Dr. Tamasi József előadása a III. Budapesti Nemzetközi COVID Konferencián

Hol vannak az oltásáldozatok a statisztikákban? Hová tűnt az orvosi etika az etikai bizottságokban? Hol van a Hippokrátészi eskü az oltóanyagban?

A gyógyszergyártók felhívták a figyelmet már az oltások előtt a készítmények lehetséges mellékhatásaira. Az oltások óta jelentős mértéket ért el a mellékhatásokra panaszkodók száma és mivel őket az állami egészségügyben nem is hallgatják meg, vagy panaszaikat kimagyarázzák, az ilyen tudatos betegek többsége a magánegészségügyben köt ki.

Ezen túl az általunk végzett laboratóriumi, és fizikális vizsgálati protokoll során is megfigyelhető bizonyos gyulladásos tendencia fokozódás.

Összességében elmondható, hogy az oltások gyulladás készséget fokoznak és az alapbetegségek függvényében vagy az alapbetegség romlásaként, vagy önálló eddig nem ismert panaszként jelennek meg a tünetek, de azt is látjuk, hogy sokan oltások után meghalnak. Nagyon különböző a tünetek jelentkezésének időtartama is. Függvénye a páciens testsúlyának, általános állapotának, elvégzett életmódi és természetes gyógymódok kezeléseknek.

Eközben azt látjuk, hogy az oltások beadása után az egészségügy semmilyen módon nem követi az oltottak állapotát, oltási szövődményeket nem ismeri fel, ha a beteg az oltás mellékhatásaira panaszkodik, akkor a válasz az, hogy az nem lehetséges.

Láthatjuk minden országban a túlhalálozást, miközben idehaza senki nem reklamálja a megbízható halálozási adatokat. Ezekben az erősen áttekinthetetlen számokban és jelenségekben, a hiányzó háttérinformációk mellett próbálunk előadásunkban objektív képet adni a tapasztalatainkról, miközben kitérünk az etikai bizottságok boszorkányperekhez hasonlítható döntéseire, az etikai bizottságok etikátlanságaira.


A fenti videó FULL HD minőségű. Ha valakinél akadozik a lejátszás, megtekintheti ugyanezt a videót kisebb felbontásban (854×480) az alábbi linken:

2 thoughts on “Dr. Tamasi József előadása a III. Budapesti Nemzetközi COVID Konferencián

 1. Ezt az előadást minden orvosnak látnia kellene! Persze nem vagyok naiv, tudom, hogy csak nagyon kevesen lesznek egyáltalán hajlandók megnézni, mert tükröt tart a gyógyszer- és oltásügynökökké lezüllesztett orvostársadalom elé, amibe csak nagyon kevesen hajlandók belenézni. Ahhoz ugyanis egészséges önreflexióra lenne szükség, és akkor – legalább önmaguknak – be kellene vallaniuk, hogy milyen gerinctelen, embertelen módon viselkedtek: tudatlanságból, arroganciából, önhittségből, pénzsóvárságból, megalkuvásból Istent játszottak.
  Teljes mértékben visszaéltek a naiv, tájékozatlan pácienseik bizalmával, akik bíztak az orvosaik tudásában, tisztességében, hippokratészi esküjében, akik el sem tudták képzelni, hogy félrevezetik, becsapják, manipulálják őket, hogy az orvosaik képesek ártalmas, életveszélyes, mérgező kísérleti kotyvalékokat beléjük fecskendezni, tönkretenni egészséges felnőttek és gyermekek immunrendszerét, megölni vagy megnyomorítani őket egy életre, anyagi haszonszerzésből, meg még ki tudja milyen aljas indokból. A legtöbb ember számára ez – érthető módon – annyira felfoghatatlan, hogy még most sem képes elképzelni mindezt, hiába gyűlnek a bizonyítékok napról napra! Szóval nem csoda, ha az elkövetők és tettestársaik nem hajlandók tükörbe nézni, mert akkor elborzadnának a saját tetteiktől, már ha nem echte pszichopatákról van szó. (Talán nem véletlen, hogy az az osztrák orvosnő, aki az ottani tévében népszerűsítette a méreginjekciókat, öngyilkosságot követett el.)
  Egyszer MINDENKINEK el kell számolnia a tetteivel és azok összes következményével, így vagy úgy. Nürnberg után NINCS MENTSÉG arra, amit az orvosok túlnyomó többsége az elmúlt két és fél évben művelt! Pedig csak nemet kellett volna mondani!

 2. Tisztelt Orvosok és Egészségügyi Dolgozók a Tisztánlátásért!
  Nem lehet elégszer megköszönni azt, amit mindannyiónkért tesznek!
  Köszönöm a Konferenciát, felemelő élmény volt személyesen részt venni, és köszönjük a videókat is, látom és tapasztalom, hogy egyre több emberhez eljutnak.
  A sötétség, ami a hajnal előtt a legsötétebb, önmagát emészti fel. A Fény, az emberség és a jó tudás győz!!!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük