Újonnan publikált tanulmány, amely a Pfizer modRNS-géninjekcióiban található DNS szennyeződéseket vizsgálta

Az oltóanyagokban a megengedett DNS-szennyeződés határértékének több százszorosa, esetenként akár 500-szorosa is megtalálható. A maximálisan megengedett 10 ng/dózis helyett 3.600-5.340 ng/dózis értékeket mértek.

Ezen kívül megvizsgálták a 7 különböző sorozatból származó oltóanyag RNS tartalmát is és megállapították, hogy RNS-ből is több van bennük az előírt 30.000 ng-nál. (36.000 és 53.700 ng közötti értékeket mértek)

Tanulmány: https://www.mdpi.com/2409-9279/7/3/41


Na, csodálkozik még valaki, hogy miért különböző a “hatás”?

Üzenem azoknak a gyengeelméjű, nagypofájú oltottaknak, akik folyamatosan kétségbe vonják a károsodások létezését, illetve kiröhögik a károsodott oltottakat: Mondjatok el egy imát és legyetek hálásak, hogy szerencsétek volt! Lehet, hogy nem röhögnétek, ha mondjuk egy másik sorozatból jutott volna nektek. Jó páran megmondták: Ez nem oltás, ez orosz rulett!

Biró Éva

7 thoughts on “Újonnan publikált tanulmány, amely a Pfizer modRNS-géninjekcióiban található DNS szennyeződéseket vizsgálta

 1. Alig múlt el az EU-s választási bohóckodás, máris 40 millió madárinfluenza elleni oltóanyagot rendeltek a népirtáshoz. De már is, miután senki nem tiltakozott, az adagot 110 millióra emelték.
  Közben már írások jelennek meg az ázsiai szúnyogokról, amik halálos betegségeket terjesztenek. Amik (ez már a hülyeség teteje, ami jelzi a népek szellemi fogyatékosságát) gumiabroncsokon szaporodnak. A gátlástalan geomérnöki (természethóhér) tevékenység a mostani esőcsinálással feltételeket teremt, a chemtrail pedig alkalmas mind a szúnyogok, mind a fertőző mikrobák, mérgek kiszórására.
  Rohanunk az agenda 30 felé.
  A kazárok nem akarnak veszíteni, ezért akár a 2020 februárjában plandémiával indított világháborút, akár nukleáris összecsapásba is irányíthatják. Én semmiféle felébredést nem látok.
  A WHO megállapodást szentesítették, bármikor elkezdhetik Európában a végrehajtását könnyedén, mert Európa teljesen a kazár hadsereg megszállása alatt van.
  Valójában mindenféle eszmei, jogi, politikai ellenállás nem ért és ér semmit, ahogy ez részemről előre várható volt.

 2. Kacsa.
  Poornima Wagh és társai 3 ezernél több ampullát néztek meg, egyikben se találtak semmilyen biológiai anyagot se 500-szorost se semmit.
  Hidrogél, grafén oxid, mérgező és radioaktív nehézfémek, PEG, SM102 ezek vannak az oltásokban semmiféle dns, meg semmi ilyen nincs.

 3. Mint említettem, a Kossuth téri kazár helytartótanács elfogadta a WHO diktatúrát, és már bizonyított is, miután a választásnak nevezett bohóckodás lezajlott.
  Több mint 100 rendelet a módosításokkal együtt, bizonyítva, hogy a kazárok által generált jogrend mit is ért és ér, és amikor egy nemzetet idegen vérűek irányítanak (nálunk már 1000 éve).
  Amíg zajlott a bohóckodás, szépen kidolgozták az újabb népirtó és nyomorító terveket.
  Ez a belpolitikai állapot szépen utolérte a hitleri nácizmust,és célját tekintve nagyságrenddel meg is fogja haladni. És most azt mondhatom, hogy a nép ugyan setét, mint az éjszakai égbolt, de akkor mi mondható az értelmiség azon nagyobb részéről, amely mindezt minimum 35 éve támogatja (valójában már sokkal régebben, a soha nem létezett és létező komommunizmus gyűlöletének jegyében ) a hihetetlen magas tudásával. A diploma nem ad valódi tudást a világról, és nem az önálló gondolkodásról szól, hanem a fordítottjáról, nem is vagyok büszke a sajátomra.
  Íme egy parlamenti felszólalás az MHM részéről.

  https://www.youtube.com/watch?v=HwEga9YbB0Y&t=609s

  Valójában ők sem értek el semmit, mint ahogy erre kezdetektől fogva számítani lehetett.
  Ez van ha a korpa közé keveredik a disznó, már ha egyáltalán csak erről van szó.

 4. Ezeket eddig is tudtam meg közzé tette amit tudtam! Mindenhonnan letiltottak kizártak! X menyi ségi feljelentést tettem! Senkit nem érdekel! Miért nem! Sok másról is tettem orvosok ellen az se ért semmit, miért nem! Senki nem csinál semmit! Mindenki okoskodik meg hümmög! Míért nem tesznek feljelentést? Nyilván mert gyáva nyulak? Nemr~g is megtettem de szerintem eltünt ették!

 5. Apropó mRNS, na ki kapta a Libri díjat? Ha a magyar emberek életére törésről van szó, mennyire nincs itt szembenállás! Vannak a fideszes meg a nemfideszes fősodratú ugyanúgy globalisták, népirtók kollaboránsai! Mi Hazánk kivétel, persze. Fun fact, hogy “zöld gömb” néven megy egy gyerekagymosó legsötétebbzöld propagandaműsor Kurucz Éva vezetésével.
  https://www.facebook.com/photo/?fbid=1125237735218237&set=a.124125135329507
  https://nepszava.hu/3239317_kariko-katalin-oneletrajza-is-libri-irodalmi-dijas-lett

 6. PI WATER WEBINAR FROM JUNE 12TH, 2024
  https://www.bitchute.com/video/u31kmmHZI2bK/

  Dr. Cowan felhívja a figyelmet Dr. Stefan Lanka írására a PI vízről, amit a tudományról, a biológiáról, az életről, a vízről való gondolkodáshoz nélkülözhetetlen alapműnek tart, és amit szeretne a nagyközönséghez közelebb hozni, érthetővé tenni. https://brandfolder.com/s/jfhz58vz2th92cnf339hf9hq

  A fő kérdés az, hogy honnan ered az élet, és mi ebben a víz szerepe. Az írás ismerteti a biológiai folyamatok helyét és szerepét ebben az új megközelítésben, ami az új biológia gyógyítás alapját is képezi egyben. Természetesen maradnak vitatható és nyitott kérdések is a további kutatások számára. Az derül ki, hogy a víz nemcsak energetizált H2O, hanem kiemelt és nélkülözhetetlen jelentőségű.
  Ehhez képest a ma tanított elmélet szerint az élethez egy őssejt véletlenül jött létre, azt követően, hogy a molekulák is hosszú időn keresztül véletlenül jöttek létre, és egyszercsak összeálltak. Minden sejt ebből az őssejtből származott. Azt tanuljuk, hogy az élőlények sejtekből fejlődnek ki, és a sejtekben lévő víz szerepepe csak az oldószer funkció, a víz csak az oldószere a sok anyagcserét okozó molekulának. Az anyagcsere a mai elmélet szerint előhozza, fenntartja és megsokszorozza a sejtek életét.

  Mivel a növényvilágban megfigyelhető dolgok adaptálhatók az emberi szövet működésre, analógiásan vizsgálható a rügy levéllé, vagy virággá alakulása. Hasonlóan alakulhat ki az emberi szövetből is többféle szerv. De mi határozza meg, hogy a rügyből levél vagy virág lesz? Valamilyen anyag? Egy növény által termelt anyag? Valami más? A tudósok a rügyezés folyamatának megismeréséhez valamilyen szabályozó anyagot kerestek, de a kísérletekben anyagi okot nem találva, végül a szöveti folyadékokat vizsgálták meg. Azt találták, minden attól függ, és azt kell kiértékelni, hogy milyen energiájú folyadék van a rügyekben.
  Azt találták, hogy a kozmikus energia ismeretlen formája kapcsolatba kerülve a vízzel mérhető minőségi és mennyiségi energia növekedéssel jár. Amit látunk, a rügyezés, az a víz és a kozmikus energia általi materializáció. A vízben levő ionok kétféle töltöttsége alapján formálódnak a fehérjék, vagyis a szövetek, így dől el, hogy levél, vagy virág fakad. Ez a magyarázat nagyon messze van a DNS-be kódolt öröklődéstől. (Megj: Tehát, ha a materializációt szolgáló folyamat elemeit elveszik, akkor hiába lenne DNS (ami nincs), nem lesz se élet, se öröklés.)
  Az élő alakzatoknak kialakul egy membránjuk, egy külső burkuk, amit a víz felszíni feszültsége formál meg. Ez a membrán nagyon gazdag energiában, és ez az energia az alaptulajdonsága az életnek. A membrán képes összehúzódásra és kitágulásra, növekedésre, és ez mind mérhető a felületi feszültség változásán keresztül. A membrán nedvessége eltér a folyékony víz összetételétől, mivel a membrán csak zsírban oldható anyagokat tartalmaz (és csak zsírban oldható), míg a membránon belüli folyékony rész csak vízoldékony részekből áll. A zsíros hártya attól függően fog összezsugorodni, vagy kitágulni, hogy hozzá képest milyen víz kerül a rendszerbe. A hártya sűrűsége, ami a mi élő szövetünk sűrűsége is, magasabb, mint a folyékony víz sűrűsége. Mi nem vízből vagyunk, hanem kiindulásként a zsíros szövetből, amiben a csíráink felhalmozódnak. (Megj: Ha jól értem, így azt jelenti a regenerálódás, hogy az elpusztult zsíros szövetet és a benne levő „vízenergiát” kell újraéleszteni. Éppen innen indul a halál folyamat is, a betegség, az energia vesztés, a hártya sérülésével, a „vízenergia” struktúra szétesésével. Dr. Cowan megemlíti, hogy a szívroham az, amikor a szív leáll a PI víz (vér) örvénylésének megakadása miatt, amikor folyékony lesz a víz, kicsapódik, és már nem zsíros, viszkózus.) A hártya alakjának képződéséhez felszíni nyomás szükséges. A belsőleg kialakult fehérjék ritmikus, turbulens mozgása olyan nyomás, ami képes azt a sűrű energiájú anyag felszabadulást, kibocsátást, keletkezést okozni, ami a folyékony vízből a zsíros PI vízzé alakuláshoz kell.
  A csírázási kísérletekben a kialakuló nagy sűrűség bizonyítja, hogy a felületi feszültség membránját alkotó anyag magának a víznek a nagy nyomással való átalakulása. Bizonyítást nyert, hogy a víz a nyomás alatt sűrű és energiadús anyaggá alakul, és ez mérhető is a PI-víz keletkezésekor, mint a folyamat energianövekedése. A felületi feszültség növelhető megfelelő anyagok feloldásával vagy a felületi feszültség membránját alkotó anyag létrehozásával. A növényekben felfedezett vaskomplexek például úgy járulnak hozzá a felületi feszültség növeléshez, az energiatermeléshez, hogy a vas-II és vas-III szerkezeti átalakulás egyszerre vízoldékony és zsíroldékony vas forma átalakulás is.

  Összefoglalva a vaskomplexek (esetleg még más ásványok), a nap kozmikus energiája és a víz együttese hozza létre a PI vizet, azt, ami az élet. A PI víz olyan víz, amely dúsított az energiában gazdag felületi anyaggal, és ez az, ami az energiaforrása a biológiai élet kialakulásának. Minden élőlény így működik, a legegyszerűbb élőlényektől (pl. egysejtűektől) kezdve. Amikor létrejön a zsíroldékony, magas sűrűséget elérő energiagazdag PI víz, energiaforrásul szolgál a további bonyolult és változatos életjelenségekhez. Ezen kívül ez a szubsztancia az információ minden minőségét képes felvenni, elnyelni, tárolni és továbbítani. A PI víz nem egy sejt, nem valami ásvány, nem véletlenszerű összetevők halmaza, és nem dolgok egymásba ütközése miatt jön létre.
  A kozmikus információ beletöltődik ebbe a vízbe, és minden folyamat, amit az élethez kapcsolunk, az élethez tartozik, az mind ebben a speciális vízben történik. Ez a víz speciális formája, ami olyan energiát generál, ami az életet életben tartja. Az élet keletkezése ezen keresztül lesz a kreativitás elvének megvalósulása. Az élet dinamikáját is ebből az elméletből lehet megérteni. A sumér nyelvben a PI életenergiát jelent. A kínai medicina is ennek az anyagnak az idegekben és a szövetekben örvénylő áramlását írta le chi-ként.
  Sejtjeink speciális kivételtől eltekintve (pl. vörösvérsejtek, ivarsejtek, aktív vaskomplexekkel) nincsenek. Az összetevőnk a „surface tension fatty water”, a felületi feszültséggel bíró zsíros víz, ami maga is rendelkezik az élet alapvető tulajdonságaival: összehúzódás, növekedés és információ-elnyelés, tárolás, feldolgozás és felszabadulás. Technikailag már sikerült előállítani ezt az energiában gazdag anyagot. Ez az anyag az élet lényege: a váza, energiája és információja. A víz peremén ez az anyag képződik, amely egészen más, mint a folyékony víz. Bizonyíték van arra, hogy a vízben, a földben, a csillagokban és a biológiában található összes elem és molekula ebben az anyagban jön létre. A vízből származó anyag új elképzeléseket tesz lehetővé az életről, arról, hogyan materializálódik az élet a vízből, és hogy minden, ami létezik, összekapcsolódik és kölcsönhatásba lép energetikailag, szellemileg és anyagilag.

  Külön kitér Dr. Cowan a tüdő, a szív és az idegrendszer működésére ezen elv szerint. A levegő sűrű páraként észlelt légnemű, elektromosan telített, töltött ásványi anyagai a tüdő zsíros szövetében, a léghólyag hártyákon jól tudnak oldódni, lehűléssel kicsapódnak, már elektromosan semleges folyékony vízként. (Megj: Ez az eső jelensége a természetben. A felhőket pedig most tünteti el a sokG.)
  Az agyunk is egy sűrűbb és egy kevésbé sűrűbb, energiában és töltésekben gazdag anyag halmaz, amiben a sűrűség és a nyomás változása elektromos jeleket generál (nem idegi impulzus kisülés történik, hanem jel generálás). Ide és innen a változásokhoz az anyagok az ideghálózatokon keresztül áramlanak. (Megj: Hasonlóan a szív és keringés rendszerhez.) Az idegek működési feladata az energiagazdag elemi szubsztanciák transzformációja és szállítása, például a vaskomplexeké. Az agyi sűrű elemi anyagban az érzékszervi információ minden elképzelhető módon tárolható, feldolgozható és újra felszabadítható.

  Szerintem ezek után a virológusoknak, genetikusoknak, sokG erőltetőknek és egyéb áltudósoknak is fel van adva a lecke. Miről beszélnek?

 7. Drezdában Bianca Witzschel-t 2 év és 8 hónap börtönre ítélték el a hamis maszkfelmentés és oltási alkalmatlansági bizonyítvány kiállítása miatt.

  Forrás:
  Wegen Ausstellung von Corona-Attesten: Ärztin in Dresden zu Haftstrafe verurteilt
  https://odysee.com/@RTDE:e/Wegen-Ausstellung-von-Corona-Attesten–%C3%84rztin-in-Dresden-zu-Haftstrafe-verurteilt:9

  Az orvosnő már 16 hónapja, 2023 februárja óta vizsgálati fogságban ül a börtőnben.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük