Helyzetjelentés Kanadából – Február 11.

Nagyon felpörögtek az események! Igazi diktatúra kezd kialakulni Ontario provinciában. Fontos kereskedelmi határátkelők teljesen blokkolva komoly gazdasági gondokat okozva most már Amerikának is. Az Ontario province állam durvul és inkább beássa magát mit sem engedne miközben más provinciák már tervezik a lezárások és mandátumok törlését, hogy visszaálljon a normál életmód.

YouTube csatorna: Amerikai Hírek Objektívan


6 thoughts on “Helyzetjelentés Kanadából – Február 11.

 1. A globalogazdi kanadai pribékjei minden mocskos trükköt bevetnek a konvoj szétverésére: blokkolják az üzemanyaghoz, tűzifához, adományokhoz való hozzájutást. Azzal fenyegetik őket, hogy elviszik a gyerekeiket, elveszik az engedélyüket, rekordméretű bírsággal sújtják őket, és ha még akkor sem törnek meg, félő, hogy rájuk küldik az állig felfegyverzett rohamosztagokat.

  Le a kalappal ezek előtt a kamionosok előtt, akik a kemény északi télben, járművekben és sátrakban fagyoskodva kitartanak!

 2. Ha van egy felülről csinált vészhelyzet, ami kontrollált, és közben a spekuláció “bennfentes kereskedelemként”, kvázi kockázat nélkül működik, az rendben van? Ami már két éve működik..
  Ha van egy alulról indult össznépi kezdeményezés -ami a sajnálatra se méltó Globalnak nem számottevő, valós üzleti kockázatot jelent, de ettől már beijed, -és bár még csak néhány napos, de már van eredménye, az kinek probléma? Politikai robot, gyilkos oltás mániás bábkormány kinek kell???
  Kitartást Kanada! Sok erőt ahhoz, hogy kivédjétek a bomlasztási kísérleteket!

  1. Nagyon tetszett.
   Hol lehet megnézni Ádám többi videófelvételét is? A felvételből kiderült számomra, hogy nem ez a első.
   Andrea, megköszönném, ha segítene ebben,

 3. Méghogy az egészségről szól!!! Ugyan már.
  Ennél nyilvánvalóbb már nem is lehetne,hogy kizárólag a hatalomról szól és arról,hogyan tudja a kanadai kormány, a teljes politikai diktatúra bevezetésével, a kanadai polgárokat megfélemlíteni és elvenni a jogaikat mindentől amit eddig hittek,hogy van nekik.
  Egészen elképesztő az az arrogancia, ahogy a szabadon megválasztott kanadai kormány sutba dobta a teljes jogállamiságot és a legvadabb közép-és kelet-európai diktatúrák eszközeivel szándékozik fellépni a kanadai polgárokkal szemben elvileg “a polgárok egészségének, szabadságának,jólétének” a megóvásának érdekében.
  Hát ha ezt még bárki elhiszi, lelke rajta.
  Kanadai polgárok, tartsatok ki!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük