Ha kevesebb mint 400 a COVID halott – akkor mitől nőtt meg a halálozás közel 10.000-el 2020. végén?

Mindannyian jól emlékszünk, hogy a média minden erőfeszítése, görcsös akarása ellenére, a 2020 évi összhalálozás az országban elmaradt az előző évekhez képest.

Így volt ez egészen októberig. Akkor hirtelen, november és decemberben 30%-al extrém mértékben megugrott és végül is túlszárnyalta az előző évet 7%-al. Müller Cecília tisztifőorvos azt nyilatkozta 2021.január 13-án, hogy az elhalálozottak mindösszesen 3%-a az (vagyis kevesebb, mint 400), akinek semmilyen alapbetegséget, vagy kísérő betegséget sem tudtak felfedni, az ő esetükben teszik haláloki tényezővé a koronavírus fertőzést. Hogyan következik abból, hogy ha nincs más betegség, akkor bizonyosan a koronavírus fertőzés – semmi más – okozza a halált, arról nem beszélt. Manapság már bárki, bármit állíthat minden következmény nélkül, a lényeg csupán, hogy jó sajtója kell legyen, az Operatív Törzsnek pedig megvan. Van egy PCR teszt, amellyel hamis pozitív eredményeket kapnak, (másik közlemény is szól erről) különösen a Magyaroszágon szokásos 40 feletti amplifikációs ciklusszámot alkalmazva. Már a WHO sem tartja megfelelő vizsgáló módszernek a PCR technikát a COVID 19 betegség diagnosztizálására. Bizonyos tudományos nézőpont szerint a PCR tesztek okozzák magát a hamisan gerjesztett járványt. Ennek ellenére erre hivatkozik az Operatív Törzs és a Média nap mint nap, amikor fertőzöttekről, betegekről, halottakról beszél.

A KSH adatok alapján 2020-ban főként a negyedik negyedéves adatoknak köszönhetően 139.541-en haltak meg szemben a 2019. évi 129.603-al. Ez azt jelenti, hogy minden lezárás, kijárási tilalom, maszkhordás ellenére, valamint annak ellenére, hogy influenza teljesen eltűnt az országból (erről itt, itt, itt és itt is lehet olvasni) (ugyanezt jelenti a CDC, az amerikai járványügyi hivatal is), hiszen ez szokta tizedelni a lakosságot és annak ellenére is, hogy Müller Cecília szerint kevesebb mint 400-an haltak meg COVID-ban, mégis összességében tavaly az előző évhez képest növekedett az elhalálozottak száma közel 10 ezerrel.

Ha ez nem COVID miatt van, nem az influenza miatt van és maximálisan védekeztünk, akkor csakis arra tudok gondolni, hogy épp a bevezetett intézkedések nyomán alakult ki kollaterális károsodásként a többlet halálozás, amelyre elég sok szerző felhívta az elmúlt hónapokban a figyelmet, amelyekből néhány példát itt, itt, itt és itt olvashat. Kollaterális károsodásnak nevezzük azt, hogy a bevezetett járványügyi intézkedések, lezárások (lock down), átszervezett egészségügy miatt ellátatlan betegek (nehezebb hozzáférés a szokásos orvosi szolgáltatásokhoz, gondozás, szűrés elmaradása) maradnak, depresszió, öngyilkosság növekszik, a hibás terápiás sémák, lélegeztető gépek nem kellően indokolt alkalmazása okoz károsodást vagy haláleseteket.

Nehéz azonban tisztán látni, hiszen épp a tisztánlátáshoz szükséges boncolásokat szüntette meg a hatalom. A halálokot tényszerűen akkor lehetne ugyanis megállapítani, ha a halál után patológusok állapítanák meg, hogy mi volt az elhalálozás kórbonctani oka. Ilyen vizsgálatok nem történnek, így marad a zavarosban halászás. Számtalan esetet hallok ugyanis a betegeimtől, dokumentálhatóan is, hogy az illető minden COVID tesztje negatív volt, semmilyen COVID tünettel nem rendelkezett, mégis a zárójelentésére COVID pozitív eredményt írnak és karanténra kényszerítik, mondván ő úgyis most kell pihenjen alapbetegsége miatt, így semmiben nem károsítja a COVID pozitív megjelölés. Azt is hallani, hogy az orvos rábeszéli a páciensét, hogy engedje meg, hogy COVID pozitívat írjanak rá a papírjaira, mert az nekik 100 ezer forint plusz bevételt jelent. Tudjuk, hogy minden országban így zajlottak az adatgyűjtések, hiszen maga a WHO írta elő az erőszakos COVID pozitív adatgyűjtést, így nem csoda, ha százezer és millió számra növekedett a “COVID betegek” és “COVID halottak” száma.

Következtetés

A 2020 év előző évhez viszonyított közel 10.000 többlet halálozása éves viszonylatban nem jelentős különbség, hiszen például 1980 és 2000 között szinte minden évben ennél is magasabb halálozási adatokkal rendelkeztünk. Ugyanakkor elgondolkodtató, hogy egy olyan körülmény közepette, amikor a média és a hatalom mesterségesen, tudományos módon nem indokoltan pánikot gerjeszt egy járványra hivatkozva, seregnyi a lakosságot extrém módon terhelő korlátozó, tudományosan ugyancsak nem indokolt intézkedéseket hoz, mégis kettő hónap alatt az egyébként előző éveknél 10 hónapon keresztül jobb halálozási mutatók hirtelen jelentősen megfordulnak és azok (tehát a két hónap adatai) negatívan megváltoztatják az egész éves (tehát a 12 havi) halálozási mutatót. Ha az intézkedések valóban tényeken alapulnának, akkor le kéne vonni a következtetést, hogy az intézkedések semmit nem értek. Mivel a járványügyi intézkedések nem a tényeken alapulnak, ezért szükséges lenne megvizsgálni, hogy azok mennyiben járultak hozzá ezen negatív halálozási számok kialakulásához. Azután lehetne megvizsgálni a döntéshozók és a szakmapolitikusok felelősségének kérdését.

Dr.Tamasi József

2021. február 7.

11 thoughts on “Ha kevesebb mint 400 a COVID halott – akkor mitől nőtt meg a halálozás közel 10.000-el 2020. végén?

 1. Egyik bejegyzésem kapcsán – mint ahogy a múlt év folyamán többször – rákerestem a KSH honlapján a magyarországi összesített, illetve korcsoportos bontású halálozási adatokra. (Linkek a hozzászólás végén.) Addig amíg korábban – az első 3 negyedévben – megnyugodva konstatáltam, hogy az összes halálozás néhány százalékkal a 2019-es év adatai alatt volt, most döbbentem láttam az utolsó negyedév számait. A IV. negyedévben – 2. „lockdown”alatt – 44 825 fő hunyt el, ami 41,9 %-kal (!!!!) magasabb az első három negyedév átlagánál. (31 575 fő) A jelentős növekedés oka a 65 év felettiek halálozási adataiban keresendő. A heti korcsoportos statisztikát 2015-ig visszanézve azt láttam, hogy a 65 év feletti korosztály heti halálozási száma korábban soha nem érte el a 3000 főt. Ehhez képest 2020. IV. negyedévének minden hetében 3000 fő felett volt és december első hetében pedig meghaladta a 4000 főt!! (4021 fő) Tragikus adatok!!

  1. következtetés:
  Ha a „mainstream” irányzatot követve a járvánnyal összefüggőnek – és most felejtsük el Müller Cecília 328 fő/év adatát – tartanánk az emelkedést akkor meg kellene állapítani – amit oly sokan és sokszor mondtak már – hogy az elrendelt drákói intézkedések fabatkát sem érnek és csak az alapvető jogaink korlátozását, a gazdaság tönkretételét, valamint a társadalom konstans stresszben tartását szolgálják.

  2. következtetés:
  Nem a vírus okozza a jelentős túlhalálozást, a 65 év feletti korcsoportban, hanem más ok pl.: az egészségügyi ellátáshoz való hozzáférés ellehetetlenülése A fekvőbeteg intézmények jó része a “vírushelyzet” miatt folyamatosan átszervezés alatt áll, a járóbeteg ellátás alig működik, az alapellátást csak “járványra” fókuszáltatják. Az egészségügyben dolgozók a társadalom legfrusztráltabb rétegének egyikévé váltak, természetesen a tönkretett vállalkozások mellett. A frusztráltság okai között egyeseknél a vírustól való rettegés, másoknál a “a jogilag nem kötelező, de a valóságban mégis kötelező oltástól” való (jogos) félelem, jónéhányuknál a jogállási törvény hatásai és az ebből fakadó bizonytalanság és lehetne még sorolni. Tudjuk jól, hogy az elektív ellátást szüneteltetik és mindezek tükrében talán nem túl bátor a feltételezés, hogy jelenleg a 65 év feletti korosztály egészsége és sokszor élete komoly veszélyben van. A rendszer ebben a formában nem tudja számukra betölteni gyógyító adott esetben életmentő szerepét!

  Én az első következtetést elvetném, mert annak már számtalan bizonyítéka van, hogy a „szakértők” jóslata szerint pusztító és milliós túlhalálozással járó „világjárvány” nem létezik.
  Mély sajnálattal kell megállapítanom, hogy a második következtetés a valószínűbb, tehát egyszerűen a „vészhelyzeti rendszer” magára hagyja, sok esetben gyakorlatilag hagyja meghalni a 65 év feletti állampolgárait! Nyilván a többi korcsoport egészségi állapotára is kihatással van/lesz a lebénított egészségügy, de ez egyelőre nem a halálozási adatokban detektálható, hanem valószínűleg a morbiditási statisztikák között kell majd keresni.

  https://www.ksh.hu/docs/hun/xstadat/xstadat_evkozi/e_wnh001.html

  https://www.ksh.hu/docs/hun/xstadat/xstadat_evkozi/e_wnh004f.html?down=1900

 2. Beszélgetés Dr Sherri Tenpenny amerikai doktornővel. Azt mondja a doktornő, hogy a vakcinák halálos hatása majd kb olyan másfél év múlva lesznek igazán érzékelhetőek – amikor az emberek elkezdenek lebetegedni. Amit az oltásokkal művelnek az egy genocídium. Elmagyarázza mi a probléma a vakcinával ami egy kicsit komplikált a laikusoknak jobban csak orvosoknak és szakembereknek világos, de annyit a nem orvosok is megérthetnek belőle, hogy ezek a vakcinák olyan változásokat idéznek elő a szervezetben amik visszafordíthatatlanok. A vakcinák olyanok mint az orosz rulett, ha egyszer megkaptad egy életre kész vagy és soha nem tudod, hogy a tárban lévő golyó mikor sül el. Ez olyan mint egy szerkezet amin csak felkapcsoló gomb van de nincs lekapcsoló.
  Egy hónap leforgása alatt Amerikában hivatalosan 4o ezer embernél mutattak ki mellékhatásokat. 35o ezernél shock hatást (hogy milyen shock nem értettem pontosan) és 5 ezer idegrendszeri megbetegedést a legfrissebb kimutatások szerint. Ez egy teljes katasztrófa és a vakcina egy igazi trójai faló.
  Azt is mondja, hogy már nem udvariaskodhatunk tovább egymással, mivel az embereket ez a sátáni megfélemlítési propaganda kómába ejtette, és elvette a józan eszüket. A doktornő beszélgetőpartnere megjegyezte, hogy megmondta a családtagjainak meg a rokonságnak, hogyha beoltatják magukat és lenyomorodnak egy életre csak magukra számíthatnak de rá nem.
  Lehet, hogy ez lélektelen dolognak hangzik de most már csak ez a hangnem az aminek még lehet valami esélye az ébresztésre, mivel szinte nincs olyan család ahol ne lennének hipnotizáltak akiket teljesen maga alá gyűrt ez a sátáni propaganda.
  Olyan észbontó dolgok is elhangzottak az beszélgetésben, hogy a legfelsőbb amerikai egészségügyi központnak, a CDC-nek vannak lakásai amiket bérbe ad és akik beoltatják magukat azoknak elengedi a lakbért és egyéb kedvezményeket ad – hihetetlen!
  – Érdemes a videónak legalább a felét megnézni orvosoknak ahol a doktornő elmagyarázza, hogy milyen módon károsít ez a halálos vakcina.
  https://www.youtube.com/watch?v=skar9eoFkQU

 3. Politikai nyomásra dolgozták ki a járványügyi forgatókönyvet a Robert Koch Intézet és más kutatóközpontok Németországban az első hullám idején
  – 200 oldalas, jogi úton megszerzett levelezés támasztja ezt alá!

  A német WELT AM SONNTAG arról számol be, miszerint előkerült egy kétszáz oldalas titkosított levelezés, mely rendelkezésükre áll, miután azokat több hónapos jogi eljárásban egy ügyvédi csoport kérhettek ki a Robert Koch Intézettől.
  A Szövetségi Belügyminisztérium több kutatóintézet és egyetem tudósait is politikai célokra vont be a koronajárvány első hulláma idején, 2020 márciusában. Arra biztatta a Robert Koch Intézet és más intézmények kutatóit, hogy hozzanak létre egy olyan számítási modellt, amely alapján Horst Seehofer (Belügyminisztérium) így a belügyminisztérium, kemény járványügyi-intézkedéseket legitimizálhat.
  Az e-mail levelezésben Markus Kerber, a Belügyminisztérium államtitkára arra kéri a felkeresett kutatókat, hogy dolgozzanak ki egy olyan járvány-modellt, amely alapján „megelőző és elnyomó intézkedéseket” lehet tervezni.
  A levelezés szerint a tudósok szoros együttműködésben a minisztériummal mindössze négy nap alatt dolgoztak ki, egy titkosított dokumentumot, melynek tartalmát a következő napokban különféle médiumokon keresztül terjesztettek.
  Kiszámítottak említett dokumentumban egy u.n. “legrosszabb forgatókönyvet” is, amely szerint Németországban több mint egymillió ember halhat meg a koronavírusban, ha a társadalmi élet a pLandémiát megelőzően folytatódik majd.

  Teljesen jogos a felvetés, hogy egy ilyen hír, ha kiszivárog világra szóló botrány kéne legyen belőle és az ügyészségnek hivatalból kéne nyomozást indítania.

  Történhetett ez más országokban is így?

  Forrás
  Telegram
  https://www.welt.de/politik/deutschland/article225864597/Interner-E-Mail-Verkehr-Innenministerium-spannte-Wissenschaftler-ein.html?fbclid=IwAR2kzJHd-LmfnoVTLqXgPjv6LbmQ_hUDVDwtShHnCY12NeCyMZhkIwZpVow

 4. Ellenőrizhető-e hogy 2020-ban valóban meghalt-e 10 000 emberrel több, mint előző évben?
  Valaki be tudná linkelni a 2020 4.negyedévben, covid-osztályokon használt gyógyszerek listáját, vagy az erre vonatkozó WHO-ajánlást?

  1. Igen, csak mind a IV. negyedévben! Javaslom az 1. hozzászólásomat olvassa el alatta vannak a KSH linkek.

 5. A CDC kiadta a legfrissebb statisztikai adatokat az oltások következményeiről a (VAERS) rendszerben amit az amerikai kormány finanszíroz, amely az oltások okozta sérüléseket és haláleseteket követi nyomon.

  Az adatok 2021. január 29-ig bezárólag, 11 249 regisztrált nemkívánatos eseményt, köztük 501 halálesetet regisztráltak a Pfizer és Moderna kísérleti COVID mRNA injekciók beadása után.

  The CDC has done another data dump into the Vaccine Adverse Event Reporting System (VAERS), a U.S. Government funded database that tracks injuries and deaths caused by vaccines.

  The data goes through January 29, 2021, with 11,249 recorded adverse events, including 501 deaths following injections of the experimental COVID mRNA shots by Pfizer and Moderna.

  https://healthimpactnews.com/2021/cdc-over-500-deaths-now-following-mrna-experimental-injections-vaccine-hesitancy-increasing/

  További adatok a fentebb linken!

 6. Egy kicsit régebbi video a covid vírus előzményeiről, és arról, hogy csináltak a vírusból egy aranyat tojó tyúkot – érdemes megnézni annak aki még nem látta.
  A korona vírus szabadalmaztatva lett. Ha a vírus természetes képződmény akkor a szabadalom illegális mivel a természetet nem lehet szabadalmaztatni. Ha mesterségesen lett előállítva, akkor az a biológiai hadviselés kategóriájába tartozik és mint ilyen az idevágó nemzetközi törvények megsértését jelenti, tehát ebből a szemszögből nézve ugyancsak illegális.
  https://benosey.com/qvids/plandemic-exposed-david-e-martin-via-london-real-159290200

 7. Én kb. október elejétől folyamatosan vettem le a KSH-ról az adatokat. 2021 elején akartam leszedni 2020 év utólsóő 2-3 heti adatait. Megdöbbenve tapasztaltam, hogy a korábban lementett számok nem egyeztek a 2021 január elejént atlált számokkal, ugyanarra az időszakra. MEGNŐTTEK VISSZAMENŐLEG a számok!
  Nem kevéssel.
  A Statisztikai Hivatal azt a választ adta, hogy “most egyenlítették ki a korábban elmaradt adatokat.” Elég nagy volt a különbség, és mivel folyamatosan szedegettem le a heti adatokat, és korábban sose változott meg visszamenőleg a szám, ez picit furcsa.
  El tudom küldeni a két táblázatot érdekessgképpen.

   1. Ezt én is tapasztaltam, küldtem is egy mailt korábban. December vége óta gyűjtöm a táblázatokat. kiolvasható, hogy mennyit csaltak fel azóta. Nyilván már azelőtt is, kb a szeptemberi adatokkal kezdődöen.
    Ugyanez van idén is, természetesen. Az első 10 héten máris kb 1600-al van több, mint az eredetileg feltöltött adatok szerint. És ezzel együtt nagyon kevés a “PLANDEMIÁS” halottszám.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük