Philipp Kruse svájci ügyvéd: A WHO ártani akar az emberek egészségének és megsérti az emberi jogokat


https://rumble.com/v358k6o-a-who-rtani-akar-az-emberek-egszsgnek-s-megsrti-az-emberi-jogokat.html

7 thoughts on “Philipp Kruse svájci ügyvéd: A WHO ártani akar az emberek egészségének és megsérti az emberi jogokat

 1. Mégis mit lehet várni egy olyan szervezettől, amelyet
  – a Rockefeller-maffia alapított
  – milliárdos pszichopaták pénzelnek a háttérből, élükön egy önjelölt “járványszakértő” szofverügynökkel (nem mellesleg Rockefeller-ivadék)
  – egy terrorista bűnöző irányít, akit a saját hazájában népirtással vádolnak?
  A kormányok meg rohannak hűségesküt tenni ennek a nemzetközi bűnszervezetnek és kezet csókolni a véres kezű keresztapáknak, a “magyar” kormánnyal az élen. Valószínűleg beígérték nekik, hogy ők lehetnek a teljhatalmú helytartók a helyi szemétdombon.
  Csakhogy a maffia világában minden és mindenki eldobható és feláldozható, a vazallusok is. Végül mindannyian a szemétdombon végzik.

  1. Igy van és alig várom. Most éppen nagyon kiakadtam, megöltek egy orvost a La Quinta Columba csapatából, megint.
   Míg Kaufman hirtelen elkezdett hinni Dr Cole-ban, grafén o. se létezik, csakis amit Cole talált és azt is elfelejtette, amit régebben mondott, hogy egyedül a La Quinta Columna tudása ér valamit. De bplgogan vigyorog és hirtelen nagy farmtulaj lett, hát biztosan milliomosok depresszióját kezelte a covid alatt, akik nem bírták feldolgozni, hogy milliárdosok lettek. A Bailey pár is boldogan vigyorog, nekik is farmjuk lett. Szerintük efy kus grounding megoldja az 5G és minden wireless problémáját és aki bebizonyította, hogy sajnos bizony vannak bizonyítékok, hogy mikyen káros, az soha többé semmikyen Bailey interjúhoz nem szólhat hozzá. Spacebuster (S. Falkoner) is boldogan röhögcsél míg az emberek hullanak jobbra balra és visszavonta amit anno mondott, hogy a covid az az 5G hatása, valamint, hogy a grafén oxid ott van mindenhol és nem mérgező.
   És ez volt a nagyon megbízható ‘nincs vírus’ csapat. Soha nem látom a La Quinta Columnát nevetgélni, mert nincs min! Támadás alatt vagyunk, a valódi világban valódi emberek sérültek meg haltak meg és nincs vége. Az ő szerződésükbe valószínűleg belekerült, hogy őket nem érinti – láthatóan az ár, 2 dologról nem beszélünk vagy elhitetjük, hogy nem számít; grafén oxid, sugárzás.
   Magunkra maradtunk a paraziták közt, idekinn nincs becsületes, igazi ellenzék. Most várom ki mer írni Dr Martinelli haláláról.

 2. BOCSÁNAT AZ OFF-ért de fontos! Megint megöltek egy orvost a La Quinta Columna csapatából. Dr Martinellit aki különböző injekciók fiolát vizsgálta be grafén oxid miatt. Kérem írjanak róla. Hős volt, életeket mentett ezzel a tudással, a mienket biztosan, a La Quinta Columnától tudtuk meg 2021 nyarán, hogy az ‘oltások’ grafén oxidot tartalmaznak és hogy hogyan működik ez együtt a sugárzással, felerősítve az utóbbi hatását.
  https://rumble.com/v35ej0w-in-commemoration-of-the-recent-passing-of-dr.-martinelli.html

  Azért is írjanak róla kérem, mert a vírus tagadó dokik közben eladták a lelküket, talán Dr Cowan kivételével, de hirtelen nagy farmokra tettek szert, miközben vagy nem beszélnek grafénról és sugárzásról vagy megmagyarázzák, hogy nem olyan rossz a hatásuk, sőt. Spacebusters száján csúszott ki ez a hirteken farmtulajok lettek dolog. Odysee interjú, 14 perc környékén…, ‘mert az igazság felszabadít’ Vírust tagadni már szabad.

  Emlékezzünk a hősökre, akik szó szerint az életükkel fizettek, mert kimondták az igazságot. Köszönöm!

 3. Megtalálták a boncolásnál az oltástól felépült műanyagban a grafen vázat? (Mindenben van grafen???- aha, mióta? Nem mindegy, hogy mennyi a szén bennünk, milyen méretben, mértékben és formában és feladattal, és az természetes módon van-e reakcióban, és jók-e az ásványi anyag arányok összességében. Az oltástól valószínűleg durván eltolódik minden arány a normálishoz képest. )
  Ez lehet a két tudós hirtelen halálának oka?

  Mindkét tudósnak hatalmas hála és köszönet a munkájukért. Nyugodjanak békében!
  Azoknak is jár a köszönet, akik eddig is és ezek után is folytatják a rémtettek feltárását.

  A rémhír törvény másképp pofa be törvény.
  De van pofa be bírság is. Például össztársadalmi kérdés Parlamentben való említéséért.
  Van pofa be lefizetés, aminél később könnyű megoldani, hogy ne lehessen a fizetségnek örülni.

  Mindez igazolja 1000%-ban, hogy aki nem fogja be, a fenyegetés ellenére, az valami nagyon fontos, életbevágó ügyet képvisel, ami nemcsak magánügy. Amire kiemelten kell figyelni, hiszen az xx megint Baál logikát használva a más élete árán akarja a maffia szekta hatalmát megtartani, immár játékpénzzel ‘fedezve’, fizetve az árulókat és a gyilkosokat, mert személyesen még ölni se mernek. A terroristák némelyike vállalja csak magára, időnként a tettét, az xx mossa kezeit.

 4. érdemes megnézni. Svájci pilóta nem oltakozott, ezért elbocsájtották

  Forrás:
  Entlassen wegen Ablehnung der Covid-Impfung – ein Swiss-Pilot erzählt seine Geschichte
  https://uncutnews.ch/entlassen-wegen-ablehnung-der-covid-impfung-ein-swiss-pilot-erzaehlt-seine-geschichte/

  Az ember nagytávolságú pilóta volt a Swiss-nél, ami egy különösen jó egyésszéget követel meg, a nagy repülési kockázat miatt.

  Most usa-ban csinált céget. Svájcba soha többet nem jön vissza. Ez évben lesz Svájcban a pere a Swiss ellen.
  Azt hiszem. őt is ez a hires Kruse ügyvéd képviseli a bíróságokon. És a felperesek között vannak a svájci Swiss társaság
  mellékhatásokkal küzdő dolgozói is. És meg kell jegyezni, hogy a svájci egy főbünős, az egészségügyi miniszter, Alain Berset
  ez év végén megválik a hivatalától. Nem úgy mint Mo.-on a felfelé bukott nyunyóka, aki a who-tól még plechnit is kapott.

  Ha nincs időd, akkor csak az útolsó 10 percet nézd meg.

  Az ember elmondja, hogy a Mr. Global-nak a csicskájává tett Európát milyen buta ( politikusok ) vezetik.
  És az ember azt is elmondja, hogy Usa miben külömbözik a buták Európájától.

  Persze, meg kell jegyezni, hogy usa-ban is volt egyes repülési társaságoknál oltási kötelezettség.

  De ott az volt ez előny, a más, hogy ezt nem nagyon tudták érvényesíteni. És Usa-ban talán a vezetők csicsa szelleme
  is egy jobb emberibb szinten van, mint nálunk itt Európában.

  Miért ?

  Mert a nem oltott pilota egyszerüen el tudott helyezkedni, mivel ott nagyon sok repülési társaság van.

  És a másik aspektus meg az, hogy az európai ember, vezetők ( manager ) és a munkások
  ( büezer = munkarabszolga, svájci slang szó ) egyszerüen nem összetartók.

  Európában az van, hogy a muftik ( manager ) egyszerüen mega korruptak és aljasok. Felelőséget nem vállalnak semmiért.
  És vakon követik a Mr. Global útasításáit.

  Tehát, ha a munkavállalók Európában csak egy kicsit is össze tudtak volna fogni, akkor a génoltásokkal elmehettek volna
  a rossz európai csicskák a jó büdös fenébe.

 5. KIKNEK AZ ÉRDEKÉT KÉPVISELI A WHO? A GLOBÁLIS ELITÉT, AKIK FINANSZÍROZZÁK:

  “Összeférhetetlenségek a WHO architektúrában. A 2005-ös egészségügyi szabályok vitatott változtatásait az országok nyilvános hozzájárulása nélkül hajtották végre, amit elfogadhatatlan.

  Változások vannak a pandémia meghatározásában, valamint a megfigyelésekben és elemzésekben. A WHO koncentrációja, partnerségek a GEF- fel és befolyásos befektetők a koncentrációs intézkedésekben és a 2030-ig szóló menetrend végrehajtásában.A WHO és az ENSZ nem demokratikusan, hanem korrupt monopóliumban épült fel. Az országok most a WHO ellen fordulnak annak összeférhetetlensége miatt.

  Shabnam Palesa Mohamed kiemeli a fő összeférhetetlenségeket.

  1) A WHO-t főleg magánalapok és ügynökségek finanszírozzák: GAVI, a Bill & Melinda Gates Alapítvány és a Wellcome Trust. Ezek a szervezetek szorosan kapcsolódnak a BlackRockhoz, a világ legnagyobb amerikai vagyonkezelőjéhez.
  2) A WHO közvetlen hozzájárulást kap a nagy gyógyszergyártó cégektől, mint például a Johnson & Johnson és a Pfizer.
  3) Az oltóanyaggyártókat a WHO felmentette a kártérítés fizetése alól a hibás vakcinák által okozott károk esetén.
  4) A WHO-nak régóta fennálló partnerségei vannak a vakcinaiparral és olyan nagy bankokkal, mint a JP Morgan, amelyek ígéretet tettek a gyógyszeripar finanszírozására.
  5) A globális immunizálási tervhez a WHO irányítóbizottságot hozott létre, amely a Bill & Melinda Gates Alapítványból, a GAVI-ból, a Vaccine Alliance-ból és magából a WHO-ból állt. Ezek a szervezetek mindegyike befektetett az oltóanyag-iparba, és abból profitál.
  6) A WHO finanszírozói közé tartoznak azok a befektetők is, akik vakcinatechnológiai termékekben szabadalommal vagy részesedéssel rendelkeznek.
  7) Tedros Ghebreyesust, a WHO főigazgatóját országa, Etiópia lakossága azzal vádolta meg, hogy helytelenül kezelte az ebolát, visszaélt hatalmával és támogatta a polgárháborút. A vádnak azonban nem volt hatása, és nem tettek semmit.

  Philipp Kruse svájci ügyvéd megvizsgálja a kérdést: Milyen további jogosítványokat adna magának a WHO?

  Ezek a változtatások lehetővé teszik a WHO számára, hogy a nemzeti kormányok hozzájárulása nélkül hirdessen közegészségügyi vészhelyzetet. A WHO-nak jogában áll felügyeleti rendszereket, ellátási és beleegyezési intézkedéseket létrehozni, valamint az orvosi válaszlépések végrehajtását globális szinten, ami sérti az egyének elidegeníthetetlen jogait és a nemzetek szuverenitását. Ez megszünteti mind az átláthatóságot, mind az elszámoltathatóságot, mivel a WHO mentes minden jogi eljárástól.”
  https://nikolaosanaximandros.gr/o-poy-vrisketai-ypo-elegxo/

 6. Kedves Abigél !

  Csalódtam már párszor, de ekkorát azt hiszem, hogy még nem !!!???
  Legyen kedves írjon ide egy “kézzelfogható”, elérhető, és megbízható információt, hogy amit ír, az így van !

  Nem Önben kételkedem, de szeretném csekkolni az Ön által írtakat, mert időnként a dezinformáció a “leghitelesebb” !
  Egyébként sem az lenne a legnagyobb baj, hogy a fentiek “megtértek”, hanem hogy csak ennyien voltak valaha is, akik
  kimondták, és leírták az igazságot.

  Amennyiben az Ön állításai pontosak, akkor bátran megállapíthatjuk, hogy a Világ VISSZAFORDÍTHATATLANUL SZÉTROHADT !!!
  Mindennel együtt, nekünk itt “könnyű”, nem lebegtetik meg, vagy ordítják a fülünkbe, hogy kinyínak, meg a gyerekeinket, ha nem vonjuk vissza amit eddig mondtunk !!!
  Ez sajnos szorosan ide tartozik, mert aki egyszer belenézett a pisztolycsőbe, az átértékeli pártized másodperc alatt a világot.

  Mert fotelből nagyon könnyű “tenni”, meg észt osztani, meg “hősnek lenni” !

  Innen is látható, és újra, meg újra megállapítható, hogy milyen aljas és gonosz a Világ, és hogy milyen aljas és gonosz a Világot irányító rendszer, benne az emberrel, ami csak egy két lábon járó, rothadó fehérje halmazzá silányult, leszámítva a nagyon csekély számú kivételt.
  Jogász, pap, orvos, rendőr, katona, politikus ??? A homo sapiens sapiens kihalt.

  ” Isten halott. Igen, mert megöltétek !” ( Nietzsche )

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük