Stéphane Bancel a Moderna vezetője: “Egy milliárd adagot kell készítenünk jövőre, világjárvány lesz.”

A videóban Stéphane Bancel a Moderna vezetője a WEF találkozón.

„Tehát nagyszerű hír 2020-hoz képest, ahol most tartunk, hogy van gyártási kapacitásunk. Ahogy Seth tudja, amikor a világjárvány kitört, a Moderna 100.000 adagot gyártott 2019-ben az egész évre.

És emlékszem, hogy bementem a gyár irodájába és azt mondtam: „Mi lenne, ha jövőre egymilliárd adagot gyártanánk?” És kissé furcsán néztek rám és azt mondták: “Mi?” Én pedig azt válaszoltam: “Igen, egy milliárd adagot kell készítenünk jövőre, világjárvány lesz.”


Tudták, hogy jön a “járvány”…. hiszen így volt megtervezve. És van aki még 3 év után sem fogta fel, hogy át lett verve piszkosul.


Biró Éva

Bitchute: https://www.bitchute.com/video/OTAEV9HjpIbY/

10 thoughts on “Stéphane Bancel a Moderna vezetője: “Egy milliárd adagot kell készítenünk jövőre, világjárvány lesz.”

  1. Igen, más is találkozott vele. És van egy írás, amely szintén taglalja a tojás és a Covid-19 kapcsolatát, de sokkal inkább a tojáshiány, a hirtelen drágulása, a madárinfluenza (már elég tartós) megjelenése, a csirkefarmok tömeges leégése, Bill Gates műtojás bizniszbe való befektetése, Bill Gates és Anthony Fauci által finanszírozott madárinfluenza-kórokozó kutatás, a hirtelen megjelent, természetes tojás fogyasztásának veszélyeiről készült Cleveland Clinic tanulmány stb. közötti ritka véletlen egybeeséseket tárgyalja. Érdemes azt is elolvasni.
   https://newspunch.com/wef-vows-to-ban-dangerous-eggs-after-study-finds-they-cure-covid-naturally/
   A WEF megfogadja, hogy betiltja a „veszélyes” tojásokat, miután a tanulmány megállapította, hogy természetes módon gyógyítja a COVID-ot

  2. Ez sajnos nem lehet igaz. Az antitest elmélet a germ-theory miatt született meg. Nem specikfikusak, igazán nem is úgy működnek ahogy nekünk azt mondták. Azt tudom elképzelni, hogy a tojás sárgája, mint egészséges étel tele vitaminnal esetleg segíthet. Tudtommal egyedül egy enzim bontja, degradálja a grafént, a myeloperoxidase. (La Quinta Columna)
   Egy nagyon jó dokumentum film a germ-theory valótlanságáról, az antibody rész is benne van.
   https://truthcomestolight.com/the-end-of-germ-theory-documentary-an-easy-to-understand-step-by-step-analysis-of-the-history-of-germ-virus-theory-the-erroneous-science-behind-vaccination-a-close-look-at/

   Az antibody elméletről:
   ” ‘One of the most disconcerting discoveries in clinical medicine was the finding that children with congenital agammaglobulinaemia, who could make no antibody and had only insignificant traces of immunoglobulin in circulation, contracted measles in normal fashion, showed the usual sequence of symptoms and signs, and were subsequently immune. No measles anti-body was detectable in their serum (the water part of blood minus clotting factors and cells).[3]’ [2013 Jan] Melanie’s Marvelous Measles: Is the provaccine backlash rational or hysterical? by Suzanne Humphries, MD

   I’m absolutely sure that no antibody test in medicine has any absolute meaning. Especially in HIV antibody testing, it is clear that the antibodies that are detected in the test are present in everybody. Some people have them in higher concentrations, and some in lower concentrations, but only when you reach a very high level of antibodies — much higher than in any other antibody testing — are you considered to be “positive.” This is a contradiction in terms because in other antibody tests, the lower your level of antibodies, the higher your risk for a symptomatic infection. But with HIV they say you are “positive” only when you have reached a very high level of antibodies. Below this level, you are said to be negative. [1995] INTERVIEW STEFAN LANKA”

 1. https://rumble.com/v28kz84-evidence-of-intent-to-harm-must-watch.html

  pfizer attorneys in court in case of brook jackson (who is suing pfizer for fraud):

  ‘we did not defraud the government; we delivered the fraud the government ordered’

  100% proof that our governments in lockstep with the WHO, DOD, BIS and central banks deliberately attacked their own people, killing and maiming millions.

  when this fact sinks in (probably take a few months), there will be blood – literally and figuratively.
  https://rumble.com/v28kz84-evidence-of-intent-to-harm-must-watch.html

  [pfizer statement at very end of video]

 2. Tudtak, mindent tudtak:

  https://tomrenz.substack.com/p/mrna-its-a-gene-therapy-and-they?r=14jb45&utm_campaign=post&utm_medium=email
  MRNA – ez egy génterápia és tudták
  2023. február 4.

  Teljesen befejeztem a vitát ebben a kérdésben. Nincs vita. Az MRNS egy génterápiás termék, és az egyetlen ok, amiért bárki megkérdőjelezi ezt, az az, hogy a nagy gyógyszerészek elég sok tudóst kifizettek ahhoz, hogy hazudjanak erről a kérdésről. A Pfizer, a Moderna és sok más nagy gyógyszertári gengszter elismerte ezt a múltban, de a Google mindent megtett annak érdekében, hogy kitisztítsa az internetről. Noha hatalmas mennyiségű dokumentációm van erről különböző forrásokból, ezt a cikket egyetlen Moderna-dokumentumra fogom összpontosítani, amely szerintem önmagában elegendő bizonyítékot szolgáltat ahhoz, hogy lezárja ezt a „vitát”, amely akkor sem létezne, ha a korrupt médiát és a tényellenőrzőket nem ugyanabból a pénzből vásárolták meg, mint a korrupt tudósokat.

  Hadd kezdjem azzal, hogy megadom a Moderna 10k SEC-nyilvántartás másolatát, amelyet 2019 márciusában adtak át a SEC-nek. Íme:
  (https://tomrenz.substack.com/api/v1/file/5a001dd0-574c-44f5-803f-30e0f3489147.pdf)
  Ez egy hosszadalmas dokumentum, és nem szórakoztató olvasmány, de a 147. oldaltól kezdve látni fogja a „kockázati tényezők” vállalat számára jogilag kötelező megbeszélését.
  Lapozzunk előre a 148. és 149. oldalra. Hagyom, hogy a következő részlet magáért beszéljen:
  Ebben az új potenciális gyógyszerosztályban egyetlen mRNS-gyógyszert sem hagytak jóvá, és előfordulhat, hogy soha nem hagyják jóvá mások vagy a mi erőfeszítéseink eredményeként. Az mRNS gyógyszerfejlesztés jelentős klinikai fejlesztési és szabályozási kockázatokkal jár az új gyógyszerosztály újszerű és példátlan jellege miatt.
  A gyógyszerek potenciális új osztályaként a mai napig egyetlen mRNS-gyógyszert sem hagyott jóvá az FDA vagy más szabályozó ügynökség… Jelenleg az mRNS-t az FDA génterápiás terméknek tekinti.

  Ha úgy kapta ezeket az injekciókat, hogy azt gondolta, hogy vakcinák, akkor hazudtak.

  1. “Ha úgy kapta ezeket az injekciókat, hogy azt gondolta, hogy vakcinák, akkor hazudtak.”
   Ez így van, de nem csak ebben. Az oltásaik NEM mRNA-k, három alapvető, az élethez szükséges atom hiányzik belőlük, nem lehetnek mRNA-k. Valószínűleg azért hazudnak, hogy elleplezzék hogy nem egy a kapkodás miatti hiba gyilkolja az embereket hanem szándékos mérgezés.

   “LA QUINTA COLUMNA: ANALYSIS OF A SINGLE DROP OF THE PFIZER “VACCINE” AS OF DECEMBER 26, 2022”
   “Graphene-based carbon nanotubes, graphene microfilaments, graphene sheets. Only and exclusively graphene.

   There is no mRNA in the «vaccine». What is inside is not biological.”
   A legelején elmondja milyen atomok hiányoztak.
   https://truthcomestolight.com/la-quinta-columna-analysis-of-a-single-drop-of-the-pfizer-vaccine-as-of-december-26-2022/

 3. Az a baj, hogy az emberek többsége életében nem találkozott echte pszichopatával, és el sem tudja képzelni, mi mindenre képesek. Azzal sincsenek tisztában, hogy a propaganda-médiában látott celebek, politikusok, vállalati vezetők, média-hazugok és “szakértők” között, akiket reggeltől estig sztárolnak, rengeteg van belőlük. Ebben a világban az előrejutáshoz szinte elengedhetetlen követelmény a lelkiismeret és az együttérzés hiánya, a kíméletlenség, könyörtelenség, embertelenség, hataloméhség, a profi hazudozás és mások manipulálása a cél érdekében, az állandó versenykényszer és a versenytársak betonba döngölése. Elég megnézni a nagy multicégek “vállalati kultúráját”, amely kiváló terep a munkahelyi pszichopaták érvényesüléséhez és kontraszelekciójához, mint Bourla a Pfizernél vagy Bancel a Modernánál. A gyógyszermaffia-iparban különösen nagy a felhozatal belőlük.

  Sajnos a normális emberek nem fogják fel, hogy közveszélyes pszichopaták irányítják a világot és döntenek a sorsuk felől. Nem idióta tévésorozatok sorozatgyilkosait kellene bámulni, hanem a Bancel-féle pszichopatákat kellene idejében felismerni és oda küldeni, ahová valók. Persze csak miután beoltották őket a saját toxikus kotyvalékaikkal, a boostereket is beleértve.

 4. Mindeközben a román parlamentben szombaton zajlik egy konferencia :
  Rendkívüli konferencia a Parlamentben: TILTOTT ORVOSOK MONDJÁK IGAZAT A COVID 19RŐL – Bizonyítékokon alapuló orvoslás vagy diktatúra orvosi arccal?
  https://www.activenews.ro/stiri/Conferinta-extraordinara-la-Parlament-MEDICII-PROSCRISI-SPUN-ADEVARUL-DESPRE-COVID-19-Medicina-bazata-pe-dovezi-sau-dictatura-cu-fata-medicala-ActiveNews-va-transmite-conferinta-de-vineri-orele-10.00-15.00-IN-DIRECT-179612
  akit érdekel élőben: pénteken 10-15 óráig a megadott honlapon követheti.

 5. Össze kellene gyűjteni, hány gyárat pusztítottak el az ANTIKRISZTUS utasításai alapján, s annak alapján a Big PHARMA össze gyárát minél előbb felrobbantani, a kollaboránsokat pedig minél előbb száműzni, mert nagyon sok lelket pusztítottak el a LUCIFER javára, hogy a pokol még jobban benépesüljön.

 6. Szerintem is ez egy nagyon nagy, és központi, kiemelkedő probléma. Én azzal találkoztam, hogy ha felismerjük is a pszichopatát, valaki rögtön megvédi, hogy biztos abuzálták. Erre jó a média kondicionálás. Pedig az abúzus megtörténte nem mentesít a későbbi tettek következményei alól.
  Nem minden abuzált lesz/marad retardált. Egyébként a traumák gyógyíthatók. Retardált emberekből hogyan lehet jó vezető?
  Csapda a sajnálatuk. Nem megoldás.
  Nagyon kellene erre figyelni.
  Különösen, hogy a gyengébb embereket magukhoz hasonlóvá próbálják tenni.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük