7 thoughts on “Dr. Tamasi Vlog: Az egészségben maradás titka

  1. Ez végül elmaradt vagy legalábbis elnapolódott, mert 47 afrikai országa (az 54-ből)
   Ezen kívül a BRICS országok: Brazília, Oroszország, India, Kína, Dél-Afrika, valamint Irán és Malajzia.
   https://www.europereloaded.com/who-power-grab-thwarted-videos/
   Szíjjártó Péterke nagy elánnal ment Genfbe, és ha rajta múlott volna, akkor nagyon gyorsan aláírta volna, bár lehet, hogy így is elígérte Görbejézusnak a hazánkat.
   Arról szó sem volt, csak az öntömjénezésről Brüsszelben, miszerint Orbán megvédte a rezsicsökkentést az orosz gáz embargó elmaradásával. Na igen, a környék legnagyobb adóival sújtott országban, de erről sincs szó.

   Érdemes megnézni a következőt is:
   https://www.europereloaded.com/the-eurasian-economic-union-steps-up/
   aminek a végét beidézem:
   “Az Eurázsiai Gazdasági Fórum ismét megmutatta, hogy ez a nagy sebességű – gazdasági integrációs – vonat már elhagyta az állomást. Egészen felvilágosító észrevenni az éles kontrasztot az inflációra, energiahiányra, élelmiszerhiányra, kitalált „narratívákra” és a neonácik védelmére hajlamos, inflációra hajlamos kollektív Nyugatot sújtó végtelen pusztítással a liberális „demokrácia” zászlaja alatt.”

   Szóval alakul a dollár/euro nélküli világ. Great Reset csak nem úgy, ahogyan Schwab akarta.

  2. Tisztelt Hölgyem !

   A fidesz vezette “mélykeresztény, és mélymagyar” kormány készül ellenünk, a WHO csak egy mutatványos bódé, tele jól fizetett ripacsokkal. A WHO magáncég, mondom azoknak, akiknek tollpihe a tantusz és csak lassan hullik, vagy sehogy se ! Egyik fedőcége a háttérhatalomnak. Ön szerint a WHO csak úgy, felülhet a Világ trónjára ? Diktálni ? Mit diktálni, uralkodni !
   A belinkelt video még tavaly novemberi !

   Tisztelt Hölgyem, a WHO nem készül semmire, gyakorlatilag semmilye nincs is hozzá, csak kihirdeti a feladatot, megbízásból, mint ha a gittegylet komoly lenne, pedig csak egy őskori NGO, azt harsogja amit a háttérből kap, erre hozták létre nagyon régen. Előrelátóak voltak valakik valamikor ! Az országok élére állított háttérhatalmi bábok meg végrehajtják. Csak egy utcai fals flag az egész, hogy a WHO.
   Azért az elég kétségbeejtő, hogy ezt magyarázni kell még valakiknek.

 1. Köszönöm szépen a Doktor Úrnak, hogy a hipokratészi esküt mindvégig megtartotta, hogy nem árulta el a hivatását!

 2. Sajnos a világra legnagyobb befolyással bíró személyek gondolkodása-hajlama nem ezen a természetes emberi vonalon halad. Az elmúl bő két évben egyre nyilvánvalóbban és tömegével tapasztalhattuk tőlük. Van rá példa elég, ez is egy ilyen:

  https://www.studyfinds.org/virtual-babies-digital-children-metaverse-catriona-campbell/
  Szakértő szerint 2070-re mindennaposak lesznek a “virtuális babák”
  A túlnépesedési válság 50 éven belül megoldható a „virtuális gyerekek” fejlődésének köszönhetően – állítja Nagy-Britannia egyik vezető mesterséges intelligencia-szakértő nője. Catriona Campbell szerint a számítógéppel generált babák, amelyek havi 25 dollárba kerülnek, valószínűleg a 2070-es évek elejére általánossá válnak.

  Addigra már minden ötödik szülő dönthet úgy, hogy digitális babát választ a valódi baba helyett. Létrehozza azt, amit „Tamagotchi-generációnak” neveznek – a környezetbarát digitális gyerekek első csoportját, akik nem fogják kimeríteni a bolygó természeti erőforrásait. Ehelyett csak a virtuális metaverzumban – egyfajta 3D-s internetben – léteznek majd, ahol valós időben nőnek fel, és egy gombnyomásra életre kelnek.

  Hogyan fog működni a „virtuális szülői nevelés”?
  A szülők a következő generációs AR-szemüvegen és tapintható kesztyűn keresztül láthatják majd utódaikat, és kapcsolatba léphetnek velük. Ezek az eszközök lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy valósághű tapintást tapasztaljanak virtuális vagy holografikus objektumok érintésekor.

  Semmibe nem kerül az etetésük, nem foglalnak helyet, és mindaddig egészségesek maradnak, amíg „életre” vannak programozva. A Netflix-típusú előfizetéses szolgáltatáson keresztül pedig már havi 25 dollárért elérhetők…

 3. Tisztelt Doktor Úr!
  Most “csak” ezt küldöm Önnek, ez mindent elmond, amit a videó meghallgatása után éreztem és gondoltam: ❤
  Az Isten áldja a Doktor Urat is!

 4. Tisztelt Doktor Úr!
  Köszönöm,hogy Őn/Önök még vannak és nem hátrálnak meg!
  Elképesztő – a középkort megszégyenítő – tudatlanságot terjesztenek a politikusok és a politikusok által vezényelt mainstream média szereplői – természetesen nem véletlenül – a “fejlett, demokratikus” országokban. Még szerencse,hogy vannak, elmaradott, fejletlen, tudatlan afrikai, ázsiai országok és népek, akik – nyilván – mélyenszántó ostobaságukból és fejletlenségükből adódóan elutasítják a “fejlett nyugati demokráciák tudományos vívmányait és ezekből fakadó áldásos egészségügyi ajánlásokat”.
  Úgy tűnik,hogy ők jobban bíznak a józan eszükben és a saját évezredes orvosi tapasztalataikban, mint a “fejlett nyugat vegyipari termékeiben”.
  Lehet,hogy példát kellene vennünk ezektől a “fejletlen, ostoba” eurázsiai, afrikai országoktól. Lehet,hogy az igazság “nem odaát”, hanem náluk van!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük