Dr. Heiko Schöning: “A választások időpontjának szinkronizálása zajlik”

Dr. Heiko Schöning:

“A választások időpontjának szinkronizálása zajlik, azért, hogy a 2025-től tervezett Lockdown idején ne legyenek választások, melyek valamilyen módon bezavarhatnának.”

Dr. Schöning többek között arról beszélt egy ma megjelent interjúban, hogy most, az EU-választások után a legfontosabb országokban 2025-ről 2024-re előrehozzák a választásokat. A franciáknál június 30-án lesz, a briteknél július 4-én, az USA-ban pedig novemberben fognak új elnököt választani. A belga kormányfő is visszalépett, sőt, a német helyzet is bizonytalan, elképzelhető, hogy itt is lemond a kormány.

Figyelmeztet, hogy a kovid előtt is ugyanez történt: Ausztriában, Nagy-Britanniában, Ausztráliában, Szlovákiában, Spanyolországban és még egyéb országokban is előrehozták a választásokat.

A teljes beszélgetés linkje: https://auf1.tv/…/autor-heiko-schoening-wahlen…

13 thoughts on “Dr. Heiko Schöning: “A választások időpontjának szinkronizálása zajlik”

 1. Az imént hallom Ernst Wolff interjuban az idén november 1-et, mint az új világrend bevezetésének kezdő időpontját.

 2. EPISODE 17 OF THE JIM GALE SHOW: CHALLENGING MAINSTREAM PERCEPTIONS OF MEDICINE WITH DR. TOM COWAN |
  https://www.bitchute.com/video/Fp0DLustMPyT/

  Dr. Cowan a Jim Gale Show vendége volt közel két éve, amiben megosztotta gondolatait a vízről, a méregtelenítésről, a sejtről és a rádióról, a vírusról, és a valóságról való gondolkodásról. Az ismétlés kedvcsináló lehet azok számára, akik most ismerkednek a nézeteivel, illetve nagyon jó összefoglaló ezekről a témákról. Sajnos nagyon aktuális ma is.

  A sejt felépítése kapcsán bemutatásra került a Tádzs Mahal, mint a biológiai működésünket szimbolizáló épületek egyike a világon. A legelső ilyen épület megszületésekor már magas szintű élettani és építészeti ismeretekkel kellett rendelkezni az emberiségnek. A Hagia Szophia építése pl. i.sz.532-ben kezdődött, és ilyen épületként nem az első. Elhangzik, hogy a Tádzs Mahal kertjében a medence melletti fasor olyan, mintha orgonasípok lennének, amiket gyógyulásra is lehet használni. Az élő szervezetben is vannak orgonák, amik felhangolhatók és a hang testi rezonátorokba kerülhet. Sajnos a tudományra jellemzően a tudósok a hangot is úgy akarják megtalálni, hogy felboncolják a „rádiót”. Pedig mi csak fogjuk az univerzumból, a toronyból érkező jelet a mezőnkben.

  A vírussal kapcsolatos hiedelmekről elhangzik egy elgondolkodtató furcsaság. Mindenki minden definiált egyedi dolgot képes megtalálni, de senki nem reklamál, amikor nem található egyedi vírus sehol, ami pedig tény. A vírus létezése úgy tűnik, mintha igazából csak a virológusok közötti megegyezés lenne.
  Az pedig egyáltalán nem érthető, hogy a tisztánlátó szabadságharcosok hogyan akarnak győzni az orvosi /WHO/ zsarnokság ellen, ha nem is érdekli őket a valóság. Például nem kérdezik meg Dr. Cowant, hogyan jött rá, hogy nincs vírus. Természetes reakciónk az, ha meg akarunk bármit is ismerni, hogy elkezdünk tájékozódni, érdeklődni, és akkor a környezet besegít, és közelebb fog hozni a valósághoz. De most a természetes reakciók helyett a témában elutasítás, elhallgattatás és düh van, a gondolkozás felszabadítása helyett, amikor tisztán kiderülne, hogy majdnem minden hazugság…

  A valóságot megközelíthetjük úgy, és ez a szabadság kultúrájához tartozik, hogy mi személyesen felelősek vagyunk a földért, az életért, ahhoz, hogy minden a neki megfelelő (jó) helyen legyen.
  Ettől eltérően a transzhumanistáknak van egy másik buta valóságképe, amely szerint az életnek ahhoz, hogy az életben rend legyen, úgy kell kinézni, ahogy ők, mint a valóság teremtői, azt elképzelik. Ez az ő felelősségük szerintük, ebben hisznek, ettől válnak istenné. Számukra az életben minden csak véletlenszerű, céltalan és értelmetlen, a világ belső dinamika nélküli. Csak porszemek vagyunk a portengerben, csak valahogy összeállnak a molekulák, és így keverhetők a fajok. Akkor káosz lesz, ha nem ők kontrollálják a dolgokat, ez az ő szent szerepük. Fel „kell” vállalják a valóságteremtő isteni szerepet a világban. Azért pusztítóak, mert a hitük szerint ez szükséges.
  (Megj: Ha minden véletlenszerű, céltalan és értelmetlen a világban, akkor értelmetlen, szükségtelen és kaotikus az összes DS pusztítás is. A DS tudja azt is, és erre épít igazán, hogy a teremtésben van belső dinamika és értelem, pontosan ezt a teremtői értelmet kihasználva gátolják az egyik teremtői elemet, a szaporodást sérüléssel, mérgezéssel. Így hazudnak, de kilóg a lóláb. Csak kihasználják azt, visszaélnek azzal, amit a Teremtő adott, ezzel teremtve káoszt.)

  Amikor a józan eszünknek hiszünk, megtalálhatjuk a forrást. Így találták meg az oroszok sok olaj forrását, mivel nem hittek abban, hogy 30 ezer láb mélyen már nem lehet találni. Így újul meg a víz is a föld felszíne alatt. Az se igaz, hogy az olaj a növényekből keletkezik, mivel már akkor is létezett, keletkezett, amikor még nem voltak növények.
  A beszélgetés fő mondanivalója számomra az volt, hogy kövessük azt, ami jelenleg illegális. Gondolkodjunk. Erre vagyunk programozva 🙂

 3. https://www.bitchute.com/video/aEZaGZEOctnj/
  RECAPPING THE VIRUS/ NO VIRUS DEBATE- JUNE 19TH, 2024
  Dr. Cowan a héten összegzésként két témát, két kritikus pontot gondolt fontosnak kiemelni a vírus vita téma mostani állása szerint, mielőtt a már szervezés alatt álló nyilvános vírus cáfolati adás megvalósulna. (Mindenkinek látnia kell, ahogyan megbukik a vírus teória, és akkor a vakcinák kidobhatóak az ablakon.) A fertőzés átviteli lehetőség kérdéséről és a sejtkultúra használatáról esik szó.

  Az, hogy a megfázást haza lehet hurcolni, az egy magnetizáló hit. A fertőzés megfigyelése is egy megfigyelés, és a megfigyelésnek, a megismerésnek szabályai vannak. Amikor arra válaszolunk, hogy mi ez, akkor mindenki azonos módon ír le egy létező dolgot, közvetlen megfigyelés alapján, ami a bizonyítéka a létezésnek. A vizsgált dolognak mindig elkülönültnek kell lennie ahhoz, hogy megismerhető legyen. Ha valami nem figyelhető meg közvetlenül, akkor jön a tudomány alkalmazása. a kontrollvizsgálatokkal. Attól, hogy valaki szélesebb hang tartományt hall, másvalaki szűkebbet, az nem jelenti azt, hogy a hangok nem léteznek.
  Rengeteg kísérleti megfigyelési tanulmányt átvizsgáltak, és egyik sem erősíti meg a fertőzés létezését. Az eddigi tanulmányok mind cáfolták, ami arra enged következtetni, hogy a tanulmányokat az olvasói közül nem mindenki érti. Vagyis némely olvasó gondolkodási képességével lehet valami hiba. Pedig a megcáfolt hipotézis nem használható. A szavak jelentésének megváltoztatása pedig nincs megengedve. Ahhoz, hogy fertőzés legyen megállapítható, kell egy beazonosítható forrású hatás, amit vizsgálattal igazolnak is.

  A sejtkultúra használatával kapcsolatban az a probléma, hogy sose készült izolált vírus alapján kontroll vizsgálat. Nincs olyan független változó, amiből ki lehet indulni a kísérletben bekövetkező sejtpusztulás magyarázatához. Az elvégzett kontroll kísérletek akkor lennének érvényesek, ha az összehasonlításban van vírusmentes és vírusos kiindulás, és minden más összetevő és vizsgálati folyamati elem ugyanaz, de a probléma a virológiával az, hogy nincs független változó, nincs kiinduló vírus. Helyette a kísérletekben a kiinduló beteg váladék a független változó, de azt nem tudják, hogy a beteg váladék vírusos-e. Ha valaki azt állítja, hogy a vírus létezésének bizonyításához nem a vírus a független változó, az azt jelenti, hogy soha nem végeztek vírusra vonatkozó kontroll kísérletet, mert nem találták meg a vírust!
  Kontrollvizsgálatnál a vírus hatását kimutató folyamat bármikor megismételhető bármilyen egészséges váladékkal, vagy váladék nélkül, de kellene egy viszonyítási alapnak lenni, amiben benne volt a kiinduló vírus, ami nincs. Így a kontrollok egyike se elfogadható, mint vírus, vagy fertőzés kimutatás. A folyamatba beletett sejtek viszont a folyamat pusztító minősége miatt mindenképp elpusztulnak, és a folyamathoz adott gombaölő és baktériumölő szerek, a gentamicin, az amphotericin még tovább növelik a váladékban levő gomba sejtek és baktérium sejtek pusztulását.
  Ha ezt valaki nem érti, (és ez a nagy probléma):
  a) azt választotta, hogy nem gondolkodik, nem használja a mentális képességeit a jelenségek értékelésére (így prédájává válik a transzhumanistáknak),
  b) hazudik,
  c) most nem kifejtett.

  A sejtkultúrán alapuló vizsgálatok alapul szolgálnak a diagnosztizáló tesztek használatához. Miután az izoláció a definíció szerint az egyedi dolog elkülönítése, nyilvánvalóan ez soha nem történt meg. A kiinduló váladék sose volt összetevőire szétbontva. A csak az adott vírusban található fehérjék, vagy genetikai anyagok léte ezzel megdőlt, így minden vírus genetikai teszt irreleváns ezek után. Nem bizonyított annak a létezése, amit keresnek. Ha alkalmazható lenne a PCR tesztelésre, akkor ki is kellene tudnia zárni a tesztnek a többi lehetőséget, hogy mi nem lehet az eredmény, például hogy a teszt nem baktériumot vagy gombát mutat ki. A teszttel bárkiben bármit ki lehet mutatni az eredeti vírus nélkül, egyáltalán nem lehet egyedi dolog létezésének kiértékelésre használni. Még desztillált(steril) vízben is ki lehet mutatni a vírust PCR teszttel. A teszt nem egyedi vírusra épül, és a teszt használt fehérje szekvenciái nem vírus eredetűek. A teszt értelmetlen, így nincs értelme vitatkozni se a teszteredményeken, se a tesztelésen. Az is figyelembe veendő, amikor azt teszteljük, amit már úgyis tudunk, pl. ha valaki terhes, és teszteli is, akkor is van 1% hiba. 100 férfi esetében 1% -nál kimutatja a terhességi teszt a terhességet. De a vírusoknál egyáltalán nem lehet hibahatárt megmondani.
  A vírus PCR tesztnél:
  -nincs minta a tesztelt organizmusból,
  -nincs minta a tesztelt anyag többi organizmusából,
  -nincs értékelési standard.

  Ha valaki nem akar gondolkozni, az nem Fauci , Biden, Trump, Schwab, Bigtree, Kennedy hibája, viszont a felsorolt félrevezetők biztosan hülyére fogják venni. Ha valaki gondolkodik, és megérti, hogy ilyen vírus képtelenségekkel próbálják beetetni, akkor felállhat, és azt mondja, hogy engem nem lehet ilyenekkel becsapni. Nagyon fontos tisztában lenni azzal, hogy a csalók csak akkor tudnak csalni, ha mindenki hagyja magát becsapni. A felelősséget a végtelenségig nem lehet csak a csalókra tenni.
  A „Superman” tudósok, akiknek tudományos szavait senki se érti, azt hitetik el, hogy rajtuk kívül senki más sem érthet a tudományokhoz. Pedig ők igazából egy nagy régi trükkös szemfényvesztést adnak elő nekünk. Mindenben az egyre kisebb darabokat próbálják fellelni, de ez nem vezet sehova.
  Arra, hogy Dr. Cowan és tudós társai nemzetközileg a tudomány és a közönség berkeiben együtt hallatják a hangjukat, nem volt példa az elmúlt közel 50 évben. (Ők “szinkronizáltak” a bajban, és azonnal, időben kiálltak.)
  Az igazi tudósok kiállása magukért, és így értünk is, példaértékű ahhoz is, hogy szerezzük vissza mi is a gondolkodó és az önmagunkért kiálló énünket.

  Ivan Illich-től ered Dr. Cowan kedvenc idézete, zárásul: „The function of school is to have people the children, who than do well in school, who then get the dubious privilege of being allowed to consume ever more school.”

 4. https://orvosokatisztanlatasert.hu/ujonnan-publikalt-tanulmany-amely-a-pfizer-modrns-geninjekcioiban-talalhato-dns-szennyezodeseket-vizsgalta/
  https://orvosokatisztanlatasert.hu/dr-heiko-schoning-a-valasztasok-idopontjanak-szinkronizalasa-zajlik/

  A legutóbi három Dr. Tom Cowan ajánlóm alapján kihangsúlyozandó témáknak tartom a megvilágosodás részeként a következőket:
  – Csak egy fizika létezik. Így nincs értelme például külön ionizáló és nem ionizáló sugárzásról beszélni, mert sugárzás létezik, és annak a minősége szerinti (kölcsön)hatások: hullámhossz -> a kitettség idő(tartam) hatása, hőhatás, lelki hatás, hang hatás, mozgató erő, felületi feszültség és töltés, pH alapvetően, és együttesen, egyszerre.
  – A sugárzás forrása az Univerzum.
  – Nem fertőzünk, hanem (ki)sugárzunk, és sugárzásnak vagyunk kitéve egyúttal. Ez a ráhangolódási képesség teszi lehetővé például az intuíciót. Ha leromboljuk a testi „orgonákat”, és rezonáló berendezéseket, akkor nem fogunk megfelelően rezonálni.
  – Nincsenek fertőző élő kórokozók, hanem amit mi kórokozónak hiszünk, ők is adott helyzetekre, körülményekre hangolódnak rá bennünk, velünk együtt.
  – Fizikai membrán (ami rezonancia sérülés is) sérülés során, ahhoz kapcsolódóan, az által is, az egyik ember fizikai mérgezése és rezonancia sérülése átkerülhet a másikba, így is átírható a halál pl., amikor a boncolási seb tartalma átadásra kerül a szülési sebbe. A szervátültetés a másik sugárzásának átadása is, az amputációk után pedig az eltávolított szervek sugárzása nem amputálódik.
  – Amíg élünk, csak addig van történetünk, és az élő teljességünk mesél. A váladékainkban a még élő baktériumok és gombák, egyéb testi sejtek(vörösvértest) vizsgálhatók mikroszkóp alatt, de csak az látható, hogy ők is normálisak vagy ugyanúgy mérgezettek, mint mi. Ők mind a tünet részei, következmények, nem pedig „kór okok”.
  – A mindenki részére az „egészséget” kötelezően előírók így nem hirdethetik az oltást, mint az egészség csodaszerét, mert működési módjából eredően nem az, nem felel meg gyógyítási eszköznek. Oltásra nincs szükség. Az egészséget előírók nem sérthetik meg az Univerzum sugárzását. SokG-re, műholdakra nincs szükség, mindez sérti az élet egészséges rezonálását. A kötelező egészséget előírók nem tagadhatják meg a homeopátiát, ami pont a rezonancia helyreállítására alkalmas, és a nemzetközi homeopata végzettséggel rendelkezőket nem zárhatják ki a gyógyításból.

 5. SZKÍTA Hírek 2024-46. adás – 2024. június 22.

  11:09-től lelepleződik az „új faj” genetikai módosított ember szabadalom. Azt próbálják bemesélni a szabadalomban, hogy a beoltott grafén (hidrogél néven) olyan intelligens, hogy képes érzékelni a testi fizikai/kémiai ingereket, a hőmérsékletet, a fényt, a pH-t, a mágnesességet, és erre a hidrogél „intelligens” választ képes adni, vagyis vérrögöt képez, ami képződmény bioszintetikus féreg néven fut. A szabadalom szerint az emberi test felhasználói terepe ennek a „bioparazitának” (= a grafénnek).
  Ez „a teljes igazságnak” van beállítva, csakhogy közben a valódi biológiáról megfeledkeznek az interjúban. Ki kellene mondani igazságosan, hogy ez egy hazugság, mert a test alapból intelligensen reagál minden külső behatolásra. A szabadalom valójában a szándékos mérgezés beismerése.

  Az emberi test olyan intelligens, hogy képes érzékelni a testi fizikai/kémiai ingereket, a hőmérsékletet, a fényt, a pH-t, a mágnesességet, a kémiai behatolókat, mint a grafén oltás, és erre intelligens választ képes adni, vagyis meg akar tőle szabadulni. Csakhát a vérrögtől elég nehéz megszabadulni, sokszor csak a halál árán lehet. Még féregtelenítővel se lehet….A tünetek, és a biológiai ismeretek felhívják a figyelmet arra, hogy soha többet senki ne engedje meg, hogy bármilyen élőlénybe oltás kerüljön.

  Az igazi „emberi szabadalom paraziták”, vagyis az engem kukkoló férgek (kémek) pedig nemcsak a nekem okozott kár összegével tartoznak felém, hanem 2021 ősz óta az elektromos és a sokG távközlési hálózatom használati díjának a felével is. Nem használhatják ingyen! Régóta lopják a hálózatomhoz való hozzáférést, amiért egészében én fizetek. Szerintem azért vannak egyszerre négyen-öten rájelentkezve a hálózatra, hogy a lakás 4-5 helységében tudjanak egyszerre figyelni. Nehogy lemaradjanak valamiről.

  Javaslom meghallgatni Novák Előd beszédét is.

 6. Miért a sátánpártisági elköteleződés önleleplező bizonygatása a laborvírusok, és a vírusok mindig is vannak elmélet életben tartása és hirdetése?
  Még senki soha nem tudott egyetlen db élő, és halott vírust se kimutatni, ez tény. Különösen megerősítette ezt Letoha nyilvános interjúban, ahol ő se tudott. (Dr. Letoha Tamás nyilvánosan bemutatta, hogy nincsenek vírusok. (2024 május). Erre vonatkozóan bővebben írtam a https://orvosokatisztanlatasert.hu/figyelem-orvosok/ alatt.)
  Nem nehéz azt a következtetést levonni, hogy azok, akik a vírus narratívát hangoztatják, csak abban lehetnek érdekeltek, hogy a sátán népirtó terve megvalósuljon. Fertőző vírusokra való hivatkozással szükséges a tömeges oltás, amiben népirtó méreg van. Ez is tény. Kell egy sátán kitervelte ok, ami a külső fertőző terrorista (=a vírus, mint nemlétező), az egészség ellensége. (A baktérium azért nem jó, mert az létező, ott rögtön kilóg a lóláb.) Sátánék szerint az egészség kötelező, így a fertőző vírus elleni oltás kötelező, mert szerintük a vírusra való az oltás, bár közben nyíltan bevallották, hogy mégse. Nem is csoda, mert vírus nincs. Valós tünet kiváltó okok természetesen léteznek, de a sátánnak ennél sokkal többre van szüksége. Így a tünetek legtöbbjét pont a sátán maga idézi elő valódi okozókkal, oltásokkal, hogy kockázatmentesen, biztosra menve legyen mindig beteg ember, miközben a valódi kórok összefüggések felvetése tabu.
  Valójában akkor válhat egészségessé az ember, és akkor egészséges alapjaiban, ha betegség tünetet képes produkálni. A tünetet lehet (ön)gyógyítani, illetve a tünet maga is az (ön)gyógyítás. Akkor lehet elérni a kötelező egészséget, ha természetesen teret kaphatnak a tünetek, beavatkozás nélkül. Amikor jelen vannak a tünetek, akkor nem kell szűrni semmit, mert nyilvánvalóak. Amikor nincsenek valakinek tünetei, se fizikai, se mentális, akkor pedig azért nem kell szűrni, mert elérte a kötelező egészséget. A szűréshez kellene egy alap viszonyítási állapotot is megfogalmazni, ami pedig mindenkinek más, ez is tény. A szűrés szándéka így tehát csak valami rossz lehet, sértő, ártó, megbetegítő. Egyébként felesleges, és alapjában kiinduló érték hiányában lehetetlen is. Semmi köze a szűrésnek a kötelező egészséghez.

  https://magyarjelen.hu/barmit-es-annak-az-ellenkezojet-is-megteheti-magyar-peter-a-valasztoival-video/ (vírus téma 57:25-től pár gondolat)
  Úgy látom, hogy a megszólalókat erősen befolyásolja a sátán, ki nem mondva, de a vírus témán keresztül elfogadják a sátáni népirtást. A sátáni hatás mindent, mindenkit leépít mentálisan. Ha valakit „nem érdekelnek” a valódi biológiai összefüggések, az nem fog kiállni az emberi élet mellett. De az mennyiben lehet hiteles közszereplő, másokat „tájékoztató” vagy más élők létérdekeit képviselő? Ez egyébként nemcsak személyekre, hanem a másokat „képviselő” közösségekre is igaz. Minden szervezet és személy hiteltelen, aki a sátáni „tabukat” betartja. Az életben nincs tabu téma. A tabu (hasonlóan a rémhírhez) csak azt jelenti, hogy valakinek nem tetszik, ha szóba kerül valami, mert ott valami rejtegetendő susmus van.

  Különösen érdekes, hogy a sátán beismerte, hogy az oltásnak nincs köze a vírusokhoz. Ha nincs köze a vírusokhoz, se a fertőzésekhez (nem állítja meg a fertőzést az oltás), akkor miért kell ragaszkodni a hamis vírus és fertőzés elmélethez? Szerintem ez már csak a „sátáni hatalom” fitogtatása. Azt mutatja, hogy a sátán bármit csinálhat, teljesen értelmetlenül, a sátánisták mégis nyilvánosan és önleleplezően, „közösen” bólogatnak mindenhez, a legnagyobb hülyeségéhez is. A víruselméletet a sátán már csak hatalmi hiúságból tartja meg, és ezzel is teszteli a híveit.

  1. Hegedűs A. megöl mindenkit, aki nem lesz tüstént Dr. Cowan-hívő! Nem elég nekem a WHO, a MOK meg az eü. kormányzás, még ez is!… Hova meneküljek a VÉG elől?

   1. Miből vonta le eme téves következtetést (megöl?)
    A menekülésről máshová írt véleményem egyébként nem jelent meg.
    Ha a bizonyított valóság egyezik a “hit”-tel, az miért probléma? Ellenkezőleg pedig miért nem probléma? Ha valami nem bizonyított, csak feltételezés, az minden fordításomban benne van. Javaslom ezeket a részeket nem kihagyni az olvasásból.

    1. A hozzászólásai folytonos témájából, gyakoriságából és terjedelmükből.
     (A monomániás megszállottság elég kontrapoduktív dolog a nevelésben oktatásban, meggyőzésben és kommentelésben…)

     1. Vajon az “okostojás” karakter gyilkosságot indítva nem éppen önmagát járatja le az első pillanattól kezdve?
      Egy heti rendszerességgel megjelenő sorozat fordítása mennyiben megszállottság és monománia? A tartalmából pedig mi nem tetszik??? Kevés a téma ismétlés, egymásra épülőek az előadások, érthetőek. Célja a tömegtájékoztatás a tudatunkba ‘vert’ orvosi hazugságok leleplezésével kapcsolatban.
      Ha nem tetszik, az eddig sose volt konkrétan jelezve. Persze, hogy van, akit zavar a valóság és zavar a leleplezés.
      Úgy általában. Ezenkívül pedig a karakter gyilkos érdekelt lehet az orvosi hazudozásban.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük