Megúszható még a Nagy Reszet?

“Olyan nehéz helyzetben vagyunk, amilyenben a történelem során ritkán volt ember. Az elmúlt két – két és fél évben lassacskán, apránként, eléggé alattomos módon egy digitális börtön előszobájába tereltek be bennünket.”

Forrás: Ernst Wolff @ YouTube
https://www.youtube.com/watch?v=pxbBpyy7qmQ

https://www.bitchute.com/video/kBtti7ysoEKa/

7 thoughts on “Megúszható még a Nagy Reszet?

 1. Nagy csoda, hogy Ernst Wolff még életben van, hogy a “globálpszichopata” nem vette célkeresztbe.
  Az utóbbi 2 évben elszaporodtak a “véletlen” balesetek. Hogy az “ok nélküli mellékhatások”-ról ne is beszéljünk.

  Igaz, az ember nem kiabál a “Nagymedve” szemébe, de az mégis rátalál elég gyakran.
  Élelmiszerboltban dolgoztam, ahol a Főnökasszony azt mondta nekem egyszer: „Nekem mindenhol vannak szemeim”
  Persze! Be volt kamerázva az egész üzlet, és “Aranyvirág” még otthon is e kamerák képével “mozizott”.
  Kicsit “perverz” szokás szabadidőben ezen “szórakozni” elvére Vagyonőr is volt az Üzletben.
  Ja! És rögzítve is volt a kamerák képe. 100% mivel az egyik felvételen rajta volt amikor egy blokkot ami kellett, véletlenül a papírkosárba dobtam. Kerestük a blokkot mindenhol, és a felvétel megmutatta hol van.

  Szóval a “mindentlátó szem” figyel!

 2. Sajnos számomra az előadás összesített kicsengése az, hogy törődjünk bele, elkerülhetetlen a vég. Én nem hallottam ki belőle valódi pozitív végkifejletet. Szerintem nyilvánosságra kellene hozni a Vanguard, mint fő-fő világ romba döntő vállalkozás tulajdonosi körét és vagyonát, és minimum szépen le is kellene őket csukni.
  Mielőtt ismét az ipari forradalmat, és a robotokat istenítjük (mintha ez valahogy jó lenne a Global ellen), azért szerényen megjegyezném, hogy a személyazonosság lopáshoz még mindig a levágott ujjak, az ujjlenyomatok (leghitelesebb természetes azonosító) szükségeltetnek.A digitális személyazonosság nem személyazonosság, így a digitális pénz se köthető semmihez. Nem bűnöző élő ember nem égeti le az ujjait, nem teszi mássá magát, és tartózkodik az effajta balesetek bekövetkeztétől. (Globálnak a levágott ujjakra személyiség lopáshoz lehet szüksége.)
  A mű hiányt, mű inflációt, hiperinflációt a napi fogyasztási cikkek és közjószágok (élelem, energia) megsemmisítésével (tavaly rengeteg kőolajat engedtek a tengerbe, az élelmiszer termelő üzemeket sorozatosan felgyújtották, stb), és ezek szállításának akadályozásával idézik elő (OV a ‘van elég’-ből, a 100% hazai áram önellátásból is inflációt csinál! Nem túlbuzgó kicsit?).
  A hiányt egyébként annyira hatékonyan csinálják ( főként csapadék elvonás), hogy szerintem ez fogja a kreatív pusztítást megállítani, de már jövőre legkésőbb. Az időjárás megszüntetésével megszűnik a történelem, mintha leállna a szívben a keringés. Nem lesz itt se 2025, se 2030. Erre nincs bocsánat, felháborító, szégyen, az előidézők végtelen ostobaságának, semmirekellőségének a bizonyítványa. Ez a Naprendszer szívleállítása, ahol a Nap az agy, a Föld pedig a szív, a csapadék a szív keringése.(a szív szíve pedig a Kárpát-medence -:) .)
  A hiány témát árnyalva, az feltűnhetett másnak is, hogy a járvány előtt hatalmas ipari túltermelés volt, ide értve már a gyárból kijövetelkor használhatatlan, selejt, hulladék terméket. Az első HO évben részben ezeket az egyébként eladhatatlan készleteket lehetett vásárolni. (most például vajat alig, és tripla áron lehet kapni, de mű margarinból, cukor müzliből és pálmaolaj csokiból még mindig hegyek állnak, stb.) Ahogy a betiltott, vagy rákkeltő növényvédőszereket is szórhatták ránk az égből. Fegyverekből sincs hiány, sőt itt is a túltermelés miatt a fel nem használt készletek kerülnek értékesítésre, ne álljon bennük a pénz. FB-ból és médiából is felesleg van. Na meg oltásból és káros sugárzásból. (Érdemes lenne elkobozni a kamu ukrajnai bevándorlók fegyver arzenálját, már csak biztonsági okokból is, némely hírek szerint ez valós veszély.)
  A középkorban a pénzvilág mindig újraéleszthető volt, mindig új nemesfém pénz került forgalomba, pénzrontás mellett, annak függvényében, hogy az adott uralkodónak mennyi volt a jövedelem szükséglete (adók, járadékok, illetékek), és mennyi kellett a kereskedelemhez. Akár félévente is cserélve lett a készpénz fémpénz, és a menedzselés alapvetően egy kézben, az uralkodó körében volt.
  A jelen pénzvilágot nem kell újraéleszteni,de realizálni kellene a valós veszteségeket, ki kellene mutatni a halott ügyeket, csak nem a kisemberek terhére elvitetve ezt a balhét, hanem a világ leggazdagabb embereinek a jószándékú -:) adományait használva mentőövnek. Nekik csak azt jelentheti ez, hogy az egyik zsebükből a másikba teszik a pénzt. Vagy hirtelen mégse lennének elég ‘erősek’, gazdagok ehhez?

 3. Ezek a globalisták kipusztíthatatlanok. Srí Lanka csöbörből vödörbe. Itt Európában már nagyon hasonlatos a helyzet.

  https://thecountersignal.com/sri-lanka-president-is-a-member-of-the-world-economic-forum/
  Srí Lanka új elnöke a Világgazdasági Fórum tagja

  Srí Lanka új elnöke, Ranil Wickremesinghe, aki QR-kódos digitális azonosító programot kényszerít ki a gázhoz való hozzáférés érdekében elkötelezett tagja és napirendi résztvevője a Világgazdasági Fórumnak (WEF).

  Srí Lanka új elnöke a WEF tagja
  Valójában Ranil Wickremesinghe vezette a zöld lökést miniszterelnöksége idején, ami a Srí Lanka-iak zsebeit jelenleg ostromló üzemanyagválsághoz vezetett.

  2016-ban Wickremesinghe cikket írt a Világgazdasági Fórum számára „A Srí Lanka gazdaságának jövője” címmel, Srí Lanka szerepéről a globális kibocsátás csökkentésében és a fosszilis tüzelőanyagokról való átállásban.

  Wickremesinghe cikke szerint:
  Srí Lanka kulturális hagyományai olyanok, hogy a környezet tisztelete beágyazódik népünk lelkivilágába. Ez megalapozza a közvéleményt a fenntartható fejlődés mellett. A párizsi klímakonferencia nyomán szeretném felhívni a figyelmet arra, hogy Srí Lanka elkötelezett amellett, hogy 2030-ra elérje a 20%-os megújulóenergia-felhasználást, ami meghaladja a vízenergia jelenlegi 35%-át. A környezeti fenntarthatóság központi eleme az ország fejlesztési terveinek. Srí Lanka ugyanakkor kész konstruktív partner lenni a globális klímatárgyalásokon.

  Viccesen – különben vicces lenne, ha Srí Lanka állam nem lenne ilyen tragikus – Wickremesinghe 2018-ban újabb cikket írt a WEF-nek, amelyben az ország előrehaladásával dicsekedett és kijelentette, hogy „2025-re gazdaggá teszem az országomat”.

  A környezetvédelem és az ESG-szabványok iránti szigorú elkötelezettsége miatt Srí Lanka majdnem tökéletes ESG (környezeti, szociális és kormányzási) pontszámot kapott 98,1 pontot a 100-ból, még akkor is, amikor az ország csődbe jutásának jelei olyan világosak voltak, mint a nap.

  Mindazonáltal Srí Lanka, amelynek élén olyan vezetők állnak, akik jobban foglalkoznak a globális erények jelzésével, nem pedig népük jólétével, folytatta jelenlegi pályáját, és egyszerre néz szembe üzemanyag-, élelmiszer- és pénzügyi válsággal.

  Amint arról a The Counter Signal korábban beszámolt, a Srí Lanka-i válság középpontjában az a kormánypolitika áll, amely megtiltotta a műtrágya használatát az országban az ökológiai gazdálkodásra való átállás érdekében. 2021 áprilisában Rajapaksa volt elnök betiltott minden műtrágyát Srí Lankán, de hamarosan megfordította a politikát.

  Kezdetben Srí Lanka nem ártalmas nanonitrogén folyékony műtrágyát importált Indiából, miközben megtiltotta a magáncégeknek a szintetikus termékek behozatalát.

  „A szerves trágyák nitrogéntartalma körülbelül 3-4%” – mondta Udith Jayasinghe mezőgazdasági szakértő.

  „A hántolatlan termesztéshez 80 000 tonna nitrogénre van szükség ebben a szezonban. Ezt nem lehet teljesen komposzttrágyából itthon megtenni.”

  A fordulat ellenére az ország rendszeres élelmiszer- és egyéb áruhiányba süllyedt. Srí Lankán, amely egy jelentős rizstermelő, országszerte 30%-kal csökkent a hántolatlan terméshozam és a zöldségárak megduplázódtak.

  Rajith Keerthi volt Srí Lanka-i kormányzó a Guardiannek:
  „Voltak már gazdasági válságaink, biztonsági válságaink, de Srí Lanka történelmében soha nem volt élelmiszerválságunk.”

  Ráadásul a nemzeti üzemanyagválság olyan súlyossá vált, hogy erősen felfegyverzett tiszteket vezényeltek a benzinkutakra, hogy megtagadják a „nem létfontosságú járművekkel” rendelkező embereketől, hogy gázt vásároljanak.

  A Ranil Wickremesinghe vezette kormány most egy országos QR-kódos digitális azonosítót vezet be az üzemanyag-adagolási rendszer részeként.

  Nem világos, mennyivel lehet még rosszabb Srí Lankán, de nem valószínű, hogy az ország egyik legnagyobb válsághoz való hozzájárulójának megvan az eszköze (vagy őszinte vágya) arra, hogy Srí Lankát kihozza onnan.

 4. https://www.vilaghelyzete.com/2012/07/albert-pike-harom-vilaghaboruja-1871.html
  ALBERT PIKE három világháborúja 1871-től és a jelen eseményei

  A jelen eseményeinek megértéséhez mindig érdemes kutakodni a múltban és olyan helyeken, amiket nem “ők” adnak kész válaszként, hanem mélyebbre ásva, gondolkodva megtalálhat bárki.
  Ezek nagyon gyakran már szóba kerülnek, főleg a jelenleg is zajló események kapcsán : mi felé tereli a világot a piramis csúcsa. De nincsenek mellé téve a tények, szemelvények…. Most viszont itt lesz egyben.

  1. PONT : ALBERT PIKE
  1859 és 1871 között ő dolgozta ki a jövőben kirobbantandó három világháború katonai stratégiáját, amelyre három forradalommal párhuzamosan kerülne sor, és amely világháborúk végül is lehetővé tennék, hogy a 20. század végére az Illuminatusok elérjék céljukat, a világ feletti hegemónia megszerzését és a világ egy központból történő irányításának a létrehozását. Természetesen 33.szintű szabadkőműves volt, a Skót Rítushoz tartozott. (még rengeteg minden olvasható itt)

  Albert Pike saját megfogalmazása abból a Mazzinihoz írott levélből, amely a mai napig megtalálható a londoni British Museum Library-ben a katalogizált levelek között:
  ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! !

  „A szabadjára engedett nihilisták és ateisták segítségével olyan félelmetes társadalmi kataklizmát provokálunk, amely szörnyűségében meg fogja mutatni a nemzeteknek az abszolút ateizmus, a barbárság, és a legvéresebb felfordulás hatékonyságát. A polgárok ekkor mindenütt rákényszerülnek, hogy védelmezzék önmagukat a forradalmárok kisebbsége ellen, és meg fogják semmisíteni a civilizáció lerombolóit. A többség, amelynek istenhívő szelleme ettől kezdve iránytű nélkül marad, kiábrándul a kereszténységből. Ezek a kiábrándult keresztények – vágyódva egy ideálért, de nem tudva hová forduljanak imádatukkal – el fogják fogadni az igazi fényt a tiszta luciferi doktrina egyetemes megnyilvánulásán keresztül, amely ekkor végre széles körben ismertté válik. Ez a megvilágosodás annak az általános mozgalomnak lesz az eredménye, amely a kereszténység és az ateizmus lerombolását vagy elpusztítását fogja követni, amelyek egyidejűleg lesznek legyőzve és megsemmisítve.”

  Az I. VILÁGHÁBORÚ
  Az első világháborút azért kell megszervezni, hogy az illuminátusok megdöntsék a Romanov dinasztia hatalmát Oroszországban és ebben az országban kipróbálják a hatalom monopolizálásának egy új rendszerét, az ateista kommunizmust. Egy ilyen háborúhoz szükséges volt konfliktus kirobbantására a brit és a német birodalom között.

  A háború után megszilárdult kommunista rendszer aztán felhasználható további kormányok megdöntésére és az illuminátus hegemónia kibővítésére.

  A II. VILÁGHÁBORÚ
  A második világháború kirobbantásához a fasizmus és a politikai cionizmus ellentéteit kell kihasználni. Ennek a háborúnak meg kell semmisítenie a fasizmust, illetve a nácizmust és el kell vezetnie Izrael állam létesítéséhez Palesztinában. A második világháború alatt a nemzetközi kommunizmust meg kell erősíteni, hogy alkalmas legyen a világ sakkban tartására.

  A III. VILÁGHÁBORÚ
  A harmadik világháborúra azért kerülne sor, hogy megoldja a politikai cionizmus és az iszlám világ közötti konfliktust.
  A két oldal kölcsönösen kimerítené egymást, és ez előkészítené a háttérerők illuminátus világközpontjának az átfogó és teljes hatalomátvételét.

  1871. augusztus 15-én Pike azt mondta Mazzininak, hogy a harmadik világháborút követően sor kerül a világtörténelem legnagyobb horderejű változására.

  Ezek után mindenkinek javaslom, gondolkodjon el, hol tartunk éppen, mert még nem késő ! Történelem órákon mindig szóba került emlékszem, hogy “de miért nem tettek az emberek ez ellen semmit…, hogy meg tudják akadályozni, vagy ezeket az embereket megállítani ?” Nekünk olyan helyzeti előnyünk van, amilyen soha nem volt : a tudásunk másodpercek alatt ezrekhez jut el ! Ezért naponta ugrik a világ lépcsőfokokat és Ébred rá az igazi valóságra. Hál’istennek százával találkozom naponta én is “veletek”…

  2. VÉGSŐ CÉLJAIK: ALBERT PIKE ÉS A JELEN ESEMÉNYEI
  Hasonlítsd össze a céljaikat és a világpolitikát ! Minden ott van…
  És a végső célt mindenki ismeri: a Georgia-i Tanúkövek (Georgia Guidestones) falaiban kőbe vésve nyolc nyelven (Angol, Spanyol, Swahili*, Hindu, Heber, Arab, Kinai, Orosz ) állították fel 1980-ban az Elbert County domb tetején.
  New World Order Stonehenge-nek is nevezik érthető okokból.

  Tartsd az emberiség létszámát 500millió fő alatt

  Drasztikus népességcsökkenés okozása egy 3.világháború kirobbantásával, aminek az iszlám és a kereszténység között kell létrejönnie mégpedig oly módon, hogy a fennmaradt emberiség egyszer s mindenkorra felhagyjon a nemzet és vallás eszméjével, hiszen ezek mind gátolják az eredeti terv megvalósítását…..

  (a harmadik a család intézményének felszámolása a jövőben, de ennek bomlasztása már elég jól halad a nők munkába hajtásával, amit a feminizmussal indítottak el, majd a szingli életmóddal népszerűsítenek jelenleg, és az egyneműek házasságával szüntetik meg annak szentségét… de ez messzire visz, nem is megyek bele… A gyerekek kiszakítása a családból, 6-24 éves korukig az ún. közoktatás rendszerébe küldésével, ahol azt a tudást kaphatják csak meg, amit a rendszer megenged….)

  Szóval ez az Ő tervük, ahogy Albert Pike leírta….

  Figyeljétek a híreket !!! A napokban egyre több keresztények és a kereszténység ellen elkövetett támadás lesz a világ minden pontján. Ezek nem véletlenszerűek…persze a híradók nem kapcsolják össze – de ez is része a tervnek, amit a háttérből irányítanak.

  Az iszlám világot fogják “ráugrasztani” a keresztény világra. Az iszlám fundamentalizmus felpiszkálása van éppen folyamatban…. Legalábbis a “hárombetűs szervezet” nagyon dolgozik rajta….. Mondom, a hírekben pár héten belül sorozatos lesz… Szíria és Irán megtámadása pedig a végső löketet adhatja meg….
  (Szombaton döntött a 13 család, de szándékosan nem írtam még le a fejleményeket, mert naponta jönnek hozzá információk még … Szíria megtámadása teljes egyetértésben eldöntetett ….Hamarosan felteszem mi történt azóta)

  Keresztény templomokat fognak megtámadni, keresztény embereket lefejezni, főleg ha még előtte netán muzulmánról keresztelkedtek át. Közel-Kelet, Észak-Afrika-Szudán-Dél-Afrika – Indonézia. Ezeken a helyeken nagyon valószínű…

  És hogy milyen drasztikus változásra készült Albert Pike ezután, ezt is tudjuk már azóta:

  A maradék emberiség számára olyan világkormány bevezetése, ahol “A végső terv” a transzhumanista, futurisztikus állam, mely az eugenika elvein alapszik (ezt a II. világháborúban már megpróbálták, de akkor nem sikerült nekik) Charles Darwin, Huxley ennek az alapjait teremtették meg….
  A filmekben már megmutatták ez hogy fog kinézni….”Lightos verziójára” pedig már ízelítőt láthattok az USA-ban (totális kontroll, szabadságjogok eltörölve, média ontja a szemetet, drónok repkednek a kertekben pl. újságírók, ellenállók után nyomozva….)

  Szóval…. KÉPEZZÉTEK MAGATOKAT ! TÁJÉKOZÓDJATOK ! ÉBREDJETEK !

  Mert a jövő itt van a nyakunkon….

  Segíthet a megértésben :
  Ha tudod az igazságot, jobban érted majd mi zajlik most – Aaron Russo a leghitelesebb forrás

  (SBG Buddha – VilagHelyzete.com)
  ◢ BLOG: VilagHelyzete.com
  ◢ Youtube-csatorna: VilagHelyzeteTV
  ◢ Legnagyobb FB-oldal: https://www.facebook.com/AWAKENINGtheWORLD
  ◢ Párhuzamosan futó FB-oldal (az előző törlése esetére) : https://www.facebook.com/VilagHelyzete
  ◢ FB-oldal ‘vész’ esetére: https://www.facebook.com/VilagHelyzeteBlog
  ◢ Azonnali Alternatív VilagHelyzete hírek: http://alternativhirek.blogspot.com
  Posted by AH at 1:28 2 Hozzászólás
  Küldés e-mailben
  BlogThis!
  Megosztás a Twitteren
  Megosztás a Facebookon
  Megosztás a Pinteresten
  Labels: Albert Pike, Conspiracy, Illuminati

  1. Számomra ez azt jelenti, hogy beismerik: egyik (egyházi, politikai) “vallás” szerint se tudták, tudják és nem is akarják az ‘örök, végtelen jó és kényelem’ ígéretét beváltva “megadni” a híveknek. Ezért inkább pusztuljanak a hívek.

   De az is látszik, hogy összesítve akkor is vesztésre állnak, ha lesz VH, és akkor is, ha nem. Nemcsak a matek nem erősségük, hanem a fizika se, se az egyéb természet tudományok. Úgy használják ezeket az ismereteket, hogy valójában nem is értik, és nem is ismerik, nem is tudják a téziseiket megalapozni, a következmények pedig mély homály.

   Hitbéli önigazolásuk a fajelmélet, a származás, amit megosztásra használnak számtalan formában. Az általuk, a fekete tudományuk által okozott károk pedig magukért beszélnek, őket is elpusztítja, mert fogalmuk sincs, mit tesznek(ez látszik a tetteikből sajnos). Már ha gyorsan nem veszítenek, mert akkor talán mi túlélhetjük.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük