HOGY JOBBAN MEGÉRTSÜK EGYMÁST!

Cél: Tudásanyag, tudományos program, cselekvési terv összeállítása, az összekapcsolódás gyakorlati útjainak kimunkálása minden párhuzamos társadalom felé törekvő közösség és közösségeket alakító személy számára.

HELYSZÍN: SARLÓSPUSZTA, CLUB HOTEL.

IDŐPONT: 2024.MÁRCIUS 14-17.

Szervezőbizottság vezetője: Dr.T amasi József

Jelentkezés: https://caraka.hu/jelentkezes/


5 thoughts on “HOGY JOBBAN MEGÉRTSÜK EGYMÁST!

 1. Nagyon nagy erőkkel sokan tesznek a rabszolgaságba terelésért.
  Viszont már három éve keresem, hogy melyik alternatív, ezt elkerülő irányzathoz csatlakoznék szívesen támogatóként. Egyik irányzat sem meggyőző önmagában, sőt van, ami kifejezetten taszító és riasztó („szakértők”; megélhetési politikusság; illetve titkolt, előre megegyezett pénzügyi-gazdasági irány eladása megoldásnak; tartalék arany kitermelése és eladása, kézbentartás helyett) ezért csak figyeltem, és nem csatlakoztam sehová.
  Az ilyen előre lefektetett, alternatív kidolgozott válaszok általam előre láthatóan ezt a rabszolgaságba terelést erősítik, azzal, hogy elsiklik, kimarad a lényeg. Ebben pedig meg vagyok győződve, nem kell hinnem benne.
  Hiányolom a kiállást a megdőlt orvoslást érintő áltudományos hazugságok következetes elutasítása mellett, és hiányolom a kiállást egy valódi megoldást jelentő gazdasági koncepció mellett is, nem beszélve a jogi háttérről. A gondom az, hogy az alapkoncepciót nélkülöző, egyébként nagyon sok jó részmegoldás, a sok jó kezdeményezés és tényleges, ismert, nagyon megbecsülendő erőfeszítés, amelyből külön kiemelendő az Önök felvilágosító és jogi támogató munkája, és a Gurabi Ágiék féle Szent Korona kezdeményezés, önmagában a rabszolgaságba terelést eredményezi, mert mind csak részmegoldás.
  Nem működik a többi testrész az agy nélkül az emberben sem. Az agy hozza meg a központi döntést.

  Remélem, nem kritikaként értelmezhető a hozzászólásom, hanem támogatásként, mivel én is tettem hozzá, méghozzá érdemben kiegészíthető, „agyi” koncepciós gazdasági javaslatot. Minden, nem celeb és nem álközgazdász tud vele mit kezdeni, tisztában vagyok az értékével.
  Létezik egy eddig évek óta lesöpört, egészségügyet érintő, mások által már nagyrészt előterjesztett és általam is képviselhető javaslat is, de ez a koncepció alapjában az egészségügy körében régóta ismert, csak egy pozitív „agyi” döntést igényelne a megvalósítása. Szóba se kerül, illetve a titkosszolga válasz a téma magánlevelezésbeli felvetésére a „Forbidden”, „tiltott” volt azon a kommunikációs úton, ahogy beírnak nekem néha a férgek a neten keresztül, az éppen látogatott oldalra.
  Egyébként pedig az elmúlt három évben összesen kb. 3 hónapot dolgoztam, és az álláskeresés irányát az alternatív oldalban látnám főleg, de ez úgy látszik közös hullámhossz hiányában, vagy közös érdektelenség miatt nem jön össze. Én oda csatlakoznék szívesen, ahol érdemi eredmény lehetőséget, és egyben jövedelemszerzési lehetőséget is (mert a boltban fizetni kell) látok. Előre.
  (Ha pedig sikerülhetne az egészségügyi téma, akkor az egészségügyben szeretnék dolgozni.)

 2. Kedves Hegedűs A.!

  Olvasva a fenti kommentedet (és a korábbiakat is), küldök Neked egy linket, amit néhány napja kaptam én is. Idő hiányában nekem még nem volt időm átolvasni a részleteket, de úgy gondolom, hogy érdekes lehet a számodra is.

  https://suzannabraeger.com/

  Kívánok Neked minden jót és további kitartást az Életedben: Jude

 3. Kedves Jude,
  Valamit félreérthetett, de a jókívánságot mindenképp köszönöm. H.A.

  1. Kedves HA,
   ELNÉZÉST KÉREK A FÉLREÉRTÉÉSÉRT, A JÓKÍVÁNSÁGOMART TERMÉSZETESEN FENNTARTOM AZ ÖN RÉSZÉRE.

 4. a szórás a lényeg. ameddig szórják, esténként, repülőkről, bárhogyan, és nem beszél erről senki, bármennyi embert megölhetnek, barmennyi ideig és bármikor lehetnek járványok, bárhol a világon.
  egy vírust összerakni lassan bármelyik laborban lehet, egy országokon átívelő, több éve tartó szórást csak tájékozatlan, nép felett tudnak végrehajtani.

  Legyen ez is beszédtéma!

  chemtral=vírusszórás.

  Egy svéd egyetem honlapján láttam a kiírást minap:

  phd hallgatókat keresnek a vírusterjesztés aeroszolos permetezési útjának vizsgálatára.

  vajon miért?

  már csináljak.

  nanorészecskékbe csomagolt laboratóriuni vírusokat szórat az elmebeteg rockefeller gyilkos who a lakosságra.

  Magyarországon is.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük