7 thoughts on “Behódolás: ha az ember jobban bízik abban, amit mondanak neki, mint abban, amit lát és hall

 1. A dán minsizterelnöknő Frederiksen 83.000 embert megölt

  150.000 dán pedig mellékhatsokkal küzd.

  Forrás: https://uncutnews.ch/daenischer-premierminister-frederiksen-wird-hart-konfrontiert-sie-haben-83-000-daenen-mit-dem-covidimpfstoff-getoetet/
  https://twitter.com/KattekongenM/status/1595036506452033536?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1595036506452033536%7Ctwgr%5Eb2561771eb402336ac58bb1786fe0b272a89fb6d%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Funcutnews.ch%2Fdaenischer-premierminister-frederiksen-wird-hart-konfrontiert-sie-haben-83-000-daenen-mit-dem-covidimpfstoff-getoetet%2F

  https://twitter.com/i/status/1595036506452033536

  Ki volt a kérdező, a dán miniszternő faggatója ? A politischen Gruppe Frihedslisten (Freiheitsliste) szabadsádlistától Kent Nielsen.
  A videót a párt alapítója, Flemming Blicher, tette fel az internetre.
  Ez a nő (Mette Frederiksen ) azt állítja magáról, hogy ő a gyerekek miniszterelnöke.
  iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

  Dánia lakossága kb. 6 millió. Akkor most mennyi lehet más országokban ez a szám?

 2. https://www.napitema.com/2022/11/egyuttmukodesi-megallapodast-irt-ala-dr.html
  Különösen fontos lenne közzétenni a teljes megállapodást magyarul. Az oltások vízrendszerbe kerülése már megtörtént, ezzel kapcsolatos víztisztítási módszerekről nem hallottunk, csak kamu “vírus” vízminőség vizsgálatról, amiről nem tudjuk, hogy mit vizsgáltak pontosan.
  Ez egy gazdasági együttműködési megállapodás lehet, feltételezem azért, hogy mi fizessük meg a kárt a károkozó helyett. A megállapodás mögötti üzleti tervet is szeretném látni, mint állami adózásban érintett “hozzájáruló”, de semmiképpen sem beleegyező állampolgár. A Belügyminiszter Úrnak sem adtam hozzájárulásom a megállapodás megkötéséhez, nem tartom alkalmasnak erre a feladatra.

  1. Kedves Hegedűs úr! Való igaz, az ember már mindenre összerezzen, annyiszor sült el rosszul vagy csaptak be minket abban, ami előszörre ártatlannak és őszintének látszott.
   Kizárólag a „vízrendszerrel” kapcsolatban: a szóban forgó Víz és Egészség Jegyzőkönyv pl. itt tekinthető meg magyarul: http://oki.antsz.hu/documents/viz_jegyzokonyv.pdf

   A teljes címe:
   Víz és Egészség Jegyzőkönyv
   a Határokat Átszelő Vízfolyások és Nemzetközi Tavak Védelméről és Használatáról szóló 1992. évi Egyezményhez
   Aláírva Londonban, 1999. június 17-én

   Nekem is az volt az első, hogy utána nézzek, mit takarhat már megint a vizek emlegetése. Úgy tűnik, vízügyben ezúttal egy indokolt, normális és támogatható dologról van szó.

 3. Együttműködési megállapodást írt alá Dr. Pintér Sándor belügyminiszter és Dr. Hans Henri P. Kluge, az Egészségügyi Világszervezet (WHO) európai regionális igazgatója
  Ez az általam hivatkozott hír címe.

 4. NAPRAKÉSZ VALÓSÁG!!!
  ORBÁNIG CSUROG a KÖZJEGYZŐ és VÉGREHAJTÓ-MAFFIA VÉRPATAKJA!!!
  ..és VAN POFÁJUK a BOLSEVIK BELÜGYES ADÓCSALÓ CSEMETE VARGA JUDITTAL MOSATNI a VÉRES MOCSKOT a 30 ÉVE ILLEGÁLISAN MŰKÖDŐ, DE a MINDENKORI KORMÁNYOK TÁMOGATÁSÁT ÉLVEZŐ a MÁRA MÁR 10 EZER MILLIÁRDOT is MEGHALADÓ KÖLTSÉGVETÉSI CSALÁSSOROZATOT ELKÖVETŐ KÖZJEGYZŐ-MAFFIA HAMISDIPLOMÁS FENEVADJAIRÓL!!!
  Hadházy szerint a zsidó-bűnöző Schadl és országos maffia hálózata miatt Varga Juditnak kihallgatásokra kellene járnia…
  https://rtl.hu/belfold/2022/11/23/had…jarogatnia) – vagy inkább, mint egy jól működő demokráciában: börtönben kéne rothadnia!!!

  ÍME, O1G VALÓDI KARÁCSONYI AJÁNDÉKA!!!
  ORBÁN CION-GLOBALISTA BÁBKORMÁNYA ISRAHELL-i UKÁZRA KILAKOLTATJA és KIFOSZTJA a MAGYAROKAT!!!…- hogy új ISRAHELL TELEPESEI TOTÁLISAN MEGSZÁLLJÁK MÁRIA ORSZÁGÁT!!!
  A T/1621 törvényjavaslatot, mely szerint változik a végrehajtói jövedelem és nyugdíj letiltások mértéke elfogadták, így a végrehajtás alól mentes összeg a korábbi 28.500.- Ft helyett 60.000.- Ft összeghatárig emelkedik, valamint változik az- az összeg is, mely felett a jövedelem korlátlanul el és le-vonható!!!- itt a korábbi 142.500.- Ft, helyett már 200.000.- Ft lett a magyar ellenes Orbán-rezsim által meghatározva!!!
  VÉRLÁZÍTÓ, HOGY az ELLENZÉK SEM FOGLALKOZOTT az EBRD DIKTÁTUM EME KEGYETLEN KÖVETELÉSÉVEL!!!
  Az új végrehajtási őrület szerint pláne nem érvényesülnek az átvert adósok emberi jogai, az emberi méltósághoz való jog, az emberi létminimum (a megélhetéshez szükséges összeg) nem élvez mentességet a végrehajtásban, az új 60.000.- Ft-os összeg, nyilvánvalóan nem képes az adós és családja létfenntartását biztosítani!!! – ezért az emberi jogok érvényesülése érdekében a végrehajtási törvény teljes felülvizsgálatát követelő radikális változtatásra van szükség a már nyomaiban sem magyar Orbániában!!!
  https://www.youtube.com/watch?v=rHc751TJuQk

 5. Azt hiszem, hogy a víz védelem ott kezdődik, hogy nem szór chemtrail anyagokat senki a vízbe, se oltás mérget, se gyógyszer anyagokat, stb.
  Ott folytatódik, hogy kialakítják egy országban a valódi vízgyűjtés szabályozást, ami hiába van kérve a szakma által.
  Nem értem azt se, mitől támogatható az adatok bárminemű eltitkolása.
  Utólag könnyű okosan megmérni, hogy jé, tényleg romlott a víz minősége. Elég sok ipari szennyező van, vagy egyszerűen kevés a víz, elfogy, Haarp módon, előre szándékosan eltervezett eltüntetéssel.
  Tudjuk, honnan nem esik az eső. Eső helyett mérgezett víz esik, ha esik valami mű anyag.
  Ez a víz egyezmény egy papír, ami sok mindent elbír. Jószándékot nem vélek benne felfedezni.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük