A mappa


https://rumble.com/v23jkfs-a-mappa.html

2 thoughts on “A mappa

 1. https://www.bitchute.com/video/dPiwAJqwm6iV/
  DR TOM COWAN FT CHRISTOPHER GARDNER: BIOCHARISMA INVENTOR AND WATER PURIFICATION [APRIL 1, 2021]

  Egy korábbi, Dr. Tom Cowan és Cristopher Gardner közti beszélgetés ismét feltöltésre került, ami nagyon érdekes kérdéseket feszeget. A kiemelt részeket nem szó szerint idézem, hanem inkább elmesélni próbálom, miről szól a 30-ik perctől kezdve. A 3-4/ rész kapcsolódik a zöld-piros információ input témához, az 1-2/ pedig a bevezetés.

  1/ Az öröklődés mechanizmusának ismert képtelenségéhez a következőkön érdemes elgondolkodni:
  Azt mondják, hogy a DNS-ünk mindenhol azonos, a fülünkben, a kezünkben. De felmerül a kérdés, hogy amikor megsérülünk, akkor pl. egy kéz seb után a gyógyulás a kezünkön történik, egy fül seb esetén a fülünk gyógyul be, de nem lesz a kéz seb begyógyulása után a kezünkön fülünk. Hogyan dől el, hogy a sejtek melyik DNS része fogja begyógyítani a kéz sebet, hogy az kéz maradjon? Ha a DNS-ben a teljes öröklődés egész tervrajza benne lenne, hogyan választódik ki, hogy a kézen egy seb begyógyulása után ott ne fül keletkezzen? Dr. Cowan válasza az, hogy nincs ilyen döntés, eleve a sejtek DNS-e a szervekben más és más. Valamint nincs stabil mechanizmusa az öröklődésnek.

  2/ 31:15 után látható egy felvétel a sejtekről, amik a sejtmembránból, a sejtmagból, a mitokondriumból állnak (a mitokondrium termeli az ATP-t), és egy vizes zselés közegben, a citoplazmában vannak beágyazódva. A videó beszélgetés fő kérdése, amire választ ad Dr. Cowan, az, hogy honnan jön az élet energiája. Szerinte az energiát a körülöttünk levő elektromágneses mező biztosítja. Az elektromágnesesség hozza létre az életet, ami a vízben formálódik összefüggő struktúrává. A víz hozza létre a struktúrákat.
  Minta ehhez egy akár a konyhában is bármikor megismételhető kísérlet, a zselé készítés. Amikor vízbe teszünk zselatint (kollagén fehérjét), és felmelegítjük, a melegítéssel a fehérje elbomlik, lehűtve pedig besűrűsödik, kocsonyásodik. A testben ehhez hasonlóan az ATP(mint a melegítés, energia hozzáadás testi megfelelője) reagál a fehérjével, elbontja, ezzel lehetővé teszi a zselé szerkezet kialakulását. Az ATP az energia forrását, a hő szerepét biztosítja a szerkezeti átalakuláshoz.
  Mi stimulálja a mitokondriumot, hogy az ATP működésbe lépjen? Nemcsak az étel, hanem a legfontosabb a fény. Van a sejtmag középen egy kupola forma, amin van egy adó-vevő antenna, és ez együtt egy olyan tekercset alkot (és ez nem a tanult párhuzamos kettős DNS spirál, ( részlezetve pl. https://www.bitchute.com/video/WSh9KOiRWGPo/ alapján 2022.05.16-án)), ami vonzza a fényt, és lehetővé teszi, hogy a fényhez (tudatossághoz, hangokhoz, gondolatokhoz; az éterihez) hozzá lehessen férni, az „letölthető” legyen. Ez a „lehívási-hozzáférési” mechanizmus mindig új tartományokat, további (át)alakításokat tesz hozzá a kémiai anyagokkal teli zselé struktúrához, abba a struktúrába, amik valójában maguk a szervek, a szervrendszerek. Ez a befogadott energia sugárzik egyben ki is belőlünk, mint a mi energia mezőnk.
  Betegségben, amikor a zselé nem struktúrált, vagy nem tudjuk a fényt, az információt felvenni, akkor a test felmelegíti a zselét (ami a láz, gyulladás vagy izzadás stb.), amivel elindul a méregtelenítés.
  A gyógyulás pedig az, amikor az eredeti struktúrát sikerül visszaépíteni.

  A hőmérsékletnek (hősugárzásnak) annál sokkal általánosabb jelentősége van, minthogy az legyen betegnek minősített, aki lázas.
  Valójában mindig van környezeti külső és belső hőmérséklet különbség, ami önmagában képes töltés mozgást, áramlást előidézni, valójában a hő az egy struktúra szervező erő, vízhez adva. A vízben pedig, amikor van ’memóriája’, mindig vannak oldott ionok, illetve valami még, aminek nem vagyunk tudatában, amit nem vagyunk képesek mérni, amitől pl. a homeopátiás szerek működnek.
  Példák az energia általi ’teremtésre’:
  Ha desztillált vízbe magnetitet tesznek, majd kiteszik a napra, akkor kristályok fognak megjelenni a magnetiten. Ha desztillált vízbe tesznek ionokat, földet, és kiteszik mágneses hatásnak, akkor az oldott ásványoktól (amik szuper vezetők) olyan töltés fog kialakulni, ami életet tud teremteni.
  Amikor áramlás van a folyókban, amikor már nincsenek befagyva, és elkezdi a folyókat érni a napsütés, akkor attól függően, milyen ásványok vannak bennük, a kristályok egymásba fognak ötvöződni, ion cserével. Bizonyos folyókban, tavakban mindig van arany, mert a folyásban levő kövek alapul szolgálnak a napfény hozzáadásával az arany képződéshez.

  3/ Folytatva innen az 1/ pontot, nem a DNS hozza létre az életet (az nem határoz meg semmit), hanem egy elektromágneses információ, ami amikor a víz felszínével találkozik, a vízben levő struktúra alakító kreatív potenciát felszabadítja. Ha az elektromágneses mező sugárzása változik, a korábbi mező által létrehozott forma lenyomat is változik. A víz és a tartalma (benne levő ásványok, ionok, töltések, erő kölcsönhatások, stb.) együtt alakulnak. hatnak.
  Az ősi egyiptomiak azt gondolták, hogy az ember esszenciája, lényege az INFORMÁCIÓ. Azt gondolták, ha valami baj történik az emberrel, az alapvető inputot kell kicserélni, a fényt.
  Amikor valaki a természetben, a napfényben, víz mellett sportol, szinte érezhetően újjáépíti a testét, és a tudatosságát is. A tudatosság mindig formálódik, de most sajnos olyan időben élünk, amikor szándékos ellenőrzés alatt áll a tudatunk, és nem mozgunk. Ezáltal most egy olyan struktúra alakul, amelyik nem képes érzékelni a valóságot.

  4/ A gyógyításhoz az az alap hipotézis, hogy se egyénként, se társként, se társadalomként nem tudjuk azt az életet elérni, vagy élni, amit akarunk, ha az nem a valóságon alapul. Ma a pénz, politika, biológia, mezőgazdaság, de majdnem minden elmélet, ami körülvesz, téves elgondolásokon alapul. Valótlan állítások alapján viszont nem lehet gyógyítást művelni, se a társadalmat működtetni.
  De ahhoz, hogy valami újat befogadjunk, először meg kell szabadulni a tévedéstől, a régi rossz beidegződéstől. Nem lehet úgy ayurvédával, vagy homeopátiával, vagy más egyéb alternatív módon gyógyítani, ha közben hiszünk a vírusban, és az oltásban.
  —–
  Én egyetértek azzal, hogy amit látunk, amiről bizonyosságot szerzünk, hogy nem jó, ahhoz felesleges ragaszkodni. Sok embernek nyugtalanító, ha olyan állítások cáfolatával találkozik, amit korábban biztosnak hitt, de ha egyszer már nyilvánvalóan haszontalan és káros is az „ahogy eddig megszoktuk, úgy kell lenni” reakció, akkor mi tart mégis vissza sokakat a változástól?

  Amikor a baj történik, és a piros lesz a zöld, cseréljük ki az inputot.

 2. Ez a kis jelenet remekül illusztrálja, hogyan veszi rá a csoportnyomás az egyént olyasmire, amit egyébként saját magától soha nem tenne meg. Ami szomorú, hogy ebben az esetben még tétje is alig volt a tömeghez való igazodásnak: nem forgott veszélyben az állás, az egzisztencia, a gyermekfelügyelet, családi kapcsolatok, régi barátságok, stb. A nyomás exponenciálisan megnő, amikor az igazodás létkérdéssé válik.
  Több hasonló kísérlet alapján azt találták, hogy átlagosan 10 emberből 9 enged a nyomásnak, és csak egy olyan akad, aki ellenáll. Ez magyarázza a káros, “trendi” szenvedélyek, divatok, (tév)eszmék villámgyors terjedését. A mindenkori globalogazdi tisztában van az emberi viselkedés mozgatórugóival, és pontosan tudja, hogyan vegye rá az emberek többségét csoportnyomással olyasmire, amit saját maguktól soha nem tennének meg. Így kezdődnek a csinált zavargások, forradalmak, háborúk, vagy korunkban a kovid-hisztéria a rituális teszteléssel, maszkviseléssel, injekciózással, stb. Szóval egyáltalán nem véletlen, hogy a kovid-cirkuszt, minden idők legnagyobb globális átverését és tömegpszichózisát viselkedés-pszichológusok tervezték meg és felügyelték.
  Ha viszont a kísérletekben 10 emberből egy rendíthetetlenül kitartott az igazság mellett, akkor volt rá esély, hogy a többiek egy része is követi. Még nagyobb volt az esély, ha nem egy, hanem kettő mondott nemet: ők akár meg is fordíthatták a dolgot.
  Úgyhogy NEMET KELL MONDANI, ha a józan eszünk azt súgja, hogy hamis, hazug, káros az, amihez ki akarják csikarni a beleegyezésünket csoportnyomással, megfélemlítéssel, zsarolással, megvesztegetéssel, manipulációval, információ elhallgatásával vagy meghamisításával. Akkor is, ha mindenki más behódol a nyomásnak, mert ez az egyetlen esélyünk, hogy végül a józan ész kerekedjen felül. Akkor is, ha rövid távon retorziónak vagyunk kitéve, mert a behódolással hosszú távon garantáltan sokkal rosszabb helyzetbe kerülünk. Mindannyian.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük