Utolsó Dobpergés, Ébresztő! – Dr. Tamasi József

Odysee: https://odysee.com/@OrvosokaTisztanlatasert:a/ebreszto:9?r=GzPTAwhYxxuxdRwKVSk1CQ2e7xNhiCMU

BitChute: https://www.bitchute.com/video/b1ALZuRwlea0/

96 thoughts on “Utolsó Dobpergés, Ébresztő! – Dr. Tamasi József

 1. Kedves Doktor Úr,
  Remek összefoglaló volt ez is, hálás vagyok érte. Rengeteg erőt tudok meríteni, a tájékoztatásukból és nagyon sokat tanulok belőle. Szeretnék javaslatot tenni hogy ezekben a bejelentésekben a ‘birka’ tömeg helyett inkább a jóhiszeműségében megvezetett tömeget legyen szíves említeni, hátha így az üzenet több embernél átmegy és a józansághoz/a lélekhez tud beszélni. A ‘birkaság’ titulusa rögtön a sértettség védekező falát emelheti a józanság elé. Tapasztaltam ilyet. Amikor a tudatosságot/lelket próbáljuk elérni olyan mintha egy aknamezőn sétálnánk mert nem tudjuk melyik védekezési reakcióra lépünk rá az önhittségére, féltékenységére, sértettségére. Ezek egyébként is a ‘nem vagyok elég jó’ vagy a ‘nem kellesz’ kínzó érzetét hívatottak elfedni vagy csökkenteni, ezért szerintem a ‘birkának’ , ostobának tartás nagyvalószínűséggel rögtön beindíthatja ezt a védekezést. Így az üzeneten való elgondolkozást, a hozzáállás megváltoztatását még ez is nehezíti a szülöttben. Ennek a megvezetésnek egyszer biztosan vége lesz, de hogy mit kell megtapasztalnunk hozzá, az már egy más kérdés. Kívánok minden jót mindannyiuknak.

  1. Erre a birkaság emlegetésre nem tudom , honnan vesznek az emberek jogot, pont az ellenkező hatást érik el, mint , amit szeretnének.

  2. A birka szo helyett javaslom a barany vagy juh szavakat, bar valoban a birka szo a legtalalobb…

 2. Kedves Doktor Úr! Nagyon köszönöm ezeket a hasznos információkat.
  Sajnos,nagyon olvasott,több nyelvet beszélő személy is úgy gondolja,hogy
  ez védőoltás! A kormány a kommunikációjával lefagyasztotta az emberek
  agyát,és nem gondolkoznak. Csak az Önöktől hallottaknak hiszek!

  1. Tisztelt Doktor Úr! Nagyon Köszönöm az “ÉBRESZTŐ” írását! De egyet kell értenem Katalinnal, mert tudom sokan nem tájékozódnak, de nem birkák! Kérem ha nehezen is, de helyesbítse ezt a degradáló szót! Hálás köszönetem! Üdv:Marcsi

   1. Kedves Mária!

    Azt gondolom, hogy most már nem a polkorrekt fogalmazás ideje, hanem az események nevükön nevezésének az ideje és a résztvevők nevükön nevezésének az ideje jött el. A polkorrekt őrületet ugyanis pont arra találták ki, hogy NE lehessen az eseményeket és a szereplőket a nevükön nevezni, hogy ne legyenek szavaink arra, hogy mindent és mindenkit annak tudjunk nevezni, aki és ami.

    Ide másolom Tamasi doktor videóüzenetéből az Ön által kifogásolt részt. Ön szerint mi lenne a megfelelő és találó szó azokra az emberekre, akikkel a lentebbieket a legkisebb ellenállás nélkül meg lehetett csinálni, mert nem hogy nem tiltakozak, hanem még egyet is értettek vele?

    Nekem nincsenek rá szavaim, hogy minek lehetne nevezni őket!

    —————
    “Elcsalt vizsgálatok alapján hamis statisztikákat hoztak ki, hamis kezelési protokollokat alakítottak, megnövelték a halálozási adatokat, gerjesztett félelem alapján babonás szabályokat hoztak, azokat betartatják egymással a birka emberek.

    Maszkhordás, távolságtartás, családi kapcsolatok leépítésére. Időseket korlátozzák most is újra az idősotthonokban. Nekik, akiknek már semmi más nincs, csak az, hogy a család meglátogatja őket. Gazdasági korlátozásokat, utazási korlátozásokat vezettek be.

    Valójában egy áljárványra hivatkozva a világon edig soha nem tapasztalt mértékben korlátozzák az emberi jogainkat, sértik emberi méltóságunkat, építik fejünk fölé a rendőrállamot. És nem csak itt, a világon mindenütt. És kik teszik? Pszichopata bűnözők és itthoni csatlósaik.

    És azért tudják megcsinálni, mert a birka többség tapsikol. Azt hiszi, hogy az érdekében cselekszenek. Még mindig azt hiszi, hogy az érdekében cselekszenek. Ha ez a birka többség lecsökken, ha sokan lesznek, akik átlátják, ha legalábbis passzívan ellenállnak, akkor az egész szélhámosság azonnal megbukik.”
    —————

    Ötlet az elnevezésükre?

    Tegnap került elém egy mém, amiben ez állt: “A birkák egész életükben a farkastól rettegnek, és nem is sejtik, hogy végül a juhász bográcsában végzik.”

  2. SZERINTEM MÁR ELDÖLTEK!
   CSAK OLTOTT ÉS OLTATLAN ÖSSZEFOGÁSSAL LEHET VÁLTOZTATNI! MERT FELÜL A GÁLYA, DE ALUL A VÍZNEK ÁRJA… A NÉP AZ ÚR!
   JEGYEZZÉTEK MEG!!!
   ?❤?❤?❤?❤?❤?

   1. Oltott és oltatlan nem úgy néz ki, hogy össze tudna fogni. Sőt, szerintem kezd kialakulni az oltottak részéről az utálkozás az oltatlanokra. Volt egy esetem az elmúlt hetekben. Egy üzletbe mentem be. Bent volt három ember. Kettő egymás után normális távolságba állt, ( maszk nélkül) a harmadik meg legalább másfél méterre az előzőtől. ( ő rajta már volt maszk) Én nem tudtam, hogy vásárolni akar, vagy vár valakit, ezért megkérdeztem, hogy sorba-e áll. Erre ő kicsit agresszívan válaszolt, hogy persze, hogy sorba állok ,csak nem akarok rámászni az előző hátára. Ezt ahogy mondta, ebbe a hangsúlyba benne volt minden! Ezzel azt akarom mondani, hogy nagyon sokan vannak akiket nem lehet felébreszteni. (sajnos többségbe vannak)

 3. Sajnos az a baj az ébresztéssel, hogy az oltottaknak meggyőződésük hogy ők döntöttek jól. Nem akarják látni ami körülöttük zajlik. Az oltás utáni problémák szerintük oltás nélkül is megtörténtek volna. Én az ő szemükben felelőtlen oltatlan vagyok. Így nagyon nehéz. Én már feladtam az ébresztgetést. Oltottakkal nem is szívesen beszélek már a témáról. Nem tudom mi lesz ennek a káosznak a vége…

  1. Az oltottak talán akkor kezdenek majd másképpen gondolkodni, amikor majd kötelezik őket, hogy “felvegyék” a harmadik oltást is, különben elvesztik a “védettségi igazolványukat” és hivatalosan “oltatlan”-nak minősülnek. Ezután, egy-két hónap elteltével, kötelezik majd őket a negyedik oltás “felvételére” is, mert megint “oltatlan”-nak fognak számítani, három oltással is. A miniszterelnök csak gondol egyet és kijelenti, hogy már megint nem érvényes a “zöld kártya”, újabb vakcina kell. És így tovább… Ebből így nincsen kiút, újabb és újabb vakcina lesz kötelező. Ez történik Izraelben. Izrael a példa, hogy ezt fogják tenni. Sok ember ráébredt ott, hogy mit művelnek velük… Talán ezt itthon is el lehetne mesélni a beoltott embereknek.

   1. Jelenleg pontosan ez történik a UK-ban. Mai cikk, ha nincs harmadik, az első kettő érvénytelen. Sok sikert a birkáknak az orosz ruletthez. Itt volt már hír, hogy a batchek mintegy 5%-a volt csak nagyon halálos? Á, biztosan véletlen.
    Majd amikor a következő már nem pacebo lesz kedves birkák. Mindez egy okyan betegségre (ha létezik, mint önálló betegség) amiben kevesebben haltak meg, mind az előző években influenzában. Hát mennyire kell ehhez hülyének íenni?!

    Degradáló. Hát bocsi, a mi éketünk is éppen tönkre megy. Nem az 1% elit miatt, ők ehhez kevesek. A hükye birkák miatt akiket “hadseregként” használnak. És thetetlenek vagyunk. A hülye, tudatlan, lusta tanulni, olvasni típusú birkák miatt. Aki csak ‘HISZ’.

  2. RE: “Nem tudom mi lesz ennek a káosznak a vége…”

   Vérzivataros végelszámolás (reckoning) vagy hatványozottan felgyorsult elembertelenedés/leépülés –

   Egyéni kitartásáért elismerésem!

   Máskülönben, lehet elkerülte a figyelmemet, de pedagoigosz részről a legminimálisabb ellenállásnak még csak annyi lehetetnyi fuvallatát sem tapasztaltam, amire az eü. dolgozók egynémelyike, ha szervezetlenül is, de képes volt. Az ‘tanárok’ 85% állítólag oltva, akárcsak a 65 felettiek (értsd: nyugdíjas)…hmm

   Miért van ez? A mindennapi megélhetés kényszere ennyire felülírja a rezsim-független, ‘kiművelt ifjak pallérozódását’ előmozdító nevelést?

   USÁkiában még a következőt is meglépték múlt évben (beszédes kép) több helyen is, majd világszerte ugynezt másolták, mintegy ‘varázsütésre’:

   ‘Faculty, students across US hold ‘die-ins’ to protest return to campus’
   https://www.campusreform.org/?ID=15410
   Ben Zeisloft [who else?!] | Student Editor
   Sunday, August 9, 2020 2:32 AM

   – A “jövő reménysége[i] – Dögöljek meg, ha kiváltom!” (Hofi)

   ….a terjedelmesebb, dörgedelmes részt még így is töröltem – mert mégis úriember vagyok…

 4. NAGYSZERŰ EMBER VAGY TAMASI DR.!!!
  Kell hogy hallgassanak rád és társaidra, ez szükségszerű, ez a haladás!
  Köszönöm hogy vagy/vagytok, ez éltet!

 5. Tiszteletem! Videót megnézve vissza jött a hitem, hogy még vannak igazi “Orvosok”, akik gerinces emberek. Hálás köszönet ezért! Személyesn nem ismerem Önt, de Barátomnak tekintem! Üdv.: Attila

 6. Tisztelt Igaz Orvosok!

  Édesapám Májusban megkapta a második oltást, Október 21-én pozitív tesztje lett, tegnap Október 28-án elment közülünk.

  Ha ezt jelenti, hogy az “oltás működik”, akkor tényleg működik.
  Üdvözlettel,Krizsán Attila

  1. Ez nem jelenti azt, hogy a vírus nem létezik. Oltás ellenes vagyok de közel 50 évesen ilyen beteg soha nem voltam. 10 napja ugyanaz a száraz köhögés és légszomj valamint íz és szagvesztés. Jelzem soha még influenzás sem voltam életemben és ilyent soha nem éreztem és a feleségemmel is ugyanez a helyzet. Lehet mondani , hogy csak “nátha”, de ebben nem adok igazat Tamasi doktornak, mert ez saját tapasztalat. Még egyszer hangsúlyozom soha életemben ilyent nem éreztem!

   1. Grafén. Grafént lélegzett be. Itt (UK) mi is átestünk ezen, pont így, nagyon hosszú, száraz irritáló köhögés után (kb 7-10 nap), annyi felszakadó váladék, hogy majd belefulladtunk. 3 hullámban jött vissza (vírus ilyet nem tesz). Mindez 2019 őszén történt. Maszk is okozhatta, azokban is megtalálták ezt a szemét mérget. Volt ahol hivatalosan vissza is hívtak szállítmányokat (Spanyolo., Kanada) de mind kb. ugyanaz a kínai szemét. Mikor velünk történt még covid sem volt. Valószínűleg kiszórták a levegőbe, több hullámban.
    Túl lehet élni, de húzós. Mi eszméletlen mennyiségű tiszta C vitamint ettünk, tőkehalmájat (D és A) meg a többi szokásos népi gyógyszert, fokhagyma, fahéj, szegfűszeg , ilyen-olyan ételekben.

    1. RE: “Maszk is okozhatta, azokban is megtalálták ezt a szemét mérget. Volt ahol hivatalosan vissza is hívtak szállítmányokat (Spanyolo., Kanada) de mind kb. ugyanaz a kínai szemét.”

     Majd újra engedélyezték Kanadában, legalábbis a Shandong Shengquan New Materials Co. Ltd. (SSNM) által gyártottakat…

     https://montreal.ctvnews.ca/after-recalling-graphene-coated-masks-out-of-safety-concerns-health-canada-says-some-models-can-come-back-on-the-market-1.5509111 2021.07.14.

  1. A kényszerítésről és kontrollról.
   A kormány kiszervezte az oltáskényszerítést az egészségügyhöz síkhülye munkaadóknak.
   A kórházak politikusvezetői eddig is tobzódtak a nyomorult beteglátogatók-hozzátartozók oltáskényszerítésében, most viszont leadta a hatáskörét a kussoló szakszervezeteknél is hülyébbeknek a kormány.

 7. https://youtu.be/vnkX44GeVBs
  Keserűen tekintek arra, hogy ez a nép hogy lett ilyen megalkuvó bamba. Hogy lett egy egoizmusra és tunyaságra ítélve. Szégyen az ősökre nézve. Nem kér a megmentésből, nem akarja magát menteni. Ezért mondható hogy csak egy nép és nem nemzet. Itt készülődnek a jövő tavaszi választásokra, mintha attól dőlne el bármi. Nincs idő tavaszig, mert most dölnek el a dolgok.

 8. Köszönjük szépen az erőt, a bíztatást, az érveket, a higgadtságot, minden szót !!!
  हरे कृष्ण हरे कृष्ण कृष्ण कृष्ण हरे हरे || हरे राम हरे राम राम राम हरे हरे
  Isten áldjon !

 9. ??Az azonnali,, Népgyülést” sürgo”sséggen szervezni kell?az alkotma’nybi’ro’sa’g & parlament feloszlata’sa’t meglehet tennünk***!
  ?—->?️?‍♂️?‍?

 10. Együttérzéssel és egyetértéssel olvastam Tamasi doktor fenti felhívását. Elhatároztam,hogy bár nem vagyok illetékes orvosi kérdésekben. a magam szerény eszközeivel – élőszóban és az interneten – hazaiakkal és külföldiekkel ismertetem a doktor úr és mozgalombeli kollégáik állásfoglalását és tanácsait is.

  Megragadva az alkalmat szeretném ugyanakkor ismertetni véleményemet (79 éves vidéki pedagógus vagyok) az október 23-ai rendezvényen néhány orvos kollégájuk beszédének politikával kapcsolatos részéről. Megdöbbentett, hogy az azokban óhajként megfogalmazott politika rendszerváltás mintájául a több évszázad előtt megfogalmazott és akkor aktuális “Szent Korona-tant” jelölték meg. Szónokaik bizonyára tudják, hogy e tan olyan társadalmi-nemzeti formát implikál, amelyben a dolgozó osztályok, konkrétabban a parasztság nem is vesz részt mint nemzetalkotó elem (akkor is ha ez a nemzet-modell az 1848-as forradalom egyik eredményeként módosult). Hihetetlen, hogy a 21. szd.-i orvostudomány vívmányainak alapján dolgozó orvosok képesek ennyire visszafelé forgatni az idők kerekét. Pedig talán tudják azt is, hogy az az emberellenes összeesküvés, amely ellen az Önök mozgalmi tevékenysége irányul, a kapitalista rendszer immanens termékeinek, elemeinek, az oligarcháknak és alapítványaiknak a műve, s hogy hazánkban is volt már olyan rendszer, amely eleve (és demokratikusan) ki is zárta ilyen kiváltságosak megjelenését is. E rendszer neve: szocializmus. E rendszer tehát, szerintem, jobban megfelelne az Önök, egyébként humánus gondolkodásának.

  1. Igaza van, János, a “Szent Korona-tant” most félre kéne tenni, mert ez nem vonzza, hanem taszítja a segítségre szoruló, és egyébként összefogásra nyitott embereket.

   Magam is keresztény vagyok, ezzel együtt a “Szent Korona-tan” témát tévtanításnak tartom, ami mögött politikai és üzleti érdekek húzódnak meg. Márpedig Jézus se nem politizált, se nem üzletelt.

   A nem hívő, de a Normális Élet Pártjával egyébként rokonszenvező emberek szemében meg egyenesen komolytalanná is teheti ez az oda nem illő “molyrágta gyöngyös bokréta” a pártot is és a céljait is.

  2. Elképzelhetetlen, hogy ez a nép már ennyire elhülyült ! A Szent-korona tan nagyon is megfelelne Orbán múltba vágyó elképzeléseinek, észre sem veszik sokan, hogy valójában a kormányt támogatják, amikor ellene tüntetnek !!

 11. Kérem, legyen szíves feltenni egy letölthető hivatkozást a PCR tesztek hivatalos betiltásáról, mivel számos helyen, számos indokkal kényszerítik ezt a hiábavaló és költséges tesztet.

 12. Határozott érzésem, hogy most történelmi beszédet hallottunk.

  Doktor Úr, köszönöm a nyugalmát.

  Nincs büntetlen naivitás, nincs funkcionális utópia, nem létezik életmentő közöny…

  Talán nem kell sokan lennünk. Egy kiskanál homok is elég, hogy a legprecízebben működő motrot tönkrezúzza, mert egyetlen motrot sem arra építenek ki, hogy homokot szürcsöljön, szívjon magába. És milyen aránytalan egy kiskanál homok egy hatvanliteres üzemanyagtartály mellett! Legtöbbünket mégis kiszűrik. De akik áthaladnak ezen a szűrőn, azok a motor élettartamát, már most végzetesen lecsökkentették. Túlhevül, füstöl, majd leáll, és lehetetlen lesz majd újraépíteni. Ezzel szembe kell néznünk. Némelyikünk rendeltetése a szűrő tönkretétele, elfojtása, hogy mások túlhaladhassanak rajta. A homok nem enged a diffúziónak. A kár végzetes viszont. De új faj keletkezett, a lelkes, kétlábú komatóda.
  Köszönöm ismét. Minden nap csörög a telefonom, kolozsvári ismerőseim hangja a beszélgetés kezdetén még remeg az idegességtől, a beszélgetés végén már nevetünk, “we are far from the shallow now”. (távol vagyunk már a sekélyestől). Megértettem: perspektivát vetítenek, a vetítővászon az agyam, a gondolataim, koponyám belső fala. A vetített perspektíva nem valóság. Nekünk nem kellene ezt a perspektívát tovább vetíteni, sőt tükrözni (“ők mit akarnak”, “ők mit döntöttek”). Neurolingvisztikai programozás.
  Nem akarok reakció lenni. Mi a Valóság vagyunk. Az igazság nem lehet reakció. Bár több eszköz lenne a kezemben.
  De azon is gondolkodom, hogy eszköztelenségünk maga is történelmi, vagy természeti szükségszerűség.
  Köszönöm ismét.

 13. Kedves Doktor Úr!
  Ez mind nagyon szép és nagyon jól hangzik…..csak éppen arra kérnék ötletet, hogy milyen céget fogok én alapítani, és miből fogok megélni amíg győzni fog az igazság? Mert mint egyszerű munkavállaló, aki egy állami cégnél ügyviteli alkalmazott halvány lila gőzöm sincs, hogy mihez kezdjek, ha elküldenek a munkahelyről.
  Ja, és a passzív ellenállás……hát erről sincs egyetlenegy ötletem se……

  1. Kedves Zoltán, nincs más választása, mint fejest ugrani az ismeretlenbe. Ha hívő keresztény, akkor meg tudja élni, hogy milyen érzés teljes bizalommal Isten kezébe letenni az életét.

   Ha VALÓBAN szükség van a munkájára a cégnél, akkor oltás nélkül se küldik el. Ha nincs szükségük Önre, akkor meg inkább előbb, mint utóbb, de úgyis elküldik. Egyes szakértők szerint a legújabb kor eddigi legnagyobb gazdasági válságát éljük. Mindenképpen elbocsátások lesznek.

   A legfontosabb az emberi méltóság. Ha az nincs, akkor semmi nincs. Akit oltanak, mint egy kutyát, annak az emberi méltóságát tapossák el.

   Az is megtörténhet ebben a zavaros helyzetben, hogy valakivel felveteti a munkáltató a két oltást, majd azt követően küldi el.

   1. Köszi, én inkább nem ugranék fejest az ismeretlenbe, ahhoz már eléggé jól ismerem a történelmet!
    A kisemberek mindig megszívják, a nagy gazemberek meg mindig megússzák.
    Egyébként meg mindenki helyettesíthető, nyilván szükség van a munkámra, de ha egyik pillanatról a másikra nem lennék akkor is meg kellene oldaniuk a hiányt, szóval ez elég gyenge érv, hogy ha szükség van a munkámra akkor nem fognak elküldeni……
    Akit oltanak azok nagy része teljesen meg van győződve, hogy az oltás a megoldás, és örömmel megy a vágóhídra, fogalma sincs milyen károkat fog okozni a későbbiekben.
    Az emberi méltósággal meg kitörölhetem a ……….., elküldenek 1 év fizetés nélküli szabadságra, hogy semmiféle ellátásra ne legyek jogosult ( munkanélküli ), majd utána fölmondanak, de akkor már szintén nem leszek jogosult semmire, mert az előző 1 évben nem volt keresetem…….ördögi módon kifundálták ezt a rohadékok…….
    Egyébként meg azok a bizonyos megmondóemberek akik reklámozzák az oltásokat, meg azok akik kényszerítenek bennünket az oltásra tuti, hogy nem adattak be maguknak egy oltást se…..ebben biztos vagyok.

    1. Fizetés nélkül szabadságot csak a munkavállaló kérheti
     Senki nem kötelezheti rá

    2. Látod, hogy mennyire hülyék… Szentkorona tannal meg isten kezével szédítenek… és az tuti, hogy nekik maguknak megvan a vidéki megélhetésük, mondanának valamit a városi, polgári állásban levő millióknak, az ő életük ugye a birka-lét, minek is élnek, amikor nincsen “méltóságuk”, Valójában ezek azok a megmondók, akik
     népességcsökkentést akarnak… CSAK tudni kell olvasni a soraik között…

     1. Kedves Gyula!

      Fentebb írja valaki, hogy a betompult, bégető többséget nem birkának, hanem báránynak kellene nevezni. Ezzel csak egy baj van. Az a baj ezzel, hogy a “bárányság” már foglalt. Lenéző, lekezelő hozzászólását olvasva feltételezem, hogy fogalma sincs, ki és milyen célra foglalta le a bárány szót.

      Tudja, vannak a bárányok, akik a Krisztust követik.
      És vannak a birkák, akik az Antikrisztust.

      Nézzen csak le engem is nyugodtan, nekem Ön senkim, semmim, még csak a lelki testvérem SE. Pont nem érdekelnek a gúnyos, lekezelő szavai. Nem fogok elvonulni egy sarokba, hogy sírjak, mert a hitemben próbált megalázni egy istenverte ateista.

      Pláne, hogy Ön ezt olyan emberként mondja, aki láthatóan nincs tisztában azzal, hogy a háború nem az anyagi világ szintjén, hanem a lelkek szintjén, hiedelmek mentén zajlik, annak az Erőnek a forgatókönyve szerint, akiről mindenki tudja (kivéve talán Önt, kedves Gyula), hogy ennek a personanak a neve a Hazugság Atyja, aki azért van a világon, hogy öljön, lopjon és pusztítson.

      Akik pedig ma a nyugati világban ezeket a szörnyűségeket elkövetik, amiket már két éve a saját bőrünkön tapasztalunk, azokat János szavaival (Ön úgyse tudja, ki az) írnám le: “Ti az ördög-atyától vagytok, és atyátok kívánságait akarjátok cselekedni. Ő gyilkos volt kezdet óta és az igazságban meg nem állt, mert nincs benne igazság. Amikor hazugságot szól, magától beszél, mert hazug, és a hazugság atyja.”

      Abban egyetértek Önnel, kedves Gyula, hogy a Szent Korona tan egy római katolikus tévtanítás, amelyet a tudatlan, ám jámbor és hívő, vagy JÁMBORKODÓ és VALLÁSOSKODÓ többség szédítésére használnak.

      De engedje meg nekem, hogy a leghatározottabban tiltakozzak az ellen, hogy Ön tudatlan, az anyagi világ rabságában élő ateistaként szédítésnek nevezze azt, amikor én hívő keresztényként (nem római katolikusként) azt mondom, hogy ha valaki végképp kétségbe esett, akkor élje meg, hogy milyen érzés teljes bizalommal Isten kezébe letenni az életét.

      Mégis mit gondol, az Ön élete, kedves Pelsőczi Gyula, az Ön élete kinek a kezében van?

      A sajátjában? :)))

  2. Ismerem a dilemmát. Én sokáig meg tudom úszni de a férjem esetleg falhoz állíthatják. Amit megkérdeztem, ha hajlandó lenne is (de nem), hogy mihez kezdek egy férjjel aki mondjuk lebénul vagy megvakul, vagy szívkárosodás miatt ápolásra szorul? Hol segít ez rajtunk? Még annál is rosszabb helyzet, mintha nincs munkája de egészséges. Amig egészséges, találhat, fusizhat, kitalálhatunk valamit. Betegen csak minket is magával ránt. Extra teher és pénz. Kegyetlenül hangzik de ilyen mérlegléseket csak érzelem nélkül lehet rendesen csinálni.

 14. Minden tiszteletem Tamási foktornak mindem szavával egyetértel. Borzalom ami világban történik.

 15. Igen sokan nem akarnám felvenni az injekciót de itt falun nem sok munkalehetőség van Én sem akarnám felvenni mivel nemrég volt két hátsó fali szívinfarktuson és egyik orvos se mond semmit vállalom a felelősséget ennyi kérhetek segítséget 45 éves vagyok

  1. Semmi keppen sem szabad beoltatnod magad. !-Skociaban -az az elmult honapokban-hivatalos adatok szerint is-mert mar nem tudjak tagadni tovabb-megketszerezodott a szivinfraktusban elhunytak szama az oltasokat kovetoen. .Skocia az egyik leginkabb beoltott orszag.
   Valami munka-akar alkalmi munka biztosan akad a kis faluban -nem szabad szegyellni es el kell vallalni-tul kell elni.Buszkenek kell lenni hogy akar alkalmi munkak aran is harcolsz/nem hatralsz meg es kitartasz …..Jo remenyseggel legyel mert csak ido kerdese es a vilagot most uralo gonoszsag az bukni fog…..

   1. Én is vidéken élek, születése òta egyedül nevelem a fiamat. Rendészeti szervnél vagyok ügyviteli alkalmazott. Nem oltatom be magam. Hiszek abban hogy van màs lehetöség arra hogy munkàt talàljak, mindegy milyen munka lesz az. Abban is hiszek hogy a sors oda vezet ahol szükség van a tevékenységemre.

     1. Köszönöm Doktor Úr! A Covid örület kezdete òta rengeteg eröt és reményt merítek az Önök íràsaibòl. K~vànom hogy legyen elég erejük folytatni ezt a nemes munkàt és gyözedelmeskedjenek a gonosz hatalmak felett!

 16. Szerbusztok!
  Komolyan,csak ámulok a történteken,de gondoltam,hogy ez a probléma idén ősszel már szembejön velünk.Egyszerűen felfoghatatlan,hogy
  egy kísérleti oltásba akarnak mindenkit belekényszeríteni.
  A minap Gulyás Gergely említette,hogy a kórházban vagy adott kórházban lévők 45% oltott,így adódik ,hogy 55% oltatlan.Persze pontos adatok nincsenek!
  Nincsenek?!A TAJ számát tán mindenkinek beütik aki kórházba kerül,és kiderül minden az adott személyről.
  Szégyenletes,gyalázatos,hogy egy kísérleti pancsolmányba akarnak belekényszeríteni,amiért senki nem vállal felelősséget,hanem szépen mossák kezüket,miközben az egészségünkkel ,életünkkel játszanak!
  Mi lenne ha a kőmüves,a buszvezető,de minden szakmát fel lehetne sorolni a gazdasági élet minden szegmensét meg lehetne említeni ,nem vállalná a felelősséget az általa teremtett értékért,az elvégzett munkájáért?!
  Azt ne is ragozzuk,hogy az oltott személy is megfertőződhet,hisz ezt sokan tudják.
  Egy léguti vírus nem válogat oltott és oltatlan személy nyálkahártyája között,persze ha látja a védettségi kártyát netán kikerüli az adott embert?
  Férreértés ne essék azzal kapcsolatban ,hogy tiszteletben tartom mindenki döntését az “vakcína” felvételével kapcsolatban!
  Tartsák tiszteleben azokét is akik nem akarják felvenni ezt a valamit,hisz semmivel sem “veszélyesebb”az oltatlan Ember a tarsadalomra!
  Szörnyű ilyesmit leírni is oltott-oltatlan hisz az emberiség sötét szegregációs időszaki rémlenek fel!
  Az oltatlanokra fogni 4. hullámot egyenesen szánalmas,és rágalmazó,hisz oltottak is betegszenek meg,és a számok is árulkodóak pl Izrael,Izland,Portugália.
  Emberkísérletben nem szeretnék résztvenni,én döntöm el mit engedek bejuttatni a testembe,ez az én testem,az én egészségem,én rendelkezek felette.
  Törvénytisztelő Ember vagyok,és soha senkit nem veszélyeztettem életem során,és nem értem miért akarják egészséges embereknek beadni ezt az izét….Ha betegvagyok otthonmaradok ennyi.
  Egyébként is miről szól ez az egész?
  Hol az izolált vírus, a Pcr teszt milyen referencia mintához hasonlít,de ez is lerágott csont.
  Itthon is elmondták 50,60%-ot tévedés benne van,de erre alapoznak mindent,és ez elfogadott.Vagy az oltás mennyire hatékony? Az vajon egészséges,hogy oltakozunk 2× évente,úgy hogy közép és hosszútávú hatásai ismeretlenek és nincs felelősségvállalás senki részéről.
  Képzeljük el egy pilóta munkáját felelősségvállalás nélkül,50-60%-os hatékonysággal!
  Szomorú,és szánalmas ez az egész helyzet,és nem tanulunk a történelemből?!
  Tisztelem minden embertársamat és az egyetlen megoldás erre a tébolyra ha mi Emberek megtanulunk egymással együttműködni,mert ez egyedül nem fog menni,és ülhetsz otthon majd két oltással is.
  Minden jót kívánok !

  “Ember lenni mindíg ,minden körülményben”

  1. Lehet hogy a 45% elhitte a kormány propagandát az az Orbán propagandát miszerint mindegy mivel oltatjuk be magunkat minden használ sőt a kínai a legjob ?!.

   1. A kínaiban is ott a grafén oxid. Két napos hír. Az orwell.city-n el lehet olvasni, megnézni a képeket róla. Mind szemét.

 17. Kedves Tamasi Dr. és mindenki!
  Amit most írok, kb annyira fontos, mint a fenti videó.
  Először is szeretném figyelmetekbe ajánlani a KiáltóSzó című weboldalt és az ottani beszélgetéseket hallgatgatni “háttérzajként” akár, otthoni munka, takarítás, főzés, stb közben.

  Erről a jelen helyzetről a továbbiakban nem érdemes már óvatosan, köntörfalazva, finomkodva beszélni, mert nem fogja megütni az emberek, a háttérhatalom évszázados kitervelt munkája által, az egekbe feltolt ingerküszöbét és a béka segge alá letolt erkölcsi mércéjét megütni, nem fogja figyelmüket felkelteni.
  Egyes filozófusok, tűz közelében lévő szerzők már 200 évvel ezelőtt is hangoztatták például a média létrejöttének végcélját, amit ma már látunk, tapasztalunk, a masszív agykontroll, gondolat- és viselkedés manipuláció, elaljasítás, társadalmak, kultúrák belülről való szétrombolása, emberek befolyásolása (a szórakoztatóipar, mióta ezen hatalom bekebelezte, ugyanezt a célt szolgálja ), míg végül kihalnak az utolsó még eszüknél, erkölcsüknél lévő, Krisztusi értékeket ismerő generációk és megszületik az első, már 1 éves korába beoltott, bechippelt, táblagéppel a kezében felnövő generáció, melynek tagjai már nem fognak ellenkeni, nem lesznek önálló gondolatai, minden tudás el lesz rejtve előlük és a technokraták úgy gyarmatosítják az agyukat ahogy akarják. Itt tartunk jelenleg. Mellékelt Ábra: https://www.youtube.com/watch?v=ujl9iAA_GAA
  Itt kell megemlíteni az illuminátus rend tagjaként működő pszichológus professzort, Dr.R.Day-t, aki 1969-ben egy titkos konferencián részletesen ismertette az Új Világrend eljöveteléhez szükséges pszichológiai és más műveleteket az emberiség ellen, kitérve minden területre, melyet, mint mondta, ők irányítanak (már akkor), legyen az a szórakoztatóipar, média, technológia, gazdasági rendszer, élelmiszeripar, gyógyszeripar, egyházak, politika…stb
  Akit érdekel, fent van a youtube-on, angol nyelven, 4 órás verzióban, de magyarul Dr.Drábik János is lefordította.
  Részletek:
  “Többször is elmondta: “Mindennek két célja van. Egyik az állítólagos cél, amely elfogadhatóvá teszi a változást az emberek számára és van egy másik, az igazi cél, amely valójában az új rendszer létrehozását segíti elő.” Hozzáfűzte azt is, hogy “nincs más lehetőség az emberiség számára.”
  “Dr. Day természetesen az abortuszra is kitért és hangsúlyozta, hogy az nem minősül többé bűncselekménynek, hanem elfogadott és normális jelenség lesz. Az abortuszt közpénzből fogják finanszírozni azok számára, akiknek ehhez nincs pénzük.”
  “A háttérhatalom hosszú távú társadalom-átalakító programját beavatottként ismerő Dr. Day közölte: támogatni fogják a homoszexualitást, és az embereknek meg lesz engedve, hogy azonos neműekkel létesítsenek nemi kapcsolatot. Nem kell többé az ilyen fajta hajlamot elrejteni. Az idősebb embereket is bátorítani fogják, hogy aktív szexuális életet éljenek még idős korban is. Mindenkinek meg fogják engedni, hogy tetszése szerint élvezhesse a nemi életet. Semmi nem lesz tiltva.”
  “Dr. Day ezzel kapcsolatban külön kitért az öltözködésre. Ennek sokkal izgatóbbá és provokatívabbá kell válnia. 1969-ben már meghódította a nyugati világot a miniszoknya és a harisnyanadrág. Dr. Day a következőket mondta: “Nem csak az teszi az öltözködést szexuálisan csábítóvá, ha az eddig szokásosnál jóval nagyobb testrész válik láthatóvá. Más, kifinomult fogások is izgatóak lehetnek.” Itt számításba jöhet a ruha kivágása, anyaga, átláthatósága, elhelyezkedése, stb.”
  “Dr. Day elmondta hallgatóságának, hogy a filmeknek fokozatosan rá kell térni a szex nyíltabb bemutatására, de a filmen használt nyelvet is át kell alakítani. A szexuális tevékenység és az arra utaló vulgáris beszéd a reális élet része, miért kellene akkor ezzel kapcsolatban félénknek és szemérmesnek lenni. A filmszínházakban és a televízióban pornográf filmeket is kell játszani. 1969-ben még nem volt videorecorder, de az előadó ennek ellenére már jelezte, hogy ilyen készülékek lesznek, olcsón bárki beszerezheti őket, és így otthon is vetíthetők lesznek a bőségesen kapható pornográf filmek. Ezeknek a filmeknek az egyik hatása az lesz, hogy “a filmekben látható szereplők mindent megtesznek, amit csak el lehet képzelni.” Ennek az a célja, hogy a szexualitást nyílttá tegye és hangsúlyozza. De nem csak a szexualitást kell nyilvánossá tenni, hanem az erőszakosságot is. Ez utóbbit teljes részletességében és hosszan kell bemutatni. Ezek célja a nézőket érzéketlenné tenni a legdurvább erőszak látványával szemben is. Hiszen eljön az az idő, amikor az embereknek valódi erőszakossággal kell szembesülniük. Ha tehát a szórakoztató iparban meghonosodik a reális élethez hasonló, vagy azt még meg is haladó erőszak, akkor az elősegíti, hogy a lakosság könnyebben alkalmazkodjon a mindennapi életben megtapasztalt tényleges erőszakhoz.”
  “Az egyes embert szellemileg, lelkileg és érzelmileg is függésbe lehet taszítani, nemcsak gazdaságilag és társadalmilag. A szellemi gyarmatosítás hatékony eszköze a feminista és a homoszexuális manipuláció. Ez a gyarmatosítás az egyes személy szintjén zajlik, mégpedig úgy, hogy rossz szokásokat ültetnek el benne. A hatalom manipulátorai később társadalmilag is megszervezik ezeket a rossz szokásokat, és létrehozzák belőle a feminizmus, a homoszexualitás és a terméketlenség zsákutcáját. Az új világrendnek ebben a szexuális sivatagában kiszáradnak a valódi érzelmek, az alkotó értelem hordozója pedig szexuális téren is akarat nélküli bábbá, boldogtalan biorobottá válik. Az új világrendnek és haszonélvezőinek azonban pont ilyen engedelmes alattvalókra van szüksége, mert így lehet négymilliárdra csökkenteni Földünk lakóinak ma már hatmilliárdot is meghaladó létszámát, amely a globális hatalmi elit egyik legfőbb célja.”
  “a mai vallásokat alapvetően meg kell változtatni, mert nem egyeztethetőek össze a bekövetkező nagyarányú változásokkal. Bizonyos régi vallásoknak el kell tűnniük. Különösen a kereszténységnek kell átalakulnia. Ha sikerül a kereszténység legerősebb egyházát, a római katolikust megtörni, akkor a kereszténység többi része már könnyen átalakítható. Olyan új vallásra van szükség, amelyet a világ valamennyi részén el lehet fogadtatni az emberekkel. Éppen ezért az új vallás meg fog őrizni bizonyos tanításokat, szokásokat a régiekből, hogy könnyebben elfogadják az emberek, és otthonosabban érezzék magukat az új vallás keretei között. Sok olyan ember is van, akinek nem lesz szükséges vallásra, így ez a változás őket nem érinti.

  Az ilyen szinkretikus és eklektikus világvallás létrehozásához a bibliát is meg kell változtatni. Óvatos technikával át kell írni, hogy megfeleljen ezen új eklektikus világvallás igényeinek. Bizonyos kulcsszavakat ki kell cserélni, amelyeknek az árnyalati értelme már más. Az új szó rokon-értelmű a régivel és ezért eleinte nem okoz nagy ellenállást. Az idő múlásával azonban az eredeti szó valódi jelentése elhalványul, és az új szó csak kisárnyalattal eltérő jelentése pedig hangsúlyozásra kerül. Így fokozatosan megváltoztatható a bibliai szövegek értelme. Az elgondolás tehát az, hogy nincs szükség a biblia teljes átírására, csupán bizonyos kulcsszavakat kell másokra kicserélni. És mivel minden szónak számos értelmi árnyalata van, ezért az új szavak segítségével a bibliai szövegek egészének az értelmét úgy lehet átalakítani, hogy az elfogadható legyen az új eklektikus világvallás számára. A legtöbb ember nem is fogja észlelni ezt a változtatást. Ekkor Dr. Day megismételte azt a mondatot, amely előadása során többször is elhangzott: “The few who do notice the difference, won’t be enough to matter. – Az a néhány, aki észreveszi a különbséget, kevés lesz ahhoz, hogy számítson.””
  “Dr. Day szerint a zenének is nívótlanabbá kell válnia. 1969 után a rock zene egyre primitívebbé és durvábbá alakult át fokozatosan. Dr. Daynek az a kifejezése, hogy rosszabbá kell válnia a zenének, egyben annak a beismerését is jelentette, hogy ezek a gépesített ritmusok és primitív, dallam nélküli zenék, nívótlan és nyíltan a szexualitást taglaló szövegeikkel, máris rossznak voltak minősíthetők. Az a fajta érzelmes, szórakoztató zene, amely az elektromos konfekció-zajcsinálást megelőzte még a zene számos minőségi tulajdonságával rendelkezett.”
  “A rádióadók többségének ezt az elektromos zörej-zenét kell sugározniuk, és erre kell rászoktatni a fiatalabb generációkat.”
  “Dr. Day azt is elmondta, hogy ebben a primitív gépi zenében jól el lehet rejteni olyan tudat-befolyásoló rövid kis részeket, amelyekről a fiatalok nem is szereznek tudomást, de ugyanakkor mégis alapvetően átalakítja magatartásukat.”
  “Dr. Day szerint olyan új betegségek jelennek meg, amelyeket korábban nem ismertek. Igen nehéz lesz ezeket diagnosztizálni, és még nehezebb kezelni, legalábbis egy bizonyos ideig. Itt Dr. Dunegan az AIDS-t említi, de mi a magunk részéről hozzátehetjük az ebolát, és ki tudja, esetleg azt a vírust is (Severe Acute Respiratory Syndrome, azaz SARS), amely a közelmúltban járványosan terjedt elsősorban Kínában, Tajvanon, Kanadában és oly sok áldozatot szedett.

  Dr. Day azt is kijelentette, hogy “mindenféle rákbetegséget gyógyítani tudunk. Az erre vonatkozó tudományos ismeretanyag a Rockefeller Intézetnél van elzárva, és ha valaha döntés születik erről, akkor nyilvánosságra fogják hozni. De vegyék csak figyelembe, ha az emberek nem halnak meg többé rákban, akkor milyen gyors ütemben válik a Föld túlnépesedetté. Az ember éppen úgy meghalhat rákban, mint bármi másban.” Ebből a megfontolásból a rák kezelését elsősorban olyan irányban fejlesztik, hogy csökkentsék a betegek szenvedéseit. Az a kommentár is elhangzott, hogy esetleg a rák gyógyítására vonatkozó dokumentációt mégis csak nyilvánosságra kell hozni, mert előfordulhat, hogy független kutatók is hozzájutnak ezekhez az ismeretekhez.”
  Dr. Day szerint az idősebb nemzedék távozásával előtérbe kerülnek a megszorítások és ez a folyamat felgyorsul. A régi filmeket és dalokat fokozatosan kivonják a forgalomból és a gyengédebb, érzelmesebb szórakozás teljesen visszaszorul. “Amerikában először teszik kötelezővé a személyazonosságot igazoló kártyát és azt felszólításra fel kell tudni mutatni. Már Dr. Day említi, hogy olyan parányi eszközt kívánnak a bőr alá helyezni, amely elektronikusan rögzíti a személy legfontosabb adatait. Ez megakadályozza a személyazonosságot igazoló okmány meghamisítását, és azt is, hogy valaki okmánya elvesztésére hivatkozzon. Minthogy orvos beszélt orvosoknak, ezért Dr. Day kitért arra is, hogy hogyan lehet megelőzni a szervezet védekező reakcióját az ilyen beültetett mikrochipekkel szemben.” “Dr. Day röviden ennyit mondott: “Ellenőrizni tudjuk az időjárást, vagy hamarosan képesek leszünk rá.” Hozzáfűzte, hogy nem jódkristályok ledobására gondol a felhőkre, amely már ismert eljárás, hanem valóságos ellenőrzésre.” “Igen kevesen értik, hogy valójában hogyan működik az állam és a kormányzat. A lakosság egy része tud arról, hogy valamilyen módon valakik befolyásolják a választott politikusokat, de nem ismerik ennek módját és eszközeit. A politikusok egy része sincs ezzel teljesen tisztában. Végrehajtatnak velük olyan számukra előkészített terveket, amelyről elhitetik, hogy ők készítették, valójában azonban manipulálták őket. Csupán nem értik ennek az álcázott és szövevényes módját. Dr. Day szó szerint a következőket mondotta: “Az emberek képesek két egymásnak ellentmondó eszmét is egyszerre az agyukban tartani, és a szerint cselekedni feltéve, ha ez a két ellentmondó eszme megfelelően szét van választva.” Ehhez az előadó hozzátette: “Igen jól lehet tudni, hogy racionális emberek miként reagálnak bizonyos körülményekre, vagy bizonyos információkra, amellyel szembesülnek. Ahhoz, hogy az előre meghatározott választ kapjuk, azoknak az adatoknak az ellenőrzésére van szükség, amelyet a tudomásukra hozunk, vagy azoknak a körülményeknek a kontrolljára, amelyek körülveszik őket. És miután az emberek racionálisak, azt fogják cselekedni, amit mi akarunk, hogy cselekedjenek. Nem fogják teljesen érteni mi az, amit tesznek és miért.”” “E téma kapcsán említette az előadó, hogy bizonyos tudományos kutatási eredményeket nemcsak meg lehet hamisítani, de a hamisításokra ténylegesen sor is került azért, hogy a kívánt eredményt elérjék. Dr. Day itt ismételten a következőket mondta: “Az emberek nem teszik fel a megfelelő kérdéseket. Sokan túlságosan hiszékenyek.” Minthogy az előadó orvos volt és hallgatósága is orvosokból állt, ezért annak a beismerése, hogy tudományos adatokat szándékosan meghamisítanak, majdnem hogy istenkáromlásnak tűnt Dr. Dunegan, a visszaemlékező orvos számára. Dr. Day ezután rátért a nemzetközi intézmények átalakítására. Az Egyesült Nemzetek Szervezete ebben az időben nem rendelkezett kellő tekintéllyel, ezért tervbe vették az ENSZ fontosságának a növelését. Az embereket hozzá kell szoktatni ahhoz, hogy lemondjanak nemzeti szuverenitásuk egyre nagyobb részéről.” “Dr. Day 1969-ben azt közölte hallgatóival, hogy a terrorizmust széles körben fogják felhasználni Európában és a Föld más térségeiben. Úgy vélte, hogy az Egyesült Államokban nem lesz szükség a terrorizmus igénybe vételére. Ez csak akkor válhat szükségessé az Egyesült Államokban, ha az amerikai társadalom nem elég gyorsan fogadja el az új rendszert. Dr. Day szavaiból azonban az derült ki, hogy 1969-ben még számoltak a terrorizmussal, mint gyorsító módszerrel Amerikában. Dr. Day azonban előadásának ebben a részében megfedte az amerikaiakat, hogy túlságosan jól, biztonságosan és gondtalanul élnek. Ezért egy kis terrorizmus segítene meggyőzni őket arról, hogy bolygónk igen is veszélyes hely, vagy veszélyessé válhat, ha nem mondanak le egyes jogaikról a hatóságok számára azért, hogy azok a Földet megfelelően ellenőrizhessék.” “Dr. Day a pénzrendszerről és a bankok szerepéről kijelentette, hogy “az infláció végtelen folyamat, bármely szám után végtelen számú nullát helyezhetünk, és tetszés szerint tehetjük ki a tizedespontokat”. Ez világosan utalt arra, hogy az inflációs adó valójában mesterségesen fenntartott eszköz a háttérhatalom számára a társadalom ellenőrzésére. A pénz túlnyomórészt hitelből fog állni. A pénz máris elsősorban hitel, de a forgalomban lévő pénz sem készpénz, vagy tapintható dolog lesz, hanem elektronikus jel. Az emberek igen kismértékben fognak pénzt hordani maguknál, csupán jelentéktelen dolgok vásárlására. Bármely fontos vásárlást elektronikusan fognak végezni. A munkabérek kifizetése is elektronikusan történik a bankoknál vezetett számlákra. Egységes bankrendszer jön létre. Kívülről úgy tűnhet, hogy több bank is külön működik, de végső soron és alapjában véve csak egyetlen bankrendszer fog létezni. Ennek megfelelően számítógépes feljegyzés történik minden egyes vásárlásról, és ez lehetővé teszi, hogy bárkinél ellenőrizhessék a pénz bevételét és kiadását a legpontosabb részletekig, és nyomon követhessék üzleti tevékenységét.” “1969-ben már elkezdődött a hitelkártyák használata, de még széles körben nem volt forgalomban a plasztik-pénz. Az elektronikus fizetési módok elterjesztése azonban olyan program volt, amelyet a háttérhatalom által ellenőrzött bankrendszer gondosan végrehajtott. Eleinte az átlagpolgár több kreditkártyát is használt, illetve még használ ma is, de ezt fokozatosan egy kombinált kártyává alakítják át. Az újabb nagy ugrást az jelenti, amikor ezt a kombinált kártyát miniatürizált formában a bőr alá ültetik. Míg egy kombinált kártya ellopható, vagy el lehet veszíteni, addig egy ilyen beültetett miniatűr eszköz se el nem veszíthető, se meg nem hamisítható, se át nem ruházható. Dr. Day előadásának e részénél utalt a bibliai Újszövetség János Jelenések Könyvére, amelyben ehhez hasonló jövendölések olvashatóak. Határozottan tagadta azonban ezen elképzelések bármely kapcsolatát a bibliával, állítva, hogy a józanész miatt működik így a rendszer, és nincs semmi szükség misztikus bibliai magyarázatokra.” “Egyes beültetett miniatűr szerkezetek rádiójeleket fognak kibocsátani. Ezek a bőr alá helyezett, vagy fogba beépített implantátumok meghatározott rádiófrekvencia segítségével könnyen lokalizálhatóak és megtalálhatóak lesznek. Ez különösen hatékony módja lehet a büntetésvégrehajtási intézetek lakóinak az ellenőrzésére. Ami a televíziózást illeti, a készülékek úgy lesznek megkonstruálva, hogy egy központi megfigyelő állomásról ellenőrizni lehet a TV-nézőket. A televízió készülékeket direkt erre a célra kifejlesztett alkatrészekkel látják el. Ahhoz, hogy ezt a funkcióját a TV készülék elvégezze, nincs szükség a bekapcsolására. E megoldás segítségével ellenőrizni lehet, hogy mit néznek az emberek, és hogyan reagálnak arra, amit látnak.” “Dr. Day 1969-ben még csak arról beszélt, hogy az emberek meg fogják vásárolni ezeket a televízió készülékeket, de már akkor jelezte, hogy a TV antenna helyét a kábeltévé szolgáltatás veszi át. A kábelszolgáltatókat fejlesztik úgy, hogy ezt a megfigyelést végrehajtsák és ellenőrizzék. Idővel a lakosság rájön ezekre a módszerekre, de akkor már annyira rá lesz utalva az elektronikus technikára, mind a tévézésre (és még inkább a számítógép, valamint az Internet használatára) hogy nem lesznek képesek róla lemondani, ahogy nem tudnak lemondani a telefon (és ma már a mobiltelefon) használatáról sem. Az előadó már ekkor részletezte, hogy az elektronikus eszközök fokozatosan a bevásárlás és a banki műveletek elvégzésének az eszközeivé is válnak. Elektronikusan lehet majd egyre inkább elintézni a bevásárlást, a hivatalos ügyeket is.” “A magántulajdonban lévő lakások és családi házak fokozatosan megszűnnek. A lakásépítés és vásárlás költségei fokozatosan olyan magasak lesznek, hogy az emberek többsége többé már nem engedheti meg magának.”
  …stb
  Tehát a helyzet megértéséhez először azt kell megérteni, hogy mivel is állunk szemben. Aztán, miután megértjük és az évszázadok óta folyamatosan, a luciferi szimbólumok megjelenítésére ügyelésből felfogjuk, hogy valóban, nincs más Út, mint amit Jézus prezentált, akkor letisztul a kép. Egyrészt, hogy van menekvés és szabadulás és Élet, de ehhez egy Út volt, van és lesz (amíg még lesz). Másrészt, hogy aki mást választ és a Sátán által uralt világban akar élni és élvezkedni a számára terített, testi élvezetek, addikciók tengerében, annak nincs menekvés. Ez mindig így volt ,de ma, azt hiszem nyilvánvaló, a felgyorsult folyamatok okán, hogy nagyon kevés idő van már.

  A tévé helyett, pedig ezeket nézzétek meg:
  https://www.youtube.com/watch?v=rD1POCpnOEg
  https://www.youtube.com/watch?v=yQsiH8nWE1I
  https://vk.com/video/@eltitkolttudas?z=video644727407_456239061
  48-ik perctől: https://www.bitchute.com/video/AbTICoT4KvVj/
  https://www.bitchute.com/video/wUn4AB4R8wG9/

 18. Demokrácia vagy diktatúra?
  Hova lettek a szabadságjogok?
  Nem lesz kötelező az oltás, aztán ajánlott, javasolt, az eü. dolgozóknak kötelező, majd a közszférában dolgozóknak is, majd …
  https://fb.watch/8Y0Xk0eMdq/

 19. Isten áldja Tamasi doktort! Nagyon jól esett ezt a beszédet meghallgatni. Ebben a szörnyű és kilátástlan világban van, aki tartja bennúnk a lelket és utat mutat. Köszönet Önnek Tamasi Úr! ?

 20. Egy pár dolog távirati stílusban.
  Az ébresztésnek a legfőbb akadálya, hogy egy metafizikai mélységű halálfélelmet sikerült előidézni a tudatlan lakosság körében a feket mágia propagandával. Olyan halálfélelembe tartják a tudatlan, és spirituálisan semmis embereket ami még a mozgásukat is megváltoztatta. Ez valami elképesztő. Lehajtott fejjel járnak sokan, a járdán többször előfordul még most is velem, hogy lelépnek a járdáról és megvárják amíg elmegyek. De az is előfordult nem egyszer, hogy a liftben amikor beléptem hátat fordítottak a már bent lévők – mivel én maszkot soha nem viselek de a halálfélelemben élők mind maszkosok, lehet néha látni dupla maszkost is – most Kanadáról beszélek.

  Két példa, hogy lehet összefogással megváltoztatni a kötelező oltás rendeletet.
  Amerikában a south-west airline elrendelte a dolgozóik kötelező leinjekciózását. Másnap a pilóták nem mentek be dolgozni – beteget jelentett mind. A vállalatnak több ezer utat kellett törölni. Egy pár napra rá a vállalat bejelentette, hogy az oltás már nem kötelező a dolgozóknak.
  A másik példa innen Quebec-ből van.
  Az egészségügyieknek október 15 volt az altokozási határidő. 25 ezer egészségügyi dolgozó beintett. Erre kitolták a határidőt november 15-re. A bejelentés után egy pár napra a quebec-i miniszterelnök bejelentette a szenny média sajnálkozása közepette, hogy november 15 re nem kell az egészségügyieknek beoltatni magukat, legfeljebb egy párnak, de szerintem abból sem lesz semmi. Az egészségügy nem állhat le, annak menni kell oltott vagy oltatlan mindegy mondta a miniszterelnök. Ezek után a tanárok kötelező oltását már el sem merték rendelni pedig előtte erről is volt szó.
  Kanadában lázadnak a rendőrök is! Az a rendőrtiszt vezeti az ellenállást aki Trudeau miniszterelnök védelmét látta el az utóbbi években. Hatalmas a támogatottsága a mozgalmának. Az egyik interjúban felszóllitotta a kollégákat, hogy a lakossággal ne tartassák be a járványügyi rendelkezéseket.
  Ezt is ő mondta: A járványügyi intézkedések olyanok mint a családon belüli erőszak ahol a gyengébb felet mentálisan, emocionálisan és fizikailag bántalmazzák.
  Kanadában rengeteg büntető feljelentés is van a járványügyi intézkedések miatt. Még nem tűzték öket napirendre de ami késik nem múlik. Az ügyvédek most azt a vonalat nyomják, hogy a hatóságok szolgáltassanak bizonyítékot a vírus létezésére amire hivatkozva a megszorító intézkedéseket alapozták. Az egészségügyi hatóság már elismerte, hogy ilyen bizonyíték nem áll a rendelkezésükre – mivel a vírust soha nem izolálták még sehol, így nincsenek mikroszkopikus felvételek sem, de semmi más sem ami a létezését bizonyítaná – semmi! nothing! nada!

  Más téma!
  Itt egy bejegyzés a telegramról ami az elbocsájtásokkal fenyegetett munkavállalóknak adhat némi segítséget.

  “A munkaadóknak készült rendeletről annyit fontos kiemelni, – tekintve a rendeleti szintű jogalkotást – hogy az abban foglaltak nem mondhatnak ellent törvénynek, vagy más magasabb rendű jogszabálynak. A Munka Törvénykönyvében foglalt garanciák és biztosítékok továbbra is érvényesek. Továbbra is egészségügyi önrendelkezés korlátozásáról van szó;
  Mt. 9. § (2) bekezdése alapján: „A munkavállaló személyiségi joga akkor korlátozható, ha a korlátozás a munkaviszony rendeltetésével közvetlenül összefüggő okból feltétlenül szükséges és a cél elérésével arányos. A személyiségi jog korlátozásának módjáról, feltételeiről és várható tartamáról, továbbá szükségességét és arányosságát alátámasztó körülményekről a munkavállalót előzetesen írásban tájékoztatni kell.”
  Mt. 54. § (2) A munkavállaló megtagadhatja az utasítás teljesítését, ha annak végrehajtása munkaviszonyra vonatkozó szabályba ütközik, vagy a munkavállaló életét, testi épségét vagy egészségét közvetlenül és súlyosan veszélyeztetné. (3) A munkavállaló az utasítás megtagadása esetén is köteles rendelkezésre állni.
  Nem maradhat el tehát az előzetes, részletes tájékoztatás. Ezt a rendelet nem tartalmazza, de magasabb szintű jogszabály igen.
  !!!!Továbbra sem biztosít a rendelet automatikusan jogalapot a munkáltatóknak az egészségügyi(oltottsági) adatok kezelésére (GDPR). Részletes kockázatelemzés szükséges, melynek szakszerűnek és objektívnek kell lennie. Továbbra is alkalmazandó a biológiai tényezők hatásának kitett munkavállalók egészségének védelméről szóló 61/1999. (XII. 1.) EüM rendelet is. Visszaélések és szabálytalanságok tömege várható.
  MÁS: Aki szorult helyzetben van, kérjen kivizsgálásokra beutalót, ezek folyamatban levésére lehet hivatkozni.
  IgG tesztet lehet csináltatni, fizetni kell érte: XI. kerületben a helyiek 7000 Ft-ért bejelentkezés nélkül végeztethetik a Fehérvári úton. Ezt a XII.15-re tekintettel Mikulás körül csináltatnám.
  Védettségi igazolványt az 50 fölötti értékkel már lehet kapni a kormányablaknál történő igényléssel 3000 Ft-ért, de ez csak 3 hónapig jó. Nem értem miért!” talán segítség egyeseknek.

  És végezetül itt van egy rövid podcast videó, kanadai természetgyógyász Amanda Vollmer-től amiben elmagyarázza egyszerű szavakkal, az átlagember számára is érthető nyelven, miért hamis az a járvány megközelítés amit a hivatalos egészségügyi szervek tolnak, német mikrobiológus Dr Stefan Lanka munkásságára hivatkozva.

  https://www.bitchute.com/video/1tIBqrt0NhAe/

  1. Amint mondtam, íme itt van. Vetített perspektíva. Ez az aggodalom és gyötrődés nem az enyém, hanem belém vetítik. Nem a magam aggodalmát élem meg. Stimulált félelem. A valóság más lesz, mint ahogy már most más. Természetesen lehet kétségbeesni, és gyakorolni a belénk ültetett kilátástalanságot, és lehet “mihezkedekmajdolni”. De az egész rendszernek van kezdettől egy látványosan gyenge pontja: kerülik, mint a poklot, az oltásért való felelősségvállalást, ezért kénytelenek lesznek a puha, manipulatív módszereket alkalmazni. Alig hiszem, hogy lesz munkáltató, aki hivatalosan leírja, hogy “az oltás felvételének megtagadása miatt elbocsátva”. Ezért kénytelen lesz felelősséget vállalni, sőt a cég presztizsét is kockára tenni, hiszen a hivatalos kormányzati kommunikáció is elismeri, hogy az oltott is veszélyező és veszélyetetett. Olyan, mintha valakit azért bocsátanának el, mert nem szererti a töltöttkáposztát, vagy mert homoszekszuális. Ez már maga a zátonyrafutott propaganda. A holnapi nap ismét munkába indulok, és ha élek, holnapután is.

 21. Kedves Doktor Úr!
  Nagyon tartalmas és figyelemfelkeltő gondolatokat hallhattam ismételten Öntől! Szinte a járványnak hazudott időszak kezdeteóta kísérem figyelemmel az
  Önök lelkiismeretes munkáját! Magam is, egyszerű gondolkodásommal úgy ítélem meg, hogy itt óriási tét a fennmaradásunk. Számos ismerősöm és
  hozzátartozójuk vette fel az oltást és került hamarosan karanténba vagy halálozott el, ami kapcsán még most sem akarja elhinni, hogy nem a járvány, hanem a vakcina áldozatává vált. A számomra legmegdöbbentőbb esemény az volt, amikor egy ismerős háziorvos sírcsokrot vitetett a temetésre, egy
  kedves volt páciensének! Látszott az arcán a bűntudat és azt sem tudta, hogy elég nagy lesz a koszorú vagy még változtasson rajta. Természetesen a szertartásra ő nem ment ki, nem mintha valaki is számonkérte volna rajta a felelősségét, de az már szerintem saját magában örlődött!
  Szívesen megkérdezném tőle és a többi kollégájától, hogy miként tudják feldolgozni azt a tényt, hogy nem népírtásra, hanem gyógyításra esküdtek annak idején! Mindenesetre én a végtelenségig kitartok a közös álláspontunk mellett és szívesen csatlakozom bármilyen szerveződéshez a későbbiek folyamán is!
  Szívélyes üdvözlettel és nagy Tisztelettel: Erdélyi Csaba

 22. Kedves Mindenki!
  Anyagi támogatást kell biztosítanunk azok számára, akik oltatlanságuk miatt elveszítik a munkájukat. Szolidaritást kell mutatnunk, mégha kis összeget is kapnának, az erősíti az összetartozás érzését. Remélhetőleg csak átmenetileg, és ez is segíti, hogy minél kevesebben hajoljanak meg az oltásterror előtt. Én magam szívesen fizetnék be erre a célra.

  1. Akik azért veszítik el oltatlanként a munkájukat, mert egyazon munkahelyen se képesek összefogni, azokat nincs értelme támogatni, hiszen a problémájukat a pénz nem oldja meg.

   Az ő problémájuk ugyanis az, hogy nem képesek a sorstársaikkal összefogni.

   Tegyük fel, van egy munkahely. Van 12 alkalmazott, ebből 6 oltott, 6 nem oltott. Mit csinálnak most ezek az oltatlan emberek? Kétségbe esetten sírnak, hogy mi lesz velük.

   Mit fognak tenni? Mennek, és beoltatják magukat. Mit kellene tenniük? Össze kellene fogniuk, és meg kellene egyezniük, hogy bármi lesz is, egyikük se megy oltatni. Hat embert nehezebb pótolni, mint egy embert. Hat beoltatlanból meg hat beoltottat csinálni a lehető legkényelmesebb a munkáltató szemszögéből.

 23. Minden szavát elhiszem,ha egy hétig védőruha nélkül tetszik dolgozni egy covidosztályon!

  1. Istenem! Ön teljesen be van kábítva. Igen nagyon szívesen, ha utána nem nyilvánítanak fertőzöttnek hamis, kamu tesztekkel. Bármikor megtettem volna tavaly is. Ön egy Troll és nincs semmi keresni valója itt. Olvasgassa a main stream kiváló írásait, attól megerősítheti félelmét egy rendkívül fertőző betegségben. Minden nap beteg emberekkel dolgozom. Orvos vagyok tudja! A védőruha csak az Ön csapatához tartozókat védi a tudástól.

   1. Tisztelt Doktor úr!
    Az alábbi idézettel szeretném a további küzdelmekhez a lélek nyugalmát erősíteni.
    Ii. Rákóczi Ferenc végrendeletéből:

    “Szívemet kitárva szólok hozzád, és Istenem,
    miután oly sok évig szóltam az emberekhez, és szavaim
    nem találtak meghallgatásra… Nem emelek panaszt
    ellenük, Uram, és ôrizkedem attól, hogy rosszat kívánjak
    azoknak, akik azt követelték, hogy egyetlen keresztény
    fejedelem országába se nyerjek bebocsáttatást…. Kérlek,
    bocsásd meg azoknak a vétkét, akik legtöbbet üldöztek és
    rágalmaztak engem, hiszen bizonyára abban a hitben tették,
    hogy igazságosan cselekszenek, és ha az ô tudatlanságuk
    nem nyerne bocsánatot a Te színed elôtt, én kérlek
    könyörögve, bocsáss meg nekik, mert bátran mondom,
    nem tudták, mit cselekszenek…”

  2. Jaj, de rossz duma. Ez valami script? Idekinn is ezt tolják az összes helyen ahol kommentelni lehet.

 24. Tisztelt Uram szeretnem meg kerdezni mitol fulladnak meg az influenzas emberek amiert muszaly korhazba menni ahol a legtobben elhalaloznak? talan a levegobe szornak valami mereg anyagot ami alvassza me a vert.

   1. Részben. Kedves Tamási Dr, nem hiszem, hogy egy év után meg tudom találni a videót, főleg, hogy a Youtube-on volt fenn anno. De írom, amire emlékszem. Olasz orvosok a WHO javaslata ellenére felboncoltak, ha jól emlékszem 50 idős embert. Ez még az un. első hullám után voít, 2020 tavasz. Mindben kivétel nélkül sok kis apró vérrögöt találtak, még azt is mondták, hogy furcsa és ritka mert vénás. De mind ugyanúgy halt meg.

 25. Tisztelt Tamasi Doktor Úr!

  Hivatalos és/vagy megbízható forrást szeretnék kérni a PCR tesztek 2022 januárjától érvényes betiltásáról, amit a videóban 0:33-0:59 perc között említett (“hamis OCR tesztek”, “a kamu PCR teszteket jövő év januárjától már be is tiltották”). Én kerestem, de csak a lent bemásolt cáfolatát találtam. Előre is köszönöm.

  “A CDC COVID-19 PCR teszt EUA visszavonása az újabb tesztek kifejlesztésének köszönhető, amelyek időt és erőforrásokat takarítanak meg, nem pedig azért, mert a teszt hibás.”

  “EUA withdrawal for CDC COVID-19 PCR test is due to the development of newer tests that help save time and resources, not because the test is faulty”

  https://healthfeedback.org/claimreview/eua-withdrawal-for-cdc-covid-19-pcr-test-is-due-to-the-development-of-newer-tests-that-help-save-time-and-resources-not-because-the-test-is-faulty/

 26. Kedves Doktor Úr!

  Mélyen egyetértek szavaival. Sajnos kormány tisztviselőként egy járási hivatalban dolgozom, és sajnos a munkáltató engem is kötelez arra , hogy oltassam be magam, különben mehetek a fenébe december 15 napjával. Eddig kitartottam, nem oltattam magam. (Jelenleg a 12 fős osztályból 6-an vagyunk oltatlanok) -, Azt is tudom, hogy e mögött az egész mögött hatalmas gonoszság és gonosz terv áll a háttérben -, azonban a Magyarország legszegényebb megyéjében lakom, ahol semmilyen munkalehetőség nincs számomra. Ha kilépek, mehetek a munkaügyi központba, 22.800 ft-os segélyért havonta. Férjem munkanélküli én vagyok az egyetlen kereső a családban. Kérdezném, hogy hol találok olyan munkahelyet, ahol nem kell oltatnom magam, hol vannak olyan közösségek, akikhez csatlakozni lehetne, mert itt a megyében nem nagyon tudok ilyenekről. Kérem ha tud ilyen közösségről, esetleg akik munkát is tudnak javasolni, írja meg privátban.Illetve tanácsát, javaslatát kérném ez ügyben, hogy mit is tegyek most.
  Segítségét előre is köszönve, egy elkeseredett Fénymunkás
  üdvözlettel: P. Ágnes

  1. Nem szabad elkeseredni…! Kilepni semmi keppen sem szabad-meg kell varni amig hivatalosan felmondanak/vagy megtagadjak a munkavegzes lehetoseget.Az orszagok Alkotmanya alapjan a munka vegzeshez mindenkinek joga van.Aki/akik ezt megakadalyozzak alkotmanysertest is elkovetnek…. Az iratokat alapjan -amit valakik kiallitanak/alairnak-lehet majd karteritest kovetelni-es lehet az illetok ellen az egeszseg /az elet veszelyeztetese cimen is eljaras meginditatasat kerni majd..Ha mindanyian kozosen teszitek meg ezt az megjobb.Harcolni es kuzdeni kell-akar alkalmi munkakat is el kell es nem szegyen elvallani .Haboru van.Erot es kitartast adjon a kuzdelemben a mindennapok szinthen is az a biztos tudat hogy a Joisten ugyeert hadakozunk a vegtelen gonoszsaggal szemben ..
   Ha a telepulesen/szomszed telepuleseken hasonlo helyzetben levokkel../ kozosen egy kis kozosseget osze lehet hozni meg kell probalni es akar onellatas szintjen valami mezogazdasagi dologgal is meg lehet probalkozni.Batorsag mert a Joisten ugyeert kuzdunk……….!

  2. Ki ne lépj. Ha minden kötél szakad akkor hagyd hogy elbocsássanak, mert akkor később lehet jogi megoldás és utólag visszafizethetik az elmaradt fizetést. Ügyvédek mindenütt ezt tanácsolják. Mert a perek jönni fognak az biztos.
   A másik dolog: decemberig még változhat a helyzet. Esetleg vissza is vonhatják a rendelkezést vagy megváltoztathatják azt. De addig is nézelődj, érdeklődj ismerősöknél hogy milyen más munkalehetőség van – a legrosszabb helyzetre készülve.
   Iszonyatos a helyzet tudom. De azt érdemes szem előtt tartani, hogy ha meginogsz és felveszed az oltást akkor olyan helyzet is előállhat, hogy se egészség se munka. Ez a legrosszabb végkifejlet.

 27. Kedves Doktor ÚR ! Erővel ,bizakodással töltenek fel a videók .A munkahelyemen senki nem hallgatta meg az indokaimat ,senki nem volt rá kíváncsi . Teljesen kirekesztettnek éreztem magam . .A megosztásokra nem reagálnak .8 év után kirúgtak (30 éve a pályán ,eü.) szoc.gondozónak most vissza KÖNYÖRÖGTEK ! Januártól újból bizonytalan a kilátás .Kétségbe vagyok esve a jövőt illetően ….Nagyon sok erőt egészséget kívánok Önnek és kedves családjának !

  1. Semmi keppen sem szabad ketsegbe esni !-A Joisten nem azert es arra teremtette e vilagot hogy a gonoszsag es az aljassag uralja ezt.El fognak bukni-a jelei ennek naprol napra egyre inkabb nyilvanvalobbak vilagszerte mostmar .De ezert mindenkinek tennie kell valamit -legalabb azt a keveset amit o ott ahol van meg tud tenni. Kirekesztetseg erzesere semmi ok-Onerzettel es jozan buszkeseggel toltson el hogy egy olyan csapat tagja vagy akik az Igazsagert-Emberi meltosagert-a Joisten ugyeert kuzdenek/hadakoznak/vagy hurcolnak meg…. es hogy tarsaink vannak millio szamra a vilag minden pontjan nekunk ebben a harcban..Valami munkat biztosan lehet majd talalni-legyen az akar alkalmi munka is- tul kell elni a haborut .. Kozben tenni mindig es mindenkinek amit o tenni kepes – a gyozelem erdekeben. ……Csak batran es elore…!

  2. Neked is csak azt tudom mondani, hogy januárig a helyzet változhat pozitiv irányban. Az egész világon hatalmas a feszültség és egyre nő minden szinten, nem csak a munkavállalók körében hanem a vállalkozások között is, a rendvédelmi szervek között is.
   Itt Kanada Ontario provinciában egy pár hete a provincia kormánya nyilvánosságra hozta a nyitási tervet. Itt van a 3 fő mozzanat. Október 15-én eltöröltek minden beltéri létszám korlátozást – éttermekben, kulturális és sport eseményeken ésatöbbi. Januárban kivonják az oltás igazolványokat a forgalomból és márciusban a még fennmaradó járványügyi korlátozásokat is megszüntetik. Ez a publikált terv. Ezt azért irtam le mert minden kormány ugyanabból a forgatókönyvből dolgozik. Ami megtörténik az egyik országban az kisebb nagyobb időeltolódással a többi országban is megtörténik. Ezért mondom azt hogy a helyzet januárig változhat. Kitartás!

   1. Ezt olvastam pár napja… ez akkor nem lenne igaz?

    https://mediaforras.com/kanada-nincs-akadaly-a-teljes-lakossag-beoltasat-akaro-ujravalasztott-allamfo-elott-1142
    KANADA: Nincs akadály a teljes lakosság beoltását akaró újraválasztott államfő előtt
    2021. október 28.

    Kanada hivatalosan is Ausztrália nyomdokaiba lépett. A jelenlegi kormány által előrehozott választásokat szeptemberben ismét megnyerő Trudeau hozzáláthatott mindannak megvalósításához, amit korábban ígért, méghozzá a teljes kanadai lakosság beoltatásához.

    Természetesen ahogy a világ minden országában, úgy ezt Kanadában is kizárólag kényszerítéssel, zsarolással és a társadalomból való kizárásos intézkedésekkel lehet a leggyorsabban elérni.

    November 30-tól hivatalosan nem hagyhatja el az országot, nem léphet be, nem repülhet belföldön, illetve nem szállhat vonatra sem az, aki nem kapta meg mindkét dózisát. Nem számít az sem, hogy valaki átesett-e a betegségen, illetve a kormány szerint nagyon, nagyon kevés esetben fogadható el kivétel az oltás felvétele alól. Mivel egy ilyen mandátum sérti a kanadai alaptörvényben (Canadian Charter of Rights and Freedoms) foglalt jogokat, ezért azt megkerülve Trudeau a légi-, és utazást lehetővé tévő társaságok felelősségi körébe foglalta ennek betartatását, és a vakcinaigazolványok ellenőrzését.

    Amennyiben valaki az Egyesült Államokon keresztül tervezné az országból való kilépést, úgy sajnos az sem lehetséges, mivel mind légi, mind szárazföldi úton kötelező az oltottsági igazolás nem amerikai állampolgároknak az USA-ba való belépés esetén.

    Ezekben a hetekben több ezer egészséges kanadai, illetve az országban huzamosabb ideig tartózkodó nem kanadai állampolgár hagyja épp el az országot attól félve, hogy egyszercsak meg lesz tagadva tőlük az utazás – hiába annak ténye, hogy ez nem egy törvény, hanem egy mandátum. Kettős állampolgárok esetében különösen bonyolult lesz a helyzet, s már-már az abszurditás fogalomkörébe tartozhat egy olyan szituáció, hogy a magyar kormánynak Kanadából kell menekítést szerveznie azért, hogy hazajuttassanak valakit, aki nem vette fel egyik országban sem az oltást.

    Mindeközben talán a legfontosabb azonban, akárcsak Ausztrália esetében is, hogy a következő lépésekre figyeljünk, amelyek arra adnak iránymutatást, hogy mi várható a közeljövőben:

    British Columbiában szponzorált tartalmak jelentek meg arról, hogy hogyan lehet összekötni a QR-kódos Covid-igazolást az Apple Wallettel, tehát már fizetéskor ott lesz az alkalmazásban az engedelmességi pecsét. Ez persze már több országban, köztük Angliában is elérhető, csak nemrég kezdték el Kanadában is promotálni. A helyi kormány weboldalán egyébként a vakcinaigazolásról szóló intézkedések mellett ott szerepelnek ilyen kijelentések is, hogy

    „a járványügyi helyzetben mindazok, akik helyesen cselekedtek, megérdemlik, hogy olyanokkal legyenek körülvéve éttermekben és más közösségi létesítményekben, akik szintúgy be vannak oltva, így mindenki biztonságban érezheti magát.”

    Saskatchewan tartományban bevezették a Martial Law-t, melyben kerek-perec leírja a provinciális kormány saját weboldalán, hogy „az, aki egészségügyi kockázatot jelent, engedély nélkül eltávolítható otthonából, karanténtáborban elszállásolható és tulajdona, birtoka, jószágai elvehetők.” (források a cikk végén)

    A karanténtáborokat jelenleg minden provinciában gőzerővel építik, és szintúgy Saskatchewanban már meg is nyílt az egyik. A provincia kormányzója kijelentette, hogy „senkit nem fognak akarata ellenére ide szállítani, csak azokat, akik kockázatot jelentenek az egészségügyi kapacitás terheltségére.” – Az olvasóra bízva, hogy mit is von ez magával. A táborok felügyelésére már nyugdíjazott rendőrök behívása zajlik épp ezekben a napokban.

    A kanadai kormány összehangolt intézkedéseként megkezdte az összes állami dolgozó kötelező beoltatását mind kormányi, mind provinciális szinten. Szintén bevezetésre került egy új mandátum, amely szerint aki az „oltás nem választása miatt veszíti el az állását, nem jogosult munkanélküli segélyre.” Ugyanis a munkaadó mostmár megszüntetheti azon dolgozók munkaviszonyát, akik nemet mondtak a vakcinára bizonyos szektorokban, illetve a teljes egészségügyi szférában.

    Nemrég indították meg a határozottan a Universal Basic Income realitásához hozzászoktató Canada Worker Lockdown Benefitet, melynek összege maximum $300/hét. A jogosultságnak már a feltételei is kérdésesek, ugyanis azok kaphatják meg, akik a „kormány hatáskörébe tartozó egészségügyi intézkedései miatt nem tudják végezni a munkájukat”. Azt is kijelentették, hogy aki nem oltotta be magát, az ilyen állami támogatásban nem részesülhet.

    2022. január 1-től 4 éven felülieknek elérhető és beadatható lesz a 3. adag is. Nem szükséges sokat gondolkodni ahhoz, hogy nyilvánvaló legyen – aki megtagadja a génterápia harmadik adagját, rövidesen nem fogja élvezni azokat az „előnyöket”, amelyeket annyira szeretett volna visszakapni az együttműködésével és a két dózis beadatásával.
    ….

  3. Ugyanezen a” pozitív emberek csoportja” helyen olvastam egy órával ezelőtt, hogy valaki a híveket imára szólította fel mert a testvére bekerült a kórházba koronavírus fertőzéssel. Nagyon kétségbeesetten kérte a híveket. Nem tudom, hogy a kedves doktor úr mivel tudná őt és a kórházban fekvő testvérét vigasztalni, valamint azt a több, mint 30.000 magyar honfitársunkat, akik 2020 november közepe óta 2021 március végéig megfulladtak koronavírus fertőzés szövődményétől.

   1. Trollkám!

    A hozzászólásod lényegében a hazug, manipulatív mainstream propaganda szajkózása. Előbb végezd el a kötelező házi feladatot, azaz ismerkedj meg a VALÓS tényekkel, és csak azután szólj hozzá a témához, amiről láthatóan segédfogalmad sincs.
    Ha képtelen vagy az önálló gondolkodásra, sompolyogj vissza a globalogazdihoz, és vedd fel a 30 ezüstpénzt.
    Trolloknak kívül tágasabb.

    1. Mit szajkózik ? Volt 30ezer halott vagy nem ?
     Még az is átjön, mire élvezel e la jutubon 🙂

 28. 3 gondolat:
  -Ha egy jogszabály megengedő(lehetőség), akkor attól a munkavállaló javára el lehet térni. Én tervezem beíratni a majdani leendő munkaszerződésembe, hogy nem teszteltetnek, és nem oltatnak. Ha sokan csak így vállalnának munkát, az is egy üzenet, és gyakorlat.
  -Pszichopaták csak rombolni tudnak. Én azt érzem, hogy a világhatalomnak csak esztelen rombolási terve van, és a dolgok már most sem a tervek szerint alakulnak. Építő tervük pedig nincs, egy blöff az egész. Rosszul fognak járni, hiába érik el esetleg, hogy minden vagyont lenyúlnak. A gépesítés is blöffnek hat, legalábbis ami az “igen/nem” nyelvet “beszélő” robotok teljesítménye alapján látszik. Az emberi irányítást nem sikerül pótolni.-:)
  -Megbocsáthatatlan bűn. Ilyen univerzálisan létezik. És sajnos nem mindenkinél van otthon tükör.
  Még az érdekelne, hogy hányan bánták meg az oltást, amit jóhiszeműen felvettek. Nagyon sokan a becsapottság miatt szenvednek.( + a fizikai következményektől, amiről érzik, hogy az az oltás miatt lehet, mástól nem igazán)
  Az internethez: nekem pont kb. az említett IT cégek tevékenysége teljesen felesleges, jól megvan az életem nélkülük. Menteni viszont mindenki mentse, amit tud. Személyazonosság igazolások papír formában, stb…. Benne van a kockázat, hogy minden személyes adat eltűnik, egyszerűen kitörlődhetnek az emberek a világból, ha nincs meg a jól bevált papír háttér. A chip rendszer pedig kiműthető, vagy “kisüthető” árammal.

 29. Kedves Tamasi Doktor! Köszönjük az újabb figyelemfelhívást! Akinek füle van, hallja meg! Szeptemberben ott voltam az orvosi kamara székháza előtti tüntetésen az eü. dolgozók kötelező oltása ellen. Mérnök vagyok, de tudtam, hogy szolidaritást kell vállalnom az eü. dolgozókkal, mert előbb-utóbb minden szakmát elér a vég. S lám-lám, itt van. OV kb. 2 hete mondta a rádióban, hogy nem lesz általános kötelező oltás, mert a magyar gyomor ezt nem venné be. Most rálőcsölték a felelőséget a munkaadókra, gondolom a választások előtt a kormány nem merte bevállalni, hogy közvetlenül elrendelje. Az oltatlanok szavazata is fontos.

  Személy szerint elébe mentem a dolgoknak: emailben hívtam fel az ügyvezető figyelmét a munkahelyemen, hogy én nem szeretnék kötelező oltást. Nem vagyok vezető beosztásban, de szaktudásom és tapasztalatom nélkülözhetetlen a cég tevékenysége szempontjából, így ígéretet kaptam rá, hogy nem lesz kötelező oltás nálunk. Talán segíthet másoknak is ez a megközelítés.

  Isten áldását kérem Önre!
  Üdvözlettel: Cser János

 30. Tisztelt Tamasi József Doktor Úr! Az interneten fellelhető forrásokban olvastam, hogy a kadmium mérgezés hasonló tüneteket produkál, mint a “koronavírus”. Ezek a források elég felületesek, ezért kérdezném, hogy Önök esetleg megvizsgálták-e ezt a lehetőséget.
  2019. őszén kb. két nap alatt a semmiből lett kétoldali tüdőgyulladásom, és arra gyanakszom, hogy “kémiai tüdőgyulladás” volt. Lehetséges, hogy már akkor kísérleteztek velünk.

  1. Kadmiumról nem hallottam. De a grafén oxidot megtalálták. Oltásokban pl, volt már az utolsó influenza oltásokban is. A Kanári Szigeteken megtalálták az esővízben, márpedig oda csak a levegőből kerülhetett. Egy nagyon érdekes anyag, mert mindaddig semleges, míg energiát nem kap a környezetből, akkor viszont kegyetlenül rombol. Ez az energia jöhet egy mobil telefonból, wifis cuccból, antennákból, valószínűleg műholdakból is. Starlink két hetente majdnem 60-at lő fel már 2 éve.
   Ha nem az influenzára mondják egy hamis teszt alapján, hogy covid, akkor grafén oxid mérgezés. Szintén hajlamos a szaglás és ízlelés elvesztését okozni.
   Megtalálták egyébként teákban, ételekben, pl. húsok, saláta, paradicsom.
   Angolul tudóknak az orwell.city cikkeit érdemes olvasni, ők szúrták ki először, ők követik.

 31. Itt az idő hogy az embertársak megmutassák pozitívan erőteljes oldalukat végre. Értem ez alatt azokat a munkáltatókat akik bátran be merik vállalni, hogy nem kérik az oltási igazolványt a beosztottaktól, vagy a leendő munkavállalóktól. Egyébként ha tökös lenne az ország népe, egy nap leforgása alatt meg lehetne ezt az egész pszichopata játszmát bénítani. Mivel? Mondjuk azzal, hogy nem engedelmeskednek a kormányrendeletnek.
  EGYSÉGBEN AZ ERŐ, EZT NE FELEDJÉTEK EL!
  Azok akik most strucc politikát folytatnak, a fejük örökké a homokban ragad.

 32. Kedves Doktor úr!

  Hálásan köszönöm a kitartását, a munkáját az emberek felvilágosításáért!
  Mint, természetgyógyász és érzékelő ember, amit tudok megteszek. Kicsi, de magas tudatossági szinten működő csoport alakult ki körülöttem, és mi összefogunk.
  Megdöbbenéssel tapasztalom, hogy családok szakadnak szét az oltott – nem oltott témán. Vagy a felnőtt gyerek tiltja a szülőt vagy fordítva.
  Azt tapasztalom, (meglepő módon), hogy a 30-40 év közötti korosztály terrorizálja a szüleit, hogy ők is oltassák be magukat, és sajnos, ennek eleget tesznek.
  A magam környezetében azt is tapasztalom, hogy az oltott emberek agresszívek,

  Figyelem és figyeljük az égieket. Nagyon segítenek. Többet kellene kérni őket, hozzájuk fordulni.

  Sok-sok erőt és jó egészséget kívánok mindannyiuknak!

 33. Hálás köszönetem Dr. Tamasi József, Önnek és kollégáinak mindazért a bátor, kitartó, állhatatos, áldozatos munkájukért, amit értünk tesznek! Köszönet a reménykeltő gondolatokért, gyakorlati tanácsokért, bátorításért! Sok erőt, egészséget kívánok én is mindannyiuknak!

 34. Csak egy kerdes. Karantenban vagyok coviddal, ket hete nincs szaglas, izleles ugy, hogy az orr nincs bedugulva. Ez mitol van? Hatvan ev alatt ezt nem tapasztaltam pedig voltam egy parszor influenzas.

 35. Akkor semmi baj nem volt a vuhani laborban, és a barlangi denevérekből kitenyésztett vírusokkal sem ?
  Vagy ezek a kísérletek meg sem történtek ?
  Kínában lezártak egy 13 milliós várost TELJESEN, mert találtak 5 fertőzöttet !
  Nem annak a beismerése a radikális intézkedések, hogy valójában vírusfegyver szabadult ki ?
  Milyen fegyver ? Nátha-fegyver ? Úgy tűnik a hagyományos influenzánál jobban le tudja teperni az embereket, zárt közösségekben pedig népirtást okoz, erre sok példa volt, Nem látom a vírus tagadókat sem önkéntesnek jelentkezni a kórházakban vagy belefeküdni egy kád vírusba…

  A nagyra törő, világmegváltó tervek más kérdés, azokat rá lehet fogni felmelegedésre, népmozgalmakra, környezetszennyezésre.
  Valószínűleg a világ állapotának elemzése már ott tart, hogy gépek adják a lehetséges kimenetelekhez tartozó maximálisan megengedhető szabadságok jellegét, mértékét szinte egyénre lebontva. A korábbi irodalomból pedig tudható az, hogy mindig volt egy “tökéletes társadalom” megalkotásának rémképe, amikor is a háborúzó politikusok helyett a “bölcsesség” uralkodik, nincs kizárva, hogy, már csak az éghajlati katasztrófahelyzet miatt is, ezt most akarják számítástechnikai segítséggel megvalósítani, VAGY NEM… Ha a hibás tesztrendszer is a vírus teljes eltűnését mutatná holnapra, akkor kisebb nagyobb sebességgel, de visszaállnának a társadalmak a szokásos, eddigi működésükre, legalábbis, ami a szabadságjogok visszaállítását illeti, továbbra is fennmaradna viszont az említett problémák tömkelege, ÉS AZ BIZTOS, HOGY A SZÁMÍTÁSTECHNIKAI VILÁGBAN FELNŐTT FIATALOKNAK NAGY AFFINITÁSUK VAN A PROBLÉMÁK GÉPI DIKTATÚRÁVAL VALÓ MEGOLDÁSÁRA.

  1. Szegény állatok. Milyen könnyű rájuk fogni bármit is, hiszen nem tudnak védekezni az álnok emberek ellen.

 36. Kedves Doktor Ùr !!!

  Lenne egy kérdésem ami egyben ötlet is .
  Sajnos testvérem beoltatta magát , 2 Sinopharm ,3. oltásnak pedig Jansen.
  Annak ellenére, hogy az orvos òva intette a Jansentòl ,arra hivatkozva az oltottaknàl ha harmadiknak ezt a vakcinàt kapják akkor bizony súlyos mellèkhatàsokkal kell szàmolniuk. Testvèrem mègis kitartott mellette ,hiszen már régóta nem volt beteg,iszonyat erős immunrendszere van ,mínusz fokokban is egy szàl pòlòban flangàl ,soha mèg csak meg se fàzik . Így nem tartott a vakcina esetleges mellekhatàsaitòl. Egyébként 19 éves . 2 kînai oltás után semmi baja nem volt viszont a Jansen után jött a fekete leves . 41 fokos láz ,szédülés , rosszullét,izom és ízületi fàjdalom, olyan szintű köhögés hogy nem tudott a hátán aludni ,kihanyt mindent és egyszerűen nem bírta kicsit sem megmozdîtani ,felemelni a 2 karját …mindez a horror 3 napig tartott ,de a mai napig köhög (már vagy 3 hete ) . Ennyi lenne a történet és most jönne a kérdés egyben ötlet . Szeretném bevizsgáltatni a vérét mikroszkópikusan . Ezt hol és hogyan lehetne kivitelezni ? Esetleg ebből nem tudnának csinálni egy rovatot ? Ez lenne igazi bizonyîtek a hitetlenek szàmàra is ,ha névvel “arcukat” felvállalva beoltottkent képekkel bizonyítva Önök feltennèk erre az oldalra . Mégis mi történik az oltás után a vérben ….

 37. Elnézést kérek udvariatlansàgomèrt , elfelejtettem elköszönni az előbb csak nagyon izgatott vagyok a vàlaszàt illetően.

  Lenne mèg egy kérdésem
  Mennyire tartja reàlisnak azokat a videòkat amiben már arról is beszàmolnak ,hogy a vakcinàkban bizonyos parazita ,a dolog ( The Thing ) van ….ami alumíniumból és szènből tevődik össze …

  Előre is köszönöm válaszát,
  További jó munkát és a jó Isten àldàsàt kîvànom !!!

  Üdvözlettel: Kenèz Veronika

 38. Kedves Doktor Úr és társai!

  Kérem maradjanak Biztonságban, Egészségben, Szeretetben, az igaz magyar emberek nevében!

  Az oltást pedig akkor sem veszem fel, ha éhenhalok!

  Üdv, Dani

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük