalatom már összejött ennyi idő alatt, ami segít elkülöníteni a szélhámosságot, a valós veszélytől. Bölcsességet kívánok Önnek is, hogy tisztábban lásson, mint most.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük