Kötelező szűrővizsgálat | Épül az egészségügyi diktatúra?

Jövő év elejétől bizonyos szűrések kötelezők lesznek. A mögöttünk álló évek “járványügyi” intézkedéseit ismerve ennek sokkal nagyobb veszélye van, mint elsőre gondolnánk.


21 thoughts on “Kötelező szűrővizsgálat | Épül az egészségügyi diktatúra?

  1. Számomra ez az egész úgy hangzik, mint egy kényszerített élve boncolàs és màr messze meghaladja az emberi jogok megsértését. Javaslom, hogy ha valóban annyira aggódnak az emberek egészségéért és jólétéért, rendbe kellene hozni a tàrsadalmi életszínvonalat és mindenkinek munkàt, tisztességes megélhetést és rémiszgetésektől mentes életet biztosítani.

 1. Hogy a szarba foglya végre halytani!?
  Hány ember is van az Országban?
  Majd hajnal egykor is mehet szűr~sre, vagy hogy lesz! Ahhoz olyan gépek is kellenek amelyik bítja a strapát! Egy rakás szár ami most van! Még x fertőzés szed ösze az ember! Megint nincs átgondolva semmi!

 2. Létezik kiskapu a vizsgálatok ellen?Orvosi felelősségvállalási nyilatlozat?Biztosan nem akarná aláírni egy orvos sem,hogy a mammográfia igen is sugárveszélyes,fájdalmas,a már meglévő csomók kidurranhatnak,amik ha rákosak voltak,áttétesek lesznek.Persze felellősséget ezért ők nem vállalnak,és bagatelizálják a negatív hatásokat,stb,ennyire már ismerem őket.Nem az ő mellük,így könnyű rizsázni.Más micsodájával verni a csalánt bizony egyszerűbb.A beteg beleegyezési nyilatkozata kell-e még egyáltalán ezen vizsgálatok elvégzéséhez?Azt hiszem ide kapcsolódik a népszámlálás,aki kitöltötte,annak vihetik a házát……..Arra gondolok hogy az elején az első kérdés az volt hogy beleegyezik-e,hozzájárul-e stb,stb,én a nem-re nyomtam,és ledobott az oldalról.A beleegyezésen volt,van a hangsúly.Ebben reménykedem.A jelentéktelennek tűnő,pici kapukban.

 3. Aki ezt a népirtó döntést megszavazta, az hazaáruló, magyarellenes, és el kell távolítani a hatalomból, és a parlamentből.
  Az utóbbi időben azt látom, hogy a magyar kormány cionista politikát folytat, ami természetesen nem antiszemitát jelent, mert a cionizmus egyforma veszélyt jelent minden magyar állampolgárra.
  A cionizmus a fasizmus szinonímája.

  Megkérem a Mi Hazánk Képviselőit, hogy intézzenek interpellációt a belügyminiszterhez, hogy lehetséges az, hogy Magyarországon akkor vezetik be a kötelező szűrővizsgálatot, amikor más országokban ezt az igazolt egészségkárosító hatások miatt betiltották.
  Ilyen pl. A mammográfia, amely nem megelőzés, hanem szándékos egészségkárosítás.

  SVÁJC AZ ELSŐ ORSZÁG A VILÁGBAN, AMELYBEN betiltották a mammográfiát!
  A szűrési szolgáltatásokat Kanada, Olaszország, Skócia és Ausztrália egyes részein is felfüggesztették.

  Hogy miért is?
  -Azért mert ugyanolyan hamis eredményeket produkál, mint a hamis PCR-teszt is a COVID esetében.
  Megállapították, hogy a mammográfia eredményei 60%-ban hamis pozitívak.
  – És főleg azért, mert a mellet nagy, 10 кРа (1019 kg/m2) súllyal összenyomják, majd az egészséges, nagyon érzékeny emlőszövetet radioaktív sugárzással bombázzák, ami serkenti a daganat kialakulását, kontrollvizsgálatok során pedig az újabb dózis a daganatok növekedését, az áttétek terjedését eredményezi.
  https://x.com/JackStr42679640/status/1788365127038947598

 4. Dr. Mercola tanulmánya:
  Tomoszintézis: Ez az új 3D mammográfia jelentősen növeli a sugárterhelést, a sugárveszély pedig a rák kialakulásához vezet

  El kell felejteni azt, hogya rutinszerű mammográfiás vizsgálatokmegelőzik a mellrákos halálozást.
  Amint az egy 2011-es Cochrane rendszerszintű adatbázisának metaanalízisből kiderült, a maggográfiai vizsgálatok 30%-a hamis pozitív volt, ami túldiagnózishoz és indokolatlan rákkezeléshez vezetett, és ez az betegség nélküli rákkezelés előbb-utóbb rák kialakulásához vezet.

  Most újabb, és nagyobb veszély fenyeget, ez az „új és továbbfejlesztett” típusú mammográfia, az úgynevezett 3D
  tomoszintézis.
  A mellrák nagy üzletté vált, és a rutin mammográfiára külön rákszűrő központok épültek.

  A veszély fokozódik, mivel az “új, és továbbfejlesztett” 3D tomoszintézises mammográfiák még több ionizáló sugárzást bocsát ki, amely köztudottan hozzájárul a rák kialakulásához.
  Annak ellenére, hogy a mammográfiát a megelőzés legjobb módszerének tartják, a vizsgálatok ezt nem igazolták.
  Éppen ellenkezőleg, a kutatások azt mutatják, hogy a rutinszerű mammográfiás vizsgálatok károsak, és több hátrányuk van, mint előnyük.
  Az új 3D-s mammográfia növeli a sugárterhelést. Az új 3D mammográfia alapvetően mellek CT-vizsgálata. A háromdimenziós kép eléréséhez a gép ívben mozog a mell körül, többször is bevéve útközbeni röntgenfelvételek, amelyek aztán egy 3D-s képpé állnak össze.
  “Az eljárások kétszer annyi sugárzást adnak a nőknek, mint a szokásos mammográfiás vizsgálat” – jegyzi meg a sebész
  Susan Love, a Dr. Susan Love’s Breast Book szerzője. Ez azért van így, mert a 3D-s képalkotást használó nők még mindig
  hagyományos 2D mammográfián is átesnek.
  A sugárzás az emlőrák ismert oka. A kutatók az elmúlt években aggódni kezdtek
  Az orvosi képalkotásból, különösen a CT-vizsgálatokból származó sugárterhelés. Egy 2009-es elemzés becslése szerint a CT-vizsgálatok évente körülbelül 29 000 rákos megbetegedést és 14 500 halálesetet okoznak.

  Mivel a 3D-s mammográfiához több nézetre van szükség a háromdimenziós megjelenítéshez, ezért a 3D mammográfiából származó teljes sugárdózis jóval magasabb lehet, mint egy hagyományos 2D mammográfia.
  Tudjuk, hogy az ionizáló sugárzás minden szintje rákot okozhat.
  Megerősítve: Minél több mammográfiát végez, annál többet árt!

  A New England Journal of Medicine csak tavaly novemberben publikált egy megdöbbentő cikket az elmúlt 30 év emlőszűrésének elemzésével kapcsolatban az Egyesült Államokban, és megállapította, hogy 1,3 millió nő volt túldiagnosztizált és túlkezelt mellrákkal, indokolatlanul.”
  Mercola a megelőzést nem mammográfiában látja, nahem a egészséges életmódban, és megfelelő vitaminokban, amelyet írásában részletesen kifejt.
  Ajánlom elolvasását mindenkinek, mert csak a tudás az egyetlen fegyverünk, amivel védekezhetünk a sátáni gonosztevők aljas népirtó terveivel szemben.
  https://static1.squarespace.com/static/56d76af1b654f9f9eccbbc87/t/584fef5ac534a5da27a87e12/1481633627699/New+3D+Mammography+Increases+Radiation+Exposure.pdf

 5. KIVÁLÓ ÍRÁS!!! Ajánlom:
  https://szmm.substack.com/p/orbanek-uj-mengele-dekretuma-a-nemzeti
  Orbánék új Mengele-dekrétuma: A “nemzeti rákbiznisz”! – A”kötelező szűrővizsgálat” avagy mikor Szabó bácsit TEK-es kommandósok cipelik el erővel végbél-tükrözésre?!

  Annyi szeretetteljes pontosítással, hogy nem törvénytervezetről, hanem sajnos már KÉSZ TÖRVÉNYről (már bekövetkezett Alaptörvény módosításról) van szó; mely – vonatkozó passzusának – hatályba lépése: 2025. január 01.
  Megtekinthető: Magyarország Alaptörvényének tizenharmadik módosítása (2024. június 11.) – Magyar Közlöny 66. //
  14. Az egészségügyről szóló 1997. évi CLIV. törvény módosítása
  31. § Az egészségügyről szóló 1997. évi CLIV. törvény 81. § (3) bekezdése helyébe a következő rendelkezés lép:
  „(3) A kötelező egészségbiztosítás keretében igénybe vehető betegségek megelőzését és korai felismerését
  szolgáló egészségügyi szolgáltatásokról és a szűrővizsgálatok igazolásáról szóló miniszteri rendeletben ekként
  meghatározott szűrővizsgálatok kötelezőek. A szűrővizsgálatra kötelezett, cselekvőképességet érintő gondokság
  alatt álló vagy kiskorú személy szűrővizsgálaton történő részvételéről a törvényes képviselő köteles gondoskodni.
  Ha e kötelezettségének a kötelezett vagy a törvényes képviselő nem tesz eleget, az egészségügyi államigazgatási
  szerv a szűrővizsgálatot határozattal elrendeli. A szűrővizsgálatot elrendelő határozat – közegészségügyi vagy
  járványügyi okból – azonnal végrehajthatóvá nyilvánítható.”

  Összevetéshez: a régi törvény, amit MÁR felülírtak; 1997. évi 81§ ( https://faolex.fao.org/docs/pdf/hun30586.pdf )
  – konkrétan idézve:
  “(3) Az életkorhoz kötött szűrővizsgálatok közül az újszülöttek, valamint a tanköteles korú gyermekek jogszabályban meghatározott esetben való szűrése kötelező. A szűrővizsgálatra kötelezett kiskorú személy részvételéről a szűrővizsgálaton a törvényes képviselő köteles gondoskodni. Ha e kötelezettségének a törvényes képviselő írásbeli felszólításra sem tesz eleget, az egészségügyi államigazgatási szerv a szűrővizsgálatot elrendeli. A szűrővizsgálatot elrendelő határozat – közegészségügyi vagy járványügyi okból – fellebbezésre tekintet nélkül végrehajthatóvá nyilvánítható.
  (4) A (3) bekezdésben foglaltakon túl más szűrővizsgálat igénybevételét jogszabály kedvezményekkel ösztönözheti; a szűrővizsgálaton való részvétel elmulasztása esetén – az egészségi állapotot hátrányosan nem befolyásoló – kedvezményeket megvonhat.”
  Az ANTSZ által ajánlott felnőttkori ingyenes szűrővizsgálatokra
  (lásd: https://www.antsz.hu/data/cms41690/lakossagi_szurovizsgalatok.pdf ) ezért csak behívót kaptak az érintettek – s az ingyenes szűrővizsgálatokra való megjenéstől függetlenül, nem történtek szankciók. – Tehát, aki akart ment, aki nem az nem.)

  Az, hogy az új (már életbe léptetett !!!) eü. törvényhez hány /végrehajtási/ rendelet jön még hozzá (akár naponta), nos az persze még a jövő zenéje…
  – BUÉK majd mindenkinek!!!

  Ismételjük meg (a nyomaték kedvéért, s mert az ördög a részletekben rejlik):
  Az új Alaptörvény-módosítás szerint (mely már életbe lépett, de ez a passzus januártól hatályosul):
  “A szűrővizsgálatot elrendelő határozat – közegészségügyi vagy járványügyi okból – azonnal végrehajthatóvá nyilvánítható.”
  Ettől fogva tehát: mindenki, mindenkor minden testnyílásában turkálható, kínozható, megalázható, sugarazható, biopsziázható. – S ha nem engedelmeskedik, karhatalmilag elhurcolható, s gazdaságilag büntethető, akár rendszeresen.
  (Éééés persze: orrba-szájba, bármikor PCR-elhető is; következményesen izolálható, önköltségi magánzárkába helyezhető, kényszer-kezelhető…., stb., stb.)

  Megjegyzendő: ha a magyar(országi) lakosság most sem hördül föl / nem lép föl elementáris, szervezett, egységes erővel Az ALAPVETŐ (egészségügyi) ÖNRENDELKEZÉSI EMBERI ALAPJOG (balkézről való, csavaros) kiiktatása ellen : nos, akkor a magyarság érdemben elveszett…

  További, hasznos linkek:
  https://szmm.substack.com/p/video-cikk-beszeljunk-a-kotelezo
  https://www.youtube.com/watch?v=HwEga9YbB0Y&t=8s
  https://ruszinkarpatalja.blogspot.com/2024/06/feljelentest-tettem-kotelezo.html
  “Kövesd a pénz útját!”: https://egeszsegprogram.eu/kozerdeku-adatok (A MÁESZ vezető-díszpintyek fölsorolásával…)

 6. Teljesen egyet értek az előttem lévő hozá szólokkal, egynagy tüntetés kéne minél hamarabb !!!! nem tehetik meg a kötelező vizsgálatokat erre nincs joguk!!!

  Üdv. HI

 7. Konkrét jogszabályi háttér megjelölése
  a népegészségügyi szűrésekről:
  Jogszabály által előírtan, az 51/1997. (XII. 18.) NM rendelet alapján:

  Letöltés: https://samandr.hu/wp-content/uploads/NM97.51-Sz%C5%B1r%C5%91vizsg%C3%A1latokr%C3%B3l.pdf
  51/1997. (XII. 18.) NM rendelet
  a kötelező egészségbiztosítás keretében igénybe vehető betegségek megelőzését és korai felismerését szolgáló egészségügyi szolgáltatásokról és a szűrővizsgálatok igazolásáról
  5.o.: III. Fejezet
  Népegészségügyi célú, célzott szűrővizsgálatok
  1. 25 és 65 év között népegészségügyi céllal egyszeri negatív eredményű szűrővizsgálatot
  követően háromévenként nőgyógyászati onkológiai méhnyakszűrés, különös figyelemmel a
  méhnyakelváltozások sejtvizsgálatára (citológia) és kolposzkópos vizsgálatára,
  2. 45 és 65 év között népegészségügyi céllal kétévenként az emlő lágyrész röntgenvizsgálatán
  alapuló emlőszűrés (mammográfia),

  3. 50 és 70 év között a Nemzeti Rákellenes Program keretében kísérleti programként
  prosztataszűrés,
  4. 50 és 70 év között a Nemzeti Rákellenes Program keretében kísérleti programként a gyomorbélrendszeri
  eredetű vérzés szűrése.

  14. Az egészségügyről szóló 1997. évi CLIV. törvény módosítása
  31. § Az egészségügyről szóló 1997. évi CLIV. törvény 81. § (3) bekezdése helyébe a következő rendelkezés lép:
  „(3) A kötelező egészségbiztosítás keretében igénybe vehető betegségek megelőzését és korai felismerését
  szolgáló egészségügyi szolgáltatásokról és a szűrővizsgálatok igazolásáról szóló miniszteri rendeletben ekként
  meghatározott szűrővizsgálatok kötelezőek. A szűrővizsgálatra kötelezett, cselekvőképességet érintő gondokság
  alatt álló vagy kiskorú személy szűrővizsgálaton történő részvételéről a törvényes képviselő köteles gondoskodni.
  Ha e kötelezettségének a kötelezett vagy a törvényes képviselő nem tesz eleget, az egészségügyi államigazgatási
  szerv a szűrővizsgálatot határozattal elrendeli.
  A szűrővizsgálatot elrendelő határozat – közegészségügyi vagy járványügyi okból – azonnal végrehajthatóvá nyilvánítható.

 8. Dr Joseph Mercola: Háború a női mellek ellen, avagy
  egészségkárosítás mammográfiával, és biopsziával, amit “a halál csókjának” neveznek

  “A mammográfiai vizsgálatok, és az ennek alapján végzett biopsziák fokozhatják a rák terjedését.
  A patológusok akár minden negyedik mellszövet-biopsziát helytelenül diagnosztizálhatnak, aminek következtében szükségtelen emlőeltávolításokat végeznek.

  1.) A mammográfia veszélyei:
  A mammográfia viszonylag nagy dózisú ionizáló sugárzást alkalmaz, ami önmagában is hozzájárulhat a mellrák kialakulásához.
  A 3D tomoszintézisnek nevezett “új és továbbfejlesztett” mammográfiás vizsgálat, amely lényegében egy CT-vizsgálat a mellek számára, különösen problematikus, mivel a sugárterhelés még nagyobb, mint a hagyományos mammográfiák esetében – méghozzá jelentős mértékben.
  Egy tanulmány szerint a 40 és 80 év közötti nőknél a digitális vagy képernyőfilmes mammográfiával végzett éves szűrővizsgálat 100 000 mammográfiás vizsgálatra vetítve 20-25 új rákot és rákhalált idéz elő.
  Ez azt jelenti, hogy az éves mammográfia vizsgálat minden 100 000 vizsgált nő esetében 20-25 halálos kimenetelű rákos esetet okoz.
  A mammográfia szűrőeszközként való alkalmazásának egyik hátránya, hogy gyakran vezethet túldiagnosztizáláshoz és túlkezeléshez, beleértve a hamis pozitív teszteket és a szükségtelen biopsziákat.

  2.) A biopsziát “a halál csókjának” nevezik pusztító hatása miatt:
  A John Wayne Rákintézet egyik tanulmánya kimutatta, hogy a tűbiopszia növelheti a rák terjedését a kimetsző biopsziával, más néven lumpektómiával kezelt betegekhez képest.
  Arra a következtetésre jutottak: “Az ép tumor FNA [finom tűs aspiráció] vagy nagyméretű tűs magbiopszia alkalmazásával történő mintavétel az őrszem nyirokcsomó metasztázisok előfordulásának növekedésével jár, ami részben talán a daganat tű által okozott sérülésének köszönhető. ”
  Johnson elmondta, hogy a biopsziát “a halál csókjának” nevezi, leírva, hogy a tű egymilliárd sejten keresztül halad, átszúrja a daganatot és a másik oldalon kibújik, magával sodorva a ráksejteket, így terjesztve a rákot.
  Dr. Manfred Doepp, a svájci Couros Center orvosigazgatója egyetért azzal, hogy a biopszia szétterjesztheti a rákot, míg a mammográfia során a mell összepréselése önmagában is kiválthatja a rák terjedését.”
  https://www.tenyek-tevhitek.hu/haboru_a_noi_mellek_ellen.htm

  dr. Mercola összefoglalóját érdemes terjeszteni, mert a mell-szűrővizsgálatok valamennyi veszélyére felhívja a figyelmet.
  Ugyanakkor kizárólag kockázatok vannak, megelőzésről szó sincsen.
  Ez is semmi másról nem szól, mint a népirtásról, és a Big Pharmaffia legnagyobb bizniszéről, a rákkezelésről.
  Az elv ugyanaz: PROBLÉMA (szűrővizsgálat)-REAKCIÓ (hamis diagnózis)-MEGOLDÁS (sugárkezelés, mint halálterápia, mellek levágása)
  És ezt akarja kötelezővé tenni a magyar kormány.Van még kérdés, hogy miért?

  Most földindulásszerűen meg kell mozdulnunk, és meg kell akadályozni azt, hogy gyermekeink és unokáink életére, egészségére törjenek. A magyarság megmaradásáról van szó, mert az oltások és szűárővizsgálatok a külföldi vendégmunkásoknak nem lesz kötelezővé téve.
  Lakosságcsere zajlik. A hatalomnak az öntudatos magyarok helyett szolgalelkű rabszolgákra van szüksége.
  Azért mondom, hogy a magyar kormány cionista, vagy fasiszta, mert ez nem más, mint a magyar lakosság elleni holokauszt.

 9. A kötelező szűrővizsgálatok bevezetése előtt vajon gondoltak-e arra a “tisztelt” törvényalkotóink hogyan fogják ezt kivitelezni?? Vázolom szerintem hogy kellene: -Kapjon mindenki tájékoztatót a vizsgálatról, minden esetleges egészségkárosító hatásáról, melyek lehetséges megjelenése után az állam vállalja a felelősséget, és természetesen a kártérítést, valamint biztosítja az egészség visszaállítását. Ha ez megvan, mindenki számára felajánl minimum 3 időpontot a tervezett vizsgálat előtt két hónappal, hogy a munkahelyen legyen lehetőség megbeszélni melyik időpontra tudja elengedni a munkáltató a munkavállalót a szűrővizsgálatra. Természetesen igazolt fizetett távollét a vizsgálat időpontja, tehát nem a saját szabadság, betegszabadság terhére történne. A vizsgálatra történő utazás teljes költségét az állam fizetné. Az eredményt követően probléma, elváltozás esetén az orvosok kötelesek minden terápiás lehetőségről tájékoztatni a szűrővizsgálaton megjelentet. Az alternatív, holisztikus szemléletű, természetgyógyászati lehetőségekről is. Mindezt asszertív kommunikációval, megfélemlítés nélkül, mindenféle kényszerítést kerülve. Amennyiben a felsoroltak mindegyike kivitelezhető, és jogilag számonkérhető akkor tárgyalhatnak arról szükséges-e bevezetni a kötelező szűrővizsgálatokat.

  1. 1. A kolonoszkópiához a páciensnek nem csak passzív beleegyezése szükséges, hanem aktív együttműködése is, t.i. a vizsgálatot meg kell előzze egy durva hashajtásos béltisztítás, több liter folyadék megivásával. Tehát nem úgy van az, hogy a TEK rátöri az ajtót és viszik a nyugdíjast béltükrözésre, ha akarja, ha nem.
   2. A vizsgálat egy legalább 10 perc-negyed óráig tartó, roppant fájdalmas művelet tud lenni, különösen amikor a felsőbb béltraktusokban jár az endoszkóp vége. Ezért normális esetben valami morfin származék féle bódító injekciót kell hogy adjanak, melynek hatása a beavatkozásnál jóval hosszabb ideig tart (mint ahogy foghúzásnál is). Ebből következik, hogy a vizsgált alany nem ülhet rögtön volán mögé, kell hogy legyen kísérője is, akinek a gondjára bízzák ebben a megváltozott tudatállapotában.
   3. Altatásban biztosan nem fognak tömeges szűrővizsgálatot végezni, mert egyrészt annak nyomósabb oka kell legyen, másrészt kockázatosabb is, harmadrészt még aneszteziológust is be kellene vonni az ellátásba… Érzéstelenítés nélkül pedig valóságos emberkínzás lenne. (Lehet, hogy az injekcióba szánják a kombinált hatóanyagot…, aki még nem kapott nRNS-t, annak az is járjon?)
   4. A kolonoszkópia nem csak diagnosztika, hanem egyúttal terápiás beavatkozás is lehet, azaz ha a helyzet úgy kívánja, pl. polipot el tud távolítani a bélfalról az orvos, vagy azonnal szövetmintát is tud venni. Ezekre az eshetőségekre mind beleegyező nyilatkozatot kell tenni a művelet megkezdése előtt.
   5. Maga az eljárás sem veszélytelen a bélfal sérülés lehetősége miatt, ez is nyilvánvaló.
   6. Ezidáig az állami egészségügyben egy béltükrözésre kb. 3 hónap – fél év várólista volt. Mostantól, hogy nagyságrendekkel növekszik majd a beutaltak száma, ezt hogy gondolják hatékonyabbá tenni? No és van-e elég gasztroenterológus, aki rendelkezik ezzel a nagyon speciális szaktudással és gyakorlattal, meg kellő műszerezettség is hozzá…

   Szóval annyira szürreálisnak tűnik ez a történet, hogy a mögötte húzódó szándékokat és érdekeket fürkészve csak arra lehet gondolni, hogy a kifosztás, a megtörés, igába hajtás folytatása és a temetkezési vállalkozások gyors felvirágoztatása lehet a törvényhozó valódi célja.
   Egyébiránt meg azt üzenném, hogy a pedobuzi vaddisznó Semmilyen Zsolt tökeit fogják inkább satuba, életfogytiglani röntgen dózissal együtt. Tiszteletem!

 10. Az egèsznek az új vilagrenshez van köze…senkit nem èrdekel az egèszsèged ,csak magadat meg a családod…a kovid is kamu volt mègsincsenek felelősek…amíg èlek az èn teszemhez nem nyúlnak:)

 11. Egy népszavazási kezdeményezés elindítása a kötelező szűrővizsgálatokról nagyon aktuális lenne. A kérdéseket természetesen a témában jártas orvos és jogász szakértőknek kellene megfogalmazni.

 12. Vastagbélszűrés és HPV oltás szeretetből (és ez még csak a bemelegítés)…
  Mi is állhat Olajos-Drakula Sándorék Alaptörvény “jobbítása” mögött?
  A tények makacs dolgok, ugyebár. (Miként a lehívott EU-s pénzek is.)
  S ismét kövesd a pénz útját!
  https://www.nnk.gov.hu/index.php/nnk-projektek/komplex-nepegeszsegugyi-szuresek.html
  Projektazonosító: EFOP-1.8.1-VEKOP-15-2016-00001
  Projekt címe: KOMPLEX NÉPEGÉSZSÉGÜGYI SZŰRÉSEK
  Projektmegvalósítás kezdete, vége: 2016.03.01. – 2023.11.30.
  Projekt költségvetése: 16 663 766 106 Ft
  Támogatás intenzitása: 100%
  “A projekt egyik kiemelt célja a szervezett lakossági kétlépcsős vastagbélszűrés országos kiterjesztése a teljes 50-70 éves korosztályba tartozó célpopulációra. A vastagbélszűrés folyamatos népegészségügyi szűrésként történő biztosításához elengedhetetlen szabályozók a projektben kidolgozásra kerülnek, a szűrések támogatására szolgáló tárgyi feltételek biztosítása megtörténik.
  A HPV okozta betegségteher csökkentése érdekében a projekt vállalja három tanéven keresztül a HPV elleni védőoltás kiterjesztését a 7. osztályos korcsoportba tartozó 60.000 fiúgyermek számára, továbbá az esélyegyenlőség jegyében szellemi és testi fogyatékossággal élő hölgyek szűréséhez speciális vizsgálószékeket is biztosít.”

 13. Figyelemreméltó, hogy a 2 napja (júl. 02-án) megjelent új eü. koncepció szerint
  https://kormany.hu/dokumentumtar/betegsegek-megeloz-korai-stad-felism-szolg-uj-eu-szurovizsg-r-elveirol
  a (kényszer)szűréseket szándékoznak majd összekötni: a munkaalkalmassághoz és jogosítvány-szerzéshez / megtartáshoz kapcsolódó eü. vizsgálatokkal.
  https://cdn.kormany.hu/uploads/document/6/69/69f/69fa71559103729c51ff5c2d31597ee46d4f330b.pdf
  (Jól látható – ha esetleg-esetleg mégsem lenne megvalósítható 1000%-an a kényszerszűrés-kötelezés rendelet – akkor ugyanolyan “kényszer-önkéntességet” kívánnak bevezetni, mint amit már jól begyakoroltak a Covid-oltásoknál!!! – Meg kel hagyni, ördögi ügyességgel biztosította be magát: karóbahúzó Olajos-Drakula Sanya és a Csúti Mengele.)
  Dr. Mihalik Angelika ügyvédnő a kötelező szűrés-rendelet és fönti koncepció kapcsán följelentést tett: konkrétan a kormány tagjai, a köztársasági elnök + ismeretlen tettesek ellen ellen!
  https://angelikamihalik.substack.com/p/kotelezo-szurovizsgalatokrol-feljelentest.
  Köszönet érte, sokak nevében!!!
  Megjegyzendő: csak a végbéltükrözés és fiú HPV-oltás biznisz már most 16-17 milliárdos “buli”,, a “bemelegítő, csak ajánlott szakaszban”.
  https://www.nnk.gov.hu/index.php/nnk-projektek/komplex-nepegeszsegugyi-szuresek.html
  A mammográfia-szűrést pedig ebben a “frissensült, kiváló” koncepcióban 65 helyett máris 70 évre emelik. (Az így: nem 10, hanem 13 sugárdózis +kínzó mellpréselés – azoknak a nőknek, akik 65 év fölött mertek még életben maradni.)
  Amúgy tervezik hozzácsapni a tüdő CT-t is (noha a régebben rendszeres és általános kötelező tüdőszűrést pont a veszélyes sugárdózis-összeadódás miatt törölték el!).
  No és persze a háziorvosi “gazdasági motivációt” 2025-től szintén hozzárendelik, pont mint a szuriknál, – biztos, ami biztos.
  https://mkszkongresszus.hu/sites/default/files/2023-11/15.00_Tak%C3%A1cs%20P%C3%A9ter.pdf (17-18-19. o.)
  A WEF és WHO most nyaldossa a gyönyörtől a szája szegletét!
  “- Milyen jó kis kísérleti patkányok lettek-lesznek ezek a magyarok! Ihajj-csuhajj!

 14. Hibaigazítás
  Mammográfiai szűrés új koncepciója:
  “A jogosultak körének bővítése: a meghívott korcsoport kiterjesztése (45-65-ről 40-70-re), a szűrésre jogosultak meghívási arányának maximalizálása, a célcsoport valamennyi tagjának meghívása.”
  Mivel az alsó korhatást is levitték, az 15 alkalmas sugárzásos-emlőlapítást jelen, a korábbi 10 helyett.
  In: A betegségek megelőzéséről, a korai stádiumú felismerést szolgáló új egészségügyi szűrővizsgálati rendszer elveiről
  (koncepció)
  https://cdn.kormany.hu/uploads/document/6/69/69f/69fa71559103729c51ff5c2d31597ee46d4f330b.pdf

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük