Riport Dr.Uhrik Tiborral

Dr. Horkovics-Kováts János és Dr. Uhrik Tibor beszélgetése.

https://huntv.info/


4 thoughts on “Riport Dr.Uhrik Tiborral

 1. Így kell: Egyre több szakembernek kell megszólalnia az igazság érdekében, megállítva a WHO gyilkos vakcina-protokollját!

  Hatalmas köszönet ezért a beszélgetésért a Doktor Uraknak.
  Élmény volt Dr. Uhrik Tibor előadását hallgatni.

  Mi igazságkeresők 3 éve küzdünk, kutatunk, felraktunk több ezer oldalnyi bizonyítékot a COVID-csalásról, de mivel nem vagyunk szakemberek, mindez megkérdőjelezhetővé, és súlytalanná vált.
  Évek óta várjuk azt, hogy a szakma jeles képviselői mellénk álljanak, és állásfoglalásukkal hitelessé tegyék a kutatásaink eredményét.
  Ez most megtörtént, és könnyekig meg vagyok hatódva, hogy sok száz igazságkereső a mai napon hiteles szakmai visszaigazolást kapott mindarról, amit mi folyamatosan bizonygattunk:
  – Nincs vírus: paraziták, toxinok vannak.
  – A COVID-19 egy mesterségesen előállított tömegpusztító biológiai fegyver.
  – A COVID-ra kifejlesztett vakcinák olyan génterápiák, amelyek rengeteg mérget tartalmaznak, és átírják a beoltottak génállományát.
  – A vakcinák életveszélyesek, a gyermekoltások is, mert nagy mennyiségben tartalmaznak alumínumot, szerves és szervetlen higanyt, formaldehidet, abortált magzati vesesejtet, SV40 rákkeltő szert, és állati eredetű, pl. zöld majom sejteket.
  – A kórházi halálprotokollban a betegek 90%-a meghalt.
  – Gyógyszerek helyett a gyógynövényeket, és más természetes módszereket alkalmazzuk.

  Még annyit, hogy a szakmai bizonyításokhoz érdemes rákeresni a vakcinák szabadalmaira, amely teljeskörűen tartalmazza az összetételt. Megdöbbentő dolgokra derülhet fény, hogy miket használnak promóternek, de más nagyon érdekes összefüggések is kiolvashatók belőle, különösen a hozzáértők számára.

  Dr. Uhrik Tibor által ismertetett célkitűzésekkel egyetértünk, és reménykedjünk abban, hogy ez most akkora nyilvánosságot és támogatást kap, hogy ez meg fog valósulni.

  “A történelem azt is bizonyítja, hogy az igazságot kellő határozottsággal követő, látszólag hétköznapi emberek még a legfélelmetesebb ellenfeleken is győzedelmeskedhetnek.” (Edward Snowden)

  Isten legyen velünk!

 2. Cassandrának igaza volt, amikor a „szakértők” felajánlására figyelmeztetett. Semmi garancia nincs arra, hogy azok, akik
  -eddig és ma az egészségügyben dolgoztak és dolgoznak,
  -a „sátán szolgája” elméleti rendszerben felnőve tanultak,
  -a tanultakat szent tehénként kezelik,
  -nem „gondolkoznak” más rendszerben, vakon elhiszik MÉG MOST IS, ebben a beszélgetésben IS! ezeket a hamis ismereteket,
  innentől képesek egy új rendszerben gondolkozni és dolgozni az egyszerű megbetegedettek javára.
  Az „orvosok” megszokták, hogy eddig is összetartottak. Miért is ne tartanának össze a jövőben is, és miért ne fogadnák el a sátánt kenyéradó gazdájuknak, ahogy eddig is tették?

  Pedig a sátáni rendszer véglegesítése (kb. 1910) előtt működő lehetséges egyéb, nem sátáni gyógymódokat nem kell ismét kitalálni. Azok elméletei, elvei, gyakorlata ismertek, és a bevált megoldások azok működési logikái szerint alkalmazhatók. Az élettan nem változott, azt a Teremtő találta ki. Persze kevés azon orvosok és nem orvosok száma, akik ezeket ismerik, és sikeresen használni tudják.
  Ettől függetlenül elfogadhatatlan, hogy az eddigi rendszer „szakértői” és gyakorlati szinten is tovább élhessen.
  Az egyszerű emberek, akik megbetegedhetnek, teljesen egyszerűen képesek megérteni, hogy nincsenek kórokozók, és az élő szervezet egy felépítő és egy méregtelenítő-kiválasztó rendszerrel fenntartható, amibe szükséges mennyiségű és minőségű tápláló anyagoknak és szellemieknek kell bejutni rendszeresen. Valamint érthető, hogy mindenkinek egyedi betegsége van, és egyedi gyógyításra van szüksége. Eddig sátáni módon be lettünk csapva, szándékosan meg lettünk betegítve (pl. oltás).

  Tisztelt Doktor Urak!

  Kommentelésem lehetséges páciens szempontból folytatom, általánosan érintettként, mint minden egyszerű ember. Az önös érdekem azt diktálja, hogy bizonyító, gondolkodó, csak az egészséget valóban értő szakértőkre bízzam az egészségem, és nem a halott, cáfolt elméletek alapján egymás közt jól elvitatkozgatókra, ami most a beszélgetésből kirajzolódni látszik.
  Az elhangzott beszélgetésben leginkább az háborít fel, a beszélgetésből azt érthető ki, hogy az orvosi kaszt teljesen ostobának kívánja nézni a jövőben az embereket továbbra is. A bukott teóriák nem kerültek elvetésre a beszélgetésben, így ez azt jelenti, hogy azok kritikátlanul továbbra is életben maradnának. Továbbra is megmondható lenne pl. hogy mit ajánl fel egy orvos oltásként választhatóan. De a mire is, mi célból? Szeretnék választ kapni arra a kérdésre, hogy mire való az oltás, egyetértve azzal, hogy az oltás nem hit kérdés. Az oltás tartalma ténykérdés. Mi a nem szennyezett vakcina? Mi marad benne, ha mindent kiveszünk belőle, ami árt?
  Mivel már rég kiderült, hogy
  -genetika nincs,
  -immunrendszer sincs,
  -kórokozó sincs (Rosszfiú baci sincs, csak éppen olyan “hatás” kerülhetett a szervezetbe, amit máshogy nem lehet kipucolni, csak ilyen “rosszfiús” módon.),
  – Dr. Koch szerinti fertőzés sincs.
  Bizonyított már, és ismét és ismét bizonyítható, hogy ezek a teóriák (genetika létezése, immunrendszer létezése, kórokozó létezése, fertőzés létezése) fikciók. Ennek ellenkezőjét nem tudják bizonyítani.

  Az önös érdekem azt kívánja, hogy ezek a TÉNYEK kimondásra kerüljenek, a gyógyítás definíciói és elvei ezen meglévő bizonyított tények alapján új alapokra helyeződjenek.
  Egyébként nem beszélhetünk egészségről. Ehhez pedig nem kell „szakértő” és vitatkozás.

  A beszélgetést egy sátáni alku elénk tárásának minősítem. A korábbi rendszer „szakértőit” nehéz lenne elfogadni.

  1. Itt van egy érdekes cikk, ami csak sejtetni engedi azt, hogy a Rockefeller által kitalált nyugati gyógyászat találta ki a” vírus nélküli virológiát”, ami így csak pszeudotudomány.
   Probléma (Nem létező vírus)-Reakció ( Mesterségesen generált pánik)-Megoldás ( Big Pharmaffia)
   “A természetben nem találtak szabadon szaporodó vírusokat.”
   https://truthcomestolight.com/inventing-the-nature-of-viruses/

 3. Köszönet,köszönet és köszönet. Hál’ Istennek mi nem oltakoztunk. Köszönet a háziorvosnak.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük