Egészségügyi diktatúra készül, legyünk résen!


https://rumble.com/v1x24km-egszsggyi-diktatra-kszl-legynk-rsen.html

20 thoughts on “Egészségügyi diktatúra készül, legyünk résen!

  1. Kedves Dr. Szabó Attila !

   Ez a “nemzeti konzultáció” egy akkora parasztvakítás, hogy kilóg a világegyetemből ! A médiák súlykolják, a nyomorult, agyatlan tömegek meg rágják, a gumicsontot, mint a Pál utcai fiúk a gittet.
   A tömegek számára rendszeresített ásd el magad felszerelés használatához lelkileg is trenírozzák a nagyérdeműt.
   Egy fél mondatot sem ér(ne) az egész, ha nem lenne benne a mérhetetlen aljasság, a szemfényvesztés, meg a féleszű hívek toborzása.
   Ki az a galaktikus méretű idióta, aki elhiszi, hogy a világon létezik az, hogy egy “kormány megkérdezi az embereket”, bármiről, bármikor ???
   Ez itt nem a népmesék birodalma, ezt itt a Pokol egyik megyéje, a Magyarország nevű koncentrációs tábor.

   1. azt hittem átmegy az irónia.
    A nemzeti konzultációt a reszicsökkentéssel, ársapkával együtt egy lassan, de fesledező lepelnek tartom magam is, ami mögött történnek az igazi nemzetáruló döntések. DE van az a réteg, aki ezt teljesen őszinte dolognak tartja a kormány részéről. Gondolhatja, hogy én nem.

    Régi trükk: jobbra indexel és balra megy. Mármint a globalisták helytartója, OVi

    1. Átjött, persze, hogy átjött, csak mint “rendesen”, néven neveztem a gyereket .
     Kedves Dr. Szabó Attila, egy percig se gondolja, hogy azt hittem, hogy elhiszi !!!

   2. Tök igazad van. Kik azok, akik elhiszik? Sajnos, vannak pár millióan, s ez a “hitélet” mindannyiunk sorsát jelentős mértékben befolyásolja, ráadásul a lehető legrosszabb irányba.

 1. Ebred Kina!
  Ruszinkárpátalja blog 5 video.
  Tessék szives ide feltenni.
  Igazi lelkesitő,lélekemelő az ébredésről.

 2. A nyugati világ egészségügyének alakítását már kb. száz éve a nagytőke vette át, mert felismerte a határtalan üzleti lehetőségeket. A mai “egészségipar” bevételei túlszárnyalnak minden korábbi várakozást, mert politikai befolyásolással, tudományhamisítással és propagandával mindenféle használhatatlan vagy éppen káros anyag eladható gyógyszerként. Ilyesmi csak úgy fordulhat elő, hogy az orvosok túlnyomó része együttműködik a gyógyszeriparral a profit és saját egzisztenciája érdekében. Ez kiderült az elmúlt egy-két évben is, mutatják ezt a túlhalálozási adatok és egyéb titkosított tudnivalók.
  Nem hinném, hogy sokat számít, ki az egészségügy vezetője, a politikai igényeket bárki követheti, ha kellően megfizetik vagy kényszerítik. (A belügy esetében “előny”, hogy a fegyveres testületekhez hasonlóan parancsokkal és vezényléssel irányíthatják az egészségügyi dolgozókat, ha megkapják a törvényi felhatalmazást. Ilyesmi diktatúrákban szokásos.)
  A WHO vezetői nem “önjáróak”, hanem legfőbb szponzoraik utasításait hajtják végre. Ezek tagjai és elképzeléseik az emberiség létszámát és jövőét illetően eléggé ismertek, a “depopuláció” a Sars-Cov2-vel megkezdődött, folytatásáról nem fognak lemondani, minden kényszerítő eszköz a kezükben van. Ilyenkor kevés az ellenálló, de egyre több kollaboráns, akik saját bőrüket próbálják menteni, ám hiába. Kérdés, hogy hazai nagyjaink mit tudnak “bevállalni” a világmegváltó tervekből.

 3. Ovd meg a Nagyit.Azok az önző felelőtlen idős nyuggerek akik nem hajlandók oltakozni,
  többek közt megölik akár a nagymamájukat is.Mainstream media s celeb meglátás

 4. MINDERRŐL és “MINDENRŐL” LEGJOBBAN a NÉPSZERŰ ZSIDÓ HALEMBER (Edward Fishman!!!) TETT EGY REMEKBE SZABOTT ÖSSZEGZÉST!!!

  https://hvg.hu/gazdasag/20200505_Uj_vilagrend_johet_de_ki_tudja_milyen?fbclid=IwAR3zpfKel8H2EDkf8TgERoDREscz_0KspSMU4Ud9u5j298ia6I_NpINUgY8

  FOKOZÁSKÉNT a (T)RENDRŐL! – “SAJNOS HAZÁNK ÁLLAMPOLGÁRAINAK is a TÖBBSÉGE, ALAPVETŐ és ÁLTALÁNOS ÉRTÉKREND VÁLSÁGBAN SZENVED.
  …- és NEM FOGJÁK FEL, HOGY BŰNSZERVEZETET és BŰNSZERVEZETET EGYMÁSSAL NEM ÖSSZEHASONLÍTGATNI KELL, HANEM ABBA KELL HAGYNI a SZOLGÁLÁSUKAT, HA RÁJÖVÜNK ARRA, HOGY AZOK-AZOK.
  …- MERT AKI BŰNSZERVEZETEKET TÁMOGAT és SZOLGÁL,…- MONDJÁK AZOK MAGUKAT KORMÁNYNAK, VAGY ELLENZÉKNEK,…- AZOK az EMBERSZABÁSÚAK AZONTÚL, HOGY HAZÁJUK, HAZÁNK FELSZÁMOLÁSÁHOZ SEGÉDKEZNEK, MAGUK is BŰNÖZŐVÉ, MAJD a VÉRSZÍVÓK ÁLDOZATÁVÁ VÁLNAK!
  …- ÉS MÉG VALAMI! – SOK FIDESZNYIK JÖN AZZAL,…- HOGY TUDJA, HOGY a KORMÁNYA SOK GAZDASÁGI és POLITIKAI STIKLIT KÖVET EL, DE ŐK a KISEBBIK ROSSZ és NINCS ALTERNATÍVÁJUK!

  – NOS, KEDVES EMBEREK,…- a HAZAÁRULÓ, BŰNSZERVEZETKÉNT, DIKTATÓRIKUSAN MŰKÖDTETETT ÁLLAMVEZETÉSNEK CSAK ALTERNATÍVÁJA VAN,…- AZT AZONNAL FEL KELL SZÁMOLNI és MINDENNEMŰ SZOLGÁLÁSÁT, TÁMOGATÁSÁT ABBA KELL HAGYNI.


  – …-HOGY AZUTÁN a MAGUNK HAZÁJÁT KEZDJÜK EL ÉPÍTENI VÉGRE!!!
  http://web.t-online.hu/apuska/media/2/03__Foldi_viragok.mp3

 5. Tisztelt Hölgyeim és Uraim !

  Többen felhívták a figyelmet a legújabb angol-amerikai dokumentumfilmre, a “Died Sudderly”-re.

  Aki felirattal megnézné, és még esetleg nem látta, annak ajánlom a “szilajcsikó”-n megnézhető magyarul feliratozva. Itt, ott nem a legjobb a fordítás, de így is nagyon jó.

  Maga a film szenzációs véleményem szerint, és ha valaki olyan nagyon kedveli a “spiritualitást”, annak keményen ajánlom !
  ( Utalás egy bizonyos pengeváltásra, spiritualitás ügyben.)

  A vége felé elhangzik a brit balzsamozó szájából, hogy ha nem harcolunk elegen, akkor a világot kipusztítja a gonosz.
  Nincs mit hozzá tenni, nagyon igaz.

 6. Helyi szinten, világszinten. Sose hagyják már abba. Májusban is csak félve örültünk, pontosan tudtuk, hogy nem lettek végleg kidobva az ajtón, de ki hitte volna, hogy ilyen gyorsan visszamásznak az ablakon:

  https://www.frontnieuws.com/rood-alarm-nieuw-who-pandemieverdrag-in-laatste-fase-zou-de-grondwet-overrulen-en-medische-dictatuur-ontketenen-waarschuwt-dr-francis-boyle/
  VÖRÖS FIGYELMEZTETÉS: A WHO új világjárvány-egyezménye a végső fázisban van, felülírná az alkotmányt, és szabadjára engedné az orvosi diktatúrát – figyelmeztet dr. Francis Boyle
  2022. november 23

  Ma egy igazán megdöbbentő interjút és kritikus történetet mutatunk be a WHO új pandémiás egyezményéről, amelyet kifejezetten az alkotmány és az összes hazai törvény felülírására írtak minden nemzet számára világszerte. Honnan tudjuk ezt? A szerződésszakértő dr. Francis Boyle tanulmányozta a javasolt szerződés szövegét, és mindezt elmagyarázza a mai kemény interjúban (lásd alább). Ő az 1989-es Biological Weapons Anti-Terrorism Act szerzője, szakértője a szerződések tanulmányozásának és írásának. Ma pedig az eddigi legerősebb figyelmeztetését adja ki – írja Mike Adams.

  … a mai interjúban nyíltan figyelmeztet arra, hogy ennek az új WHO-szerződésnek – „WHO CA+”-ra keresztelve – az a célja, hogy felszabadítson egy globális orvosi diktatúrát, amely felülírná a helyi orvosokat, kórházakat, klinikákat, arra kényszerítve őket, hogy kövessék a WHO irányelveit olyan dolgokban, mint a maszkok, a karantén, a társadalmi távolságtartás és a gazdasági bezárások.

  Olvassa el magát a szerződést a Keionline.org ezen a linken:
  https://www.keionline.org/wp-content/uploads/ADVANCE_for_16_November_A_INB3_3_E.pdf

  Ha ez a hivatkozás eltűnik, akkor lesz egy biztonsági másolatunk az NN szerverein:
  https://www.naturalnews.com/Files/ADVANCE_for_16_November_A_INB3_3_E.pdf

  Lényegében, a WHO új világjárvány-egyezménye az egész világot egy kínai típusú orvosi rendőrállammá változtatja, ahol a szuverén nemzeteknek, államoknak és magánszemélyeknek semmiféle elismert egészségügyi szabadságjoguk nincs.

  És attól a naptól kezdve a világ kormányainak csak a saját biológiai fegyvereiket kell a saját népükre szabadítaniuk, hogy a szerződés rendelkezéseit hatályba léptessék. Dr. Boyle az interjúban kifejezetten azt mondta nekem, hogy a kormányok “nürnbergi szintű bűnöket követnek el a civilek ellen”, és hogy ez az új WHO-szerződés megadja a népirtó kormányoknak a szükséges “fogakat” ahhoz, hogy bezárják, bebörtönözzék vagy deportálják lakosságukat.

  Dr. Boyle globális figyelmeztetést kér, és azt, hogy ezt az interjút széles körben osszák meg a riasztó megszólaltatása érdekében.

  Minden a hatalomról és az ellenőrzésről, a Big Pharma profitjáról és a kommunista vezetésű WHO-nak a helyi egészségügyi intézkedésekért való felelősségéről szól.
  …a WHO pandémiáról szóló egyezménye soha nem említi a “természetest” vagy “vitaminokat” vagy “gyógynövényeket”, de óriási hangsúlyt fektet a Big Pharma gyógyszereire és kötelező oltóanyagaira.

  Még ennél is rosszabb, hogy a WHO Pandémiás Egyezménye globális cenzúrát követel mindenkivel szemben, aki nem ért egyet a WHO-val, lehetővé téve a WHO számára, hogy megszabja, mely hangokat vagy szervezeteket távolítsák el a technológiai platformokról. Lényegében ez teszi a WHO-t az „Igazság Minisztériumává”.
  (…)

 7. A globalogazdi csicskásai ugyanezt a módszert használták az Európai Unió “alkotmánya” esetében, amikor több országban is is lenépszavazták az emberek, és így nem sikerült lenyomni többszázmillió ember torkán. Erre előálltak a Lisszaboni Szerződéssel, amiről már nem kérdezték meg a jónépet, hanem aláíratták a tagországokkal mint nemzetközi szerződést, és így lépett hatályba: tetszik, nem tetszik, akkor is az lesz, amit a háttérhatalom akar. Ha kidobnak az ajtón, majd az ablakon, kússz vissza a kéményen keresztül!

  Sejthető volt, hogy ezúttal sem fogják annyiban hagyni a dolgot, hanem valami sokkal alattomosabb és sunyibb szemétséggel fognak előállni.
  A “mélymagyar, népnemzeti, mélykeresztény” kormány meg szemrebbenés nélkül lefeküdt az Új Világrendnek és a Nagy Átállításnak. Erről persze nem volt, nincs, és nem is lesz “nemzeti konzultáció”. Ugyan minek is? Elvégre csak az ország és kb. 10 millió ember sorsáról van szó!

  Talán véletlen, hogy pont a belügyminiszter írta alá? Miután az ő alárendeltségébe kerültek a korábbi “emberi erőforrás” ügyek? És ha már itt tartunk, mi szükség van a Belügyminisztérium és a Védelmi Minisztérium mellett még önálló (I)gazságügyi Minisztériumra – pláne a Budaházy-ügy fényében! -, miközben nincs munkaügyi, oktatási, kulturális, egészségügyi, környezetvédelmi, stb., minisztérium? Mit árul el ez az állam berendezkedéséről, az államhatalom és az állampolgár erőviszonyáról?

 8. 2011 évi 166-os Magyar Közlönyben jelent meg az Alkotmány hatályon kívül helyezése.31-ik cikk. (Nincs Alkotmányunk, ezt törölt.)
  Azzal az indoklással, hogy a kommunista diktatúrából a demokráciába való átmenethez kell az Alaptörvény, ami nem Alkotmány, függetlenül attól, hogy belül mire hivatkozik. A demokrácia helyett a jelenlegi törvény a globális diktatúrába való átmenetet próbálta “megoldani”, például első intézkedése az adatvédelmi biztos szerep akkori megszüntetése, ahogy a mostani intézkedései valójában egyenértékűek az egészségvédelem teljes megszüntetésével. (oltás, bezáró, elkülönítő intézkedések; ami szintén felmerült, hogy az oltatlanok döntésképtelenné (elmebeteggé) nyilvánításával eltilthatók az önrendelkezéstől, szavazati jogtól stb.)
  Az egészség nemzeti ügy, mi fizetjük, nem globális, nem kell hozzá globális “védelmi” szerződés. Globális a szennyezés és mérgezés, amit ránk kényszerít például a globális belügy az “Alaptörvény” leple alatt. de ez egy másik jogi ügy, globális kártérítési, kártalanítás, természet tisztítás elrendelési ügy lenne. Na ez a globális téma- a gyártás, előidézés, a kibocsátás, biztosan megnevezhető felelősökkel, és kibocsátási pontokkal (például oltás!, mint kibocsátási pont), az egészség kár pedig egyéni.
  Egyébként még az lenne a legkevesebb baj, hogy az egészségvédelem van megszüntetve, az a baj, hogy az egészség mérgezés van kikényszerítve.
  A másik baj pedig az, hogy a globál használja a G-ket, a nano technológiát, a grafén-oxidot, és a kedves hazai buzgó “egészség védők” és “egészség felelősök” úgy tesznek, mintha a 21.-ik századi technológiák nem léteznének, és ezeknek az egészséghez az égvilágon semmi közük nem lenne. Azért az ennyire “és /vagy nem tudás – és/vagy nem akarás” akkor is szánalmas, ha nem közszereplők, hanem magánemberek között felmerülő téma lenne.
  Én is szeretném ajánlani a Szilaj Csikó mindennapi szemezgetéseit, kiemelten az e hetieket, illetve a Kla Tv interjúit ez ügyben.

 9. A Covid KÖD deKÓDja 2022.
  Szentkorona Őfelségének kérése

  1. A “VilágBéke” érdekében az első és legfontosabb teendő az életellenes jogszabályok semmissé nyilvánítása. Életellenes az a jogszabály, amely félelmet keltő, pánikot okozó és a posztmortális mánia esetét (öngyilkosságot) generáló. Határidő: 2022. november 30.

  2. Az Alaptörvény közjogi érvénytelenségének a kimondása és az Országgyűlés feloszlatása legkésőbb 2022. november 30. dátummal, mert nincsen harmóniában az Alaptörvény a Szentkorona értékrenddel és jogrenddel, továbbá azért is, mert az Alaptörvény bevezető része ellentmondásban van a Záró rendelkezésekben leírtakkal.

  3. A politikai pártok jogilag történő megszüntetésének határideje: 2022. november 30.

  4. A politikai pártok megszüntetésével kapcsolatos teendők és a közvagyon visszaadása a Szentkorona tulajdonába és a megszűnő politikai pártok vagyonával kapcsolatos pénzügyi elszámolás határideje 2022. december 31.

  5. A politikai pártoktól független, területi alapon szerveződő Alsóház 84 Fő (42 nő és 42 férfi) és a szakmai vezetőkből álló Felsőház 42 Fő (21 nő és 21 férfi) tagjaiból álló Nemzetgyűlés összehívása az Alkotmányos Közjogi Rend helyreállítása érdekében. Jogszabály alkotási határidő: 2022. november 30.

  6. A Magyar királyság területén élő emberek számára egyértelműen bejelenteni, hogy az 1921. évi XLVII. Törvény 3. paragrafusa értelmében a jelenleg is hatályos államforma a “KIRÁLYSÁG”, továbbá az 1926. évi XXII. Törvény is hatályos. Bejelentési határidő: 2022. november 30.

  7. A Magyar Királyság minden hivatalának és intézményének a visszaállítása az eredeti alkotmányos közjogi rendnek megfelelő állapot szerint. Határidő: 2022. november 15-től kezdődően folyamatosan, de legkésőbb 2023. június 23-ig.

  Kérem a fentiek tudomásul vételét, mielőbbi intézkedésüket és az Országgyűlés elnökének, valamint a Kúria elnökének a fentiek szerinti teendőkről és a határidőkről való tájékoztatását.

  http://web.t-online.hu/apuska/media/2/05__Nimrod_koronaja.mp3

  Hálás köszönettel a “Szeretet Alapon Együttműködő Közösség” nevében:

  Dr. Hips Frigyes Zsolt
  SZOMK tag, Felsőház alelnök, kármentő
  Szentkorona Őfelsége tolmácsa

 10. Feltételezem hogy a politikusok pontosan értik a helyzetet, de vagy zsaroltak (hogy vagy a pozícióbol vagy az életből távolítják el ahogy tapasztaljuk is hogy tüntetnek el olyan döntéshozókat akik nem működnek együtt a félcédulás úri alvilággal, mr. globállal), vagy lefizetettek és önként teszik meg azt a lépést ami a közjó és a lakosság élete és vagyona ellen irányul. Ha tényleg érti a helyzetet és csak a zsarolásnak engedett, a kérdés hogy az aláírás ellenére milyen intézkedést hoz ha a who benyújtja a követelését. Azzal hogy a legutóbbi kötelezővé tevést a cégekre bízták, számomra azt támasztja alá hogy zsaroltak votlak és nem ostobák, de lehet hogy tévedek és tényleg szimpla ostobaságról van szó a döntéshozók részéről, ami a lakosság léletének és javaink kárára történik előre megfontolt szándékkal.

  1. Tisztelt Hölgyem !

   A világon nincs olyan kormány vezető, akinek nem takonyból van a gerince. A véletleneket hamar elteszik lábalól !
   Az orbán féle ( Macron, Biden, Merkel, Trudeau, ) mindenre használható nem embereket éveken át tenyésztik, hogy kellő időben, kellő helyen, kellő háttértámogatással pozícióba helyezzék őket. Nézze meg Nagy-Britanniát !!! Uralkodó családostól !!!

 11. https://hirtv.hu/hirtvkulfold/a-szigoru-koronavirus-szabalyozas-ellen-tuntetnek-kinaban-2559326
  Már a főmédiába is eljutott.
  Ez történik diktatúrában. Vírus nincs, csak a feltétlen engedelmességre telepedett 3 év elnyomás, és félreinformálás(a nem létező vírustól KELL rettegni).
  Az Ébred Kína fent hivatkozott blog hírben megemlítik, hogy a megfigyelő kamerákat is törik össze. Gátlástalanul túltolták a terrort és kémkedést Kínában, hibás célpontokra irányítva. Nem csoda, hogy elég.
  A belső lázadás is biztos benne van a tervben. Hiszen a globálnak semmi nem elég.

 12. ELJÖTT A RENDTÈTEL IDEJE!!! NINCS TOVÀBB IDÖHÙZÀS! ISTEN MALMAI LASSAN DE BIZTOSAN ÖRÖLNEK! IGY VAN JÒL, BETELT MINDEN POHÀR!!!

 13. Az alabbi rovid 3.perces video jol mutatja hogy mindig van kiut! Igyekeznek elhitetni velunk hogy az isten altall kapott szabad akarat csupan ” Illuzio “. Es bizony ezt sokan el is hittek. Ez a rovid beszamolo fokent azoknak segit akik hisznek a teremto gondviseleseben es ezt a tetteikkel is bizonyitjak. Mindenki szurje le a tanulsagot belole. Mellesleg a WHO elleni fellepesnek is az ilyen csoportos osszefogas vethet veget. Latni fogjuk hogy egyesevel elhalgattatjak az egyeneket, de amikor mar tobb ezer vagy tizezres csoportok ( pl vallasi felekezetek ) ellen kell fellepniuk az egy mas helyzet. Egyebkent a kovid ” TEST ” jol megmutatta a sok hamis vallast akik mind kovettek es raeroltettek a hiveikre ezen embertelen es istenhez meltatlan szabalyokat!!!!
  https://angelikamihalik.substack.com/p/az-egyhaz-amelyik-35-millio-dollart?utm_source=post-email-title&publication_id=769362&post_id=136926916&utm_campaign=email-post-title&isFreemail=true&r=20zxcg&utm_medium=email

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük