Sokkoló interjú az Epoch.tv szervezésében Dr. Aseem Malhotraval

“Ez nagyon világos – egyértelmű. Normális körülmények között nem is vitatkoznánk erről. Ezt a vakcinát már régen kivonták volna a forgalomból. Valószínűleg soha nem lett volna szabad jóváhagyni.” 

Forrás: https://addedvalue.blog/index.php/hu/galeria-menuk/osszes-media/video/sokkolo-interju-az-epoch-tv-szervezeseben-dr-aseem-malhotraval


2 thoughts on “Sokkoló interjú az Epoch.tv szervezésében Dr. Aseem Malhotraval

 1. Már a kiindulási axióma is hibás, hogy az ún. vakcinák hány millió életet mentettek meg! Mihez képest? A Vasedényhez képest? Azt a kérdést mikor teszi fel ez az alaposan indoktrinált úr, hogy hány életet vettek el és tettek tönkre, különösen 1986 óta, amikor az oltóanyag-gyártókat az USA-ban mentesítették mindenféle felelősség alól, és exponenciálisan megnőtt a kötelező “vakcinázás”? Ugyan mi indokolja a mai higiénés viszonyok között, hogy az USA-ban egy gyerekbe 12 éves koráig nyolcvanvalahány adag toxikus kotyvalékot nyomjanak? Nyilván teljesen véletlen az azóta kialakult autizmus- és Alzheimer-kór “járvány”, amely “furcsa” egybeesést mutat az oltások exponenciális szaporodásával! Az már csak hab a tortán, hogy Robert Kennedy Jr. és csapata jóvoltából napvilágra került, hogy legalább 30 éve SENKI nem vizsgálta meg a kotyvalékokban levő anyagokat! Akkor honnan tudja ez az úr, hogy eddig mit nyomtak a gyerekekbe, és az milyen hatással volt az egészségükre?!

  Nem, tisztelt uram, itt szándékos mérgezés és népirtás folyik, és nem 2020 vége óta, hanem már évtizedek óta! Sőt, már az I. világháború utáni állítólagos “spanyolnátha” esetek is érdekes módon a többször oltott amerikai katonák között “törtek ki”, csak ezt valahogy mindig elfelejtik megemlíteni, amikor a sok millió halálos áldozat miatt sopánkodik az agymosó média!

  Mint ahogy a kamu-kovid elleni méreginjekciók bevezetése óta – szintén teljesen véletlenül! – rekordszintre emelkedtek a legkülönfélébb megbetegedések, vetélések, halálozások és terméketlenség!

  Előbb-utóbb nem lehet tovább mismásolni, be kell világítani a legsötétebb zugokba is, ki kell takarítani a sok évtizedes szőnyeg alá söpört szennyet, kiszedni a szekrényekből a Rockefeller-féle modern orvostudomány(nak hazudott) “vegyszer és szike” módszerek csontvázait, mielőtt maguktól kidőlnek!
  Az orvostársadalomnak nagyon szigorú önvizsgálatot kellene tartania, különösen a kovid-átverés tükrében, amire a túlnyomó többség szemmel láthatóan képtelen! Teljes lelkiismeret-vizsgálatot kellene végezni, szembenézni a saját tetteikkel a hippokratészi esküjükhöz képest, leszámolni az Isten-komplexussal, visszaszerezni a kritikai gondolkodásra való képességet (már akinek volt ilyen egyáltalán), keresni és kimondani az igazságot a legjobb tudásuk és lelkiismeretük szerint!

  A másik út a (további) tagadás, önbecsapás és a népirtásban való tevőleges vagy hallgatólagos részvétel, aminek szörnyű következményei lesznek a számukra is, mert afelől ne legyenek kétségeik az elkövetőknek és kollaboránsoknak, hogy egyszer el kell számolnunk a tetteikkel. A karma mostanában gyorsan dolgozik, és ha egyszer benyújtja a számlát…

 2. Egyértelmü, a káros oltás arra kényszeríti a szervezetet, hogy az termeljen még több tüskefehérjét egy esetleges fertőzés esetén.

  Breaking Study: Spike Protein Runs Amok in Young Adults Suffering from Vaxxed Myocarditis
  https://covidreason.substack.com/p/breaking-study-spike-protein-runs
  https://uncutnews.ch/bahnbrechende-studie-spike-protein-laeuft-amok-bei-jungen-erwachsenen-die-an-impf-myokarditis-leiden/

  Na most jön egy akarmilyan fertőzés. És a fiatalnak a szervezete elkezd tömegesen mérget termelni.
  Tehát a szervezet nem a fertőzést akarja legyőzni, hanem a fertőzést még jobban felerősíti.

  ( Ezt már lassan még a hülye gyerekek is értik. Nem tudom, hogy miért beszélnek erről már annyit. Ez már nagyon unalmas.

  De még mindig vannak ebben a társadalom, akik semmit sem akarnak megérteni semmit. Mert nekik ez a mostani állapot pénzt hoz
  a konyhára.

  Nem úgy, mint a magyar tudós nagyvonalú asszonyság.
  Meg a szupertudós MTA és az ottani társaságnak besegítő nagypénzü és beképzelt rossz politikusok társasága.
  Persze vannak itt is kivételek. De ez olyan ritka, mint a fehér holló. És a holló a hollónak nem vágja ki a szemét.
  )
  A megadott cikk azt mondja ki, hogy további kutatási eredményeket fognak nyílvánosságra hozi.
  Én csak azt kérdezem, hogy minek és kinek ?

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük