Oltásáldozatok 6. cikk

Létrehoztunk egy email címet, oltasaldozatok@gmail.com ahová bárki elküldheti az ismerőse, rokona történetét, aki az oltás felvétele után szenvedett hátrányt, betegséget, vagy akár halált. A beérkezett hazai hírekről már feltettünk öt olvasható cikket, 5. cikk, 4. cikk3. cikk2. cikk1. cikk.

Tekintettel a személyiségi jogokra, az érvényben levő jogszabályokra, az eseteket úgy közöljük, hogy azokat ne lehessen teljesen beazonosítani.


Elhunyt – O. Attila

Egy kedves régi jó ismerősöm 80 felett csípő műtétre szorult amiből éppen lábadozott.
A kórházból hazaengedték, de aztán nem igazán lehetett magára hagyni, és nem volt megoldva a felügyelete.Ezért ő és a gondviselője úgy döntöttek, hogy jobb lenne ha vissza mehetne egy másik kórházba amíg megerősödik.(az előző kórházban, ahol műtötték gyalázatos állapotokra panaszkodott) 
Igen ám, de csak két negatív teszt árán voltak hajlandóak újra felvenni az osztályra.
Felhívták a körzeti orvost aki elfoglaltságára hivatkozva nem ment ki helyszínre, ezért BEMENTEK(!) a rendelőbe, hogy a tesztet megcsináltassák.
Ez a “drága jó” körzeti orvos meg azt mondta, ha már itt van, itt ez a jó kis KÍNAI vakcina, adjuk be neki… Egy beteg embernek! MŰTÉT UTÁN‼️
( az elhunyt ismerősöm egyébként krónikus betegségekkel is küzdött, nyaki érszűkület, vese és vérnyomás problémák, kezelt cukorbetegség, ám mégis erős volt a szervezete mert mindezt átvészelte az elmúlt évek alatt) 
A kórházi felvétel megtörtént, de néhány nap múltán ez az idős ismerősöm BELÁZASODOTT és egyáltalán nem tudott már jobban lenni…
Valamivel több, mint egy hét küzdelem után feladta a szervezete..Sajnos április 19-én hétfőn elhunyt.

Ui: itt írom a konkrét adatokat melyek nem feltétlenül publikusak:

Üdvözlettel O. Attila


Elhunyt – K. Mónika

Jó napot kívánok! Az én drága nagypapám a kínai vakcinát kapta meg. Az 1. oltás előtt a mamám szólt a doktor úrnak, hogy a papa még mindig nincs jól, fullad, sípol a tüdeje, nem lett jobban attól a gyógyszertől amit távgyógyítással felírt neki. Legyintett csak és beadta neki az oltást. Mint utólag kiderült infarktusa is volt a papának, csak nem szólt senkinek, hogy rosszul érzi magát. Szóval megkapta az 1. oltást, továbbra is egyre rosszabbul volt, mikor mentek a 2. oltásra a mama ismét szólt, hogy csináljanak valamit mert látja a papán hogy szenved. Beadták a 2. oltást és utána csináltak EKG-t ami nagyon rossz lett, azonnal elküldte őket a kórházba. Vezetés közben is rosszul lett, de végül oda értek a kórházba. Órákig vizsgálták, majd haza engedték azzal, hogy valamilyen daganat van a tüdején, kellenek majd még vizsgálatok. A kórházból kijövet összeesett és ismét infarktust kapott. Tüdőrákja volt áttéttel, oxigénnel volt csak jobban. Az orvos aki kezelte, azt mondta a mamának, hogy nem kell aggódnia, nincs nagy baj. A zárójelentés szerint az oxigén nem sürgős. A háziorvoshoz elvitte a mama a papírokat és ő közölte a szörnyű hírt. 1 hétig tudott a papa velünk lenni az oxigén nélkül. Nyilván a rák hamarabb ott volt már a szervezetben, de az, hogy infarktust kapott és hogy ilyen gyorsan elment szerintem köze lehet a vakcinának és a nem megfelelő orvosi ellátásnak. Először ki kellene alaposan vizsgálni az embert és csak utána beadni, ha szeretné az ember és ha az egészsége is engedi.


Mellékhatások – Zsuzsa

Küldöm a következő esetet. 
Ezzel a hölggyel is személyesen beszéltem. 
 T.O. 50 éves nő Pfizer vakcinát kapott. 
Az első oltás után enyhén maszatolt, holott egy éve már nem volt mensese.
A második vakcina után hidegrázás, torokszárazság jelentkezett, nehezen kapott levegőt. Izomlázszerű fájdalmat érzett, nehezen tudott mozogni, hőhullámok, nagyfokú gyengeség, fáradtság jelentkezett. Láza nem volt. Ez az állapot kb 2 hétig tartott, PCR teszt negatív volt. 


Mellékhatások – Zsuzsa

A hölgy személyesen nekem mesélte el 3 hétig tartó rémtörténetét. 
K. SZ. 52 éves nő. Az első adag Pfizer vakcina után, kb 7 nap múlva kezdődtek a panaszok.
Először görcsös hasi fájdalom, közepes erősségű fejfájás, mely másnapra csak mérséklődött mérséklődött.
Következő nap tesztelés, gyorsteszt is a PCR is pozitív lett. Így haza küldték. Már aznap fájt a torka, folyt az orra.
Másnap íz és szaglásvesztés. 
A következő napokban iszonyatos fejfájás, izomfájdalom jelentkezett, nem volt étvágya, kelt, feküdt, átaludt napokat. Időnként arra ébredt, hogy úgy érzi  “megőrül”, félt, hogy elveszti a memóriáját. Ilyenkor kétségbe esve ismételgette magában a jelentős dátumokat, kódszámait. A férje szerint az állapota nem volt olyan mint egy normális alvás, úgy viselkedett, mint a “kómás”, feküdt mint egy darab fa.
KB. 1 hétig volt hőemelkedés. 
A 3. hét után már kezdett visszajönni az étvágy, de ekkor átmeneti hasmenés is bejött a képbe.
Az egész  horror kb. 3 hétig tartott, ebből kb 2 hétre  nem emlékszik igazán vissza. 
A gyorsteszt a későbbiekben mindig negatív volt, de a PCR végig pozitív….. És így kezdte el újból a munkát, ráadásul fizikálisan se volt jól!
Azóta meg lassultabbnak érzi magát, hullik a haja.


Kényszerítések – dr. J. Erika

Tisztelt Doktor Urak!

Segítségüket szeretném kérni. Az oltás ugye nem kötelező. Mégis, a húgom, két kisgyerek anyukája, minden tiltakozása és szándéka ellenére megkapta. Nem akarta beoltani magát, mert jó pár esetről hallott az ismeretségi köréből, akik belehaltak vagy nagyon súlyos mellékhatásoktól szenvedtek az oltásoktól. A húgom tanárnő, keveset keres, és ebből próbálja eltartani két gyerekét. Nem engedheti meg magának, hogy elveszítse a munkahelyét. Nem akart oltást, de az iskola napi szinten olyan nyomást helyezett rá, hogy nem bírta tovább. A körzeti orvos 2 naponta hívta fel, hogy oltasson, és miért nem regisztrált. Az iskola kötelezte őket, hogy a tankerület felé adják le azoknak a nevét, akik nem hajlandók felvenni az oltást, a tankerület napi szinten kérte őket számon. Megfenyegették, hogy megszüntetik a munkaviszonyát, oltás nélkül nem dolgozhat. Félt, hogy nem lesz állása, hova menjen oltatlanul, és ezért beoltatta magát. Én most tudtam meg, mert végrendeletet akar írni, hogy ha valami baja lesz, én neveljem fel a gyerekeket. Rettegve vette fel az oltást, végrendelet jár a fejében, Tehetetlennek érzem magam.
És ott van a barátnőm, aki masszőr volt, de az országos fürdőigazgatóság azt mondta, hogy csak olyan dolgozhat ott, aki be van oltva. Ő nem akar oltatni, de egyedül tartja el a gyerekét. Nincs segítsége. Mi lesz, ha nem dolgozhat? Az fog történni vele, mint a húgommal. Nincs választása. Ide kell jutni egy tisztességes, dolgozó, lelkiismeretes családanyának? És vajon hányan vannak még így? Hogyan kaphatnának segítséget?

Tisztelettel,
dr. J. Erika


Elhunytak, vérrög, tüdőgyulladás

Tisztelt Doktor Úr! Édesanyám unokatestvérének a férje, és a szomszédjuk egy időben kapta az oltást (astra). Néhány napon belül mind a ketten meghaltak.. A rokonunk összecsuklott, és a helyszínen meghalt. Próbálták újraéleszteni, de már nem volt mit tenni. Azt mondták vérrög. A szomszédnak szintén.
Kedves barátom, 75 éves, a kínai vakcina első adagja után covid pozitív lett a feleségével együtt. 3 hétig nagyon beteg volt, tüdőgyulladása lett, és teljesen legyengült, a kapuig nem  tudott kimenni. Egészségügyi dolgozónak az oltás után teniszlabda nagyságú nyirokcsomó duzzanata lett a karja alatt.
Bátyámnak a Pfizer vakcina után sebes piros foltok (2-3 cm-es) jelentek meg a lábszárán, amik terjednek, mostanra már test szerte vannak rajta. 1 hete kapta az oltást.


Elhunyt – K.L.

Tisztelt Tamasi József!
A szomszéd néniről szeretném megírni a történetet! Bárány Zs-né már egy ideje Idősek otthonában lakott Kálban. Sok betegsége volt, de erős élni akarása mindig továbbsegítette valahogy. Az első oltás után halt meg, embóliában. Isten nyugosztalja!


Elhunyt – Sz. István

Kedves Doktor úr!

Van egy kedves férfi ismerősöm, akinek az édesapja Sárospatak egyik idősotthonában töltötte az idejét. Az ismerősöm hiába kérte az apukáját, hogy ne kérje az oltást, közvetlen rokona mindkét oltást felvette. Az ismerősöm elmondása szerint a második oltás után nem sokkal (kb. egy héten belül) elfeketedett az édesapjának az egyik lábujja. Ez a feketedés ráterjedt az egyik lábára, amit sürgősen le kellett vágni. Ma kaptam a hírt, hogy a férfi ismerősöm édesapja meghalt. Az ismerősöm elmondta nekem korábban, hogy édesapjának semmilyen krónikus betegsége nem volt. Az amputáció és a haláleset között kb. két hónap telt el.


Elhunytak, maradandó mellékhatások – K. Edit

Kedves Mindenki, tisztelt csoport!
Szeretném én is elmesélni a tapasztalataimat, mindenki épülésére. Az esetek nem velem történtek, de közvetlen környezetemben, így leginkább csak a helyszínt említem, hiszen nem kaptam felhatalmazást a nevek nyilvánosságra hozatalára. 
Tehát én Salzburg mellett élek, és itteni magyar barátnőm, akinek anyai ágon családja Gádoroson él, mint nagymamája is. A néni 82 éves, és erősen oltásellenes – VOLT. Barátnőm nagybátyja, vagyis a néninek a fia állatorvos, mi sem volt könnyebb, hogy rábeszélje a nénit a vakcinára. Ezt hétfőn, vagyis április 19-én meg is kapta, majd ezután csütörtökön 22-én stroke-al vitték kórházba. Fél oldalára lebénult, gondolkodásában nem lett korlátozott, mozgásában viszont annál inkább. Innentől egész életében gondozásra szorul, pedig idáig önellátó volt. Hogy mi az orvosi diagnózis? Magas vérnyomás miatt lett beteg a néni. A vakcinának persze semmi köze a dologhoz. És persze a fia mossa kezeit és nem vállal részt a gondozásában sem. 
A másik itteni magyar ismerősöm szülei Szolnokon laknak, Édesapja súlyos szívbeteg, azonban a feleség rábeszélte a vakcinára, amit ő nem akart. Ennek ellenére a háziorvos sem látott semmi akadályt a beadásra. Sajnos amióta megkapta az első oltást, azóta kritikusan folyamatosan rosszul van. A fia szerzett neki a legerősebb CBD olajból és azzal kezdte kezelni, de három napig nem is reagált, valamilyen javulás ezután kezdődött el. 
És végül nem kimondottan oltás, de covid történet. Budapest. Hetedik emeleten lakó 82 éves önellátó néni, alatta lakó barátnőm közvetlen ismerőse, rosszullétre panaszkodott, mentővel vitték be a kórházba. A diagnózis időskori vírusos tüdőgyulladás. Covid teszt negatív. Azonban hirtelen másnapra a néni covidos lett, az ismételt teszt pozitív, átszállították a covidos osztályra, azonnal kérdés, mindennemű tájékoztatás vagy megbeszélés nélkül a rokonokkal, lélegeztetőgépre tették. Három napra!! Mivel három nap múltán kiderült, hogy a néninek mégsincsen covidja. Hát igen…. a néni felébredt az altatásból amikor levették a lélegeztetőgépről. De többé már nem volt beszámítható. Mivel orvosai szerint a teste, a szervezete, nagyon erős és remekül van, hamarosan ki is adták a kórházból, most rehabilitációs kezelések miatt a Károlyi kórházban van. Örök életére ápolásra szorul, demens lett, pelenkázni kell és egyáltalán nem akar kikelni az ágyból, még a zuhanyozás kedvéért sem. És hát nem mellékes az sem, hogy a betegsége alatt elvették tőle még a telefonját is, senkivel nem érintkezhetett, nem beszélhetett még a fiával sem. A család viszont rendszeresen kereste a kezelőorvost, vagy egyáltalán valakit aki felvilágosítást nyújthat az állapotáról. Soha senki nem volt elérhető.   Ez idén februárban történt. 
Szintén az idén, Pilisen lakik a nagybátyám. A közvetlen barátját és feleségét – 80 évesek – bevitték a kórházba coviddal, lélegeztetőgépre rakták őket. A bácsi sajnos nem ébredt fel az altatásból. Nem élte túl a lélegeztetőgépet. 

Köszönöm szépen, hogy elmondhattam. 


Elhunyt, zsarolások

Tisztelt dr. úr!

1. Apám főnökének közeli rokona oltás után elhunyt.

2. A Semmelweis VIII. Kerületi középiskolájában B.J. , a regisztrációt elvárták a tanároktól, keresztlányom és az anyja, keresztanyám élőben nézhették online, hogy a tanárok milyen rosszul vannak az oltástól, van aki jobban viselte volt aki rosszabbul. Az egyik tanár felállt és kitálalt, hogy valójában zsarolás volt, mivel nem voltam ott ezért ennek hitelességet azoktól tudom akikkel beszéltem az iskolából. 

3. Egy ismerősöm orvosira készül, protekcióval mehet ,”szakmai,, gyakorlatra, hogy már most felkészüljön az orvosi hivatásra DE csak akkor ha beoltatja magát Tisztelettel … 


Tüdőgyulladásos tünetek – N. Rita

N. Rita vagyok, Budapestről. 25 éves.
Párom édesapjának a rövid történetét mesélném el.
66 éves, húsvét előtt kapta meg az orosz vakcinát. Először nem érzett semmit Néhány nappal utána viszont rohamosan romlani kezdett az egészségi állapota. Hozzáteszem hogy cukorbeteg, túlsúlyos de ezen kívül nem volt semmilyen más egészségügyi problémája.
Tüdőgyulladásos tünetek, köhögés, láz étvágytalanság , gyengeség, ízületi fájdalmak és halálfélelem.
Több mint egy hétig nagyon erősek voltak a tünetek de otthon igyekezett kiheverni. (Mondanom sem kell nem megy második oltásra)
2 negatív otthon végzett gyorsteszt után a mentők is végeztek egy tesztet (negatív) egyet pedig elvittem a laborba ÉS POZITÍV LETT (?!?!?)
Karanténba zárták, most már jobban van de több hétig lábadozott a méregszuritól.

Vigyázzatok mire vállalkoztok , apósom is “csak” azért oltatta be magát hogy utazhasson , és ne legyen megkülönböztetve.
Nem volt benne biztos hogy túléli a mérgezést!


Gyakoribb megbetegedések – H. Hajnal

Tisztelt Orvosok a Tisztánlátásért Csoport!
Ahogy önök is tapasztalták, tapasztalták, rengeteg megbetegedés van az oltás után. Én Kb 80-an fővel dolgozom egy intézményben, az oltás előtti megbetegedések száma kb 7-9 fő volt. Általában egy csoportban dolgozók együtt lettek betegek, átlagos influenza szintű megbetegedés volt mindenkinél tapasztalható volt. 2 hét pihenés otthon. Az oltások januári kezdése óta, kb a csapat fele kérte az oltást, azóta több megbetegedés tapasztalható. Volt aki kórházba is került, mindenféle vakcina keveredik, típusát tekintve szinte nincs olyan, amelyiket valaki nem kapott volna. Pfizer, Astra, Szputnyik és a Kínai után is akár azonnal oltás után vagy kb 2 héttel a beadás után jelentkeztek a tünetek. Akik két hétre lettek nagyjából betegek azoknak pozitív lett a tesztjük is. Tapasztalat szerint a gyengeség, szédülés, izomfájdalom mindenkinél volt, de a hányinger, étvágytalanság, nagyon erős fejfájás is jellemző volt, ami érdekes, hogy naponta váltva egymást, minden egy új tünet, ami aznap erősen dominált. Mintha valami folyamat zajlana a szervezetben. Kb az oltások elkezdése óta 20-30 fő volt beteg, inkább erős tünetekkel, mint gyengével. Az oltottak továbbra is feszültek, mintha nem bíznának a döntésükben, nem hajlandók mégsem elismerni, hogy esetleg az oltás alakított valamit a szervezetükben, amitől megbetegedtek. Mintha ez valami szűklátókörűséggel járna, vagy szégyenlik magukat, hogy talán annak volt igaza, aki még várt az oltással, illetve teljesen elhatárolódik tőle. Sajnos az egyre gyakrabban előforduló megbetegedéseket az intézmény vezetője úgy kommunikálja a dolgozók felé, mintha ezek az oltás hiánya miatt következtek volna be. Teljes erővel, egyesével próbálja manipulálni az embereket az oltás irányába. Ő is be van oltva, (kínai) saját bevallása szerint azóta folyamatosan köhög. Ennek ellenére mint egy irigy ember naponta megkörnyékez mindenkit. Egy kolléganőnek a cukorproblémája volt, rendszeresen szédült, orvoshoz járt a cukor szint beállításával kapcsolatban. Egy nap mégis elájult  magas cukorszintje miatt, (kórházban is ezt állapították meg) Mégis nálunk az eset arra lett felhasználva, hogy minél jobban figyelmeztessen minket, legyünk beoltva, mert így járunk. Nem kérünk az Oltásból nem szeretném a gyermekeimnek se, nekik főleg, az egyik már beleesik a 16-18 közötti korosztályba, orvosunk már hívott is kérjük -e neki, de elutasítottuk. Rettenetesen megsértődött, mit képzelünk…stb. Látom nagyon erős a politikai nyomás, mindegy hogy ellenzék vagy kormánypárti, nem a mi jogainkat képviseli. Képmutatás folyik, a pénz reményében úgy tűnik, bármeddig elmennek. Nekem az jön le, hogy nem hagyják annyiban, újabb dolgokkal hozakodnak elő a vészhelyzetre hivatkozva, amit csupán maguk kreáltak maguknak. De a pénz a hatalom, nagy úr, az egész világban. Az emberek naivak, most pedig a bizonytalankodok elindultak az oltás felé, egy moziért, egy szállásért feláldozva egészségüket.
Nem hordom a maszkot, munkahelyen sem, autóval járok inkább, csak az üzletekben veszem fel valamennyire, mert nem engednének be és néha nekünk is szükségünk egy két dologra. Nem fertőtlenítünk csak amennyi tényleg szükséges egy alap higiéniához.


Üdvözlettel: H. Hajnal


Maradandó mellékhatás, halálozás – Sz. Ilka

Üdvözletem Tisztelt Doktor Urak! Sz. Ilka vagyok Szolnokról.
Jászkíséren az Öregek Otthonában nagyon sok gondozott meghalt. Ezt egy asszonytól tudom, akinek az édesanyja bent van. A nénit is levakcinázták, pelenkás lett…beszélni alig tud. Oltás előtt még a konyhán is segítkezett mosogatni. Emberek szájából hallom, munkáltató megkövetelte az oltást, holott joga sincs, beoltatta magát, 60 éves nő, éjjel meghalt. A jászkíséri Öregek Otthona úgy tudom, fel lett jelentve a sok haláleset miatt.
Tisztelettel: Sz. Ilka


Halálozások – Egy összetört nővér 

Tisztelt Doktor Úr!
Szeretném megosztani a tapasztalataimat az oltással kapcsolatban! Idősek otthonában dolgozom, mint ápoló. Januárban mind a két oltást megkapták azok az idősek, akik nem voltak Covidosok (Pfizer). Azt azért le kell írnom, az oltás beadása előtt, nem nézték kinek milyen krónikus betegsége van, ahogy nem számított az sem ha valaki végstádiumban lévő idős ember. (Ha már itt tartunk, az oltásba beleegyező nyilatkozatokat demenciával küzdő, térben és időben dezorientált gondozottakkal sem volt etikus aláíratni.) Az első oltás, volt akinél kiugróan magas vérnyomást produkált, volt aki sugárban hányt, volt aki megzavarodott – olyan szinten szétverte a szobát, a többségnél magas láz, legyengült, ágynak dőlt. A második oltás után, kezdek el szépen elmenni a gondozottjaink. 3.nap után kezdődött és nem volt megállás. Negyedéves felmérés szerint, 50 feletti volt az elhalálozás. A gondozottak legyengültek, lelkileg-fizikailag-mentálisan leépültek (nagyban tehet erről, a több mint éve tartó bezártság és kérdés meddig tart még). Kórházba nem igen küldtünk senkit, csak akit nagyon muszáj volt, de mikor visszaérkeztek abban sem volt köszönet (már ha visszaérkeztek). Covid pozitívan kaptuk vissza, felfekvéssel, Clostridium difficele fertőzéssel. Covidban elhunyt lakónk nem volt. 
Hozzátartozóknak nem azt mondják, amiről mindenki susmorgott, nem kellett volna az oltás, hanem sajnos idős volt elhunyt. A vezetőségen nagy a nyomás, megfelelni az elvárásoknak, minket nógattak eddig az oltással, nem sok sikerrel. Láttuk – tapasztaltuk, mit tesz az oltás. Nagy vezérünk törvényeinek köszönhetően, több kollégám, akik eddig legjobban hangoztatták, mi ugyan nem “oltakozunk”, beadatta az oltást, ” mindenre is lesz jogunk” – címszóval. Egyik napról a másikra azok ellen fordulva, aki még mindig lát. 
“Mert vétkesek közt, cinkos aki néma” – Én is valamilyen szinten, mert nevemet nem vállalhatom, állásommal játszom, na és persze függők az alamizsnától, amit fizetésnek gúnyolnak. Nekem még van lelkiismeretem, mert minden egyes elhunyt gondozottamat gyászolom és siratom, részemé váltak a munkám során. 
Nagy kérdés, megvédtük az időseinket? Nem, cserben hagytuk őket! Most ugyanezt tennénk a gyermekeinkkel?
Tisztelettel: Egy összetört nővér 


Elhunytak – L. Nikoletta

Drága 72 éves makk egészséges édesapámat a háziorvos rábeszélte, hogy oltassa be magát.
Ő ezt titokban meg is tette, egy ismerősével egy időben megkapta az oltást. Az elsőt március elején a másodikat március végén. Az ismerőse is meghalt az oltást követő pár nap múlva!!!
Az első oltás után nem volt problémája apunak. Folytatta az életét mint előtte.
A második oltás után két héttel (április 12.) derék fájásra panaszkodott, a doktor megnézte azt mondta ízületi probléma, veteményezés közben biztosan megsértette. Másnap reggel (április 13.) olyan rosszul lett hogy mentőt hívott, nem kapott levegőt.
A kórházba szállítás után 2 órával meghalt.
Magas cukor, tüdőembólia, trombózis, összeomlott keringés.
Egy olyan embernél aki mindennap dolgozott. Semmi nem utalt erre a tragédiára.
A kórházban rá akarták fogni hogy Covid pozitív. Addig hívtam őket míg megkaptam az eredményeket. Két Covid teszt lett negatív!
A Berettyóújfalui kórház patológiáján azt mondta a boncmester hogy hiába teszek bármit a média és a kormány el fogja tusolni. És különben is az oltás előtt alá kellett írnia egy nyilatkozatot amivel mindenki mossa kezeit! És egyedül az édesapám vállal minden felelősséget.
Egyszerűen tehetetlenek vagyunk! Minél többen meg kell hogy osszuk a tragédiánkat ahhoz hogy életeket mentsük vele!
Köszönöm hogy létrehozták ezt az oldalt!


Elhunyt – S. Imre

Tisztelt Cím.
Alábbiakban bemásolom önöknek két facebook posztomat, változtatás nélkül. A neveket kérem töröljék az írásból de akár maradhat is, vállalom mert ez az igazság, az én szememben mindenképpen. Ha átszerkesztik könnyebben fogyaszthatóra, az sem zavar. Az ismerőseim látják csak az említett posztokat, nem nyilvános. Hozzáteszem nem vagyok sem vírushívő sem vírustagadó, oltáshívő sem oltástagadó sem. Ez a haláleset pontosan így történt ahogy leírtam. Környezetemben történt haláleset vírus miatt is, oltás miatt is.

1. Poszt.
 Mi jár a fejemben…
A gyásznak vannak lépcsői, mindegyiken át kell esnie az embernek. Én most elidőzöm a vádolásnál. Lesz.rom magasról ki mit gondol, ki mit hisz, azt is lesz.rom ha reggel a tek kopogtat az ajtómon rémhírterjesztés miatt. Magasról lesz.rom. Vádolom a WHO-t mert ajánlásuk következtében a saját taknyukban-nyálukban rohasszák az embereket reggeltől-estig, ami működik petri csészében vagy szükséges egy műtétnél, az árthat a mindennapi életben. Vádolom a nemzetek vezetőit, hogy egy kiba.zott vírusnak nem tudtak megálljt parancsolni a langymeleg intézkedéseikkel. Azért is vádolom őket mert ha két szaktekintély egymásnak ellentmondó javaslatot tesz a számukra/hatalmukra kevésbé fájdalmasat választják, még ha másoknak sokkal nagyobb fájdalmat is okoz. A magasságos tudományt is vádolom, hogy minden szirsz.rra megoldást szállít, azokra a problémákra is amik nem is azok, csak lesznek. Legfőképp vádolom az egész oltakozási eljárást, nevezetesen, hogy egy többrétű egészségi állapotfelmérés nélkül oltják az arra regisztrált személyeket. A tegnapi nap meghalt az apósom, K. Vince. Hatvanegy éves volt. Tegnapelőtt még nagy örömmel újságolta Katinak, hogy végre megkapta az oltást. Úgy várta, örült neki…  Tegnap hívták a lányát, hogy nem ment be dolgozni, tud e valamit róla. Mivel vidéken lakott és dolgozott így a rendőrség és az önkormányzat lett megkérve, hogy nézzenek rá… Az elsődleges szakértői vélemény az idegenkezűséget kizárta, a boncolás előtti elsődleges jelek szerint tüdőembólia okozta a halálát. Illetve a szakértő megjegyezte, hogy huszonéve nem volt orvosnál így nem tud semmi esetleges kórelőzményt. Persze, hisz látható baja nem volt, nem beszélt róla, nem panaszkodott soha. Minek ment volna orvoshoz? 61 éves volt. Dohányzott, kávézott, sörözött olykor. Dolgozott, aktív életet élt. Lehet itt relativizálni a dolgokat, lehet sokmillió sikeres oltásról beszélni egy-egy nemkívánatos mellékhatás mellett. Mindent lehet. Egészen addig a kib.szott pontig lehet amíg nem az embert vagy az ember családját, ismerősét érinti egy-egy sajnálatos eset.  Esetünkben ez történt, egyik nap oltás, másnap halál… Én nem tagadom a vírus veszélyes voltát. A legjobb barátom testvérét elvitte ez a sz.r vírus. Kollégámat elvitte ez a sz.r vírus. Sok embert elvitt ez a sz.r vírus. Ellenben egy másegyebekben egészséges 61 éves embert elvitt az oltás utáni nap. Az az oltás ami az életet jelenti… Állítólag. Biztosan sok ember meg is menekül a súlyos szövődményektől, haláltól. Állítólag. Nincs párhuzamos valóság, nincs mi lett volna ha… De én abban majdnem teljességgel biztos vagyok, ha apósom tegnapelőtt nem kapja meg ezt a sz.rt, ma is élne. Isten nyugosztaljon Vince, szerettél és szerethettünk. Hiányozni fogsz. Négy gyermeked, nyolc unokád, vejeid, barátaid és kollégáid gyászolnak…

2. Poszt.
Ezzel a poszttal be is fejezem amit elkezdtem. Ma voltunk az orvosnál aki megkapta a boncolás eredményét. Azzal kezdte, hogy hétfőn reggel kapott oltást, 8-12 órával a megtalálás előtt (kedd 10 óra) hunyt el, nem az oltás szövődményébe, a médiában megjelent rémhírekkel ellentétben, nem kell hinni a médiának, nekik higgyünk. Valamikor volt egy infarktusa, ezt a hátsó falon talált hegesedés igazolja. Másegyebekben pedig keringési-légzési összeomlást állapítottak meg, magyarul hirtelen halál. És innen jövök én: ha nekem most öt Nobel díjas szaktekintély, hümmögve, egy tálka fölött állnak apósom szívével és mutogatják a valamikori infarktus hegét és együttérzően biztosítanak arról, hogy ez a sajnálatos eset nem az oltás következtében történt… Nos akkor egész egyszerűen nem hiszek nekik. Ha százan bizonygatják, akkor száznak sem. A hit az emberé, a tudomány onnan kimarad. Én nem vagyok orvos, virológus, szaktekintély. Egy mezei proli ember vagyok szemekkel, fülekkel, aggyal, érzésekkel. Hittel. Az orvosoknak egy ilyen helyzetben nem hiszek. Miért is kellene? Nincs rá törvény sehol. Ha oltás nélkül történik ez a haláleset akkor azt majd én megbeszélem a sokak által cinikusan csak képzeletbeli barátomnak nevezett entitással. Vagy szidom a sorsot. Vagy akármi. A hit az enyém. Az itt az igazi probléma, hogy annyira belemászott a tudomány az emberek életébe, annyira megtagadja halandó mivoltunkat  mintha az ember a természettől egy különálló valami lenne, nem pedig annak a szerves része (holott ugyanúgy csak megszületünk, cseperedünk, eszünk, ürítünk, szeretünk mint ezer meg ezer éve). A hightech/tudományos/fejlett technológiájú világ amennyit adott az emberiségnek éppen annyit el is vett, hogy az emberi érzésekkel egyszerűen megmagyarázhatót is igyekszik a saját nyelvén megmagyarázni. A saját szája íze szerint… Mivel nincs bizonyítékom se az egyikre, se a másikra, maradok a tényeknél és a hitnél. A tények: apósom meghalt, semmi baja nem volt, a boncolás szerint egy valamikori infarktust leszámítva. A hitem: igen, teljes mértékben hiszem, hogy az oltás miatti szövődményben halt meg, annyira rövid volt az oltás és a halála között eltelt idő, hogy nem tudok mást hinni mint ezt. (És nem is akarok). Ha legalább egy hónap eltelt volna. Bár attól tartok még akkor sem, de könnyebb lenne biztosan. 13-17 óra telt el. Semmi húha célom nincs ezzel a poszttal, pár nap és hamvasztják, aztán temetjük, aztán megy az élet tovább. De! Úgy gondolom a tegnapi hírek után (az unió lemondja a maradék astra és jansen vakcinaszállítmányokat, éppen a vérrögképződéses esetek miatt, fő indokként megjelölve), hogy mindenki jól gondolja át mit adat be magának. (És mielőtt valaki politikai hangulatkeltésre kifotózná ezt a posztot, elárulom: politikai preferenciám nem ennek a halálesetnek a függvényében alakul, ahogy eddig sem, sőt hozzáteszem, hogy éppen egy “nyugati”, az uniós gyógyszerügynökség engedélyezett oltásával jártunk így). Azt én már most kijelentem személyes érintettségünk okán, hogy semmilyen vakcinával nem oltatjuk be sem magunkat sem a gyerekeinket. Nem és kész. Ha nem mehetünk sehová akkor nem megyünk sehová, meglesznek a strandok, mozik, szállodák nélkülünk. Mi a természetet szeretjük, rengeteget túrázunk, kirándulunk. Innentől após nélkül (sokszor jött velünk). Meg amúgy is szeretünk itthon lenni, nem kell látni a világot egyre jobban elhomályosító bábeli zűrzavart egyik gyermekemnek sem (nem a pandémiára és a körítésre gondolok, tizenhuszonéve rohad a szememben a világ). Mindezt összefoglalva csak azt akartam mondani, hogy ha apósom elviszi a vírus, elviszi a hirtelen halál akkor azt én szépen lerendezem magammal, a hitemmel, tetemre hívom az istenem. Így maradt nekünk az, hogy mások megmondják a tutit, az, hogy pont ennek a tudományos vonalnak a képviselői mondják, hogy nincs isten, a hit gyerekes de én ugyanazzal a lendülettel higgyek abban amit ők mondanak: az több mint vérlázító! Elnézést mindenkitől akit esetleg akaratlanul megbántottam a szavaimmal, nem célom ártani. Itt elnézést kérek még a rokonoktól, nem kell velem egyetérteni, mindenki abban hisz/annak hisz amiben akar. Én is ezt teszem. Csak a mérhetetlen fájdalom amit a feleségem szemében látok, nem engedi, hogy ne hallassam a hangomat. Ugyanakkor após bagatelizálló hangja is cseng a fülemben: hagyd a picsába, ne foglalkozz vele. Jó egészséget mindenkinek és sok szerencsét, a veszteséget szenvedőknek pedig megnyugvást kívánok, bármely okból is történt. És ezzel itt most be is fejeztem, gyászolunk, lapozunk. 
S. Endre

Ui: én nem beszélek le senkit az oltásról, ha szükségesnek érzi, tegye. De rá sem…

Tisztelettel: S. Endre


Közösségi média bejegyzések, kommentek:


Nem oltás, de kórház protokoll – F. E.

Hát itt tart a magyar egészségügy. Tegnap késő délután vitt be a mentő Kecskeméti megyei kórházba mivel úgy tűnt indul a baba. Mivel nem engedtem hogy orrból teszteljenek már itthon 10 perc rádiózgatás hogy mi legyen, végül úgy volt akkor mehetek önként teszt nélkül a covid osztályra. Mire beértünk már a rendes osztályra vittek, pontosabban csak az ajtó elé mert be nem engedtek. Ahhoz képest hogy garatból is lehet gyorsteszt mintát venni azt nem engedélyezték. Mondtam vigyenek akkor a covid osztályra inkább önként bevallom hogy fertőzött vagyok, az volt a válasz de oda teszt nélkül bemondásra nem vihetnek, de nyugodjak meg ez a fajta teszt nem fentről veszik a mintát csak orrüregből, viszont ha az negatív lesz akkor kell a PCR fentről, ha az is negatív szülés után automatikusan be is oltanak. ha mégse tartanak bent 2 nap múlva elölről. Mivel nem hagytam este 9-ig ültem az ajtó előtt, arra hivatkozva hogy lehet jogaim azok vannak de a kórházi házirendben benne van hogy anélkül megtagadhatja az ellátásom. Az ápolók normálisak voltak próbáltak segíteni ellenben H.R. doktornő 5 percenként azzal jött ki hogy miattam fogok meghalni gyerekestől. Mindezt addig folytatta míg oda nem ért értem valaki kórházhoz mert haza küldtek de úgy jutok haza 20km-re este 9-kor ahogy akarok. Mikor odaért egyedül mindenféle kíséret vagy felügyelet nélkül zavar le, az ápolónak kifejezetten megtiltotta hogy akár a lifttel is lekísérjen, (ahogy korábban azt is megtiltotta hogy akár szóban segítsen vagy kérdésekkel felmérje az állapotom), egyedül kellett kivánszorognom a legközelebbi kapuig mert aki jött értem már a portán sem jöhetett be. A doktornő és a kórház ellen a feljelentést meg fogom tenni. Ez öli az embereket.


25 thoughts on “Oltásáldozatok 6. cikk

 1. Milyen sors vár a jövőben Magyarországra?

  Magyarország évszázadokon keresztül a kereszténység és ezzel Európa védőbástyája volt az iszlám ellen. A magyar paraszt volt az egyetlen az iszlám által meghódított népek között, aki inkább elhagyta otthonát, szülőföldjét, minthogy maga is mohamedán legyen, vagy gyerekadót fizessen a töröknek. És pont ezen Istenhez és valláshoz hűséges magatartás vezetett oda, hogy a török kiűzése után Magyarországra tömegével érkezzenek idegen népek, aminek következtében az ország 100 évvel ezelőtt területének kétharmadát elvesztette.
  És most ugyanez a Magyarország jár az élen a korona-őrület intézkedéseinek erőszakos betartatásában, lakosai egy részének “sárga csillaggal” való megkülönböztetésében, polgárainak rabigába hajtásában, és kiirtásában – azaz a lisszaboni szerződésben vállalt 6 milliós létszámra csökkentés minél hamarabb elérésében. És ugyanez a Magyarország az, ami önként és dalolva hívja be a materialista kommunista Kínát, az újabb pogány gyarmatosítót, ami ugyan nem karddal, de annál pusztítóbb és veszélyesebb trükkökkel az egész országot nemsokára be fogja kebelezni (amire ráadásul az egész ország, különösen vezetői rendkívül büszkék).

  De hogyan lehetséges, hogy Szűz Mária országa, a föld egyetlen országa, melynek Isten Anyja nem csak a patrónája, hanem megkoronázott királynője, így vesszen el? E kérdésre az egyik válasz így hangzik: Sátán pont azért nálunk támad a legádázabbul, mert ez az ország Mária országa, és rajtunk keresztül így akar Isten Anyján bosszút állni. Számomra a második válasz a hihetőbb: Magyarországon évek, évtizedek óta nem mutatnak be érvényes szentmisét. Pio atya mondta, hogy a világ hamarabb megvan Nap, mint szentmise nélkül. Nos, mind a környező országokban, mind Német-, Francia-, Olaszországban stb., ha nem is sok, de azért van még érvényes szentelésű pap, aki érvényes szentmiseáldozatot mutat be. Magyarországon ez évtizedek óta nem fordult elő: a Nap nálunk már nem süt, nálunk már nincs semmi, ami a sötétséget eloszlathatná.
  Ha Fatimában a Szűzanya nem ígérte volna meg, hogy a végén az ő Szeplőtelen Szíve fog győzedelmeskedni, akkor …, nos akkor különösen ránk, magyarokra nagyon szomorú sors várna…

  Napjaink ezen jellegzetességei – Isten trónfosztása, száműzése a világból Sátán elsöprő győzelme mellett, a pogányság, a legdurvább barbarizmus diadala, az ember zombivá alakítása – elegendő már ahhoz, hogy pontosan tudjuk, mi folyik ma a világban, milyen céljai vannak azoknak, akik a világ sorsát irányítják.

  http://katolikus-honlap.hu/2101/valaszok.htm

 2. Ha csak az utolsó, áldott állapotban lévő hölggyel történt gyalázatos bánásmódot tekintem mérvadónak teljesen egyértelmű, hogy milyen embertelen eljárásban részesítenek mindenkit aki szembemegy az oltáspolitikával. Teljesen jogos az is hogy világháborús korszakról beszél sok gondolkodni képes ember hiszen a történtek tanulsága pontosan az hogy az egyén élete teljesen értéktelen, mint ahogy a háborúk idején is lenni szokott. Oly mértékben eluralkodott a kegyetlenség a minden részvétet mellőző kirekesztés hogy az új világrend bevezetése teljességgel valós törekvéssé vált. Milliárdnyian vannak azok is akik jóemberek maradtak sőt tesznek is a borzalom ellen az utcákon százezrével olykor milliós nagyságrendben vonulnak fel.A pszichopata cionista elit a pár száz ultramilliárdos család azonban eltökélt tervében. Úgy fest az évszázadok óta tartó pusztítása életnek, valódi humanizmusnak, őszinte kereszténységnek, sikerrel járt mert ugyan jöttek, mentek világháborúk sőt állítólagos holokausztok is de ezek az irányításukkal mindent behálózó rotchild rokefeller wartburk montesori stb.férgek mindig épségben megúszták, soha egy hajuk szája sem görbült. A hal fejétől bűzlik. A gyilkosság az egyik legnagyobb bűn, de ezek felett mielőbb ítéletet kell mondania az emberiségnek, vagy egyszerűen kivonni őket a forgalomból mert ezek fognak kivonni minket az élők sorából….Már csak a rotchild család vagyonának kiosztása megoldaná a világ anyagi problémáját és nem lenne többé szegénység..Mi lenne ha mind a 300 bűnöző család vagyona lenne szétosztva?Most lehetőségünk lenne arra hogy megvalósítsuk magunknak és a jövő generációjának aranykorát, ahol igazság szolidalitás béke és jólét honol, vagy elveszítünk mindent és átkozhat minket a jövő ha egyáltalán lesz olyan.Pusztán 300 család, azaz kb. 9000ember van 8 milliárd ellen. Szégyen és mérhetetlen gyalázat lenne, ha vesztenénk és többek között ezekkel az oltásokkal önként mennénk a halálba az ő kedvük miatt…Nem ezt érdemli az emberiség…

  1. Egyetértek! De sajnos, mint látható a gyilkosság kivitelezői maguk az átlagemberek, jelesül most az orvosok. ápolók, Katonák, rendőrök, bírók, munkáltatók… Ott “fönt” csak “parancsot” adnak, amit ha nem tagadnak meg, akkor ők maguk válnak gyilkosokká, népírtókká, mészárosokká… Az a 9000 ember pedig a csicskáikkal együtt csak mossák és moshatják is a kezeiket… Hiszen ők nem oltanak, csak mondtak valamit, hogy mások mit tegyenek…. Adtak valamit, hogy mások azt nyomják bele az emberekbe és senki ki ne maradjon belőle… . Lefizettek valakiket, akik azután parancsba adták a náluk kisebbeknek, hogy öljék, büntessék, zárják be, stb a még náluk is kevesebb hatalommal rendelkezőket… ÉS ŐK AZOK, AKIK MEGTESZIK! Na ez itt a baj, hogy többen vannak a földön a gonosznak a gyermekei, mint a világosságéi… És mindenki az ő atyjától tanul. A gonosz is és a jó is…

 3. Nagyon sajnálom, és fogadják részvétemet az érintett családok!
  Igen, egy nagyon jól megtervezett borzalom áldozatai, elnyomott rabszolgái vagyunk. Tömeges ébredésre van szükség, mert ha odaadjuk az elménket és a felelősségünket, akkor odaadjuk a szabadságunkat, és lényegében az életünket is. A piramis csúcsán lévők utálják az életet, ezért pusztítanak világszerte és teszik magukévá a halált. Most van itt az ideje, hogy ébredéssel, tisztánlátással legyőzzük a sötétséget, mert lehet, hogy nem lesz erre több esélyünk. Kérem, álljon talpára végre a magyar orvos- és jogásztársadalom, és harcoljunk önmagunkért, de legfőképp a fiatal generációk jövőjéért, mert az is bűnös, aki hallgat!

 4. Nővérem sokszori fejmosás után, hogy mi célja van ennek a mostani kalamajkának, tegnap mégis oltatta magát Astrazenecaval. Nem hitt az intelmeknek, vagy győzött nála a terror. Mai naptól már rosszul érzi magát, fáj a feje stb. Látva Dr. Sucharit Bhakdi legutóbbi videóját, hogy akinél ilyesmi probléma léphet fel, annál elképzelhető az agyi trombózis, vagy vérrög. Kérdésem az lenne, hogy ajánlatos e ilyenkor vérhigítót szednie? Annyi videót láttam már, napi szinten tájékozódom, de ha volt is róla szó valamelyik Doktor Úrtól, vagy akár a külföldi videókban, már nem tudom melyik műsorban találnám ezt meg.

  1. Azt olvastam az aspirin vérhígító hatású is és javallják az oltások mellé szedni…

    1. Lehetséges, hogy rosszul emlékeztem, mindenesetre azt olvastam, hogy javasolni szokták a tisztességesebb orvosok…

  2. COVID Bizonyítékunk van, hogy 2015 és 2017 között Covid-19 néven biometrikus teszt szabadalmi bejegyzést tettek a Rothschildek https://humansarefree.com/2020/10/bombshell-proof-rothschilds-patented-covid-19-biometric-tests-in-2015-2017.html , Bűnszövetkezetben elkövetett összeesküvés!!!! Már 2017 óta igazoltan (Kolontári merénylet) https://wits.worldbank.org/trade/comtrade/en/country/ALL/year/2017/tradeflow/Exports/partner/WLD/nomen/h5/product/382200 , Minden, amit az emberek Isten ellen létrehoztak maradéktalanul elpusztul. http://katolikus-honlap.hu/2001/maessen.htm https://id2020.org/ , https://www.bitchute.com/video/0o8GYHke7Zxb/ , https://www.bitchute.com/video/1V9jvSNGkppb/
   KÖTELEZŐ SZÁJKOSÁR A maszk (szájkosár) csak köhögés esetén alkalmazható, más esetben káros lehet mert nehézlégzést és rossz leheletet okozhat, ami károsíthatja a légutakat , http://katolikus-honlap.hu/2001/maszk-oltas.htm
   FENEVAD BÉLYEGE Itt a kényszeroltási törvény tervezete Eszter 4:1-7:10, Zsoltárok 9-10 … 1997. évi CLIV. törvény [ Eütv. ] módosítása Hatály: 2021.I.1. – 2021.V.25. , https://www.youtube.com/watch?v=wmrxlVAT4II , http://katolikus-honlap.hu/2101/th.htm ,
   ÉS KARANTÉN ELLENI TÜNTETÉSEK https://www.bitchute.com/video/KyKMpX7tsWsz/ , 2021. április 7-május 2-a között – https://www.bitchute.com/video/u4KfmtL3q7Ka/

   s megkérném a szerkesztőket, arra amit már magam is megtettem, ez mind a FENEVAD BÉLYEGE , semmi köze a védőoltásokhoz, hanem az 5G-hez, ezért mondják lövésnek is. S megkaptuk már azt is, hogy mi fog azokkal történni, akik felvették a Fenevad bélyegét, akit érdekel megtalálja az előbbi hozzászólásaimban…

 5. Nekem – a fentieket olvasva pláne – egy nyugvást nem hagyó kérdés motoszkál a fejemben hónapok óta. MI TÖRTÉNT AZ ORVOSOKKAL? Meghülyültek vagy elaljasultak? Ennyire nem tudják, hogy mi folyik körülöttük, hogy miben segédkeznek, hogy milyen bűnöket követnek el? Vagy tudják, de ennyire nem érdekli őket? Én nem tudom, mi igaz belőle, és más összegeket is hallottam, de állítólag 10-20.000 Forintot kapnak egy ember beoltásáért. Ha ez igaz, akkor egyrészt nyilván kemény pénz üti a markukat és nyilván elemi erővel kampányolnak az oltottakért, és minden oltakozni vágyót a pénztárcájukban “turkáló tolvajnak” érezhetnek, de könyörgöm, orvos az ilyen? ORVOS?? De azok az orvosok is, akik nem oltanak…egy részükről nem tudom eldönteni, hogy tényleg ennyire alulinformáltak (és ha igen, akkor az hogy lehet???), egy részükről viszont lesír, hogy rettegnek a covidtól. Mindenkinek valahogy hirtelen lett egy orvos ismerőse, aki elmeséli, hogy borzasztó, hogy mi van a Covid-osztályokon és hogy ilyen még nem volt és hogy ez milyen durva…De mondja már meg valaki, aki fertőző-osztályon dolgozott mondjuk a nagy influenzajárványok idején, hogy AKKOR mi volt ott? Hogy birkóztak meg a sokkal nagyobb betegszámmal úgy, hogy nem volt leállítva, vagy erősen visszafogva az egyéb betegellátás? Vagy azt már minden mai orvos elfelejtette? Hol van az az 5.000 orvos, akik nem írtak alá a “haditörvényt”? Nincs köztük egy se, aki ne tudná, valójában mi folyik a világban? Vagy nincs köztük egy se, aki emlékezne az orvosi esküjére? Vagy már nincs is orvosi eskü? Én elsősorban az orvosokat hibáztatom és csak utána az összes többi felelőst a hazug lakájmédiáknál, a munkahelyi vezetésben, a bírói testületekben, és a végén meg a “kisembert”, akinek “csak” két baja van: nem tudja mi történik körülötte, de nem is érdekli.

  1. Bizonyítékom nincs, de véleményem szerint az orvosok nagy része le van fizetve (amellett, hogy elvileg az oltások után is kapnak pénzt). Aki nem hajlandó magát eladni jó pénzért, azt megfenyegetik. Ha nem működik együtt/esetleg kinyitja a száját, elveszik az engedélyét, és soha többet nem praktizálhat. Mivel általában az orvosok háta mögött nagyon sok évnyi kemény tanulás van, ezt nem akarják veszni hagyni.
   Ha választania kell hogy hallgat és praktizál, vagy ellenszegül és soha többet nem dolgozhat a szakmájában, inkább hallgat. Belegondol, hogy az orvosi engedélye nélkül mihez fog kezdeni? Nem ért semmi máshoz, csak a gyógyításhoz, és nem is akarna mást csinálni, hiszen nem azért tanult hosszú évekig keményen, hogy akármi mást csináljon! Biztos vagyok benne, hogy pokolian nehéz a választás az ilyen emberek számára, hiszen egyik sem jó.
   Az egyik döntéssel másoknak és a lelkiismeretének árt, a másikkal saját magának (és közvetve másoknak is, hiszen egy orvossal kevesebb jut a lakosságra, és egyébként is hiány van belőlük). Azt sem hiszem el, hogy ezeknek az embereknek nincs lelkiismeret-furdalása, hiszen arra esküdtek fel, hogy gyógyítsanak, életeket mentsenek, a mostani feladatuk pedig mondhatni éppen ennek az ellenkezője. Hány ember halt meg azért, mert a koronára hivatkozva nem kapott semmilyen ellátást? Ez is mind az ő számlájukra írható, hiszen csendben tűrtek mindent, sőt alátámasztották a média/kormány által hangoztatott “tényeket”.

   Ez vonatkozik a többi “meg nem szólaló” egészségügyi dolgozóra is. Ha mindenki egy emberként felállna, és azt mondaná hogy NEM, akkor ezt a bűntettet nem tudnák végrehajtani az emberiség és saját hitvallásuk ellen. De amíg számos olyan ember van, akinek fontosabb a pénz, mint a becsület, addig erről a szörnyűséges pontról nem fogunk tudni elmozdulni.

   Mindezek mellett egyre több orvos/tudós/kutató nyitja ki a száját, mert már nem bírják szó nélkül hagyni azt, ami a világban folyik. Többségük már nem aktív dolgozó a szakmában, ezért úgymond nincs mit vesztenie és kitálal. Nekik szinte senki sem hisz, vajon miért? Csak mert kevesebben vannak, mint azok, akik még idős beteg/fiatal egészséges emberek/terhes nők/kicsi gyerekek/kamaszok esetén is bátran ajánlják az oltást? Biztosítanak mindenkit afelől, hogy semmi bajuk nem lesz, és az oltás utáni szörnyű mellékhatások/halálesetek normálisak? Ráadásul előzetes vizsgálatok, tesztelés nélkül nyomkodják bele boldog-boldogtalanba az oltásokat, amiket csak most tesztelnek élesben a lakosságon.

   Ezt előre megfontolt szándékkal elkövetett gyilkosságnak hívják, és ami a legborzasztóbb, hogy a világ kb. fele önszántából, mosolyogva egyezik ebbe bele. Felelősségre pedig senki se vonható, hiszen az emberek beleegyeztek az oltásba, ők kérik, sokszor egymás lábát letaposva, km-es sorokban órákig kígyózva követelik ki maguknak! Megsértődnek, ha valakit előbb oltanak be. Egészséges, erős, fiatal emberek rettegnek, sajnálják a krónikus idősektől a szerintük jobb vakcinát, mondván az “ÖREGNEK MÁR ÚGYIS CSAK EGY-KÉT ÉVE VAN HÁTRA, JÓ NEKI A SZAR VAKCINA IS, NE VEGYE MÁR EL A FIATALOKTÓL!” Lehülyézik azokat, akik nem hajlandók oltatni, másol halálát, lélegeztetőgépre rakását kívánják, és azzal büszkélkednek, hogy ők oltottak majd túlélnek mindenkit, hogy aki nem oltat, az megérdemli a halált, mert ilyen idióta. Saját családtagjaikkal összevesznek, barátságok szakadnak meg az oltás miatt, rengetegen azért oltatják be magukat, hogy a család/barátok végre békén hagyják őket. Ha találkozunk egy ismerőssel, már nem az az első kérdés, hogy HOGY VAGY? Hanem az, hogy OLTATTÁL MÁR? HA IGEN, MIVEL?

   Milyen világ ez? Mi történt az emberekkel? Hová jutottunk? Így akarunk összefogást, hogy még családon belül is háború dúl? Mi lesz velünk így?

   1. Nagyon alaposan összeszedte, de mégis valamit kihagyott, ez pedig az ami le van írva kőkeményen a Jelenések könyvében. Nem részletezem, az előbbi hozzászólásaimban benne vannak. A III. világégésben vagyunk, az, hogy mikor kezdődött arról talán annyit, múlt században, de hogy pontosan mikor annak, ott fent az ismerői. Pontosan a születésnapom előtt előkerült valami, olyan megrázó, mikor abban a hiszemben voltam, hogy mi történhetett 1955-ben, s ebben a leiratban már csak annyi volt elárulva: ” katolikus egyházban meg nem állítják a színpadot, és ami a világháborúban létrejött. ” Mégis melyik világháborúban, mert lassan ott fogunk kilyukadni, amit bölcs professzoraim állítottak… , s akkor született egy nagyon alapos leiratom. Mégis mi okozza, hogy ennyire az emberek elhagyták a hitüket, hogyan lehet őket, úgy félrevezetni, hogy ne lássák a hátsó szándékot, amely egyenesen visz a pokolba, ha nem képesek bűnbánattal szembefordulni az egész világgal Megváltó Egyetlen Királyunk, Jézus Krisztus oltalmazó segítségét igénybevéve…

  2. T. Piffu!
   Ezek bizony lényegre törő fogas kérdések – valahogy ki kellene kényszeríteni a választ az illetékesektől!!!

  1. A gyártótól: expozíciónak nevezi. 8.3.5 (67-69 oldalon, Terhesség vagy szoptatás alatti expozíció és foglalkozási expozíció) részletezi. Szó szerint idézve: “Foglalkozási expozíció akkor következik be, amikor egy személy nem tervezett közvetlen érintkezésbe kerül a tanulmányi beavatkozásban résztvevővel. A “nyomozónak” a Pfizer Safety munkahelyi expozícióját a vizsgálatot követő 24 órán belül be kell jelentenie. Mivel az információ nem a vizsgálatba beiratkozott résztvevőre vonatkoznak, az információkat nem rögzítik a CRF-en.
   Szóval úgy tűnik nagyon is “várható” dolog ez is. Mi lesz a gyerekeinkkel, most hogy a tanárokat tömegesen oltották…?
   https://media.tghn.org/medialibrary/2020/11/C4591001_Clinical_Protocol_Nov2020_Pfizer_BioNTech.pdf

 6. Ki tudja a választ? Ugye tudjuk fontos, hogy ma éjfélig regisztráljanak?

  “Azok, akik még gondolkodnak azon, hogy éljenek-e az oltás lehetőségével, regisztráljanak, és vegyék fel a koronavírus elleni vakcinát − kérte Müller Cecília. Felhívta továbbá a figyelmet: a 16−18 év közöttiek is ma éjfélig regisztráljanak, mert csak ebben az esetben tudnak időpontot foglalni a vakcina felvételére.”
  Forrás: https://index.hu/belfold/2021/05/07/operativ-torzs-oltas-koronavirus-muller-cecilia-maruzsa-zoltan-ballagas-erettsegi-vakcina/

 7. Azért, mert hétfőn kinyitnak a középiskolák és
  hosszú hónapok óta most találkoznak személyesen először egymással a diákok.

  Így találkozhatnak olyan alternatív információkkal is, amelyeket nem említ meg a mainstream média. Sok diák ott fog először hallani néhány társától arról, hogy vannak tudományosan alátámasztott olyan tények, amelyek ellentétesek a médiában sulykolt követendő elvektől.

  Ez sokakat elbizonytalanít majd, ami veszélyes lehet! Elkezdenek beszélgetni és utána nézni a mainstream médiából száműzött orvos professzorok véleményének alternatív hírcsatornákon.

  Ti hogy látjátok?

 8. Jó estét doktor úr. Kíváncsiságból elmentem vérembe lévő covid ellenanyag testre, és pozitív lett.Tehát átestem rajta. Télen beteg nem voltam. Eltekintve attól, egyszer, kétszer elő jött nátha, de evvel nem voltam orvosnál, se táppénzen, se kórházba, pláne nem lélegeztető gépen. Nem is értetem hogyan is nem ölt meg ez fránya kor. Pedig tvbe rádióba elmondják napi ezerszer,aki elkapja az nagy eséllyel belehal. Lehet 40 éves túlsúlyosként HALHATATLAN vagyok.Vagy tévedek? Majd az idő választ ad erre a kérdésre is. Test ára 11000 forintba került. További 3000 forint lenne a védettségi igazolvány, de erre már nem áldozok. Maradok továbbra is magyar ország, másod rendű állampolgára

 9. karikó katalin, :pfizer vakcinától 100ezer paciensből 32-en meghalnak.
  Portfolió.hu 2021.05.08.
  karikó katalin beosztásánál és és feladatköréből adódóan egy tömeg gyilkos.
  Embernek hitvány, Magyarnak alkalmatlan.

  1. Ha majd túl leszünk ezen az őrületen, Karikó Katalint egy lapon fogják emlegetni Teller Edével és Szilárd Leóval.

 10. Nem csak az a baj, hogy 100 000-ből 32-en meghalnak 1-2 hónap alatt, hanem, hogy hánynak romlott az egészségi állapota az “alig”-tól az “épp, hogy meg nem halt”-ig… a további hónapokról nem is beszélve…

  1. https://www.bitchute.com/video/uFwsuKe5qadG/

   Minden jóérzésű ember tudja, hogy mai helyzetünkből csak az Úristen tud kimenekíteni bennünket és az emberiséget. Bár Jézus Urunk megmondta apostolainak, hogy az Ő újraeljövetelének idejét még Ő sem tudja, csak az Atya, azért az is igaz, hogy az Úristen öröktől fogva eltervezett szándékainak beteljesítésénél a Hozzá szálló könyörgések számát és intenzitását is figyelembe vette. A holnap következő Keresztjáró napok, aztán a Szentlélek eljöveteléért tartott novéna, majd a Pünkösd utáni kántorböjt napjai, nem is beszélve a májusi Mária-ájtatosságról, kiváló alkalmat nyújtanak a könyörgő imádságokra, hogy az Atyaisten engedje meg végre, hogy Urunk Jézus Krisztus eljöjjön, és véget vessen ennek a borzalmas hazugságtengernek. – Talán az sem véletlen (mint ahogy véletlenek egyáltalán nincsenek, hogy idén Urunk mennybemenetelének ünnepe pont Fatima-napra = május 13., az első dátum, amikor a Szűzanya megjelent a látnok gyermekeknek, esik. Ráadásul ez az első május 13. 1917-ben Áldozócsütörtök előtti vasárnapra esett.

   Babilon pusztulása: A Jelenések könyve először 14. fejezetében (Jel 14,8), majd a 16-ban, részletesebben pedig a 17. és a 18. fejezetében beszél a „nagyvárosról”, ami még sosem volt nagyságú „villámlás, égzengés, mennydörgés” következtében „háromfelé válik”. (Jel 16,18-19) Azt is leírja róla, hogy hét dombon terül el, így aztán nem nehéz beazonosítani, hogy csakis Rómáról lehet szó. Ez annál is inkább valószínű, hiszen név szerint csak erről a városról mondja, hogy elpusztul bűnei miatt, másfelől tudjuk, hogy a nagyon magasra emeltek zuhannak a legmélyebbre: ez pedig a mai Rómára szó szerint igaz: Ennél mélyebbre zuhanni, Isten-káromlóbbá válni, mint ez a Bergoglio féle szekta, a Messiás-gyilkos Jeruzsálem után csak a mai Vatikán zuhant. „Elesett, elesett a nagy Babilon! Ördögök tanyája lett, minden tisztátalan szellem hajléka, minden tisztátalan madár fészke, minden tisztátalan és gyűlöletes állat odúja, mert erkölcstelensége tüzes borából minden nemzet ivott, vele paráználkodtak a föld királyai, és a föld kereskedői meggazdagodtak határtalan fényűzéséből.” (Jel 18,2-3)
   Van egy jóslat, ami azt mondja, hogy a fekete és a fehér pápa egyszerre fog elpusztulni; ez is csak napjainkban válhat valósággá, amikor két hitehagyott üldögél a vatikáni vendégházakban.

   http://katolikus-honlap.hu/2101/valaszok.htm

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük