Sucharit Bhakdi professzor friss videóüzenete

Sucharit Bhakdi professzor videóüzenetének magyar fordítása.


Forrás: mediaforras.com


“A mai jó hír az, hogy olyan tudományos publikációk jelentek meg, amelyek véget vetnek ennek az egész narratívának. Eddig elhitették az emberekkel, hogy a SARS-CoV-2 vírus annyira új, hogy az immunrendszerünk nem fogja felismerni, és ezért amikor szükség lesz rá, az immunrendszer nem fog időben reagálni az antitestek termelésével, amelyek megmenthetnék az életünket, és ezért kell beoltani magunkat. Ezért kell az egész világot beoltani.

Az elmúlt hetekben megjelent tudományos publikációk, véget vetnek ennek a narratívának, mert kiderült, hogy a SARS-CoV-2 vírus és leszármazottai nem különböznek annyira a régi, normális koronavírusoktól, hogy az immunrendszer ne ismerné fel őket.

Ezt próbálom megmagyarázni ezzel a táblázattal itt.

Ez az immunrendszer, és az immunrendszer sokféle összetevőt tud készíteni. Az egyik ezek közül az antitestek, amelyeket az immunrendszer akkor hoz létre, amikor egy új vírusellenféllel találkozik.
Attól függően, hogy az immunrendszer emlékszik-e arra, hogy már látta ezt a vírust, vagy sem, a válaszlépés lassú lesz. Az első válasz mindig lassú, körülbelül négy hétig tart, amíg az antitestek létrejönnek, és ezeket az antitesteket IgM-nek, immunglobulin M-nek nevezik. Ha azonban az immunrendszer már látta ezt a vírust korábban, és emlékszik rá, mert az immunrendszernek van memóriája, akkor gyorsan más antitesteket termel, amelyeket IgG-nek és IgA-nak neveznek. Ezek az emlékeztető antitestek.
Ezek az antitestek alapvetően két funkciót látnak el. Az egyik funkció az, hogy ha egy vírus az, ami ellen az antitesteknek küzdeniük kell, akkor az antitestek megpróbálják megakadályozni a vírus bejutását a sejtbe. Ez az, amit a korona ellenes antitesteknek kellene tenniük. Védő antitesteknek nevezik őket, mert megvédik a sejtet attól, hogy a vírus megfertőzze. Ha azonban a sejt mégis megfertőződik, akkor a háttérben ott vannak a limfociták, amelyek kijönnek, és felismerik, hogy a sejt fertőzött, és ezeknek a gyilkos limfocitáknak az a feladatuk, hogy megöljék a sejtet.
Amint a sejt elpusztul, a vírusgyár megsemmisül, a vírus nem tud többé termelődni, Ön pedig felkel és visszamegy dolgozni. Az antitestek másik funkciója, fő funkciója az, hogy ha az antitestek egy baktérium vagy egy gomba ellen irányulnak, akkor ezek az antitestek a baktériumhoz kötődnek, és ez az immunrendszer egy másik ágának aktiválódását okozza.
Ez az úgynevezett komplement, mert kiegészíti az antitestek és a leukociták hatását. A leukociták falósejtek. Ezek olyan sejtek, amelyek a vérben vannak, és állandóan keringenek, arra várva, hogy ezek a baktériumok a vérbe kerüljenek, ilyenkor az antitestek megjelölik, bevonják őket, ekkor jönnek a leukociták és megeszik azokat. Így te védve vagy az antitestek által a baktériumokkal szemben.

Az immunrendszernek tulajdonképpen két fő ága van. Az egyik a limfociták, amelyek a vírusok és a vírusfertőzött sejtek ellen irányulnak, a másik pedig a leukociták, amelyek a baktériumok ellen irányulnak. Olyan ez, mint a haditengerészet és a légierő. Légierő; haditengerészet, és mindkettő nagyon halálos. Elintézik az összes vírust, amivel szembesülsz, és az összes baktériumot normál esetben.
A kérdés most az, hogy az immunrendszerünk valóban vak-e az úgynevezett “új” SARS-CoV-2 vírus kérdésére. Erre nagyon egyszerűen lehet válaszolni. Ehhez azt kell tennünk, hogy befecskendezzük ezt a vírust vagy a vírus génjét a szervezetbe, és megnézzük, hogy az immunrendszernek mennyi időbe telik, amíg antitesteket termel a gén ellen. Ezt három független amerikai kutatócsoport végezte el az elmúlt hetekben és tette közzé. Mindenki megnézheti ezeket a kutatási papírokat, és mindenkinek meg kellene néznie ezeket a papírokat, mert két kérdés merül fel. Először is, gyors vagy lassú volt az antitestválasz.
Ez gyors lenne (IgG, IgA), ez pedig lassú (IgM). 30 nap; 10 nap, vagy akár 5 nap. Ha gyors lenne, akkor az antitestek a megfelelő címkét viselnének IgG, IgA, vagy rossz a címke? Mit gondolsz? 

Az amerikaiak minden nap megmérték, a vérben az antitestek megjelenését. Azok az emberek, akik azt mondják, hogy oltassátok be magatokat, azt fogják mondani, hogy persze, hogy IgM antitestek voltak, mert ez láthatatlan volt számukra, de a tény az ellenkezője. Minden csoport megállapította, hogy mindenki, akit beoltottak, IgG és IgA antitestekkel reagált az oltást követő napokon belül, ami abszolút bizonyíték arra, hogy ez egy emlékező válasz valamire, amit az immunrendszer felismert.

“Hogyan lehetséges ez?” A válasz nagyon egyszerű. Nézd, ez a vírus megragadó keze. Ez a tüske, és a tüske azért van ott, hogy megragadja a sejtetek ajtajának kilincsét, hogy bejusson. Az antitest jön, és bepréseli magát az állkapocsba, mint a krokodil, a száj nyitva van, megakadályozza a krokodilt abban, hogy becsukja a száját. Ez persze nem teljesen helyes, de képként jó.
Ez a kulcs, ami a szájba kerül, természetesen nem tökéletesen illeszkedik, így egy-két dolgot megváltoztathatsz rajta, és még mindig be fog menni. Ez a különbség a koronavírusok és az influenzavírusok, az igazi influenza között, ami valóban világjárványokat okozott, mert az influenzavírusok teljesen meg tudják változtatni az egész kezet, hogy a kéz hirtelen így nézzen ki, és akkor az antitestek nem férnek bele.

Erre a koronavírusok soha nem képesek. Nem tudnak. Csak az ujjak alakját tudják megváltoztatni, és ez nem elég ahhoz, hogy becsapják az immunrendszert. Ez ilyen egyszerű. Ez az összes változatra vonatkozik, tehát felejtsd el, ha valaki azt mondja, hogy nem vagy immunis a változatok ellen. A helyzet persze az, hogy az immunrendszer nem pazarol. Az antitesteket egy szekrényben tartja, ahogyan neked is van pénzed a bankban. Nem dobálod ki a pénzt a zsebedből, hanem akkor veszed ki a bankból, amikor szükséged van rá. Ez történik az immunrendszerrel is.
Csodálatos módon egy másik publikáció, amely Dániából származik, kimutatta, hogy a SARS-CoV-2-vel való valódi fertőzések pontosan ugyanezt teszik.Ami azt jelenti, hogy mindenkinek, akinek volt már egy fertőzése, még akkor is, ha tünetmentes volt védett. Hogy nincs tüneted, a vírus attól még csak bejut a torkodba, egy kicsit szaporodik és újra legyőzi a szervezet, még akkor is, ha az immunrendszer IgG és IgA antitestek termelésével válaszol, ami azt jelenti, hogy a pénz a bankban van.
    
Ez azt jelenti, hogy a nyáj immunitás már jelen van, de kincsként zár alatt tartják, de bármikor mozgósítható, amikor csak akarják. Ez olyan, mint a kutya és a gazdája. A kutya az immunrendszer, a gazda ebben az esetben a vírus lenne. Abban a pillanatban, amikor a vírus a ház közelébe kerül, visszaér, a kutya megérzi, hogy jön a vírus, elkezdi csóválni a farkát, ugatni kezd, kibocsájtja az antitesteket, hogy köszönjön a „gazdának”.
Ez a vírus mindig először a bejárati ajtón keresztül jut be, a torkodba, és napokig tart, amíg elszaporodik, és ha a torkodban elszaporodik, az nem számít, csak akkor öl meg, ha eljut a tüdődbe. Most már tudjuk, hogy ez az idő elég neked és nekem vagy bárkinek, mert a dánok kimutatták, hogy az emberek több mint 99%-ában ez a kincs működőképes. Nekik megvolt/van ez a kincsük, és képesek voltak mozgósítani az IgG és IgA antitestek segítségével (az immunrendszert), még akkor is, ha a vírus csak a torokban volt.
Hát nem csodálatos hír ez? Azt hiszem, ez arra késztet bennünket, hogy

ismerjük fel, hogy elengedhetjük a világjárványtól való rettegést, és visszatérhetünk egy csodálatos világba, visszatérhetünk barátainkhoz, szeretteinkhez, kezet foghatunk velük és örülhetünk. A világjárvány sem létezik, mint egy halálosan veszélyes új betegség.

A második hír, amit nektek tudok mondani, az az, hogy ez nem csak azt eredményezi, hogy az oltás szükségtelenné válik, hanem azt is mondja, hogy ha az oltás bármilyen veszélyt hordoz magában, akkor le kell állítani, mert nincs haszna. Ha csak veszélyt tartalmaz, akkor az orvosok és a hatóságok kötelessége, hogy ne vállalják fel az oltást.
Hadd mondjak valami nagyon, nagyon riasztó dolgot, olyannyira riasztó, hogy ez a hír legalább olyan fontos, mint a jó hír. Ez is a most megjelent kiadványokból származik. Visszatérünk erre a grafikonra itt. Említettem,hogy a„beoltottaknál” azt találták, hogy az IgG és IgA antitestek azonnal megjelentek.Ezután vártak még két-három hetet, majd adtak egy második oltást az embereknek. És mit láttak? Azt látták, hogy az IgG és IgA szintek azonnal tovább emelkedtek, amire (egy következő) emlékeztető „oltásnak” kellene szolgálnia.
Azonban most nagyon figyeljetek, nézzétek meg ezt, ez egy érfal, ez a véretek, most már tudjuk, hogy a testetekbe befecskendezett gének bejutnak a véráramba, és most már teljesen biztos, hogy ezek a gének az érfalban lévő sejtekbe fognak bejutni, mert ezek azok a sejtek, amelyekkel érintkeznek. Mi történik, amikor az érfalakat bélelő sejtek elkezdik termelni ezeket a tüskéket? A tüskéket akkor a sejt termelni fogja, és azok a sejtfelszínről a véráramba nyúlnak.
Ezeket a sejteket fel fogják ismerni a limfociták, amelyek azért vannak, hogy megöljék azokat a sejteket, amelyek a vírust vagy a vírusfehérjét termelik. Bármilyen vírusfehérjét. Ezek a limfociták támadást indítanak az érfalak ellen. Ez az első út a vérrögképződés felé, ami, mint tudjuk, mindenhol a világon megtörténik.
Az elején, az első oltás után ez komoly veszély, és már önmagában is szörnyű, ha a gyilkos limfociták elkezdenek ölni, de ekkor, az első 7-10 napban még nincsenek ellenanyagok. Még nincsenek antitestek. Három vagy négy hét elteltével azonban már antitestek tömegei vannak mindenütt a véredben, és ha meg mered ismételni ezt az egészet, és elkezded ezeket a tüske fehérjéket ismét a véredbe juttatni, akkor Isten segíts, mert most már nemcsak a gyilkos limfociták fognak támadni, hanem az antitestek és a komplement és a leukociták is támadni fognak, azt gondolva, hogy a sejtjeid, amelyek ezeket a tüskéket termelik, baktériumok, és megpróbálják megenni az érfalsejtjeidet.
A légierő és a haditengerészet ilyen támadására egyetlen sejt ellen még sosem volt példa. Nincs ilyen helyzet (a természetben), mert vagy egy vírus vagy egy baktérium ellen harcol. A szervezeten végigvonuló vegyes fertőzések valójában gyakorlatilag ismeretlenek.

Létrejött ez az egyedülálló helyzet, amelyet az „oltás” teremtett, amely bizonyos értelemben rendkívül érdekes, mert senki sem tudja, mi lesz a végeredmény.

A jövőkép azonban lehet szörnyű, annyira borzalmas és félelmetes, hogy én magam nem igazán akarom tudni a választ, és nem akarom, hogy ez a válasz ismertté váljon. Azt akarom, hogy úgy dönts, hogy nem vállalod be a második „oltást”, és nem csak a második „oltást”, hanem minden további „oltást”, ami veszélybe sodorná az életed.
Erről most már meg vagyok győződve, különösen a most megjelent publikációk miatt.

Remélem, hogy az emberek leülnek, megnézik ezeket a publikációkat, beszélgetnek róluk, és remélem, hogy kollégáim, orvosok és tudósok ugyanezt teszik, és összeülnek, hogy megnézzék, van-e ebben egy szemernyi igazság is, mert ha igen, akkor a következmények teljesen beláthatatlanok, vagy nagyon is egyszerűek, hogy most azonnal le kell állítanunk mindent.”

23 thoughts on “Sucharit Bhakdi professzor friss videóüzenete

 1. Olyan szívesen megkérdezném ettől a nagyon oltás-hivő (egyébként az) professzortól, hogy nem zavarja-e, hogy a SARS-COV2 mindmáig nem lett rendesen izolálva, valamint a tüskefehérje létére nézve sincs semmilyen bizonyíték.
  “Statement On Virus Isolation (SOVI)” – 8161 egyetértő aláírással a világ minden részéről…
  https://andrewkaufmanmd.com/sovi/

  A felajánlott 1.5 millió EUR annak a virológusnak aki bebizonyítja, hogy a korona vírus létezik, dokumentált kontrol kutatással, az összes lépéssel a szükséges bizonyításhoz. Nem tudom elhinni, hogy senkinek sem kell ez a hatalmas összeg. De láttunk már ilyet: Dr Lanka és a kanyaró esete.
  “WE GUARANTEE:
  1,5 million € for a virologist who presents scientific proof of the existence of a corona virus, including documented control experiments of all steps taken in the proof.
  You’re on!”
  https://www.samueleckert.net/isolate-truth-fund/

  A Dr Kaufman – Dr Mikovits virus izolációs vita:
  https://lbry.tv/@Alternative-News:c/Virus-Isolation-Debate-DrAndrewKaufman-vs-JudyMikovits:f
  Dr Kaufman and Dr Cowan válasza Dr Mikovitsnak:
  https://lbry.tv/@DrAndrewKaufman:f/Judy–Tom-C-1-28-21-edited-compressed1:6?r=3rJ2XEgd17VS4J2f2bkX2J3nrXAeXCT9

  Ha nincs vírus, de graphene oxide mérgezés van, nincs járvány sem. Jelenleg az emberek tömegeit a félelmükön át irányítják. Nem tudnak normálisan gondolkodni a félelemtől. Ha még hosszan tüskefehérjéznek akkor a mese tovább fog élni, bármikor jöhet egy újabb gyilkos variáns és az ég tudja milyen mérgező oltás. Nem bízom ezekben az emberekben. Mindig kell egy ellenzék. Mit lehet tenni velük? Irányítsuk. A politikai életben ezt számtalanszor láttuk már.

  Csakhogy amennyiben a spanyol kutatóknak igaza van és a maszkok, tesztek valamit az oltások is mérgező graphene oxide-ot tartalmaznak, a graphene oxide fekvencia elnyelő, megsokszorozó hatása miatt, egy gombnyomásra tömegek fognak meghalni – miközben persze a mese egy új variánsról fog szólni még nagyobb pánikot keltve és az embereket a még megmaradt, kevés, józanul gondokodó oltatlan ember ellen fordítva. Akkor nem lesz apelláta, a gyerekeket se menti meg senki, tömeges halálesetek egy olyan szintű pánikot jelentenének, amikor senki nem fog gondolkodni többé.
  Tényleg tovább kell sulykolni a tüskefehérje-virus vonalat bizonyíték nélkül? Ha van bizonyíték, hol van, mi az? Azon kívül persze, hogy sokan mondják és akkor biztos igaz.
  Köszönöm.

  1. Ritkán olvasni ilyen remek, tájékozott hozzászólást. Köszönjük a linkeket is.

   Tüskefehérje, laborból szabadult mesterséges vírus, amely immun-menekülőre fogja az oltások hatására, stb., mind-mind dezinformáció, a lényeg hogy így tovább tudják fenntartani a “kórokozó vírus” narratívát, és így tovább lehet félelemben tartani a hiszékeny és tudatlan népeket.

   Ugyancsak félrevezetés a “náci”-zás, – vagy tájékozatlanság a történelem valódi történéseit illetően – még itt ezen a platformon is.
   Amíg az emberek a “nácikkal” azonosítják a mostani eseményeket, addig a valódi kitervelők és elkövetők biztonságban érezhetik magukat.
   Ahogy Szolzsenyicin is írta:
   “Meg kell értened, a vezető bolsevikok, akik megszerezték a hatalmat Oroszország felett, nem voltak oroszok.
   Gyűlölték az oroszokat. Gyűlölték a keresztényeket.
   Vallási gyűlölettől hajtva oroszok millióit kínozták meg és mészárolták le az emberi lelkifurdalás fikarcnyi jelét sem tanusítva.
   Ezt nem lehet eléggé hangsúlyozni.
   A bolsevizmus követte el minden idők leghatalmasabb emberi mészárlását.
   A tény, hogy a világ nagyrésze teljesen tudatlan és érdektelen eziránt a hatalmas bűncselekmény iránt,
   azt bizonyítja, hogy a globális média az elkövetők kezében van.”
   !!!!!
   – Alexander Iszajevics Szolzsenyicin (1918-2008)

   A végeredményt tekintve az intézkedések egyértelműen kommunista törekvéseket és célokat valósítanak meg:
   magántulajdon megszüntetése, gyülekezési jog megvonása, kereszténység/vallási csoportok elnyomása/üldözése, cenzúra és az ellenvéleményt kifejtők elhallgattatása, demonizálása, meghurcolása, az emberek egymás ellen fordítása és egymásnak ugrasztása.
   És most legújabban a fbook arra szólit fel, hogy jelentsd azokat az ismerőseidet, akik – szerintük – szélsőséges nézeteket vallanak.
   Na ezt kapd ki! – lehetne mondani. 3/3-as ügynököket csinálnak a felhasználóknól, anélkül, hogy a többség a tudatában volna ennek.

   Kaufman-t és Cowan-t és Dr. Lanka-t én is követem, valamint Kary Mullist is. (Nagyszerű emberek mind.)
   Kary Mullist persze csak addig, amig hirtelen, 2019 augustusában, pár hónappal a “kitörés” előtt váratlanul meghalt. Az egyetlen személy aki hitelt érdemlően tudta volna cáfolni a PCR orvosdiagnosztikai eszközként való alkalmazását – amin alapul az egész hazugság – váratlanul meghal, és rögtön utána meg is tartják az Event-201 néven elhíresült “korona_vírus járvány” szimulációt… és decemberben beindul az ördögi színjáték.
   Aztán mit ad Isten, McAfee, az internet biztonság egyik nagy, és független szakértője ugyancsak elhalálozik pár hete, és klaus schwab, majd maga a magyar miniszerelnököt játszó rossz színész is elkezdi nyomatni a szöveget: az elkövetkezendő évtized a járványokról és a cyber-támadásokról fog szólni. Micsoda jóstehetségekkel vagyunk körbevéve! Természetesen nem jós, vagy ilyen elrőrelátó, nehogy azt higgye bárki is. Egyszerűen követik a tervet, a forgatókönyvet.

   1. Igaza volt Solzsenyicinnek, kazári zsidók álltak/állnak mindenek mögött, akik leigázták Angliát, Németországot (Rothschild), az USA-t, az egész világot. Nomád, pogány népek voltak, akik a nekik felajánlott vallások közül a zsidó vallást (Tóra és Talmud) választották, és egykor az ukrán és a szovjet terület volt a birodalmuk.
    Mullis és McAfee sorsára jutott sajnos Tanzánia, Burundi és Haiti vezetője is.
    Ukrán holodomor = genocídium. De hasonló léptékű volt az amerikai őslakos indiánok kiírtása is.

    1. OV a B’nai B’rith (Szövetség Fiai) páholy tagja, melynek tagjai csak zsidó származásúak lehetnek anyai ágról.

   2. Nem tudom, ki-mi Szu-Haszti, csak a neve gyaníttatja, hogy bizonyára csak annyit tud a bolsevikokról és az általuk kezdeményezett és irányított rendszerről, amennyit Szolzsenyicin nevű apostola hazugságokkal és túlzásokkal teli könyvéből megtudott. Átéltem annak a rendszernek első fázisát, a szocialistát (amely tkp. inkább csak az “átmeneti társadalmi formának” volt nevezhető, a legkevésbé sem kommunizmusnak). Tapasztalatból mondom tehát, hogy annak a rendszernek a lényege éppen az ellenkezője annak, amiket ő állít róla – még akkor is, ha annak idején nem volt cyber-támadás, de ha lett volna, akkor se alkalmazták volna, mert lényegében mindennek középpontjában éppen a nép, az emberek érdekei voltak.

    Hihetetlen: ez az egész sátáni terv a kapitalizmus fellegvárában, az USA-ban született, megalkotói ha másban nem, a profitszerzésben voltak érdekeltek – már meg is gazdagodtak -, de elemzői nem ezeket a tényezőket okolják, hanem a szolzsenyici-féle könyvben szereplő bolseviki “gonoszságot”. Hogyan lehetséges az, hogy Hitler fasiszta, népirtó hordáját mégis elsősorban a “gonosz bolsevikok” hadereje győzte le? Holló a holló szemét nem szokta kivájni!

  2. Ez hatalmas hír és egy nagyon jó ötlet is. Egy ilyen pénzügyi alapot fellehetne állítani Mo-on is esetleg még adakozásból is. Kíváncsi lennék mennyi nagyszájú “virulógós” jelentkezne bizonyítékokkal. Német orvosok megmondták, a vírust még soha senki nem látta mikroszkóp alatt csak mint komputer információ létezik.

  3. Hogyan izolálnának egy “In Silico”-on alapuló DNS szekvenciát? In Silico = “In computer simulating”, számítógépes szimulációval-, pontosabban számítógépes programmal (BLAST) létrehozott vírus. Ez a program biológiai szekvencia információkat, például a fehérjék aminosav-szekvenciáit vagy a DNS/RNS-szekvenciák nukleotidjait hasonlítja össze vagy rendezi át, hogy az eredmény a statisztikában ismert szignifikáns értékké váljon. Idézve a szoftver honlapjáról: a program összehasonlítja a nukleotid vagy fehérje szekvenciákat a szekvencia adatbázisokkal és kiszámítja a statisztikai szignifikanciát. A SARS-CoV-2 nem más mint egy számítógépes valóságban létező szekvencia (vagy egymáshoz nagyon hasonlító szekvenciák sokasága), amit utólag akármilyen anyag genetikai információjával újra tudnak rendeztetni a programmal – így kitalálva újabb mutánsokat, újabb képzeletbeli ellenségeket.
   A koronavírust sosem fogják izolálni, mivel az a valóságban nem létezik. Mikor elkezd a híradós a koronavírusról beszélni, és a sok agymosott ember nem érez kényszert arra, hogy baltával bezúzza a képernyőt, addig ez nem fog a köztudatba kerülni. Samuel Eckert és csapatának helyében én millió helyett, milliárdos összeget ajánlanék, hogy látványosabb legyen a globális átb@… akarom mondani átverés. Persze a realitás miatt muszáj nekik is kevesebb összeget mondani.
   A tüskefehérjét egy másik történetnek tartom, nem zárom ki, hogy magának a GO-nak köze van ahhoz hogy egy sejt (különösen egy immunsejt, pl falósejt) találkozásával jön létre, amikor elkezdi a szervezet lebontani a toxint – jelen esetünkben a grafént, és a lebomlási folyamatnak ezen korai szakaszának egyikében valóban toxikus jellege van – amit tévesen/vagy szándékosan tüskefehérjének diagnosztizálnak/neveznek.
   Hozzád hasonlóan úttörőnek tartom a spanyol kutatók munkáját, mivel rávilágítottak a grafén-oxid mérgezésre. A legviccesebb, hogy megvizsgálták a Pfizer vakcinát és 99%-a ebből az anyagból áll. Bár azt írod, hogy “egy gombnyomásra tömegek fognak meghalni”, azt inkább elképzelhetőnek tartom, hogy jelenleg a grafén oxiddal oltott emberek (Pfizer, Moderna, AstraZeneca) elmeirányítással használhatóak lesznek az elit számára. Mivel a grafén molekulái távoli módban kölcsönhatásba léphetnek az agy neuronjaival , különböző rádiófrekvenciák alkalmazásával, feltérképezhetik az agyat, és távolról továbbíthatják és fogadhatják az utasításokat. Ha van gonoszabb terv a szimpla megölésnél akkor ez az.

  4. RE: “a tüskefehérje létére nézve sincs semmilyen bizonyíték”

   A Pfizer, ModerNA, J & J, Novavax & Curevac vakcinákban-melyek-nem-oltások (inkább biológiai fegyver?!) található “tüskefehérjét” (1) mesterségesen állították elő (Jason MClellan – Univ. of Texas & Barney Graham – NIAID), állítólag az amerikai Argonne Nemzeti Laboratóriumban egy ún. Fejlett Foton Forrás (Advanced Photon Source – APS) technológia segítségével (2).
   Csakúgy mint az első, Corman-Drosten-féle kamu Covid-1984 teszt, meg a Pfizer_Biontech valamint a ModerNA RNS vakcinák-melyek-nem-oltások esetében, ezen szintetikus “tüskeprotein” létrehozásánál sem volt szükség élő, izolált “SARS-CoV2” vírusra (3).

   RE: A spanyol Ricardo Delgado által állítólag kimutatott grafén-oxid egy bizonytalan és nem visszakövethető eredetű forrásból származó Comirnaty (értsd: Pfizer_BioNTech) mintából –

   Túl korai lenne egy mintából messzemenő következtetéseket levonni, különösen annak fényében, hogy az érintett egyetem (Almeria) egyik professzora, bizonyos Pablo Campra június 28-i jelentésében már egyfajta kárenyhítés üzemmódba kapcsol (ez akár sokatmondóan gyanús is lehet); további, precízebb vizsgálatok szükségességét körvonalazza…

   Másfelől: 99.99% grafén-oxid a mintában?

   “A jelentésben leírt mértékegységet nem szabad félvállról venni, mivel a leírt érték egy tömeg, nanogramm (ng) egy folyadékmérőn belül, mikroliterek (uL). [Jean] Ruby [a Stew Peters Show-ban – 2021.07.05.] összehasonlítja a két anyag arányát, és kijelenti, hogy a vakcina 99,99% grafén-oxid.

   A Lead Stories telefonon kapcsolatba lépett Daniel Kelly-vel, az Indiana Egyetem kémia professzorával, hogy jobban megértse ezeket a mértékegységeket. Elmagyarázta, hogy egy mikroliter tiszta víz tömege körülbelül 1 milligramm, vagy 1 millió nanogramm. Tehát 747 nanogramm anyag egy mikroliter tömegének 0,0747%-át tenné ki. Ruby azt is figyelmen kívül hagyja, hogy a grafén-oxid egy sötétszürke-fekete anyag – ha egy injekciós üveg 99,99 százalék grafén-oxidot tartalmazna, az sötétszürke és szilárd [halmazállapotú] lenne, nem [pedig] folyékony [és sötét borostyán színű, mint a Stew Peters Show-ban bemutatott lötty].

   A minta forrása ismeretlen, és a vizsgálati módszerek, amint azt Campra a jelentésében kifejtette, nem az egyértelmű eredményt hozó spektroszkópiai elemzésen alapulnak, melyek elengedhetetlenek az anyag megismeréséhez.” (4)

   (1) Valójában a ‘tüske’ inkább hasonlít valamiféle bunkócskára vagy buzogányra. Korábban a görög ‘peplomer’ (peplos + meros) kifejezést használták a jóval pontatlanabb ‘tüske’ helyett.
   https://en.wikipedia.org/wiki/Peplomer

   (2) https://www.anl.gov/article/aps-plays-foundational-role-in-development-of-covid19-vaccines

   (3)”Strikingly, on their website, Argonne states in parentheses : 
   (Researchers at the APS do not work with the live virus, but with crystals grown from simulated proteins.)..utilizing their high-beam particle accelerator technology, they are not simply imaging and identifying what is already present. These potent and potentially cytotoxic next-generation x-rays (ostensibly 10 trillion times stronger than medical x-rays) may literally be producing and synthesizing new particles.”
   https://pieceofmindful.com/2021/06/12/free-wally-tracing-the-spike-protein-drama-to-a-llama/

   (4) https://leadstories.com/hoax-alert/2021/07/fact-check-covid-19-vaccines-do-not-contain-99-percent-graphene-oxide-to-conduct-a-mass-poisoning.html

  5. Bocsánat, de mi az, hogy “frekvencia elnyelő” , a frekvencia nem anyag, hanem valamilyen rezgés, vagy hullám rezgésszáma.

 2. A professzor úr gyönyörűen elmagyarázza a lényeget, s ha egy laikus kellő figyelemmel kíséri mondandóját, tökéletesen érthető lesz számára az esszencia.A kérdés csak az, hogy a hosszú évtizedek alatt, szolgalelkűvé formált, jellemtelen és öntelt orvosok többségével szemben lesz e annyi ereje azon lelkiismeretes maroknyi doktoroknak , hogy szembemenjenek az emberek lemészárlásának kikövezett tervével. Lesz e mersze ahhoz a küzdelemhez, amelyre esküje és lelkiismerete is kötelezi. A presztizsveszteség a legkisebb következmény ami sújtja majd. Teljes kiközösítés, állásvesztés, sőt családjának meghurcolása lesz osztályrészük, miközben, ha az árulókkal tartanak, nem csak megmenekülnek ettől, de előmenetelük egy darabig biztosítottá is válik, mind szakmai, mind anyagi téren, ami a közelgő vészterhes időkben bizony nem mellékes lehetőség.A lelküknek viszont vége és az Atya előtt már nem állhatnak meg tisztán…Ugyan ez igaz a többi egészségügyben dolgozóra, azaz rám is ezen terhek nehezednek, de én már elköteleztem magam, a tiszta út irányának, bármennyire viszontagságosnak is ígérkezik az..A Jóisten mellett kell állnunk és akkor, de csak akkor fog vezetni és megvédeni minket, de ehhez mindent az Ő elvárásainak megfelelően kell megcselekednünk, amiben a biblia tökéletes támpontot biztosít. A végső időket éljük, mindenkinek el kell döntenie, hogy a fény, vagy a sötétség útját választja magának.Sajnos utóbbin tapos már a túlnyomó többség, de a Teremtönk még vár egy keveset, hogy legyenek még megmenthető lelkek, mint ahogyan a gonosz lucifer is tombol, hogy további életeket ragadjon el, hogy azokat elveszejtse a kárhozat végtelen gyötrelmébe..A jelenések könyvében leírtak most valósulnak meg, soha nem tapasztalt nehézségek zúdulnak az emberiségre, s nagyon kevesek maradnak meg embernek.Már most is rettentően kegyetlenek az emberek, családtagok, volt, vagy aktuálisan még együtt lévő párok egymáshoz, mert a gyengeségeinket hagytuk felülkerekedni, engedtünk a sátáni csábításoknak, miközben megmérgeztük eredendően tiszta, Krisztusi lelkünket. Fejlődés és kiteljesedés helyett, a posvány legmélyére készül süllyedni az emberiség. Nagyon nehéz idők jönnek, de feladni sem szabad.Bízni kell a teremtőnkben, s magunkban, szeretteinkben és töretlenül az igaz utat kell járni.Isten áldjon meg minden jó embert és segítse az eltévejedetteknek a visszatalálást őhozzá…Áldott legyen az Úr és drága Hazám, Babba Mária országa..Irgalmazz magyar testvéreimnek és a világnak.Ámen

 3. Első mondatában tudományos publikációkra hivatkozik a professzor, forrás megjelölés nélkül.
  Ezeket a pubklikációkat hol lehet elérni?

 4. Kedves Mindenki!

  Jó lenne látni a hivatkozott publikációkat, hogy eredetiben lehessen olvasni. Sajnos a videóból sem derül ki egyértelműen, hogy a hivatkozott publikációk, illetve azok listája hogyan érhető el. Ezek hiányában jóval nehezebb a tisztánlátás.

  Üdvözlettel,
  Herein Mátyás

  1. Itt van két forrás egy másik szakértőtől, Az első írott, a második pedig videó formában.

   Dr. Vanessa Schmidt-Krüger a MDC Max-Dellbrück-Centrum
   für Molekulare Medizin
   in der Helmholz-Gemeinschaft
   Molekulare Herz-Kreislaufforschung

   Link: https://www.mdc-berlin.de/de/person/dr-vanessa-schmidt-kruger

   Forrás 1: https://tkp.at/2021/01/03/gefahren-ausgehend-von-lipidnanopartikeln-in-mrna-impfstoffen/
   Forrás 2: https://www.bitchute.com/video/v5b2mgg1gFC6/

   A források a 2-ben az 50:57-től láthatók.

   A szerző a forrás 1-ben közölt videó hivatkozások ma már nem mindengyike érhető el.
   A szerző ehhez magyarázatot is füzőtt, hogy miért.

   Aki még mindig forrást keres annak ajánlok egy viszonylag hosszú videót, amiben Dr. Vanessa Schmidt-Krüger elmagyarázza
   a 2021.01.29-én a – Stiftung Corona Ausschuß (37) ( Corona Bízottságnak ) a tapasztalatait.
   Ez sok mindenben megegyezik a forrás 2.-ben található információval, de sok más érdekes jogi aspektus is felszinre kerül.

   Például: 36:00-től a dózis 10 mg ugyanaz a hatást adja, mint a 30 mg, ennek ellere a 30 mg dózist alkalmaznak.
   De ennek a mellekhasa sokkal nagyobb. Miért ?
   Mert ez tudomanyosan nem elfogadható.
   Egy ampullával csak 5 embert szabad beoltani, de 6 adagért fizet Mo. a Pharmának ( Moderna ).
   49:00 Miert kell 2 -szer oltani az embereket ?

   Forrás:
   https://www.youtube.com/watch?v=EirTP613-YQ

  2. Érdeklődő & Herein Mátyás figyelmébe –

   Voici:

   Human IgG and IgA responses to COVID-19 mRNA vaccines

   Adam V. Wisnewski , Julian Campillo Luna , Carrie A. Redlich
   Published: June 16, 2021
   https://doi.org/10.1371/journal.pone.0249499
   https://journals.plos.org/plosone/article?id=10.1371/journal.pone.0249499

   Circulating SARS-CoV-2 Vaccine Antigen Detected in the Plasma of mRNA-1273 Vaccine Recipients
   Alana F Ogata, Chi-An Cheng, Michaël Desjardins, Yasmeen Senussi, Amy C Sherman, Megan Powell, Lewis Novack, Salena Von, Xiaofang Li, Lindsey R Baden … Show more
   Author Notes
   Clinical Infectious Diseases, ciab465, https://doi.org/10.1093/cid/ciab465
   Published:
   20 May 2021
   https://academic.oup.com/cid/advance-article/doi/10.1093/cid/ciab465/6279075

   https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S2352396421002036#!

   Forrás: https://factcheckvaccine.com/2021/07/an-urgent-message-from-professor-dr-sucharit-bhakdi-july-9-2021/

 5. Durva gugli fordításban, amit találtam:

  A biomolekulák szállítására széles körben alkalmazott grafén-oxid (GO) … A GO azonban biológiai folyadékban aggregátumokat tartalmaz, és sejthalált idéz elő…
  https://www.sciencedirect.com/science/article/abs/pii/S1742706120303305

  Ez tényleg durva. Széles fronton cáfolják, hogy a Pficcer oltásban benne lenne a graphen, de lám-lám, mint a reverz transkripció esetében itt is találni tudományos cikkeket, melyek határozottan ezek felhasználásásról szólnak az oltóanyagiparban.

 6. SZERINTEM IS COVID ÜZLETRŐL SZÓL ,INFULENZÁNÁL TÖBB EMBER MEGHALT ÉS AKKOR NEM CSINÁLTÁK EZT EMBEREKKEL AZ EGÉSZ PROFIT SZAGU,VALAKI VALAKIK KITALÁLTÁK VÉGHEZ VITTÉK ENNYI DE AMIT MAGA KISÉRLETTI VAKCINÁVAL CSINÁGATNAK AZ FELHÁBORÍTÓ ZSAROLÁS ,ZSAROLÁS HÁTÁN MUNKAHELYEKEN A TV CECILLIA FOLYIK EGÉSZ NAP ,ÉN VÉLEMÉNYEM BECSAPTÁK AZ EMBEREKET ,HISZ MAGA CECILLIA ELMONTAM KB HALÁL ESETEK SZÁMA 3 SZÁZALÉKBAN A COVID A HIBÁS ITT ÁTVÁGTÁK AZ EMBEREKET SAJNOS MAI NAPON IS HAZUGSÁG FOLYIK AKI KÉRI KAPJA TE KÉRTED ,TUDTAD KISÉRLETTI VAKCINA ENNYI

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük