Elsa Mittmansgruber – Wohenblick főszerjesztője, Ausztria

Tisztában kell legyünk azzal, hogy ez a golbalisták szükségszerűsége is volt. Mert már háttal álltak a falnak. Egyszerűen meg kellett ezt tegyék most, és ki kellett próbálják, hogy ez működik-e?!

Hiszen ez nem más mint egy kísérlet! Megnézték, hogy benne vagyunk-e vagy sem?! Azt gondolom, hogy ezidáig maguk is meg vannak azon lepődve, hogy milyen sokan vesznek ebben részt! És, hogy ez mennyire ellenállás nélkül működhet mind ez. Remélem, hogy ez nem megy majd így tovább! De ez rajtunk múlik! Nyilvánvaló, hogy ez egyre szörnyűbb lesz, egyre keményebb lesz, egyre nehezebb lesz, a zsák száját egyre inkább húzzák össze! Egyre nehezebb lesz védekezni! Az idő mindenképpen sürget minket! És minél több idő telik el az ő javukra, minél több tervet tudnak megvalósítani, annál közelebb kerülnek a céljukhoz!

https://www.bitchute.com/video/sswQm5nmbPVX/

7 thoughts on “Elsa Mittmansgruber – Wohenblick főszerjesztője, Ausztria

 1. https://report24.news/irland-rekord-hospitalisierungen-obwohl-91-prozent-geimpft-sind/

  Írország: Rekordszámú kórházi kezelés – annak ellenére, hogy 91 százalékuk be van oltva

  https://report24.news/ungeimpfte-sollen-verschwinden-um-dimension-des-verbrechens-zu-vertuschen/
  Az oltatlan embereknek el kell tűnniük, hogy elfedjék a bűncselekményt
  2021. október 23

  Kép: Freepik @ViDIstudio
  Gondolkozott már azon, hogy miért kell az országban hirtelen minden embert mániákusan arra kényszeríteni, hogy alávessenek egy kísérleti génoltást ? A megoldás olyan egyszerű, mint amilyen ijesztő: ebben a nagyszabású kísérletben az oltatlanok a kontrollcsoport, mivel az oltatlan emberekben nem alakul ki sorban szívbetegség vagy trombózis, és nem halnak meg „hirtelen és váratlanul”, élő bizonyítéka a a lakosság ellen jelenleg elkövetett bűncselekmény mértékét. Bizonyíték, amelyet az elkövetők el akarnak tüntetni.

  Willi Huber megjegyzése

  Az elkövetőknek nem érdekük, hogy bűneiket szilárd bizonyítékok tárják fel és bíróság elé állítsák. Egy-egy bűncselekmény elfedése érdekében a gyakorlatban gyakran követik el a következőt és az azt követőt. Ezt minden krimibarát tudja, az ügyészek és a rendőrök is tudják. Hogy miért nem cselekszenek a hivatali esküjük szerint, az más kérdés.

  Világszerte megdöbbentő számokat mutatnak a statisztikák. Túlzott halandóság azokban a korcsoportokban, ahol az iparosodott országokban békeidőben nem fordulhat elő. A szív- és érrendszeri megbetegedések, a trombózisok és a szívrohamok rohamos növekedése – ugyanilyen gyakran a nem megfelelő korcsoportokban. Emellett robbanásszerűen előfordul a rák előfordulása, még olyan emberek között is, akik addig nem tudtak rákos megbetegedésükről, vagy azt hitték, hogy legyőzték (lásd: Prof. Bhakdi elmagyarázza a hátteret: Covid-oltás és a rák felgyorsult növekedése ).

  Az oltatlanok a vakcinák káros hatásának bizonyítékai
  Mindez a beoltottak csoportjában fordul elő. Azok az emberek, akiket kísérleti szerekkel fecskendeztek először ígéretekkel, majd zsarolással és kényszerítéssel, akiknek a mellékhatásait tagadják, hosszú távú hatásait pedig nem ismerik. Az oltatlanok csoportjában nem halmozódnak fel ezek a klinikai képek, vagy 60 év alattiak „hirtelen és váratlan” halálozása. Ez azt jelenti, hogy aki látni akar, bárki, aki tudni akarja, ezekkel a megmaradt oltatlanokkal bizonyíthatja , megtörténik az emberiséggel. És ezért – a másik fél szerint, amelyik részesül a bűncselekményből, vagy egyszerűen nem lát visszautat – ennek a bizonyítéknak el kell tűnnie.

  „Rejtélyes” klinikai képek és halálesetek beoltottak között
  Az oltatlanokról a beoltottakra váltó minden százalékkal ezek a bűncselekmények kevésbé láthatóak. Ha valaki nagyrészt elérné a 100%-os beoltást, akkor már nem lehetne egyszerű összehasonlítással bizonyítani az emberek valós egészségi állapotát. Aztán meg lehet győzni a lakosságot, hogy ilyen klinikai képek valóban előfordulnak, mindig megtörténtek – vagy egyszerűen eléggé rejtélyes. De ennek semmi köze az oltáshoz. A „furcsa egészségügyi események ” különösen szembetűnőek azokban az országokban és területeken, ahol sok volt a védőoltás: Írország: A 99,7%-os oltási arányú körzetben a legmagasabb a Covid incidenciája is, 944 fővel.. Vagy vegyük Izraelt, ahol minden eszközzel kollektíven zsarolják a lakosságot. Ebből is látszik, hogy hazugság volt a két géninjekcióval történő „teljes védelem” után a járvány megszűnésének ígérete: Izrael: magas a megbetegedések száma a harmadik oltás ellenére – most a negyedik oltásról tárgyalnak , félévente történő oltásról: Végtelen oltási előfizetés kész üzlet Izraelben .

  Egyenesen az élethosszig tartó oltási előfizetéshez
  Ha a lakosság mindezt továbbra is elviseli, világszerte végtelen számú oltási előfizetés lesz. Az újszülötttől felfelé félévente vagy többször kell beszerezni a génfecskendőket. A hirtelen és váratlan halálozás folytatódik, a súlyos másodlagos betegségek tovább szaporodnak. Még mindig nem világos, hogy van-e hatása a termékenységre.

  A biztonsági tanácsok, amelyekről soha nem esik szó a mainstreamben
  Végezetül szeretnék idézni a Pfizer / Biontech honlapjáról , amely ma, 2021. október 23-án érhető el. Bárki, aki ezt és más információkat elhallgat Öntől az oltás előtt, bűntársa:

  Anafilaxiás eseteket jelentettek. A megfelelő orvosi kezelésnek és felügyeletnek mindig rendelkezésre kell állnia arra az esetre, ha a vakcina beadását követően anafilaxiás reakció lépne fel.
  Szinkóp (ájulás) fordulhat elő az injekciós vakcinák beadásakor, különösen serdülőknél. Óvintézkedéseket kell tenni az ájulásos sérülések elkerülése érdekében.
  A vakcina hatékonyságát, biztonságosságát és immunogenitását immunhiányos betegeknél, beleértve az immunszuppresszív terápiában részesülőket, nem igazolták. A COMIRNATY ® hatékonysága gyengébb lehet immunszupprimált embereknél.
  Mint minden oltóanyag esetében, a COMIRNATY ® oltás nem biztos, hogy védi a vakcina valamennyi részesülőjét. Előfordulhat, hogy az emberek csak 7 nappal a második vakcinaadag után lesznek teljesen védettek.
  A klinikai vizsgálatok során a 16 éves és idősebb résztvevők a következő mellékhatásokat tapasztalták, többek között: fájdalom az injekció beadásának helyén (> 80%), fáradtság (> 60%), fejfájás (> 50%), izomfájdalom és hidegrázás (> 30%) %), ízületi fájdalom (> 20%), láz és duzzanat az injekció beadásának helyén (> 10%). Ezek többnyire enyhe vagy közepes intenzitásúak voltak, és az oltás után néhány napon belül eltűntek. A mellékhatások valamivel alacsonyabb gyakorisággal fordultak elő idősebb korban.
  A COMIRNATY ® általános tolerálhatósági profilja a 12-15 éves beoltott alanyoknál hasonló volt a 16 éves vagy annál idősebb beoltott egyénekéhez. A 12-15 éves vizsgálati résztvevőknél a leggyakoribb mellékhatások a következők voltak: fájdalom az injekció beadásának helyén (> 90%), fáradtság és fejfájás (> 70%), izomfájdalom és hidegrázás (>40%), ízületi fájdalom. és láz (> 20%).
  A COMIRNATY ® terhes nőknél történő alkalmazásával kapcsolatban korlátozott tapasztalat áll rendelkezésre . A COMIRNATY ® terhesség alatt történő alkalmazása csak akkor mérlegelhető, ha a lehetséges előnyök meghaladják az anyára és a születendő gyermekre gyakorolt ​​lehetséges kockázatokat.
  Nem ismert, hogy a COMIRNATY ® kiválasztódik -e az anyatejbe.
  Más gyógyszerekkel való kölcsönhatásokat vagy a COMIRNATY ® más vakcinákkal való egyidejű alkalmazását nem vizsgálták.
  A teljes COMIRNATY ® biztonsági információk megtalálhatók a jóváhagyott összefoglalása előírását és termékinformációk . Ezek az Európai Unió összes nyelvén megtalálhatók az EMA honlapján.

 2. “Már háttal állnak a falnak” tehát nem csak,hogy nincs hova hátrálniok,de a fal is hamarosan porzani fog mögöttük!!!!!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük