Digitális állampolgárság: kezdődik a totális ellenőrzés kínai mintára? – Szakács Árpád

Az Ultrahang adásában Szakács Árpád publicista, könyvkiadó volt a vendégünk, akivel a digitális állampolgárság dilemmáiról beszélgettünk.


17 thoughts on “Digitális állampolgárság: kezdődik a totális ellenőrzés kínai mintára? – Szakács Árpád

 1. Ki emlékszik még a 2022-es népszámlálásra. Akkortájt nagyon morcosan pedzegettem az illetékeseknek telefonon és emailben egyaránt, hogy ugyan lebbentsék föl a konkrétumokat a nagy mellénnyel vetített “álnevesítési eljárás” mikéntjéről, amivel (a porhintés szintjén) az adatgyűjtés biztonságát igyekeztek szavatolni. Azt harsogták, hogy az egyedi azonosításra alkalmas, érzékeny személyes adatokat azonnal leválasztják a többi kérdőívről és csak egy gépileg generált technikai azonosítóval dolgoznak tovább. (Ez a propaganda hazugságnak ugyanolyan súlycsoportja, mint az, hogy “az mRNS 48 órán belül lebomlik és kiürül”.) Egy humbug, amit a gyanakvás elaltatására találtak ki. Ha ugyanis ezt a “technikai azonosítót” egy következetesen algoritmizált eljárással hozzák létre, akkor meddig tart pl. a BM népességnyilvántartó adatain végigfuttatni ugyanezt az algoritmust, aztán pedig a KSH anonim azonosítóit kikeresni a 10 millió gépileg generált érték közül, hogy hoppá, melyikkel mutat egyezést? És máris helyreállt a nevesíthető adatkapcsolat. (Röviden: a protokoll úgy van specifikálva, hogy formális és látszólagos védelmet ad, de korántsem küszöböli ki a tudatos visszaélés lehetőségét.)

  Érdekesnek vélem azt is – és eddig nem találkoztam sehol erre vonatkozó felvetéssel –, hogy a népszerűségnek örvendő vármegye- és országbérletek (sőt, a helyijáratos buszbérletek is) csak úgy válthatók, ha megadok (egyelőre még hagyományos) igazolványszámot. A bérletre generált vonalkód tartalmazza ezt, tehát nem csak a közlekedési ellenőrnek nyújt vízuális információt, hanem egyértelműen digitálisan azonosíthatóvá teszi az utazó közönséget, már most. Ha tehát fölszállok egy közlekedési eszközre, akkor minden “lecsippantás” alkalmával (legalább) három adat összerendelése tárolódhat: 1.) ki utazik, 2.) mikor utazik, 3.) milyen viszonylaton (járatszámon) utazik? Nem vág össze ez az adatgyűjtés a 15 perces városok tervezési törekvéseivel…?

  Azt mondják, hogy az okostelefonokat (legfőképpen) nem az “okossága” teszi technikailag sebezhetővé, hanem a legrégebb óta beépített komponense: az alapsávi GSM modem, ami “csak” arra kell, hogy a telefonnal telefonálni (is) lehessen. Azt mondják, (pl.: https://youtu.be/FSA__oMUeHo ) hogy ezen keresztül tud hozzáféréshez jutni mindenféle kémprogram. Nem kell fertőzött applikációt se letölteni. Egyszerűen küldenek rá egy ravaszul preparált SMS-t és amint a telefon őskövület része bukfencezik, a nagyfokú áramköri integráltság következtében ez elérhetővé teszi az “okos” rész memória területeit is az illegális programfuttatásra, úgy hogy a felhasználó semmit se vesz észre belőle. Ki az a naív, aki egy kütyüre bízná az életét…? (Egyébként pedig az android telefon már most, ab ovo egy személyes azonosító hordozó, mert a készülék egyedi IMEI száma a beregisztrált google fiókhoz van társítva.)

  A pedagógusok felhördültek, amikor a státusztörvény tervezet kapcsán szóba került, hogy a munkáltató “betekintési” jogot kíván szerezni az általuk használt személyes IKT eszközökön tárolt adataikba. Ugyan kérem…, 2018 tavasza óta használ a pedagógusok zöme olyan EU-s projektből származó “ingyen” laptopokat, melyekről a – büntetőjogi fenyegetéssel felérő megfogalmazású – pályázati feltételek szerint eleve tilos eltávolítani az előtelepített programokat, főként egy bizonyos Microsoft Intune nevű központi menedzsment szoftvert. Ez eddig nem hogy aggályosnak nem bizonyult, de fel sem tűnt senkinek…?

  A közoktatásban használt internet hozzáférést biztosító hálózaton (egyébként nagyon helyesen) szűrik és korlátozzák a nem megfelelő tartalmakat, elsősorban az erőszakos és pornográf jellegű oldalak elérését. De nem csak azt… A cenzúra technológiája kétélű fegyver és már évek óta kulcsrakész. Csak finomhangolást kell végezni rajta és minden másra is bevethető.

  Úgy emlékszem, anno az ú.n. “Hunnia ügy” is abból eszkalálódott, hogy a lefoglalt webszerverükön az összes regisztrált felhasználó (támogató, szimpatizáns, aktivista) adata titkosítás nélkül, ezáltal mintegy tálcán lett felkínálva az NNI-nek. És éppen most, nov.28-án lesz a pokolafoldon.hu szerkesztőjének “rémhírterjesztési” tárgyalása, akit az internet szolgáltató IP-cím naplói alapján tudtak beazonosítani, mert sajnos nem gondolt rá, hogy VPN-t, TOR-t, vagy legalább proxyt használjon a saját védelmére.

  A digitális személyazonosító előnyei kapcsán a köztudatba csöpögtetett “kényelmes és gyors” ügyintézés ígérete ugyanolyan blöff, mint amilyen a vakcinázás esetében volt a “hatékony és biztonságos”.

   1. Hölgyeim és Uraim !

    Ezt az egy nyomorult linket megnézte bárki is ?
    Vette egyáltalán a fáradtságot, hogy legalább belenézzen, hogy mi is ez ?
    Pedig nagyon jó lenne, mert legalább egyszer az életben belenézne abba a bizonyos tükörbe !!!

 2. Ha Orbán Viktor tényleg a magyar népet akarja védeni akkor ezt a digitáliis állampolgárságot nem fogja erőltetni!!!

  UDV. HI

  1. Kérem, mondjon egyetlen példát az elmúlt 14 évből, amikor Orbán Viktor a magyar népet akarta védeni.
   Nem a nagy szavak, hanem a nagy tettek szintjén.

 3. MEG KELL ÁLLÍTANI A DIGITALIZÁCIÓT? MERT AZ EGYENLŐ A TOTALITÁRIUS KONTROLLAL!

  Lépésenként akarnak bemattolni bennünket. Előbb a digitális identitással, majd a CBDC-vel.
  Mindkettő folyamatban van, tehát nem összeesküvéselmélet.

  1.) Digitális identitás
  A totális kontroll és felügyelet rendszere, amely megteremti a digitális rabszolgaság intézményesített kereteit.
  Mind az íriszen, mind pedig az ujjlenyomaton, mind pedig a kettő kombinációján alapuló biometrikus azonosító megbukott, mert klónozható, feltörhető, ellopható.
  Indiában a korrupt tisztviselők jó pénzért eladják a bűnözőknek, és akkor az ember futhat a pénze után. Volt, aki éhen halt, mert nem jutott egy hónapon át a pénzéhez.Arról nem is beszélve, hogy a kiberbűnözés Mekkája lesz ez az új világ.
  Ha ez még nem lenne elég vészjósló, most Bill Gates javaslata alapján DNS-alapú biometrikus azonosítót akarnak kikényszeríteni.
  A DNS a mi emberi minőségünk, isteni kódunk és önvalónk, amit soha senkinek nem lehet átadni, mert annak beláthatatlan következményei lesznek valamennyiünk számára.

  2.) CBDC
  A jegybanki pénz egy átverés, mert semmi hozadéka nincs az állampolgárok számára a jelenlegi vegyes rendszerű bankkártyás-készpénzes fizetéshez képest.
  Veszélye viszont óriási: ez a világkormány totalitárius rendszerének része, az emberek digitális rabszolgásítása, szabadságuktól, vagyonuktól, vallásuktól, és minden identitátusoktól való megfosztása.
  Egy programozó utána járt, hogy a rendszer úgy van kitalálva, hogy abba utólag bele lehet nyúlni, és bármikor módosítani lehet a játékszabályokat.
  A jegybanki pénzt azért kell elutasítani, mert a digitális pénznek van olyan formája is, mint pl. a blokkláncon alapuló kriptovaluta, mint pl, a Bitcoin, amely anonim, és biztosíthatná az emberek teljes szabadságát, és a bankoktól való függetlenségét.
  Ez a kor kihívásainak megfelelő digitális pénz, annak minden előnyével. Persze ezt majd be fogják tiltani, hogy mindenkit egy irányba tereljenek…)))
  Nagyon kell vigyáznunk arra is, hogy apránként akarnak becserkészni. Előbb az önkéntes jelleggel, ami nem lesz igaz, mert amint az önkéntesség eléri a 30%-ot, azt hazudják, hogy a többség benne van a rendszerben, és egy tollvonással kötelezővé teszik.

  A digitalizáció megállíthatatlan gyorsasággal robog, és bedarálhat bennünket, és ha ez megtörténik, akkor az visszafordíthatatlan következményekkel jár, és ez akár az ember 1.0 végét is jelentheti.
  Ha körülöttünk mindent digitális jelek működtetnek, amelyeket a „Globalist Cabal” (nevezetesen az FMIMPC) vezérel , akkor egy vagy néhány kapcsoló kikapcsolhatja különböző hálózatainkat, úgy mint:
  – vízellátás, villany, gáz, mindenféle energia,
  – élelmiszer-ellátás,
  – üzemanyag szállítás,
  – közlekedés
  – hazai és nemzetközi szállítás,
  – kommunikáció
  – a számláinkon lévő pénzt, stb.

  Meg kell tudni állítanunk, mert ez élet és halál kérdése. Szó szerint.
  https://expose-news.com/2023/11/23/beyond-orwells-1984-5g-and-the-launching-of-6g-easy-to-take-down-a-society-that-is-digital/

 4. Nagyon értékes beszélgetés, de sajnos egy gyors kormányváltás, vagy politikai rendszerváltás nélkül a(z elme)beteg digitális rendszer elindulása aligha elkerülhető, ez látszik. Remélem, a váltást sikerül elérni egy emberi kézbe kerülő értelmes kormányzással, hogy a téma okafogyott lehessen.
  Megdöbbentő egyébként, hogy merülhet fel az a kérdés, hogy rendszeren kívüli élet? Lehet-e mobiltelefon nélkül élni, például? A rendszerben.
  1996-ban már elterjedtebb volt a mobiltelefon az országban, de előtte vajon nem volt élet? Az az élet rendszeren kívüli élet volt?
  Remélem még ép a memória, és erre még mindenki emlékszik. Nem a rendszeren kívül kellene élni, hanem a beteg (AI és tsai) rendszert nem kell bevezetni, aki pedig akarná, azt eltávolítva. Vagy-vagy és élet-halál kérdés a jelenlegi harc, de ezt sokkal régebben már megírtam.
  A mobiltelefon eldobása miatt igencsak vissza kellene építeni a telefonfülkéket. Mitől lenne nehéz? Be van kábelezve. Csak le kell gyártani ismét a fülkéket. A térképet pedig GPS híján legalább újból megtanulnák használni az emberek. Maguk körül szétnéznének a világban, ha tájékozódni akarnak.
  Az egyik tanulság általában is az, hogy a tájékozódást is meg kell tanulni újra, mert mint képesség elveszett.

 5. 2024-ben fel akarják gyorsítani a programjukat:

  – Százasával zárnak be a kereskedelmi bankok, mivel a jövő pénze, a digitális pénz jegybanki pénz lesz:
  https://moneyweek.com/personal-finance/bank-accounts/natwest-rbs-bank-closures
  – November 30-al indul a klimacsúcs, amely valótlan adatokra alapozott vészhelyzeti riadót fúj meg, amivel az élelmiszer- termelést1/3-al akarják csökkenteni:
  https://amp.theguardian.com/environment/2023/nov/25/from-carbon-capture-to-king-charles-what-to-look-out-for-at-cop28
  – Aktiválták az új járványt, a H1N2-őt.
  https://www.independent.co.uk/news/uk/home-news/swine-flu-case-uk-pig-human-b2454169.html
  – Hamarosan piacra dobják a Quantum Tesla új okostelefonját, ami már kvantum alapon működik és ami az IOT-hez is kapcsolódik.
  Kompatibilis a Starlink-kel,-Támogatja a a Neuralinket, azt a technológiát, amellyel a felhasználók gondolataikkal irányíthatják az eszközöket.
  https://www.thenationalnews.com/business/technology/2022/03/17/what-we-know-so-far-about-teslas-rumoured-model-pi-smartphone/
  Ezeket tervezik, erről tudni kell, de a világ felébredt, és megkezdődött a világméretű globalista ellenállás.

 6. EZ VOLT A GLOBALISTA NWO-TERV:

  1. FÁZIS: SZIMULÁLJ EGY FENYEGETÉST ÉS KELTS FÉLELMET. (2019. DECEMBER – 2020. MÁRCIUS)
  • Hozzon létre járványt Kínában.
  • Ölj meg idősek tízezreit.
  • Növelje az esetek és a halálozások számát.
  • Kezdettől fogva az oltás az egyetlen megoldás.
  • Fordítsa mindenki figyelmét a Covid-19-re.
  • Eredmény: (majdnem) általános pánik

  2. FÁZIS: VETÉS ÉS HASÍTÁS. (2020. MÁRCIUS – 2020. DECEMBER)
  • Számos szükségtelen, szabadságkorlátozó és alkotmányellenes kényszerintézkedés bevezetése.
  • A kereskedelem és a gazdaság megbénítása
  • Figyeld meg a többség alávetettségét és ellenállását a lázadó kisebbség részéről.
  • A felkelők megbélyegzése és szakadás megteremtése.
  • A disszidens vezetők cenzúrája.
  • Büntetés az engedetlenségért.
  • Általánosítsa a PCR-teszteket.
  • Zavart kelt az esetek között: fertőzöttek, betegek, kórházba kerültek és halottak.
  • Az összes hatékony kezelés kizárása.
  • Remény a vődőoltásban.
  • Eredmény: (majdnem) általános pánik.

  3. FÁZIS: A MEGHATÁROZÓ ÉS HALÁLOS MEGOLDÁS. (2020. DECEMBER – 2021. JÚNIUS)
  • Mindenkinek ajánljon ingyenes oltást.
  • Védelem ígérete és visszatérés a normális állapothoz.
  • Tűzz ki célt az állomány immunizálására.
  • Szimulálja a gazdaság részleges fellendülését.
  • Statisztikák visszatartása az injekciók mellékhatásairól és halálozásairól.
  • Jelentse az injekciók mellékhatásait, mint a vírus és a betegség „természetes” hatásait.
  • A variáns, mint a vírus természetes mutációja fogalmának újbóli bevezetése.
  • A kényszerintézkedések fenntartásának indoklása az állománymentességi küszöb alkalmazása mellőzésével.
  • Egészségügyi szakemberek megbüntetése az ápolás és gyógyítás jogosulatlan gyakorlata miatt. –
  • Eredmény, kétségek és árulás érzései az oltáspártiak között, csüggedtség az ellenzők között.

  4. FÁZIS: AZ APARTHEID ÉS A QR-KÓD TELEPÍTÉSE. (2021. JÚNIUS – 2021. OKTÓBER)
  • Tervezze meg a szűk keresztmetszeteket.
  • Hozza létre az oltási kártyát (QR kód), hogy megjutalmazza az oltottakat, és megbüntesse az ellenállókat.
  • Hozd létre a kiváltságosok apartheidjét a többiekkel szemben.
  • A be nem oltottak munkavállalási vagy tanulási jogának megvonása.
  • Az alapszolgáltatások megvonása a be nem oltott személyeknél.
  • PCR fizetési tesztek előírása nem oltott embereken
  • Eredmény: A digitális irányítás első fázisa, az emberek elszegényítése

  5. FÁZIS: A KÁOSZ ÉS A HADIÁLLAPOT BEVEZETÉSE. (2021. NOVEMBER – 2022. MÁRCIUS)
  • Áru- és élelmiszerhiány létrehozása.
  • Megbénítani a reálgazdaságot és bezárni a gyárakat és az üzleteket.
  • Hadd robbanjon a munkanélküliség.
  • Adjon be egy harmadik adagot a vakcinából ( emlékeztető oltások ).
  • Fogadd el a még élő öreg férfiak meggyilkolását.
  • Mindenki számára kötelező védőoltás bevezetése.
  • Erősítse meg a változatok mítoszát, a vakcina hatékonyságát és az állomány immunitását.
  • Démonizálja azokat, akik ellenzik az oltást, és vonják felelősségre a halottakért.
  • Az ellenzéki vezetők letartóztatása.
  • Digitális identitás kényszerítése mindenkire (QR kód): születési anyakönyvi kivonat, személyi igazolvány, útlevél, jogosítvány, egészségbiztosítási kártya …
  • Hadiállapot bevezetése az ellenzék elnyomására.
  • Eredmény: A digitális vezérlés második szintje. Ellenzéki aktivisták őrizetbe vétele vagy „megszüntetése.”

  6. FÁZIS: TARTOZÁS TÖRLÉSE ÉS PÉNZ DEMATERIALIZÁLÁSA. (2022. MÁRCIUS – 2022. SZEPTEMBER)
  • A gazdasági, pénzügyi és tőzsdei összeomlás, bankok csődje.
  • A bankok veszteségei és ügyfeleik számláinak megmentése.
  • Aktiválja a „Big Reset”-et.
  • Dematerializálja a pénzt.
  • Törölje az adósságokat, hiteleket és kölcsönöket.
  • Mutassa be a digitális portfóliót. (Digitális pénztárca)
  • Ingatlanok és földek lefoglalása.
  • Az összes gyógyszer betiltása.
  • Erősítse meg kötelezettségvállalását a félévente vagy évente történő oltásra.
  • Az élelmiszer-adagolás és a Codex Alimentariuson alapuló étrend bevezetése.
  • Az intézkedések kiterjesztése a feltörekvő országokra.
  • Eredmény: A digitális vezérlés harmadik szintje. A NWO kiterjesztése az egész bolygóra.

  Kétéves elmaradásban vannak, és most bukásra állnak.
  Innentől blokkoljuk a folyamatokat.
  – Digitális azonosító megtagadása,
  – CBDC szabotálása a készpénz használatban tartásával.

  1. https://huntv.info/video/aktualpolitikai-kerekasztal-2023-11-29/

   Ki van találva egy úgymond megfigyelő státusz a WHO-ban.
   Megfigyelné az országunk, hogy a talmudi törvények alapján hogyan írt népet a WHO a többi tagországban? Ez szánalmas megoldás lenne.
   Hatalmas csalódás arról hallani, hogy bármilyen módon is konzerválásra kerülhetne a WHO tagság. Ez a szervezet a világ népírtására alakult. Aki egyetért egy percnyi tagsággal is, az leleplezi a saját szándékait.

 7. Hogy bízzunk a római katolikus egyházban, amikor az elhagyta a híveit és egyértelműen beállt a indogén népeket elnyomó
  globalista hatalom mögé ?
  Ami egyet jelent az Európát elárasztó migránshadak és a természetes nemet átalakító őrület erőltetésével. Valamint a fegyverszállításokkal és a templomban tapasztalható gyerekek és nők megrontásával.
  Pedig a jó Isten tanai szerint az egyháznak a népet kellene megvédeni és nem a globalistákkal egy ágyba lefeküdni.
  Ez az egyház nagyon jól megmutatta a valódi arcát a világjárvány alatt is. Nevezetesen azt, hogy ez az egyház oltás párti és
  erősen kirekesztő.

  Elsa Mittmannsgruber a következő műsorában azt a kérdést feszeget, hogy a népeknek szüksége van-e az ilyen korrupt
  egyházra.

  Forrás:
  Impfzwang, Klima, Transgender – wo steht die katholische Kirche?
  https://www.pi-news.net/2023/11/impfzwang-klima-transgender-wo-steht-die-katholische-kirche/
  https://auf1.tv/elsa-auf1/die-katholische-kirche-und-der-great-reset-wenn-der-weg-der-macht-zerstoerung-bringt

  Elsa Mittmannsgruber elmondja, hogy az egyház már a régi időkben is a népeket elnyomók oldalán állt és így jutott a Vatikán hatalmas vagyonhoz.

  1. Én hívő vagyok, de nem vagyok vallásos. Az ok egyszerű: a vallást meghamisították.

   Az én értelmezésemben a tengerből feljövő fenevad Rómát, a jelképes Babylont szimbolizálja, a mélységből feljövő fenevad pedig a hamis Római- Babyloni-vallást.
   Brüsszelben található az EP-épülete előtt a parázna asszony-szobra látható.
   https://uzenetblogol.blog.hu/2015/07/16/a_voros_fenevadon_ulo_nagy_parazna_megjelent_a_gorog_2_euros_ermen

   A Bibliát meghamisították. A jelenlegi vallás egy nagy csalás.
   Minden a babyloni napimádatból eredeztethető, és semmi köze nincs a valódi kereszténységhez.
   A gonosz erő nem csak, hogy évezredek óta eltitkolja a sok tudást előlünk, hanem teljesen megvezeti az emberiséget.
   ENNEK ESZKÖZE VOLT A VALLÁS, ÉS AZ EGYHÁZ, MA PEDIG A MÉDIA.

   A vallási szimbólumok a babyloni napimádat szimbólumai, amiről mi semmit nem tudunk, meg vagyunk vezetve

   a.) Az obeliszk ( Fallosz-szimbólum)
   Az obeliszk kritikus fontosságú az okkultista számára, mert úgy gondolják, hogy az ókori egyiptomi „ NAP ” isten szelleme,Ra (=Marduk, Sumerban) az obeliszkben lakott.
   Így az obeliszk a NAP isten jelenlétét jelképezi, akit a Biblia Sátánnak nevez EZÉKIEL 8:14-18

   Ma mindössze három nagyobb obeliszk található a világon, ezek közül kettő az Egyesült Államokban.
   Az első obeliszket a római Szent Péter téren építették, és úgy van elhelyezve, hogy minden pápának (PONTIFEX MAXIMUS), aki a téren lévő tömeghez fordul, szembe kell néznie obeliszk.
   A második obeliszket 1881-ben hozták Amerikába Alexandriából, Egyiptomból, és a New York-i Central Parkban helyezték el .
   A harmadik obeliszk a Washington-emlékmű , amely George Washington (aki nagyszabású szabadkőműves volt ) és a (Cincinnatus rend) első elnökének emlékére építettek.

   b.) Halfej formájú pápai süveg
   A halfej formájú koronákat a babiloni kultusz főpapjai hordták, amin a az ember és a Sátán közötti hidat jelképező hídőr felirat szerepelt.
   Később ezt a római császárok átvették, és a latin „Pontifex Maximus” címet használták.

   c.) A hajlított kereszt
   A hajlított feszület egy baljós jelkép, amit a sátánisták használtak a 6-ik században, és amelyet a 2-ik Vatikáni időszak idején ébresztették fel.
   Ez egy meghajlított vagy letört kereszt volt, amin Krisztus eltorzult alakja volt látható, és amelyet a középkor fekete mágusai és varázslói használtak, és amely az antikrisztus jelképévé vált.
   Minden pápa büszkén vállalja és hordozza, bár erről az embereknek halvány fogalmuk nincsen, hogy mit jelent, és mit üzen.

   d.) Ki a fenevad?
   A modern értelmezés szerint a Jelenésekben a 666-os számmal ábrázolt antikrisztus az a személy vagy megszemélyesített lény, aki Krisztus tanításai ellen tevékenykedik.
   Egyes magyarázatok a „Fenevadat” a Vatikán lényegével vagy a pápák személyével azonosítják, amely magyarázatot a pápai tiara feliratával és az egyház mindenkori tevékenységével támasztják alá. A pápai tiara felirata ugyanis „Isten fiának helytartójára” utal, ami latinul így írandó: VICARIVS FILII DEI. Az említett értelmezés szerint, ha a felirat azon betűit, amelyeket római számként olvashatunk, összeadjuk, az eredmény éppen 666 lesz. (Ezt könnyen ellenőrizhetjük: V+I+C+I+V+I+L+I+I+D+I=666)
   ( Wikipédia)

   e.) A fenevad bélyege
   „Azt is teszi mindenkivel, kicsinyekkel és nagyokkal, gazdagokkal és szegényekkel, szabadokkal és szolgákkal, hogy az ő jobb kezökre vagy a homlokukra bélyeget tegyenek;
   És hogy senki se vehessen, se el ne adhasson semmit, hanem csak a kin a fenevad bélyege van, vagy neve, vagy nevének száma.
   Itt van a bölcseség. A kinek értelme van, számlálja meg a fenevad számát; mert emberi szám: és annak száma hatszázhatvanhat. „(Jelenések 13,16 – 18)

   Beültehető chip azonosításhoz
   Több mint 1.5 Millió dollárt költöttek annak a fejlesztésére, hogy felfedezzék a legjobb helyet az emberi testen, ahová a „BIO-chip”behelyezhető.
   Két megfelelő, és hatékony helyet találtak – A FEJ, a haj alatt a homlokon, és a kézfejen, egészen pontosan…A JOBB KÉZEN!
   A módszer pontosan arra emlékeztet, ami a jelenések könyvében olvasható a megbélyegzésről .
   További információ, hogy a lítium elem az emberi test számára, mint testidegen anyag fekélyt okoz, ha megsérül a mikrocsip, és létrejön a kontakt.

   Így ír eről a Biblia:
   „… és támada gonosz és ártalmas fekély azokon az embereken, akiken vala a fenevad bélyege, és akik imádják vala annak képét.” Jelenések 16:2.

   Ha az sebészetileg elmozdításra kerül, a piciny kapszula megsérül, és az emberi test érintkezik a lítium vegyülettel, és a mikro baktériumokkal. (Ez fekélyt okoz azon a helyen.)
   A (Global Positioning System GPS) műholdas helymeghatározó rendszer azonnal jelzi, hogy elmozdították, és riasztja a területi illetékes hatóságot.

   f.) IZRAEL neve is árulkodó: Honnan jön Izrael neve: Is-Ra-El?
   Is: Ízisz az egyiptomi holdistennő volt. Ra volt Egyiptom napistene Szaturnusz az Elohim istene volt. Ízisz Is- Ra- El – IsRaEl.”
   Mit keresnek egy zsidó keresztény állam nevében az egyiptomi istenek nevei?
   Ez is szimbolikusan utal arra, hogy az egyiptomi és babiloni kultusz hívei teremtették meg Izraelt, amelynek semmi köze a valódi kereszténységhez, és semmi köze Jézushoz.

  2. Jézus Egyháza maga a hívők közössége.
   Jézus a Feje, a hívők pedig a tagjai a Misztikus Testnek, amit Egyháznak nevezünk.
   Ha a hívőket az Egyháznak kell megvédeni, ez azt jelenti, hogy a hívőknek saját magukat és egymást kell megvédeni.
   Istennek nem birkákra, hanem bárányokra van szüksége.
   “Legyetek OKOSAK, mint a Kígyó…” Elég világos a parancs…

   1. Ettől a nyakatekert és egyoldalú gondolattól és elvárástól kirázott a hideg. Nem véletlenül nem vagyok egyház tagja, sem hívője.

   2. Ez így korrekt. Én is így gondolom, csak nem tudtam ilyen jól megfogalmazni.
    Nagyon szépen köszönöm.
    Ezt mindenkinek, minden nap el kell olvasnia. Viszem, és terjesztem.

  3. “A RÓMAI EGYHÁZ AZ ŐSIDŐK ÓTA GLOBÁLIS KULTUSZKÖZPONT VOLT.
   KONSTANTIN RÓMAI CSÁSZÁR I.SZ. 325-BEN TARTOTT NICAIAI ZSINATTAL ELDÖNTÖTTE, HOGY A KERESZTÉNYEKNEK MIBEN KELL HINNIÜK A MAI NAPIG.

   A PÁPAI TÖRTÉNELEM HEMZSEG A „NEM HÍVŐK” TÖMEGES LEMÉSZÁRLÁSÁTÓL, BELEÉRTVE A KATAROKAT ÉS A GNOSZTIKUSOKAT, MERT A FÁTYLON TÚL IS LÁTHATTÁK, HOGY A VATIKÁN OTT VAN A RENDŐRSÉGEN.
   MÁS SZÓVAL, TÖRTÉNELME SORÁN EZ VOLT A „MEGSZAKÍTÁS KULTÚRA” KÖZPONTJA, AHOL A MÁGLYÁN VALÓ ELÉGETÉSSEL ÉS MÁS BORZALMAKKAL KÉNYSZERÍTETTÉK KI A CENZÚRÁT AZ ISTENRŐL ÉS A VALÓSÁGRÓL VALÓ ELTÉRŐ NÉZET BŰNÉÉRT.

   A MODERN PÁPÁK KÖZÉ TARTOZIK A HITLERJUGEND BENEDEK ÉS AZ EGYHÁZI PEDOFIL BOTRÁNYOK, VALAMINT FERENC, AKI MINDEN LÉPÉSÉVEL ELŐMOZDÍTJA A KULTUSZ NAPIRENDJÉT.
   AZT LÁTNI, HOGY AZOK, AKIK AZT ÁLLÍTJÁK, HOGY MEGÉRTIK AZ EMBERI RABSZOLGASÁG-ÖSSZEESKÜVÉST, ÁTTÉRNEK A KATOLICIZMUSRA, OLYAN NAIVITÁSRÓL ÁRULKODIK, AMELYET NEHÉZ FELFOGNI. ”
   https://davidicke.com/2023/12/01/i-never-cease-to-be-amazed-at-the-unresearched-naivety-of-many-who-claim-to-be-awake-and-aware-2/

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük