Robert F. Kennedy Jr. kimondja az igazságot, hogy miért van az oltóanyagoknak felelősségmentességük

“Egyik vakcinát sem vetik alá valódi placebo-kontrollált vizsgálatoknak. Ez az egyetlen orvosi termék, amely az engedélyezés előtt mentesül ez alól. Egyébként, ami a DTP vakcinával történt, amit azért vontak vissza ebben az országban, mert olyan sokan perelték be a gyógyszergyártókat.

A Wyeth, amely ma Pfizer, volt az elsődleges gyártó. 1986-ban elmentek a Reagan-kormányzathoz, és azt mondták, hogy teljes felelősségmentességet kell adniuk nekünk az összes vakcinára, különben kiszállunk az üzletből. Reagan azt mondta nekik, hogy miért nem… – Ők [a Wyeth] azt mondták, hogy minden egyes dollár nyereségért 20 dollárt veszítünk a későbbi felelősség miatt. Reagan erre azt mondta nekik, hogy miért nem teszik biztonságosabbá a vakcinát? Erre ők azt válaszolták: Mert a vakcinák “elkerülhetetlenül nem biztonságosak”.

Ezt a kifejezést használják. És ez a kifejezés benne van a törvényben. És benne van a Bruesewitz-ügyben is, ami a Legfelsőbb Bíróság döntése, amely fenntartja ezt a törvényt. Tehát bárki, aki azt mondja, hogy a vakcinák biztonságosak és hatékonyak: maga az ipar kapott mentességet a felelősség alól azáltal, hogy meggyőzte az elnököt és a Kongresszust, hogy a vakcinák elkerülhetetlenül nem biztonságosak.”

Fordítás: https://karikor.substack.com/p/robert-f-kennedy-jr-kimondja-az-igazsagot

Teljes podcast: https://open.spotify.com/episode/3DQfcTY4viyXsIXQ89NXvg

9 thoughts on “Robert F. Kennedy Jr. kimondja az igazságot, hogy miért van az oltóanyagoknak felelősségmentességük

 1. Pontosan emiatt a törvénybe foglalt érvelés miatt, miszerint “az oltások elkerülhetetlenül nem biztonságosak”, SOHA nem lehet(ett volna) a méreginjekciók beadatását kötelezővé tenni senki számára, hiszen senki nem kötelezhető a saját vagy gyermeke egészsége tönkretételére (egyelőre). Ugyanis az élethez és egészséghez való alapjogot a nemzeti alkotmányok és a nemzetközi törvények is garantálják (egyelőre), és annak megsértése emberiség elleni bűncselekmény!
  Ugyanezen törvénybe foglalt érvelés miatt soha, semmikor nem lehetett volna hazug propaganda-kampányt folytatni azzal, hogy “az oltások hatékonyak és biztonságosak”, főleg nem a rekordidő alatt összegányolt és megfelelő klinikai vizsgálatokkal alá nem támasztott kovid-méreginjekciókra vonatkozóan!
  Úgyhogy ez az érvelés kétélű kard, amely tökös, éles elméjű és tisztességes jogászok kezében hatékony fegyver lehetne a betegségipari bűnöző szindikátus és végrehajtóik ellen. Már ha lennének ilyen jogászok széles e világon.

  Az a tény, hogy egy amerikai elnök – bármelyik lehetett volna! – és a Kongresszus egyáltalán képes volt egy ilyen embertelen törvényt szentesíteni, újabb bizonyíték arra, hogy mindannyian a parazita kaszt zsebében voltak/vannak. A csendben lapító alkotmánybírákkal, ügyészekkel, bírákkal, ügyvédekkel együtt, a betegségipari komplexumról már nem is beszélve.

 2. Miért is kötelező a nem biztonságos oltás?
  Hol marad a tájékozott beleegyezés???
  Akik beleegyeztek, nem voltak tájékoztatva a hatásokról és a biztonságosságról. Csak arról, hogy ez kísérlet. Annak alapján, hogy minden korábbi oltásra vonatkozó előzetes általános információ hamis, félrevezető volt.
  Utólag pedig az előny -hátrány vizsgálatok szerint is beigazolódott a biztonságosság hiánya.
  De beszéljünk arról is, hogy vírusok nem léteznek, és oltás formában is beadott gyulladáskeltő, legrosszabb esetben népirtó tömeges mérgezés folyik.
  A statisztikák ” jó ” oltási eredményei valóban jók?
  Sok oltás mérge lefoglalja a szervezetet egy gyulladással, mialatt nem tud megtörténni az életkor sajátos méregtelenítés. Helyette a külső toxikus mérgezés betegségtünetei lesznek láthatóak, pl.autizmus.(Gyerekbetegség oltások.)
  Vagy placebo oltás mellett látható az életkor sajátos normális méregtelenítés- lázas kiütés.
  Vagy több generáció alatt kitisztulhat a szervezet, és az utód már tud életkor specifikusan méregteleníteni lázas kiütéssel, ha közben maga nem kap további mérgező oltásokat. Ha a szervezet kitisztult, és a saját öntisztítási rendszere működik, a vele járó természetes gyulladás tünetekkel, az öngyógyítás. Ami segíthető, vagy hagyható.
  Mindenkinek a biológiai működése méregtelenítésen alapul. Akkor is, ha a “hozott” anyagainkat kell elkülöníteni, és akkor is, ha testidegen anyagot kívülről erőszakosan belénk injektálnak.

  1. Ne tessenek már leragadni ennél a tetves kovidnál !!!

   Ott van az a szintén Kennedy videó, ahol elmondja, hogy a Hepatitis-B oltást hogyan és miért erőltették a világra, ami az egyik legnagyobb kiváltó oka, az autizmusnak !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
   Van egy barátom, akinek tönkre ment az élete, mert ” a saját szemem előtt zajlott a fiam leépülése” !!!
   ( Angelika Mihalik, de egyszerűen belinkelhetetlen !? )

   És akkor újra megkérdezem, ( csak úgy, önmagamnak, költői módon !), hogy hol a büdös, tetves, ká… édesanyjában volt, és van az “orvostudomány”, tudásban, lelkiismeretben, önfelértékelésében, elképesztően undorító sznob nagyképűségében ???

   ÉS MINDENKOR, ÉS MINDENBEN !!!

   A KOVID CSAK RÁMUTATOTT AZ “ORVOSTUDOMÁNY” ÉS BENNE AZ “ORVOSTÁRSADALOM” VÉGTELEN ALJASSÁGÁRA, ÉS CÉLJÁRA !!!

   AZ “ORVOSOK” NAGYON NAGY TÖBBSÉGE PONTOSAN ÚGY URALKODIK A BETEGEI FELETT, MINT A POLITIKA, ÉS A VALLÁS !!!

   TERMÉSZETESEN VAN KIVÉTEL, DE ANNYIRA KEVÉS, HOGY AZ ÁLTALÁNOS MEGÍTÉLÉST NEM BEFOLYÁSOLJA, EZ AZ A BIZONYOS STATISZTIKAI HIBASZÁZALÉK !!!

   TRAGIKUSAN SAJNÁLATOS, DE ETTŐL MÉG ÍGY VAN, EZ AZ IGAZSÁG, BÁRMENNYIRE IS VISZOLYOGTATÓ !
   A LEGNAGYOBB BAJ AZ, HOGY EZT IDE ( is ) LEÍRNI ÉDESKEVÉS !

 3. Óriási szerencséje az emberiségnek, hogy RFK jr. már az elején beleálltt ebbe a témába.

  Új frissítés érkezett az oroszoktól is, még pedig Igor Kirillov tábornoktól, az Egyesült Államok Ukrajna területén folytatott katonai biológiai tevékenységével kapcsolatban.
  Elmondta, hogy ezeket az új patogéneket, vagy biológiai ágenseket ukrán katonákon próbálkák ki.
  Olyan veszélyes kórokozókról van szó, mint a nyugat-nílusi láz, amely terjed Európában is.
  AZ UKRÁN KATONÁK ÉLŐ BIOLÓGIAI FEGYVEREK, MERT 20%-uk HORDOZZA A NYUGAT-NÍLUSI LÁZ BETEGSÉGET!!!
  Mert Ukrajnában szúnyogvektorokkal való fertőzést fejlesztik, í5 centért 600.000 embert lehet megfertőzni…)))

  „2022 májusában Jeffrey Sachs azt mondta egy spanyolországi konferencián, hogy „… a koronavírust mesterségesen hozták létre, és nagyon valószínű, hogy “.. a biotechnológia amerikai vívmányainak felhasználásával jött létre.”

  Oroszország megerősíti, hogy a C19 természetellenes viselkedése bizonyítja, hogy ezt a vírust nemcsak ember alkotta, hanem folyamatosan dolgozták rajta, és „mesterségesen táplálták” a különböző változatok különböző régiókba való bejuttatásával.
  Nem Wuhan volt a C19-járvány egyetlen „eredete”. A világ számos laboratóriumában adták ki, különféle speciálisan megtervezett változatokkal, amelyek célja a régió genomspecifikus C19 vírussal rendelkező lakosságának megcélzása.
  Az ukrán katonák beoltása, biológiai minták gyűjtése tőlük igazolja, hogy a céljuk , hogy genomspecifikus biológiai fegyvereket fejleszthessenek ki.

  Végezetül Oroszország most közvetlenül azzal vádolta meg a DNC globalistáit:
  – A koronavírusok és most a Monkeypox új változatainak létrehozása és kiadása szándékosan, politikai ellenőrzés és világuralom céljából.
  -nem konszenzusos kísérletezés a világ polgárain, hogy genomspecifikus biológiai fegyvereket hozzanak létre az etnikai tisztogatáshoz.
  – Kábítószerek, például metamfetamin létrehozása és használata az ukrán erők ellen, hogy elembertelenítsék őket, hogy szörnyű emberiség elleni bűncselekményeket kövessenek el Ukrajnában élő civilek ellen.
  https://bioclandestine.substack.com/p/russian-mil-declares-ukraine-origin

 4. https://www.bitchute.com/video/xeIYOEGX6meT/
  A CRITICAL LOOK AT WHAT “COVID” SHOTS DO AND DON’T DO

  Dr. Cowan a múlt heti videójában azt hangsúlyozta ki, hogy a biológiában az alapvető igazságok és tények jelentenek mindent. Az, hogy máshol ez a tényszerű megközelítés irreleváns lehet, az egy dolog, a valóság szerepe a biológiában nagyon nem irreleváns.
  Ez az adás is arról szólt számomra, ami a New Biology-nak a küldetése is egyben szerintem, hogy ismét vagy újra meg kell tanulni a tudományt művelőknek tudományosan gondolkozni. Meg kell tanulni feltenni a helyes kérdéseket ahhoz, hogy helyes válaszokat kapjanak.
  Dr. Cowan erre tanít.
  Egyben jelzés ez a tisztánlátó orvos közösségek felé is, hogy amíg nem teszik fel a jó kérdéseket, addig a válaszok se lesznek jók. ☹

  Az adásban bemutatott egy 18 oldalas levelet, amiben a jelenlegi tudományosan tanult, „elfogadott” terminusokat használva az mRNS oltások működéséről tesz fel kérdéseket Dr. Hilary Spiteri, aki olasz holisztikus gyógyító és többek között orvosi kémiából is doktorált. A címe: ” mRNA and Drugs: A Fistful of Million Dollar Questions”, letölthető innen:
  https://brandfolder.com/s/9x2nj7xkgpfrwssmmjmsfsw

  Nagyon meghökkentő tudományos magyarázatok vannak említve a levélben, mint elképzelések arról, hogy az mRNS ki-be járkál a sejtben. A sejtnek olyan erős elektromos töltésen alapuló szerkezeti védelme van, hogy ezt csak valami trójai faló típusú csellel lehet befolyásolni, de akkor rögtön szerepet fog kapni a többi hasonló elven működő védvonalunk, ami fenntartaná a struktúrát. Vagy olyan fotókkal vannak állítások bizonyítva, amik nem az emberi életműködés tartományában készültek. A „tudományos magyarázatok” attól függően születnek, hogy mi van az aktuális „tudós” fejében, nem nézik, hogy az állításaik köszönő viszonyban vannak-e a valósággal.

  Ami a mostani adásban is megragadott, hasonlóan minden eddigihez, azok a józan ésszel való gondolkodás alapján bemutatott példái, a mindennapi élet működésének analógiák alapján.

  Egyik ilyen a válasza arra a kérdésre, hogy „az izolált vírus okozza a covid-19-et?” Bármilyen nukleotidot is szekvenáltak egy beteg váladékból, soha nem volt bizonyítva, hogy az bármilyen betegséget okoz. Gondoljuk el, ha valaki kórházba kerül egy autóbaleset miatt, és candidával is diagnosztizálják, arra nem mondhatjuk, hogy a baleset okozta a candidát. Ezek független jelenségek.

  Másik példa:
  Rák esetén az alapvető feltételezés az, hogy a beteg sejtek hibásan működnek, eltorzulnak, és az ilyen abnormális sejtek gyorsabban nőnek, a normál sejtek határait sem tiszteletben tartva növekvő tumorrá alakulnak, és elterjednek a testben áttéteket képezve. A gyorsabb növekedéshez pedig sok cukrot használnak, vonnak el. Klasszikusan kemoterápiával akarják ezeket a hibás sejteket elpusztítani.
  A mindennapi analógiás példa erre a következő:
  Te egy autószerelő vagy és bejön valaki egy teljesen összetört autóval (ez legyen a rákos sejt), aminek a motorja 3 darabban van, a kormány a hátsó ülésen található. A motor a sejtmag a kromoszómákkal, teljesen darabokra esett, az autó állapota abnormális.
  A szerelő megkérdezi a tulajt: Hogy megy az autó?
  A válasz: Jól megy. Kétszer-háromszor gyorsabban, mint egy normál autó, amiben minden a helyén van.
  Amikor ezt a választ halljuk, legalább szkeptikusnak kell lennünk. Nem hihető, hogy egy ilyen autó akárhová is elmegy, hiszen még a motor se indítható be. Elvonatkoztatva a rákos sejtre, amiben semmi nincs a helyén, ami teljesen funkcióvesztett, és „törött”, hogyan lehetséges azt képzelni, hogy gyorsabban tud növekedni, mint a normális. A törött kromoszómák hogyan tudnak osztódni? Hogyan lennének jobban életképesek és osztódók, mint az élő normális sejtek?
  Ha azt látjuk egy sejt normál méretűből sokkal nagyobbá válik, lehet attól, hogy a szétesett sejt darabok nagyobb helyet foglalnak. Minél több mérget semlegesít a szervezet, a szétesett darabok mennyisége annál több. A ’rákos’ sejtek egyáltalán nem osztódnak. A tumor növekedés oka az, hogy a szövetek egyre több méreganyagot választanak ki, és ha már betelik méreggel egy szövet, keres a szervezet egy másik szövetet a további méregtelenítésre.
  Az is téves elképzelés, hogy az immunrendszer különböző anyagokkal közömbösíteni tudja a beteg rákos sejteket, mielőtt megnőnének vagy áttétet képeznének.
  A New Biology gondolkodás érti azt, hogy a rák egy kiválasztási termék, a mérgezett, halott szöveteké, és első feladatnak jelöli ki a mérgezés megállítását, majd a szervezet segítését a méreg kiválasztásában, a tőle való megszabadulásban. Nulladik lépésben pedig mindehhez tudatában kell lenni annak, hogy mi a mérgezés, ami történik.

  Az adás elején a depresszióról beszél, ami igazából egy nem kémiai szerekkel való befolyásolást igénylő érzelmi állapot. Azt vette észre, hogy a depressziósoknak nincs kapcsolatuk az igazi élettel. Az alap gondolata az egészségességhez az, hogy minden emberi lénynek kapcsolatban kell lennie az igazi élettel, és produktív munkával kell tölteni az időt. Azt látja, hogy az emberek csak ülnek a számítógép előtt, és még csak nem is főznek maguknak. Igazából nem végeznek kétkezi munkát, nem tartják karban a környezetüket, nincsenek kapcsolatban a természeti környezettel, nem gondoskodnak semmiről. Hiányzik az életükből a feldolgozás. (megj: a megszerzett javaké, és az átélt történéseké is..) Pedig az a fontos, hogy mit csinálunk, és hogyan gondolkodunk a tetteinkről. Az élet megtapasztalása az igazi terápia depresszióban

  1. “Az élet megtapasztalása az igazi terápia depresszióban”

   Vagy éppen az ún. “élet megtapasztalása” korlátozottan bár de, nap mint nap, vezet a depresszióhoz, nemde?! – szívesen kimaradtam volna ebből a szamszarikus trutyiból (értsd ‘létkerék – karmagép’), de hát nem vagyok bodhiszattva, aki megválasztja, hova születik…

   1. A példában hivatkozott kliensek körén kívül lehet másmilyen eredetű depresszió is. Értem én.

 5. votmá? tömeggyilkos Pfizer ‘Covid-1984’ méreginjekció jelentés 2022 augusztusából de csak most lett hozzáférhető?! Egy a sok közül – nem hiszem, hogy meghatná és/vagy újragondolásra késztetné a rendszertoló (80% +) tömegeket a világban…

  https://www.conservativereview.com/horowitz-confidential-pfizer-document-shows-the-company-observed-1-6-million-adverse-events-covering-nearly-every-organ-system-2661316948.html 2023.06.14.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük