Ugye nem hagyják, hogy egy terrorista hirdethessen veszélyhelyzetet Magyarországon?

Orbán Viktor semmit nem mondott a WHO terveiről, amikor Dúró Dóra szembesítette azokkal, szemérmesen hallgatott.

A családpolitikai felvetésekre is csúsztatással válaszolt, pedig a Mi Hazánk elnökhelyettese rámutatott: 1956-ban zártunk legutóbb olyan rossz demográfiai évet, mint tavaly. A Mi Hazánk továbbra is gyűjti az aláírásokat a WHO pandémiaszerződése ellen: mihazank.hu/whoellen

27 thoughts on “Ugye nem hagyják, hogy egy terrorista hirdethessen veszélyhelyzetet Magyarországon?

 1. Eddig mit sikerült elérni az aláírásgyűjtésekkel és a petíciózgatással? Vagy a népszavazási kezdeményezésekkel? Az égvilágon semmit, mindegyiket laza csuklóval lesöpörték az asztalról, és zavartalanul haladt tovább a jogtiprás és elnyomás úthengere! Legfeljebb az adataink kerültek illetéktelen kezekbe. Aki azt hiszi, hogy az aláírásgyűjtéstől majd meggondolja magát a WHO vagy bármelyik kormány, az gyógyíthatatlan naivságban szenved!

  Itt lenne az ideje kíméletlen önvizsgálatot tartani, mert az eddigi módszerekkel nem mentünk semmire, csak idő- és energiapocsékolásnak bizonyultak, és sajnos az idő vészesen fogy, mielőtt ránk záródik a börtönkapu!!!
  Mi lenne a hatékony, de békés fellépés a settenkedő globalista diktatúra és a digitális gulág ellen? Általános sztrájk és bojkott, polgári engedetlenség, mégpedig elsősorban a senki által fel nem hatalmazott hatalmi struktúra és az őket kiszolgáló cégek és személyek ellen? Vagy valami más?
  Mi lenne, ha holnaptól magára valamit adó polgár vagy a cége NEM szolgálná ki a WHO-cinkos kormányt, parlamentet, hatóságokat, médiát, globalista csicskás cégeket, NEM takarítana, NEM főzne rájuk, NEM szállítana nekik, stb., sőt, nagy ívben elkerülné őket?
  Mondjunk végre NEMet, de ne csak szavakban, hanem elsősorban tettekben! Mi vagyunk a túlnyomó többség, az Isten szerelmére, akiket egy maroknyi közveszélyes pszichopata túszul ejtett!

  Elég volt a kuncsorgásból, könyörgésből és megalázkodásból azok előtt, akiket mi fizetünk az adóinkból, hogy minket képviseljenek és szolgáljanak! (A “miniszter” szó eredeti jelentése szolga!) Nem pedig azért, hogy a saját és a kenyéradó gazdáik érdekében mindenféle megalázó, embertelen, jogfosztó, testileg-lelkileg megnyomorító intézkedéseket nyomjanak le a torkunkon, vagy hogy ők döntsék el, ki érdemes az életre és ki nem!

  Kíváncsian várom, hogy ez a kommentem megjelenik-e, vagy kiveri a biztosítékot Cenz úrnál.

  1. Kedves Cassandra !

   Hányszor írtam le eddig, hogy NINCSENEK TETTEK, csak duma, háborgás, duma, háborgás, ……………………………………………………….. ???
   A TETT-hez meg EMBER kell, nem annak látszó tárgy !
   Ennyire egyszerű. Lenne.
   Ameddig csak a szájtépés megy, ( az megy ezerrel !), addig a világ halad a Pokol felé, zökkenőmentesen, hála az elhülyített tömegeknek,
   a hasznos idióták polírozzák az aszfaltot !

  2. Kedves Cassandra !

   Számtalan beírásom nem jelent meg, a legutóbbi időben, az sem, amit ide, Önnek írtam. Újra, és újra !!!???
   Egyszer megpengettem a “szalonellenzéket” Hegedűs A. felé, és talán megsértődött, vagy csak szimplán nem értette ?
   Ez az a tipikus, hogy bíráljunk, hangzatos választékossággal tegyük láthatóvá a problémát, egyben dobjunk rá homokot , hogy nehogy “kigyulladjon” !!! Soha, semmikor ne lépjük át a “kultúrált magatartás határait” !
   Bravó, a “tökéletes politikai korrektség”, hányinger !!!
   Ettől nyílik ki a bicska sokszor a zsebemben !
   Most vagy elmondhatjuk a véleményünket, vagy nem !? A középutas “megfelelés” semmit nem ér, és röhejes is egyben !!!

   Talán megjelenik, a kevés, de politikailag nem korrekt tartalom ellenére ???

   1. Kedves S.G.,

    Szimplán nem értettem, nem értem mikor lettem volna szalon ellenzék.

    A cenzúráról annyit, hogy Dr. Cowan elmúlt két havi BitChute videói eltűntek. Ezek szerint az egészséges tartalom, mint olyan, a vonatkozó kísérletekkel alátámasztott kutatási tények nem mondhatók el, és valakik ettől boldogok. Ami elmondható, az a sok kamu: a tüske és vírus és a gének, az oltás tartalma. Csakhogy ezekkel kapcsolatban semmilyen állítás se bizonyítható, nincs is erre próbálkozás a valakik által.
    Akiknek a boldogsága a cenzúrában teljesedik ki, a cenzúrán kívül úgy próbálhatják beállítani a bizonyítást kérőket, hogy nem érthetnek hozzá, minek szólnak bele. Csakhogy eddig Dr. Cowan tényeket ismertetett, megismételhető kísérleteket. Én pedig fordítottam. Semmi olyan nem közvetítődött, ami nem alátámasztott, vagy ami áltudományosságként nem cáfolható világos logikai érveléssel és/ vagy kísérlettel.
    Cenzúrától függetlenül a boldog cenzorok és boldog megbízóik képtelenek a bizonyítás teljesítésére. Teljesítményük impotencia.

  3. Bár én aláírtam a MI HAZÁNK felhívását,többször gondoltam arra,hogy jó lenne már egy SZAKÉRTŐI kormány.
   Talán lesz.A Petőfi Laktanya előtti demonstráción Tamasi és Horkovits doktor Urak is felvetették a szükségességét.

   1. Vigyázat!!! A “szakértői” kormány csak egy újabb példa a neurolingvisztikai programozásra, amikor a romlott árut tetszetős, csili-vili új csomagolásban akarják ránk sózni A “szakértői” kormány valójában senki által meg nem választott, nem elszámoltatható és nem leváltható technokratákat jelent, mint a WHO(!), Bill Gates, Yuval Noah Harari, Anthony Fauci, hazai viszonylatban pedig Müller Cecília, Szlávik János vagy Merkely Béla!!!
    Azt szeretnénk, ha ezek tukmálnák ránk az Agenda 2030-at, vagy a többi agyrémet?! A “szakértői” kormány ötlete egyenesen a sátánista-pedofil globalisták boszorkánykonyhájából származik, ne dőljünk már be neki!

    A szakértőnek hazudott technokratának ráadásul nincs lelkiismerete, fikarcnyit sem törődik az emberekkel, mivel nincs benne együttérzés mások iránt, mindent csak a hasznosság szempontjából mérlegel – persze nem az emberiség, hanem a “tudomány” meg a többi elvont “magasztos” cél szempontjából. A Hirosimára és Nagaszakira ledobott atombombákat is szakértők tervezték és építették meg. Mi lett volna, ha ugyanazok a figurák kormányra kerültek volna, mert ugye ők a “szakértők”? Hány helyen dobták volna még le?!
    A technokrata legszélsőségesebb példája a haláltáborok optimális működését mérnöki pontossággal megtervező és működtető “szakértők”, valamint a pszichopata náci hóhér dr. Mengele (aki a II. világháború után dr. Green néven zavartalanul folytathatta embertelen tevékenységét az Egyesült Államokban).

    Aki az elmúlt 3 és fél év után, azaz a “szakértők” ámokfutása után “szakértői” kormányt akar, az valójában a WHO-uralmat támogatja!
    Vigyázat, monumentális átverés készülődik, ne dőljünk be neki!!!

    Kíváncsi vagyok, hogy ez a kommentem megjelenik-e valamikor, vagy Cenz úr feketelistára teszi.

  4. A játékelmélet kicsit sikeres volt a népszámlálásnál. Nem kicsit bukott meg, hanem nagyon.
   Még akkor is ha csak kb 1/3 lakosság tiltakozott.

   A pénzen keresztül lehet megfogni bárkit, az fáj. Arra gondolok, hogy minden szolgáltatást érdemes felmondani, amit csak lehet, ideértve a bankszámla szerződést, biztosítást, tv-mobiltelefont, minden pénzt kivenni minden bankból. Meghirdetve a tiltakozási célt, fizetetlen szabadságot bejelenteni egyszerre mindenkinek, minden munkahelyen. A célja az adó be nem fizetése lenne, ami jelenleg a munkaadó által történik. Egy hónapot, addig, amíg nem mond le a népirtó, az országot eláruló, eladó és csődbe kormányzó vezetés. A munkáltató nemcsak oltást rendelhet el, hanem elgondolkodhat, milyen piacon szeretne majd robotoknak értékesíteni, és robotokkal dolgoztatni. A migráns munka minőségéről eddig azt olvastam, hogy kritikán aluli, piacot pedig nem jelentenek. Vagy esetleg a munkáltató kiállhat az értelmes jövő mellett, és elviseli a tiltakozást. Vagy vállalja az állami adó be nem fizetést egy ideig, úgy, hogy azt az állam helyett a dolgozóknak adja, ha nem mennek szabira. A cél az, hogy a dolgozó olyan állami vezetésnek adózzon, akit az árulók helyett saját akaratából választ, és aki nem adja oda az adóját ingyen a jöttmenteknek. (Migráns, Blackrock stb.)

   1. Jó ötletek, érdemes lenne megvalósítani, ha akad(na) elég vállalkozó szellemű egyén és cég, akinek elege van az értelmetlen zabhegyezésből és csodavárásból. Viszont tömegesen, egyszerre kell(ene) meglépni, mert csak akkor éri el a hatását!!!

    Annak idején, amikor a devizahitelnek hazudott uzsora-botrány kipattant, elég lett volna, ha elég emberben támad fel a szolidaritás, és tömegesen kivették volna a pénzüket a csaló, uzsorás bankokból, amíg azok csődbe nem jutnak. Helyette a magyar családok jutottak csődbe tömegesen és adósodtak el egy életre, sőt, még az örököseik is. Sajnos azok, akiket a dolog nem érintett közelről, csak cinikusan vállat vontak vagy kárörvendeztek. Én személyesen nem voltam érintett a dologban, de rendkívül felháborított a “magyar” hivatalos szervek hozzáállása, ahogyan hagytak egy egész országot módszeresen kifosztani! A svájci bankszámláiknak nyilván megérte hazát árulni.

    Most viszont a “magyar” hivatalos szervek cinikus hozzáállása mindannyiunkat egyaránt fenyeget, így mindenkinek nagyon sok a vesztenivalója, kivéve egy maroknyi hataloméhes, gerinctelen, pénzsóvár, szolgalelkű figurát, akik abban reménykednek, hogy a WHO-világkormány alatt majd helytartók lehetnek a szemétdombon. Amíg ők is az “eldobható” vagy “lecserélhető” kategóriába nem kerülnek, ami bizonyosan előbb-utóbb bekövetkezik, akármivel áltatják is magukat jelenleg.

 2. REMÉLJÜK, HOGY MÁR SOHA SENKI NEM HIRDET PANDÉMIÁT SEM MAGYARORSZÁGON, SEM MÁSHOL A VILÁGON

  ” Az Egyesült Államok A Legfelsőbb Bíróságának határozata szerint: A Covid oltások nem oltások”
  Robert F. Kennedy Jr. megnyerte a pert a Big Pharma ellen.
  Egy határozattal, amely arra a következtetésre jutott, hogy a Covid-oltások nem vakcinák.
  A Legfelsőbb Bíróság határozatában megerősíti, hogy a Covid mRNS génterápiák által okozott kár helyrehozhatatlan.
  Mivel a Legfelsőbb Bíróság az Egyesült Államok legfelsőbb bírósága, nincs más fellebbezés, és a fellebbezési lehetőségek kimerültek.”
  https://lumi-news.gr/o-robert-kennedy-kerdise-ti-diki-enantion-olon-ton-farmakevtikon-ta-emvolia-den-einai-emvolia/

  Szerintem ezért kapott Karikó Katalin Nobel-díjat most, és nem tavaly, amikor annyira várta, hogy ez uralja a médiaplatformokat, és ne Kennedy győzelme.
  (De az is lehet, hogy a svédek tettek egy gesztust a magyarok felé, hogy végre a magyar parlament is jóváhagyja Svédország NATO-csatllakozását. Erre van is esély, mert mi ez ügyben Erdogánnal együtt lépünk, és Erdogánt megvették az F-165-osok ígéretével, tehát Svédország hamarosan NATO-tag lesz hivatalosan is.)

  Ha Covid-oltások nem vakcinák, akkor az egész Big Pharma a WHO-val, ENSZ-el együtt hatalmas bajban van, mert a világméretű csalás leleplezése innen már csak percek kérdése.
  Ráadásul sorra esnek el a bábjaik.
  Rutte megbukott, ma McCarthy esett el, és felkészül Olaf Scholz, és Ursula von der Leyen, és Trudeau.
  Százezres tüntetések kezdődtek Németországban.
  https://lumi-news.gr/ekatontades-chiliades-anthropoi-symmetechoun-stis-draseis-diamartyrias-sto-verolino-apaitontas-tin-paraitisi-tis-kyvernisis-solts/

 3. Tisztelt Mindenki,
  “Ujévi Békemenet a WHO pandémia szerződés ellen” címmel bejelentettem tűntetést 2023. október 7.- én szombaton 14 órára a Hősök terére. Innen 14.30 – kor indulunk és vonulunk az Andrássy úton és a József Attila utcán a Széchenyi térre a Deák Ferenc emlékmű előtti térre, itt leszünk 19 óráig. Kérek mindenkit, hogy jöjjön el. Kérek minden Tisztánlátó Orvost, hogy jöjjön el és szóljon hozzánk.
  Hárosi Tibor
  az Újévi Békemenetek szervezője
  (Fészbukon Tibor Hárosi, Tibor Hàrosi, Tibor Hårosi, Hárosi Tibor, Harosi Tibor néven vagyok látható)

 4. itt lenne Schmidt Mária írása hivatkozásokkal megtüzdelve:
  https://latoszogblog.hu/aktualis/who-nem-annyira-diszkret-baja/

  Ez az írás is, meg Fritz Tamás írásai is elég későn kezdenek ébreszteni a fősodorban, de talán még nincs késő. Ha már legalább 2020-ban jelentkeztek volna, ahogyan Toroczkai , és Bukovinszki Gergely is tették, akkor még őszintének tűnne mindkettőjük részéről, de sajnos így egy kicsit kesernyés az egész.
  Orbán globalista képzéséről, szerepéről egyáltalán nincs szó, pedig minket nagyban az is érint. Immár 12 éve egyfolytában

  1. Tisztelt Dr. Szabó Attila !

   Schmidt Mária, meg Fritz Tamás veretes orbáni szekértolók !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

   Schmidt Mária pedigréje egyébként igen szalonképtelen, politikai életútja a kezdetektől ( !!! ), tele van éles kanyarokkal, de hát megszokhattuk volna már, hogy kivénhedt politikai “kéjnők”, mint ha nem lenne köztudott a múltjuk, beállnak “apácának” szűzlányt játszani !
   Ez a fajta politikai színház abszolut hiteltelen, egyben igen undorító is !!!

 5. Feltételezem OV digitális életmódot akar.
  Csakhogy a digitális dolog az élettelen. Az élettelen élet az hogy jön össze? Erről gondolom azért nem lehet beszélni, mert értelmetlen. Lebukás lenne. Ciki. Égő.

 6. Dr. McCullough beszéde az Európai Parlamentben Strasbourgban. “A három hamis narratíva…”
  Az Európai Parlament 2023. szeptember 13-i, “Egészség és demokrácia a WHO új javasolt szabályai szerint, előnyök és kockázatok a civil társadalom számára” című ülésén tartott előadást Dr. McCullough. Az ülést Christina Anderson német EP-képviselő vezette.
  https://karikor.substack.com/p/dr-mccullough-beszede-az-europai

 7. A BÍRÓSÁGOK HADAT ÜZENTEK A BIG TECHNEK IS!

  Szeptember 29-én az Egyesült Államok Legfelsőbb Bírósága bejelentette, hogy döntést hoz a Florida és Texas állam törvényeiről, amelyek megtiltják a technológiai óriáscégeknek, hogy politikai nézeteik alapján töröljék a felhasználókat.
  Thomas bíró szerint az internetes cenzúra összeegyeztethetetlen a demokráciával, és meg kell szüntetni.
  A cenzúra elleni legfelsőbb bírósági ítélet hatalmas csapást mér a Big Tech zsarnokságára.
  https://www.zerohedge.com/political/big-techs-armageddon

 8. Emlékszem, mikor az oldalon többen óvták a hozzászólókat a politikai felhangtól. Miközben egy kemény az egész emberi világra kiterjesztett sátáni gyilkoló politikát kezdtek alkalmazni.
  Egyes helyeken pedig az erőszakos fellépésektől óvtak bennünket, mintha a biofegyver nem a világunk egyik leggyilkosabb fegyvere lenne.
  Közben milliók sétálgattak az utcákon, abban a hitben, hogy valami demokráciaszerű működik.
  És hogyan reagáltak egyes helyeken, rendőr lovak gyilkoló patáival., no meg újonnan kreált törvényekkel.
  Van olyan video, ahol világviszonylatban már 1 milliárd körüli halálozásról beszélnek.
  De istenem, a demokráciának mindig is csak a látszatát tartották fenn. A pluralista rendszer, a titkos választások csak a látszatért működtek.
  Az USA-tól kezdve végig pedig ilyen módszerekkel próbálkoznak, miközben a levegőből tonnaszámra szórják ránk a gyilkoló mérgeket. Már nincs szükségük a méreg fecskendőkre, viszont legalább olyan jó figyelemelterelő, mint a mellettünk zajló fegyveres gyilkolászás. Kiegészítésnek is jó, hiszen Klaus Schwab közölte, hogy szeretné még megérni az új világrendet, tehát sietni kell.
  Az új védőoltások nemcsak kombináltak, hanem mRNS alapúak. A beadott oltásokra ráerősítenek, és elnyomják az immunrendszert, vagy túlzott ellenanyag termelődést eredményeznek, ami súlyos károsodásokhoz vezet.
  Mire valami is történni fog, az emberiség már emlékekben sem fog létezni.
  Viszont hiába magas a népek létszáma, ez ma már nem fegyver és egyáltalán nem előny.
  Miután az államok élén mér rég kijelölt, és előkészített ügynökök állnak, őket kellene világméretben likvidálni, de nincs hozzá eszköz. Ha olyan egyszerű lenne mint Christine Anderson ( különben szerintem az EU legbátrabb képviselője) állítja, hogy egyszerűen csak nemet kell mondani, az jó lenne. De ez nem fog működni, egyszer az emberi hiszékenység, butaság, lustaság miatt, másodszor mert a a kazár maffiát ez hidegen hagyja. Évezredek óta készülnek a sátáni tervre, nincs lelkük.
  Orbán hallgat a parlamentben, mert ennek a Zrt.-nek ő a felelőse, neki kell a népirtást levezényelni, és fajtájának megfelelően azt végre is fogja hajtani.
  Ehhez képest a Rákosi rendszer csak hab volt a tortán.

 9. Újabb örömhír!

  Tedrosz Budapestre érkezik. Kebelbarátja
  így nyilatkozik:

  ”Szijjártó Péter, miután Genfben találkozott Tedrosz Adhanom Gebrejeszusszal, azt írta, hogy már régóta dolgoznak együtt, hiszen korábban hazájának a külügyminisztere volt és oda datálódik vissza a kapcsolatuk.
  Mindig nagyra becsültem a munkáját, képes volt a WHO-t megtartani politikamentes, professzionális szervezetként és ez a koronavírus legyőzésében nagyon fontos volt
  – fogalmazott a tárcavezető. ( Hogy nemszakad rá a mennybolt!)
  Hozzátette: ismét egyetértettek abban, hogy az emberek egészségének megvédésének semmi köze a geopolitikához, a vírusok nem ismernek sem határokat, sem politikai megközelítést, sem geopolitikai konfliktusokat, így
  AZ EMBEREK EGÉSZSÉGÉNEK VÉDELME ÉRDEKÉBEN EGYSÉGES GLOBÁLIS FELLÉPÉSRE VAN SZÜKSÉG.”
  /A kettő közül melyik a nagyobb patkány?/
  Ennyit a helytartótanácsról és bűnöző emberiség gyűlölő tagjairól.
  És még mindig vannak olyanok, akik hisznek nekik, és bíznak bennük.

  Forrás:
  https://www.napitema.com/2023/10/hamarosan-budapestre-latogat-tedrosz.html

  1. Mindig elborzadva néztem azokat a közszereplőket, főleg politikusokat, akik naponta fognak kezet és fesztelenül bájcsevegnek közveszélyes pszichopatákkal, tömeggyilkosokkal, sátánista pedofilokkal és hasonlókkal. Hogyan tudják ezután megölelni a feleségüket, férjüket, gyermeküket? Hogyan tudnak egyáltalán a tükörbe nézni anélkül, hogy végképp megundorodnának maguktól? Nincs lelkiismeretük, ami bántaná őket? Vagy úgyis egy akolból valók mindannyian?

   1. Önnek helyes a meglátása, egy az akol. Az emberek nagy része nem ismeri a világot egyáltalán.
    Még mindig hisznek a jogállamiságban. Pedig a KM az egy pólusú világért indította az Európai rendszerváltást, mert ezzel megszűnt az akadály a világhatalom elérése felé.
    Kezdettől fogva mindent irányítottak és irányítanak. Így lehetnek minden államban csótányok hatalmon. Ez valójában sok ezer éves folyamat.
    Novák Katalin volt, aki elfogadta a kormány nevében a WHO hatalmát lehetővé tevő PPPR (Pandemic prevention, preparedness and response) dokumentumot. Ez „Az Egyesült Nemzetek Közgyűlésének a pandémiák megelőzésére, az azokra való felkészültségre és reagálásra irányuló magas szintű találkozójának politikai nyilatkozata”. (Political Declaration of the United Nations General Assembly High-level Meeting on Pandemic Prevention, Preparedness and Response)
    És mi az ENSZ? – askenázi kazár bankárok magán maffia szervezete.
    Magyarországnak nincsenek magyar politikusai, kormánya, és semmilyen magyar szervezete, mert Magyarország sincs, sajnos.
    Már nem azzal kellene foglalkozni, hogy mi van az oltásokban, aki figyel az tudja, hanem azzal, hogyan lehetne egy háborús és megszállt környezetben, magyar idegen gyilkosok irányítása alatt ezt a disztópikus állapotot felszámolni. El kell felejteni a nem létező jogállamiság lehetőségeit, mert az nulla. Ez függetlenségi és szabadságharc kellene hogy legyen. De itt NATO megszállás van ,körbevéve ellenséges műállamokkal. Szinte naponta szállnak a fejünk felett NATO gépek a pápai reptér felé, és reptértől. A honvédség valójában egy zsoldos hadsereg, melyet a honvédelmi törvény (Ez igazán nem nevezhető törvénynek) ellenünk fordít, ás bárkikkel feltölthető, például a befogadott muszlin „egyetemistákkal).
    De Mo. cionista, FBI, CIA központ is, különböző félkatonai szervezetekkel. Így az Orbán és Szijjártó félék azt tehetnek, amit csak akarnak.

    1. Azért az jó, hogy a többi országban se akar senki fegyvert fogni. Fogjon mindig a másik. Kivéve a déli határt, aminek a védelmére vannak jó ötletek, ami szabályos is. A fizikai erőszak, az antifa terror már bemutatkozott, lejáratták magukat, elítélt.
     Egyébként pedig minden készen kell a betolakodóknak, nem akar nagyon senki újjáépítgetni, az építéshez is gyakorlat kell, idő és hozzáértés, különben az építmény összeomlik. Az újonnan már megépített összeomlása veszély, félelem a betolakodók számára. Az, ha se itt, se ott nem jutnak ingyen jóléthez, és hatalomhoz azonnal.
     Maradhat a tárgyalás járható útnak, rend és jogállam.
     Én csak az egészségügyi, és munkalehetőségekhez való szabad hozzájutás mellett és az oltás ellen kezdtem kommentelni. Néhány hozzászólásom csak a ki nem zárható, kapcsolódó politikai helyzet miatt történt, az amatőrség látszik.
     A félős és koncepciótlan, erősen lehúzós, pesszimista, erőt elvevő hozzászólásokat viszont semmiképp sem kedvelem.
     Számomra csak az az okos vezető csoport hiányzik a hatalomból, aki a megmaradási célt felvállalja. Ezen múlik minden.

     1. Kedves Hegedűs A. !

      “Maradhat a tárgyalás járható útnak, rend, és jogállam.”

      Ezek után mégis csak fel kell tennem a kérdést, hogy Ön kivel van ???

      Mit lát a világból ténylegesen ???

      Aki megtapasztalva a saját létén, életén keresztül a mindennapjainkat, az elmúlt 33 év magyarországi történéseit,
      az elmúlt közel négy év történéseit, le meri írni, hogy “jogállam”, arra mit írjak észrevételként ???
      Vagy tegyek úgy, mint ha nem írt volna semmit ???

      Képes lennék “nem észrevenni”, de nem vagyok hajlandó elmenni mellette.

      Nem vagyok rá hajlandó, és nagyon, de nagyon nehéz udvariasan reagálni rá, mert a leírt mondat, hogy a tárgyalás, rend, és jogállam a bajok megoldására, az akkora barom nagy hazugság, áltatás, meg önáltatás, hogy nincs rá kifejezés, de mértékegység sem !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      Lehet, hogy Ön valóban érti pontosan, szakmailag, Tom Cowan megnyilvánulásait, de a fenti kinyilatkozása teljesen hiteltelenné teszi, ( és főleg feleslegessé !), az Ön eddig ide leírt szavait !

      A nem létező jogállam, a nem létező igazságszolgáltatás, a nem létező rend, és főleg a háttérhatalmi kovid manipuláció megtapasztalása után leírni, hogy Ön hisz a “jogállami igazságszolgáltatásban, tárgyalásos alapon”, hát ez bizony nagyon komoly kérdéseket vet fel !
      Többek között, az Ön által nem értett “szalonellenzék” minősítést !

      Az meg, hogy “politika mentesen, kizárólag az egészségügyi vonal” miatt tetszett írni mindenkor, szintén a szellemi vakság szinonimája !
      Értelmes ember olyat nem írhat le, vagy mondhat ki a száján, hogy “politika mentesen”, ismerve a múltat, meg a közelmúltat !
      Akinek csak az “okos vezető csoport hiányzik a hatalomból”, az még szalonellenzékinek sem nevezhető !

      Kedves Hegedűs A., az írásom nem pesszimista, nem lehúzó, nem erőt elvevő, csak szókimondó, és tárgy, és tényszerű !!!
      Mindenki játszhatja az értetlent !
      Ön leírta amit leírt, mi meg itt nagyon kis létszámmal, (ketten), észrevettük, hogy légy van a levesben, és nem először !

      ( A pénztártól való távozás után, reklamációkat nem fogadunk el. )

  2. Tisztelt M G Miklós Uram !

   Végre valaki nevén nevezi a dolgokat, nem elkeni, merő úgynevezett “kultúráltságból” !
   Mindenki vegye már tudomásul, verje bele az agyába, hogy NINCS OLYAN, HOGY POLITIKAMENTES, NEM LÉTEZIK !!!

   A magyarnak mondott kormány, pontosan olyan hiénákból, és sakálokból tevődik össze, az ellenzékként szerepeltetett bábokkal együtt, mint a fent nevezettek, és az orbán-szíjjártó tandem duo, ebben kimagaslóan teljesít, Cassandra szavaival, pszihopaták.

   Ez így túl “tudományos”, nem, ők a hatalomtól megrészegült, istent játszó senkik, degenerált bábok, akiknek minden megengedett a Nagy Testvér homokozójában, kiválasztottak, a piszkos munkák elvégzésére, hogy az őket mozgató kéz, az takarva maradhasson !
   Kiválasztásuk nagyon régen megtörtént, csak előbb bizonyítani kellett “rátermettségüket”, utána lettek bevezetve a “köztudatba” !

   Az, hogy elárulnak bennünket, ( egészen pontosan kiárulnak, mint valami lejárt szavatosságú selejtet !), nem újság, és nagyon finom megfogalmazás, ezek a lelki nyomorékok a vérünkön jutottak a hatalomba, és léteznek a hatalomban !

   A feladatuk az értelmes ember teljes kiirtása, az embert emberré tevő gondolkodás és magatartás teljes likvidálása, a totálisan elhülyített tömegek számának a saját önös érdekeik szerinti megfelelő, hasznos létszámra csökkentése, és agyatlan rabszolgává képzése !

   Ki ne hagyjam a “kiváló” köztársasági elnökünket a felsorolásból, visszataszítóan undorító állandó vigyorával, már csak a szája sarkán lecsorgó nyál hiányzik, láttatva, hogy csak egy debil hazaáruló. Beleillik a “zenekarba” !

   Az orbitális egészségügyi “védelem” mindenkire vonatkozik, leszámítva a kormányokat, mert a kormányok nem tartoznak a “mindenki” érdekkörbe valamiért !!!??? Világszerte, egységesen, csak a “nép, a tömegek” ???????????????????????????????

   LEESETT MÁR VÉGRE A FIDESZ ELMEBETEG HÍVEINEK, ( IS !), HOGY A KORMÁNY NINCS BEOLTVA, ÉS A TÖMEGEK FÉLREVEZETÉSE, MEGFÉLEMLÍTÉSE, ÉS KÉNYSZERÍTÉSE A KÜLÖNBÖZŐ MÓDOKON AZ OLTÁS, ÉS SOKADIK OLTÁS FELVÉTELÉRE, HOGY EZ MEKKORA JELENTŐSÉGGEL BÍR, HOGY TÖKÉLETESEN MUTATJA AZ ÁLSÁGOS, ÉS ALJAS NÉPIRTÁST ???
   ORBÁN HAZUDTA MINDEN SARKON ÉS TV CSATORNÁN, HOGY AKI NEM OLTATJA BE MAGÁT, AZ HAMAR MEG FOG HALNI, MIRE A KORMÁNY ÉS A SLEPP, MENTESÍTETTE MAGÁT AZ OLTÁS ALÓL !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! TÖRVÉNYT “ALKOTVA” !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

   MERT ŐK ISTENEK, NEM HALANDÓK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! UGYE BAROM FIDESZESEK, ÉS “TUDÓS” KISZOLGÁLÓIK !!!???

   Valakiknek elő kellene venni az értelmező szótárt, főleg azoknak a szánalmas barmoknak, akik lelkes agyatlanként rohannak megszavazni orbánt, a Fideszt, és véresre tapsolják a kezüket, viktorozva !!! Akiknek, mert nekik jó, akkor minden jó !!!
   Akik beálltak a NER kápói közé, vagy főhóhérnak, a Júdás ezüstökért, és ahányszor tükörbe néznek, annyiszor hazudnak bele a saját pofájukba is !!!
   Ilyen patkányoktól hemzseg a “magyar közélet, és a politika” .
   KIVÉTEL NÉLKÜL !!!

   A PARTVONALON KÍVÜL NÉHÁNYAN KIABÁLNAK UGYAN A BÍRÓNAK, HOGY A LABDA A VASRÓL PATTANT VISSZA, TEHÁT GÓL, DE NEM ADJA MEG, MERT “OTT Ő A TÖRVÉNY” !!!

   Csak hát ugye, “egy hülyének soha nem lehet elmagyarázni, hogy hülye”, ennyit a “népről”, meg erről az aljas, kegyetlen, véres, hazug, “demokráciárol”, karöltve a “jogállammal” !

 10. „A fizikai erőszak, az antifa terror már bemutatkozott, lejáratták magukat, elítélt.”

  Az antifa terrort azok generálták, akik a mostani világhelyzetet is.
  Az antifa mozgalmak radikális libsi szervezetek, soha semmi közük nem volt ahhoz, amit álcáztak.
  A KM (vagy DS) mindig vagy fasisztázik, vagy szélsőbalozik, miközben maga generálja mindegyiket, mint 2001. szept. 11-et, vagy az ukrajnai háborút, most pedig az izraelit.

  „Maradhat a tárgyalás járható útnak, rend és jogállam.”

  Kivel – kikkel kellene tárgyalni – Ön el tudja érni az askenázi – kazár bankárokat, szervezeteiket, perifériájukat, és hatni tud rájuk? – kétlem, még a kiszolgálóikra sem. Orbán vajdának ha kényelmetlen kérdést tesznek fel, csak hallgat.
  Rend? – maga a helytartótanács bontja a rendet, biztonságot, és vállalja fel az emberek gyilkolását.

  Mióta van jogállam a Pannón provincián, én ilyenre nem emlékszem. Minden ország, amely behódolt a DS-nek (KM), a gyarmata. Kihelyezett helytartói felvállalták a népirtást, abban reménykedve, hogy megússzák. Ha öt ujjamon elkezdeném számolni, hány maradt ártatlan, lehet hogy egy sem maradna. Az ártatlanokat rövid úton és ”békésen” legyilkolták.

  Az Ön politikai szemlélete tény nem amatőr, hanem konzekvensen neoliberális.

  Ki fél, Ön? -mert én nem.
  Az erőt, a dugjuk a homokba fejünket elv veszi el.
  AZ a csoport, ami a náci terrort gyakorolja, nagyon is erős.

  Ha csak a rendszerváltástól kezdve nézzük, ugyanolyan módszeresen építették ki a diktatúrát, mint a DS. Tény képezték is őket, no meg genetikailag kiválasztották Őket (mindenütt), egy magyar sincs közöttük, persze ez a liberális gondolkodásúaknál nem meghatározó szempont, mindenki magyar aki ezt hazudja magáról.
  Még azok az ukránok is, akik egy szót sem tudnak magyarul, de kapják a magyar dolgozók verejtékéből megtermelt nyugdíjat.

  Tessék már a német EU-s képviselő asszonyt, Christine Andersont meghallgatni, mit mond a mindenkori hatalom politikájáról. (Az emberiség történetében az elitet sohasem izgatta a mindennapi emberek jóléte). És ez még nagyon finom megfogalmazás.

  Ön azt az alternatívát kínálja, amit a DS – tegyük önként hurokba a fejünket. Nyugodjon meg így lesz, mert a nép zöme a nap nagy részét a DS által alakított rabszolgamunkával tölti. Az oktatással butaságra van ítélve (amiről nem tehet), és így a többiekkel együtt le lesz darálva.
  Én nem látok ébredést, mert az a kis százalék semmit sem ér a valóságban.
  A tömegeket a diktátorok tudták jól mozgósítani, mert értettek a tömegpszichológiához, mint ahogy most is.

  Történelem – amikor több mint 7000 évvel ezelőtt akkád-szemita betörő hordák megtámadták a Kárpát- medencétől a majd Kínáig terjedő (ősi selyemút) szkíta népeket, nem akartak harcolni, mert nem tanulták, békében éltek. Eredménye a többségük kiirtása lett, ennek egyik kései maradvány a magyarság ( itt a száma valószínűleg még az 1 milliót sem éri el). Ha megtanultak volna időben harcolni, ma szebb lenne a világ.
  De őszinte legyek, az emberekkel való beszélgetésem arról győzött meg, hogy zömük reménytelen, mert a többség olyanokra fog hallgatni, akik a szakadék szélére terelik őket.
  A hit kényelmesebb a tudásnál. A nép vakhittel követi a pásztorokat a szakadék szélére, akik nem fognak a néppel ugrani.
  A világ eddigi legkegyetlenebb háborúja zajlik olyan eszközökkel, amit az emberek zöme képtelen felfogni, mert nem a világ megismerésére tanították, hanem az engedelmes rabszolga munkákra.
  Ez a tudás a nullához tendál.

  1. A magam minősítése magamra másképp hangzik. A félelemről pedig annyit, hogy engem biztosan próbálnak napi szinten megfélemlíteni, és a sarat állom már kb. 2 éve. Az antifa nem erős, csak hagyva van, de Ön nagyon kiáll mellettük.
   Az nem volt még leírva, hogy ez a háború technikailag a titkosszolgálatok és a szándékos vegyi és biológia mérgezések, drónok, 5G háborúja. Másképp kell harcolni, és persze kell(ene).
   Az 5G megfelelő kikapcsolásával, az ellenséges 5G zavarásával és határvédelemmel, internet védelemmel, klasszikus önfelfegyverzéssel, méreg megsemmisítéssel vagy visszaadással, IT cselek működtetésével, magyar titkosszolgálattal már sokkal előbbre járnánk védekezésben. Ukrajnában is a mobiltelefonok alapján tudtak katonákat bemérni, ami egy vicc. Nálunk alig lehet valaki figyelmét elterelni a telefonjáról. Ha jól értem a technikát.
   A tudás valóban nullához tendál (biológia, fizika, kémia, matek, történelem), csak 99% feletti belénk vert megfélemlítő áltudomány van. Ellenséges xx technikai fölény viszont van, valamint az xx részről nincs spirituálisan szellemi fölény se, csak fekete mágia, a legalja.
   Azt nem hiszem el, hogy itt minden e századi katonai-műszaki technológiához és politikához értő magyar fantáziátlan, erőtlen, tárgyalóképtelen, és félős senki, amit szeretne elhitetni. Az áruló politikusok nem tárgyalóképtelenek, hanem gyávák és lefizetettek, a technikához pedig egyáltalán nem értenek, se a biosz-fizika-kémia-matek-töri témákhoz, az alap áltudományon kívül.
   A hurokba pedig az dugta be a fejét legelőször, aki beadatta az oltást(áltudomány) és belehalt.

   1. ”Az antifa nem erős, csak hagyva van, de Ön nagyon kiáll mellettük.”

    Én ezt írtam: Az antifa terrort azok generálták, akik a mostani világhelyzetet is.
    Az antifa mozgalmak radikális libsi szervezetek, soha semmi közük nem volt ahhoz, amit álcáztak.

    Nem írtam, hogy erősek, de valójában az őket mozgató háttér miatt, mégis rombolóak.
    A háború irányításának a csúcsán nem a titkosszolgálatok állnak, hanem akik kiötlik a terveket.

    A kb. 9 700 000-ből mennyi a magyar?

    Azonban Ön folyamatosan átkölti amit írok, mint pl. Lukács György a marxizmust a hatalmi érdeknek megfelelően. Ha most mindent cáfolni akarnék a költészetéből több oldalt kellene írnom, ami felesleges, hiszen ez nem mozdít semmit sem előre.
    Az 5G csak egy a sok közül de én említettem egyéb dolgokat, biztos nem figyelt oda, mert alkalmatlan volt a szurka-piszkára. De ezekről számos helyen lehet tanulmányokat elérni.

    ”Az 5G megfelelő kikapcsolásával, az ellenséges 5G zavarásával és határvédelemmel, internet védelemmel, klasszikus önfelfegyverzéssel, méreg megsemmisítéssel vagy visszaadással, IT cselek működtetésével, magyar titkosszolgálattal már sokkal előbbre járnánk védekezésben. ”

    Ez oké, de ki végezné ezeket? – ez itt a Föld.
    Még mindig képtelen felfogni, hogy ez nem egy független ország és nemzet.
    Hogy a honvédség a NATO érdekeket (tehát DS) szolágló zsoldos alakulat. A rendőrség a helytartótanácsot kiszolgáló testület. És az egész világon így működik.
    A titkosszolgálatok aztán meg végképp nem magyarok, egyik sem.
    A hurokba be van dugva az egész emberiség feje, csak még nem húzták meg teljesen.
    Ön nem hogy a világ, de még ennek a Pannon Zrt.-nek sem érti a működését. De nincs is jelentősége, mert nem mi fogjuk eldönteni a világ sorsát.
    Biztos vannak olyan szervezkedések, amelyekről sem mi, és sem a hatalom nem tud, remélem.
    Akkor történhet valami pozitív.

    De nem akarok egy végtelen történetbe belemenni, ezzel zárom is a kommentem.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük