Kísérlet ukrán gyerekekkel

2022-ben Zelensky elnök és a Pfizer gyógyszeripari vállalat közötti tárgyalásokat követően az ukrán egészségügyi minisztérium rendeletet adott ki, amely lehetővé tette az 5 és 11 év közötti gyermekek Covid-19 elleni oltását. Anna Sakhno, a Pfizer kijevi kirendeltségének egykori alkalmazottja szerint pontosan ez a korosztály vett részt titkos oltási vizsgálatokban (a Pfizer által), melyben gyermekek haltak meg.

Forrás: www.kla.tv/28668

Ukrainische Whistleblowerin deckt tödliche Pfizer-Impfversuche an Kindern auf

https://www.bitchute.com/video/ALIBvAkfqAZY/

4 thoughts on “Kísérlet ukrán gyerekekkel

 1. A 3-ik világháború elkerülhetetlen. A Magyar Péter ügy terelés, a valóság hamarosan megérkezik.

  Érdemes elgondolkodni, hogy 1776. május 1-e óta, amikor is az illuminátusok megalakultak, és elhatározták az új világrendet, azt követően mennyire felgyorsult a világ fejlődése. Előtte még feudalizmus volt, és szakrális királyok uralkodtak. Majd az angol és francia forradalmat, ill. az 1848-as szines forradalmakat követően megszerezték a pénzkibocsátási jogot, amin keresztül hatalom és pénzkoncentrációt hajtottak végre, és finanszírozták a a tudomány soha nem látott mértékű és léptékű fejlődését, amelyet népirtó tervük szolgálatába állítottak. A kapitalizmust csúcsra járatták, hogy az emberekből rabszolgákat, és fogyasztókat csináljanak.
  A női emancipáció is részben erről szól, hogy a nők is bérmunkásokká váljanak, amivel a család intézményét tudták aláásni.
  A fedezetlen pénzen és a kamaton, valamint a permanens háborúkkal kifosztották és leigázták a világot. Mindezt alig 250 év alatt.
  Albert Pike levelében megírta, hogy az új világrendhez 3 világháborúra van szükség, és most itt állunk a harmadik világháború előszobájában.

  Albert Pike levelet írt Giuseppe-Mazzininek, melynek címe ” Illuminátusok terve 3 világháborúra”, 1871. augusztus 15-én.
  „Az első világháborút azért kell előidézni, hogy az Illuminátusok megdönthessék a cárok hatalmát Oroszországban, és hogy az ország az ateista kommunizmus erődjévé váljon. Az illuminátusok „agenturja” (ügynökei) által a brit és a germán birodalom között okozott eltéréseket felhasználják ennek a háborúnak a szítására. A háború végén a kommunizmust fel fogják építeni és felhasználni a többi kormány lerombolására és a vallások meggyengítésére.

  A második világháborút a fasiszták és a politikai cionisták közötti különbségek kihasználásával kell szítani. Ezt a háborút azért kell előidézni, hogy a nácizmus megsemmisüljön, és hogy a politikai cionizmus elég erős legyen ahhoz, hogy Palesztinában szuverén Izrael államot hozzon létre. A második világháború alatt a nemzetközi kommunizmusnak elég erőssé kell válnia ahhoz, hogy egyensúlyba hozza a kereszténységet, amelyet aztán visszafognak és kordában tartanak addig, amíg szükségünk lesz rá a végső társadalmi kataklizmához.

  A harmadik világháborút az „illuminátusok ügynöke” által a politikai cionisták és az iszlám világ vezetői között okozott nézeteltérések kihasználásával kell szítani. A háborút úgy kell lefolytatni, hogy az iszlám (a muszlim arab világ) és a politikai cionizmus (Izrael Állam) kölcsönösen elpusztítsák egymást.

  Eközben a többi nemzet, amely ismét megosztott ebben a kérdésben, kénytelen lesz a teljes fizikai, erkölcsi, szellemi és gazdasági kimerültségig harcolni… Felszabadítjuk a nihilistákat és az ateistákat, és félelmetes társadalmi kataklizmát fogunk előidézni, amely borzalma világosan megmutatja a nemzeteknek az abszolút ateizmus hatását, a vadság eredetét és a legvéresebb zűrzavart.
  Akkor mindenütt a polgárok, akik kénytelenek megvédeni magukat a forradalmárok világkisebbsége ellen, mindenütt kiirtják a civilizáció rombolóit, és a kereszténységből kiábrándult sokaságot, akiknek deista szellemei attól a pillanattól kezdve iránytű és irány nélkül szoronganak egy ideál után. de anélkül, hogy tudná, hol fejezze ki hódolatát, megkapja az igazi világosságot Lucifer tiszta tanának egyetemes megnyilvánulása révén.”

 2. Aktiválták az NWO projektjüket.

  Krisztus 2-ik eljövetelének parafrázisaként akarják az új világrendet bevezetetni, amelynek részei:
  – az apokalipszis 4 lovasa, járvány, háború, éhínség, halál,
  – természeti katasztrófák: földrengés, szökőár, cunami, özönvíz,
  – csodák bemutatása: Saturnus felrobbantása plutóniummal, az. un. LUCIFER-projekt. – valamint az emberek leigázásához, félelemben tartásához a BLUE-BEAM projektet használják fel.
  Rendkívüli égi jelenségek, UFO-invázió megjelenítésével, persze nem valóságosan, hanem valóságosnak tűnő hologramokkal, amit 2022-ben kipróbáltak II. Erzsébet koronázási ünnepségének 70-ik évfordulójáni.

  A mostani pápa hamarosan bejelenti Vatikán megszűnését, és egy új ” Világpolitikai Hatóság ” jön létre, egyesítve az összes vallást.
  Aztán bejelenti az új tervet, az NWO-t Jézus Krisztus globális királyságának helyreállítására.

  Teljesen átalakul a pénzügyi rendszer, létrejön minden pénzügyi intézmény és tranzakció nemzetközi monopolisztikus ellenőrzése.
  Az EU-val 1991-ben kezdődött az Európai Római Birodalom (ERE) létrehozása.
  Készen állnak arra, hogy minden állampolgárt azonosító vonalkód technológiával jelöljön meg . A Római Birodalom bukása óta létezik az egységes Európa álma. Most egy vadonatúj Római Birodalom újjáépítésének vagyunk részesei. Azért rónak ennyi szenvedést az emberiségre, mert igazolni akarják azt az eseményekkel, hogy ezt az emberek maguk akarják.

  A leírtakból mára több minden megvalósult:

  1.) Megszületett a vörös borjú, aminek felldozása után megkezdődhet a harmadik templom építése ( Vicces, hogy csalással történt, mert csak génszerkesztéssel, és embrióbeültetéssel valósult meg.) A terület az, ahol a Szikla-mecset van, ami az araboké, és valószínűleg Izrael háborút feg ezért indítani az arabok ellen. Ez bármelyik pillanatban bekövetkezhet.

  2.) Az egységes vallás létrehozását megkezdték 2022.08.22-én, és lefektették ennek alapjait: Kész az Új tízparancsolat is.
  Budapesten már elkészült egy szobor-csoport is a Gellért-hegyen: A szobor-csoport címe: Az új világvallás.
  https://www.youtube.com/watch?v=1-bd1nOwLHw&t=280s

  3.) Az UFO-jelenetek elkezdődtek, ami a BLUE-BEAM-projekt része. Majd jön az idegenek inváziója is, a tervek szerint.
  A nácik antigravitációs technikáját használják fel, ill a lézertechnikát, hologramkivetítéssel, műholdak segítségével 90 km-re a föld felszínétől.

  4.) Földrengések, cunamik, szökőárak és más „természetinek mondott” katasztrófák előidézése.
  A török földrengés oka, amiért megtörtént:
  Törökország haderejét tekintve a 2-ik legnagyobb NATO-tagország, és ha kilép, az egyenlő a NATO-végével: 2015-ben már ismert volt, hogy Törökország 2023-ban szuverén lesz. Az erre vonatkozó 100 éves megállapodása 2023-ban lejár.
  A globalisták a földrengésekkel akarják Törökországot a NATO-tól és más intézményektől függővé tenni. Törökország soha nem válhat szuverénné a hatalmasok szemében.
  A természeti katasztrófák előidézése számtalan fegyver van, amit most használtak, az a Tesla-féle skalár-hullámokkal működő, 5-ik generációs hullámfegyver.

  Sajnos még egy nagy földrengés is lehetséges a térségben, aminek óriási a veszélye, mert Törökország szeizmikus zónájában található a török légierő legnagyobb légibázisa. Területén földalatti hangárokban állítólag legalább 50 darab amerikai taktikai nukleáris bombát tárolnak,. Ha az berobban, akkor az világkatasztrófát idézhet elő, mivel a februári földrengés következtében erősen megrepedt az Atatürk-gát, amelyik a 3-ik legnagyobb a világon. Az Eufrátesz-folyó 22 gátjának egyike, amely döntő fontosságú az öntözéses mezőgazdasági területek számára. Ha az Atatürk-gát átszakad, akkor a többi gát is, mert nyilván nem bírja el az odazúduló vízmennyiséget. Hol van az Ararát-hegy? A török-örmény határ közelében, a Szeván- tónál.Mit szimbonizál? Noét, és a vízözönt. Nem oly régen Elon Musk egy képet tett fel, Noé-űrbárkája címmel, ami egy zeppelint ábrázolt. Ez egy őrült terv a beltenyészettől, de nem fog megvalósulni.
  2024-ben a világban több helyen súlyos földrengések történtek, és ez sajnos tovább folytatódik.

  5.) A tüzek okai gyújtogatás, ami kézzel, és drónnal történt, és más eszközökkel. A szándékosság megkérdőjelezhetetlen.
  Kanadában műholdfelvétel igazolja, hogy mindenütt egyszerre lobbantak be a lángok.
  A maui tűzeset oka földrablás, mivel a helyiek nem akarták eladni a földjeiket.Így veszik el tőlük, erőszakkal.

  6.) Időjárás manipulásása
  Az elmúlt 100 évben több, mint 100 időjárásmanipulációs szabadalom lett bejegyezve.
  Ma az időjárást legyártják, azért nem működik a meteolológia.
  DEW: Irányított energiájú szuperfegyver. Ez és a HAARP együtt az oka minden rendkívüli eseménynek.
  A járványok újraindításánál is kap szerepet.

  7.) Szándékos káosz előidézése, élelmiszer, víz, energiahiánnyal.
  2019-től kezdve az apokalipszis lovasai (járvány, háború, éhínség, halál) egyrészt megérkeztek, másrészt azért pusztítanak el mindent szándékosan, hogy ezt előidézzék.
  Bármennyire szeretnénk mást gondolni, minden egy előre megírt forgatókönyv szerint szándékosan, és mesterségesen történik.
  – Egy év alatt az USA-ban 100 robbantás, tűzeset és kényszervágás volt, ami miatt a baromfiállomány megfeleződött.

  8.) Újraaktivlják aj árványokat is. Ebben az 5 G-nek, és a műholdaknak lesz szerepük.
  Találtam egy nagyon bonyolult COVID-összefoglaló-táblázatot, ami minden információt tartalmaz, műltra, jelenre nézve.
  A COVID-19-et mesterségesen hozták létre 5 G-vel, 60 Ghz millimeter wave-val, a világ leginkább lefedett területein, ahol a legnagyobb a légszennyezettség. Az anyagban az alábbiaka szerepelnek:
  – WUHAN, CHINA,
  – NEW YORK CITY,
  – LOMBARDY, ITALY
  – “HOLLYWOOD FESTIVÁLS”

  A mostani, immár világméretű járványhoz és a Blue Beamhoz a legvadabb dolgokat vetik be:
  – 6 G-t,
  – Starling világméretű hálózatát,
  – A Kuiper világméretű műhold és lézerhálózatát,
  – Mega konstellációs szatellitrendszert.
  Mivel nagyon fontos anyag, de a felét sem értem, átküldöm Tamasi doktoréknak.

  Ezen kívül találtam egy olyan anyagot, amely teljes részletességgel tartalmazza azt a Blue Beam-nak nevezett projektet, amelyet ellenünk be fognak vetni, a bibliai képek megjelenítésén át, az ufo-invázión keresztül mindent, és azt is, hogy miként halljuk a fejünkben az, hogy hozzánk beszélnek.
  (9 oldalas anyag, a fordítása googleval nehezen megy, de hétfőn este felteszem. Azt javaslom elolvasni, mert egyébként ha nem tudunk előre róla, hogy ez manipuláció, nem éljük túl azt, amire készülnek)

  Ebben az anyagban van benne az is, hogy 9/11 is kétségbevonhatatlanul hologrammos trükk volt, a tornyok aláaknázása volt az összeomlás oka. Még az ezt tervezők neve is ismert, hogy kik vettek részt a világ legnagyobb szélhámosságában.
  Elgondolkodtató az is, hogy Putyin, tudván, hogy mi történt, egy emlékművet emeltetett a kamu-merénylet áldozatainak…)))

  Az ezekről szóló teljes anyagot holnap este teszem fel, este 9-kor, ha még lesz internet, mert a Cyber Polygonnal világméretű kibertámadást akarnak előidézni. Ezt is 2020-től kezdve minden évben tesztelték, ahogy a kamu-járványt is.

 3. Korábban, amikor Amerika volt az egyetlen résztvevő Ukrajnában láthattuk, hogy Amerika a gyógyszerkísérleteit az ukrajnai gyerekeken próbálja ki, ahogy régen Mengele végezte a hasonló vizsgálatokat – a náci koncentrációs táborokban. 3-4 éve beszélgettem ukrajnai (Mariupol) áldozatokkal, akit vagy a szüleit kényszerítettek mindenféle kísérleti mérgek kipróbálására.
  Izgult, hogy édesanyja kibírja-e az amerikaiak legújabb agydaganat-kezelési szerét (gliobasztoma elleni) kemikáliát, amin csak azt kellett kipróbálni, hogy túléli-e az a felnőtt, akin kísérleteznek a yenki Rockefeller gyógyszergyár emberei.
  Ugyanezt kárpátaljai gyerekeken is elvégezték (gyerekekkel nem beszéltem – csak a mariupoli felnőttekkel – leginkább oroszul, azt mindegyikünk megérti) és ez elég is volt, hogy lássam mi következhet nálunk is, ha Putyin kiüldözi a WHO-t Ukrajnából – ma.
  Itt is Amerika a megbízó, mint minden háborús helyzetben.
  A mariupoliak örültek, amikor Putyin megszabadította őket zelenszki csatlós kísérleteitől.
  Ahogyan ma ex-Bahmutban / Argyijivkában is történik.
  Nem említettem nekik, hogy a mai Putyin már amerikai érdekelt, még engem isbolondnak néznek, ami mindenkinek felesleges.
  Érdektelen
  https://amg-news.com/vladimir-putin-clone-the-real-vladimir-putin-was-cloned-and-replaced-in-2010-on-victory-day-parade-clone-took-his-place-video/

 4. Az imént hallottam Ernst Wolff egyik új ( most 1 hetes ) interjújában, hogy Ukrajna újjáépítését már jó ideje végzi egy Valeant nevű gyógyszercég majd Reiner Füllmichet a jelenlegi helyzet értékeléséről, aminek a lényege, hogy akármi lehet a háborúban csak minél többen haljanak meg. Ez a cél és ezt mi is tudjuk. Egy rakás lelki sérült a vezetés.
  Füllmich szerint a “nem akarnak háborút” kijelentésekből a nem szót elhagyva kapjuk meg a valós helyzet értékelését.
  Nem akarnak az emberek az EU-USA területére tervezett új kommunista államba átkerülni.
  (lehet, hogy valakinek jó – sosem a nevükben írok)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük