Dr. Bianca Witzschel végre szabad!

A 66 éves doktornő 16 hónapot töltött előzetes vizsgálati fogságban, mert a maszkhordás és a kovid-géninjekció alól mentesítő igazolásokat állított ki.

A drezdai bíróság, a 27. tárgyalási napon 2 év 8 hónap börtönbüntetésre ítélte, de a hosszú előzetes letartóztatási idő miatt a fennmaradó részt felfüggesztették.

16 hónap után végre szabadon engedték dr. Bianca Witzschelt, jó pár ember összegyűlt a bíróság előtt. Természetesen odarendeltek egy csomó fiatal rendszerszolga rendőrt, akik szokásukhoz híven megmutatták, hogy ki hordja az egyenruhát és korlátozták az összegyűltek mozgási szabadságát.


Egy számomra ismeretlen férfi aztán egyszercsak elkezdett beszélni a rendőrökhöz:

“2 éven keresztül terrorizálták az embereket a maszkkal. Több mint 200 rendőrrel volt dolgom és mindegyiknek elmondtam, hogy olvassátok már el a terméktájékoztatót vagy ami a csomagoláson áll! Abban ugyanis benne áll, hogy nem véd a vírusoktól. Ez egy pofonegyszerű mondat.

A két év alatt egyetlenegy rendőrt sikerült meggyőznöm, hogy odamenjen a rendőrautóhoz és elolvassa. Aztán visszajött azzal, hogy így van, ez áll rajta. Ez egy 0,5 százalékos eredmény (mármint a 200 rendőrből ez az 1 darab)

Felfogjátok, hogy ez milyen szellemi szintet jelent!? Az, hogy felvettétek ezt az ostoba, haszontalan maszkot, ami ráadásul veszélyes is volt rátok nézve!? Soha nem vettétek a fáradságot ebben a két évben, hogy elolvassátok a terméktájékoztatót. Ez vak engedelmesség. Nemcsak nekünk ártotok, de magatoknak is.

Otto Heinrich Warburg, aki mellesleg német volt, 1931-ben Nobel-díjat kapott azért a felfedezéséért, hogy ha az ember egy egészséges sejttől megvonja az oxigént, akkor a sejt rákos sejtté fajul. 1931-ben Nobel-díjat kapott ezért.

És ti mit tesztek? Folytatjátok. Miért nem vagytok hajlandóak gondolkodni? Miért vonakodtok attól, hogy elolvassátok a Pfizer-szerződéseket? Miért vonakodtok attól, hogy elolvassátok az RKI-aktákat?”

Ezután egy másik férfi (Őt Björn Banane néven ismerik a kritikusok) átvette a szót:

“Azért, mert ők is együttműködtek és mert bűnösként soha senki nem akar konfrontálódni a jogtalansággal, azzal a bűncselekménnyel, amit az ember saját maga követett el. Ezért nincsen újraértékelés sem, mert az üzletekben minden átkozott pénztáros úgy érezte, hogy felhatalmazása van, ha valaki nem hordott maszkot. Valaki, aki elég intelligens volt ahhoz, hogy tudja, hogy ez nem képes feltartóztatni a vírusokat. És aztán jöttek, hogy: Maszkot fel! maszkot fel! És ez hatalmat adott nekik.

Ilyesmi volt már a történelmünk során. Ti pontosan tudjátok mire gondolok. És pontosan ezek a társtettesek, a rendőröktől a polgármesterig, a pénztárostól a kancellárig vagy az RKI alkalmazottakig, ezek az emberek természetesen nem érdekeltek az újraértékelésben, mivel anyagi kapzsiságból és a hatalom miatt hagyta magát a teljes társadalom felhasználni arra, hogy bizonyíték nélküli intézkedéseket hajtsanak végre, embereket kínozzanak és az emberektől elvegyék az emberi jogokat. És ez az oka annak, ami miatt most megint itt állunk.”


Biró Éva

4 thoughts on “Dr. Bianca Witzschel végre szabad!

 1. 2 év 8 hónap a maszkhordást kötelezőknek: a politikusoknak és a “szakembereknek” járó büntetés. Persze ez a nekik járó büntetés halmaznak csak egy kis része, hiszen nemcsak ezen rendelet áll a bűnhalmazban. Jó magaviselettel ez az időszak nem rövidíthető meg, mert ők mások normális életét gátlástalanul korlátozták. Ha valaha is jó lenne/lett volna a magaviseletük, nem hoztak volna ilyen rendeletet.

 2. Karikó Katalint a sleppje jelölte a Nobel-díjra.

  Mennyire megható sztahanovista cikkeket tudnak ezek írni.
  Egy normális ember ezen a sok őrültségen megbotránkozik, ezek meg fetrengenek a saját elbizakodott fényezésükben.

  Mit is találtak ki ezek a jó lelkek ?

  A génoltást ?

  Mire jó ez ?

  Forrás:
  „Ez a díj átok és áldás egyszerre” – exkluzív interjú Karikó Katalinnal és az őt Nobelre jelölő mestereivel
  https://www.valaszonline.hu/2023/10/20/nobel-dij-exkluziv-interju-kariko-katalin-duda-erno-kondorosi-eva-venetianer-pal-szeged-mrns-vakcina/

  – Valóban Kondorosi Éva Széchenyi-díjas akadémikus volt az egyik magyar jelölő?

  Duda Ernő: Igen, és Venetianer Pál akadémikus a másik.

  Venetianer Pál: Már két évvel ezelőtt is jelöltem.

  – Duda Ernő pedig segített Kondorosi Évának?

  Kondorosi Éva: Igen, összedolgoztunk.

  ….

  – Katalin azt írja a könyvében, hogy ez óriási nyereség is volt, mert megtanult egy másfajta gondolkodást.

  Karikó: Megtanultam, hogy ami nincs,…
  Drew Weissman, akivel a Nobelt-
  közösen ítélték meg nekem, másként gondolkodik: ő A-ból B-be egyenes vonalban jut
  el. Én villámgyorsan cikázva. Egyszerre érünk oda, de én a cikkek és cakkok között
  nagyon sok mindent megtanulok.


  – Azután ez a kör szétszóródott. Katalin Amerikába távozott.

  Duda: Nem teljesen így volt. A kutatóintézet indulásakor eldőlt, hogy minden öt évből
  egyet külföldön, Nyugaton kutathatunk. Előfordult, hogy Éva Bostonban volt, én
  ugyanakkor Torontóban tanítottam.

 3. Tisztességért, emberségért több mint 2 év börtön, tömeggyilkosságért Nobel díj.
  Íme itt a Szép Új Világ!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük