Dr. Ormay Péter előadása a III. Budapesti Nemzetközi COVID Konferencián

Oltási szövődmények a fogorvosi praxisban

2005-ben egy – mint utóbb kiderült – kísérleti BCG oltás kapcsán találkoztam oltás okozta „nemkívánatos mellékhatás”-sal. Ettől az időtől kezdve – nem feltétel nélküli hiszékenységgel – figyelem a vakcina gyártók törekvéseit, üzleti célját, profitorientált kommunikációját.

A 2 és fél éve Covidnak elnevezett járvány és kezelése számos jogi és orvosetikai problémát mutatott meg nekünk, gyakran logikátlan és elhibázott intézkedések sorozatával. És persze nincs még vége! A cél, ami felé haladunk nem tisztán világos.

A fogorvosi székbe a legtöbben szorongással ülnek be. Ha csak néhány másodperc haladékért, de ilyenkor sokan megnyílnak és mesélni kezdik mi történt velük az oltások után. A bőrelváltozásokat, nyálkahártya elváltozásokat sokszor nem lehet nem észrevenni. Azzal a pácienssel, aki korábban már járt a rendelőben, de most mozgásában nehezítetten, bevérzett szemmel, vagy rosszulléttel küzdve ül be a székbe, valami történt vele. Gyakorló orvosként kötelességem élni a gyanúval, hogy mindez lehet az oltás hatása is. Volt már rá példa a történelemben.

Rövid előadásomban azokat a tapasztalatokat gyűjtöttem össze, melyek a fogorvosi területet ölelik át. Egy génterápiás, sietve bevezetett kiforratlan eljárás hosszú távú következményei beláthatatlanok, és ha nem akarunk szembesülni velük ez a lehető legnagyobb hiba.

A korábban már bevált orvosi rendszer a szövődmények bejelentésére megváltozott. Létrehoztunk egy bejelentést segítő weboldalt, ennek tapasztalatait is ismertetem. Mindezt a „nil nocere” alapelv szem előtt tartásával.

2 thoughts on “Dr. Ormay Péter előadása a III. Budapesti Nemzetközi COVID Konferencián

 1. Kedves Ormay doktor!

  Remek előadás volt, de kérem, hogy az mRNS injekciók esetén ne használjuk a “génterápia” szót, mert az merő neurolingvisztikai programozás. A kifejezés azt hivatott sugallni, hogy gyógyításról van szó bizonyos gének megváltoztatása révén, ami szemenszedett hazugság! Génmanipulációról, génátalakításról van szó, a gyógyítás legcsekélyebb szándéka nélkül. Szóval sokkal adekvátabb lenne génmanipulációs mRNS injekciókról beszélni. Nevezzük őket annak, amik valójában!

 2. A konferencián a legnagyobb hatással rám két magyar előadás volt, amik élőben ráadásul egymás után következtek, pedig nem is ez volt az eredeti sorrend.

  Mivel az oltások következményei ebben a második előadásban vannak látványosan bemutatva, nem tudom megállni, hogy a vörösvérsejt formát ne kapcsoljam ide.

  Minden kémiai reakció egyben fizikai reakció is. A https://hu.m.wikipedia.org/wiki/Magf%C3%BAzi%C3%B3
  Magfúzió – Wikipédia szócikkből kiemelném azt, hogy fúziós reakciót mágneses térrel lehet egy kísérleti térben (testben) megtartani.
  Mágnesesség létrehozásához pedig toroid tekercset használnak.

  Toroid forma a természetben:
  http://patikapedia.hu/vorosversejt

  Ahogy az égben, úgy a földön is meg tudnak történni a reakciók, a tudomány pedig szerintem fordítottan működhet, már csak a képek látványa alapján is.
  Először talán megnézhették, mi folyik a testben kicsiben, a testben lévő elemek között, azt pedig nagyban utána megpróbálhatták utánozni, persze másik elemekkel. Más hőmérséklet és nyomás szinten. Figyelve a formákra.
  (Pl. hogyan robban az univerzum…)
  Aztán mintha most visszafele is megtennék a reakciót, mesterséges sugárzással, más nyomással és testi hőmérsékleten.
  Láthatóan működik. Testi szinten is.

  https://www.fenevadjele.hu/blog/a-radioaktiv-mintavevok-es-a-vakcinaban-levo-grafen-akut-besugarzasi-szindromahoz-vezetnek

  Mindkét előadás szenzációs.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük