Dr. Ryan Cole: A vakcinák előtt nem létezett turbórák, és most, egyszerre mindenhol megjelent


https://rumble.com/v358z7m-dr.-ryan-cole-a-vakcink-eltt-nem-ltezett-turbrk-s-most-egyszerre-mindenhol-.html

9 thoughts on “Dr. Ryan Cole: A vakcinák előtt nem létezett turbórák, és most, egyszerre mindenhol megjelent

 1. Nem mondja?! Hogy ne okozna ez turbó rákot vagy bármi mást, pl trombózist. Új anyag, percekkel ezelőttről. Ez egy olyan ember vére akit nem oltottak csak PCR-el teszteltek. Még érteni sem kell hozzá, nagyon látványos.
  La Quinta Columna, legújabb… Nagyon meg fognak fizetni Dr Martinelli halálért, úgy nézem ezután kétpercenként lesz újabb videó arról, hogyan mérgeznek.
  https://rumble.com/v35j1ki-a-55-year-old-male-patient-not-vaccinated-but-swabbed..html

 2. A volt feleségem beoltatta “mélyen felelősségből” az édesanyját .
  A Mama egy év alatt operálhatatlan, gyógyíthatatlan végbélrákot kapott, nem akármilyent, és sajnos meghalt !!!

 3. Pedig lesz itt még vakcina bőven!
  Fogalma sincs senkinek, mi lesz az, mégis egyre jobban kezdjük ismerni az „X-betegséget”. Legalábbis mint kifejezést. A globalisták WHO-s alkalmazottai pár éve kitalálták ezt a behelyettesítéses iksz izét, azóta lebegtetik a világ feje felett. Tömeges frászkeltésnek. Annyira árulkodó rájuk nézve. De ez nem elég, az alkimistáik már elkezdték a vakcinát is fejleszteni ellene! Közben az okok-ürügyek között természetesen ismételgetik kedvenc varázsigéjüket, a klímaváltozást.

  https://news.sky.com/story/uk-scientists-begin-work-on-defending-against-new-pandemic-caused-by-disease-x-12934956
  „X-betegség”: Az Egyesült Királyság tudósai elkezdik az új világjárvány elleni vakcinák kifejlesztését
  2023. augusztus 7.
  A munkát a kormány fokozott biztonságú Wiltshire-i Porton Down laboratóriumkomplexumában végzik.
  Az Egyesült Királyság tudósai megkezdték az oltóanyagok fejlesztését egy ismeretlen „X-betegség” által okozott új járvány elleni biztosításként.

 4. Ó, majd a propagandarészleg kitalálja, hogy a turbórákot is egy “halálos” vírus okozza, amit a kamu PCR-teszttel fognak “kimutatni”, és természetesen csak a Big Pharmamaffia mérgező kotyvalékai nyújtanak ellene “hatékony és biztonságos” védelmet.
  A Pfizer már előállt a saját méreginjekciói által okozott szívizomgyulladásra “kifejlesztett” legújabb szerrel, hogy még az eddiginél is nagyobbat kaszáljon azokon, akiket megnyomorított. Mindig van lejjebb.

  Hozd létre a(z ál)problémát, kelts pánikreakciót, és mindjárt kínáld fel a “megoldást”. Korunk üzleti receptje, amivel bármit el lehet adni, ha van olyan hülye, aki be-/megveszi. Márpedig van, tömegével.

 5. MINDEN MINDENNEL ÖSSZEFÜGG

  Mivel mindig újabb és újabb információkkal rendelkezünk, ezért nekünk is újra és újra “frissíteni kell a szoftvert”, és újra és újra meg kell próbálni összerakni a puzzlet.

  Sokan felvetették már azt az érdekes összefüggést, hogy amint megkezdődött az orosz-ukrán háború (2022.02.24), azon nyomban eltűnt a COVID, és annak nagyon virulensnek tartott Omikron-változata, amit a WHO 2021.11.26-án aggályos változatnak nyilvánított.
  Olyannyira megijedt Putyintól és az orosz hadseregtől, hogy azóta egyetlen életképes változat sem ütötte fel a fejét.

  Mi történt?
  Semmi más, mint az, hogy az oroszok lecsaptak az Ukrajnában lévő biológiai laboratóriumok nagy részére, és hőfegyverrel megsemmisítették ezeket a nagyon durva mintákat, amelyek közül a Kígyó-szigeten végzett kísérletek különösen aggasztóak voltak.
  A dokumentumokat, és más egyéb bizonyítékokat az ENSZ-felé továbbították, kérve a nemzetközi vizsgálat lefolytatását.

  Mindannyiunkban felmerül, hogy ha mostanra az orosz-ukrán proxy-háború semmi másról nem szól, csak az eszméletlen öldöklésről, aminek látszólag semmi értelme nincsen, miért nem akarnak a vágóhídra vitt ukránok békét kötni.

  Azon egyszerű ok miatt, mert gazdájuk, az Egyesült Államok nem engedi, ugyanis hatalmas üzletek zajlanak a háttérben.
  Számunkra elképzelhetetlen bűnözés és feketekereskedelem zajlik a háború díszletei mögött:pénzmosás, őssejtkereskedelem, gyermekkereskedelem, adrenokrómkereskedelem, és szervkereskedelem, beleértve a legaljasabbat, a halott ukrán katonák szerveivel való kereskedést is.

  Ha Ukrajnára gondolsz, jusson eszedbe, hogy Joe és Hunter Biden olyan ingatlanokkal rendelkezik, amelyek Kelet-Európa második leghosszabb alagútrendszere mellett vannak, amelyen keresztül droggal, fegyverekkel, gyermekekkel, és adrenokrómmal kereskednek.
  Ha létezik pokol, azt Ukrajnának hívják.

  Hát ezért nincsenek béketárgyalások, és ezért küld a Biden-rezsim egyre több amerikai csapatot Oroszországba.
  Az oroszok Bident vádolták meg azzal, hogy Ukrajnában működő biolaboratóriumi cégén, a Metabiotán keresztül szervezett biofegyver-gyártást folytatnak.
  Oroszország az elmúlt 18 hónapban számtalan bizonyítékot nyújtott be az ENSZ-nek arra vonatkozóan, hogy az Egyesült Államok által finanszírozott ukrajnai laboratóriumok biológiai fegyvereket állítottak elő.
  Az ENSZ Biztonsági Tanácsa jelenleg szabotálja a vizsgálatot az Egyesült Államok ukrajnai biológiai hálózatával kapcsolatban, mert Bident védik, aki közvetlenül is és családjában is érintett.
  Biden nem engedheti meg, hogy Ukrajna megadja magát, mert az egyben vádirat önmaga és fia ellen.
  Hunter Biden egy Ukrajnában működő biolaboratóriumi vállalat tulajdonosa, amely a denevérek koronavírusait tanulmányozta a járvány előtt, és amely cég erre vonatkozó projektjeit a Pentagon finanszírozza, az adófizetők pénzéből.
  Több százmilliárd dollár folyt el az amerikai adófizetők pénzéből biolaboratóriumok és a háború finanszírozására.

  Biden saját családját védendő hajlandó az utolsó emberig feláldozni az ukrán népet.
  Oroszország igazságot akar az emberiség elleni bűncselekményekért, és a Biológiai Fegyverek Egyezményének megsértésén keresztül, amiért a büntetés halál.

  És ez csak a jéghegy csúcsa, ez nem 2022-ben kezdődött, és ebben több amerikai elnök, alelnök, és szenátor, valamint a globális elit szine-java rész vett, Epsteintől, Bill Gatesen keresztül egészen Klaus Schwabig.
  Biden, Obama, Clinton és Soros a Huntert proxyként használták egy offshore hálózat létrehozására és megszervezésére biológiai fegyverek előállítására Ukrajnában.

  De nem csak biológiai fegyverekkel folytattak illegális kísérleteket, hanem azt világméretekben is bevetették, aminek következménye beláthatatlan és megjósolhatatlan az emberiség számára.
  Mindezt azért, hogy az emberiség történelmének legnagyobb méretű hatalom és vagyonrablását kövessék el, és megalapozzák az Új Világrendet.
  5 billió dollárt loptak el az emberektől, vállalkozóktól, nemzetállamoktól.
  20 millió embert öltek meg, és tettek örökre tönkre testileg és lelkileg. Eddig, mert ennek a hatása soha nem szűnik meg.
  És azok sem lehetnek biztonságban, akik nincsenek beoltva, mert a vakcina önterjesztő, vagyis a benne lévő tüskefehérje bőrön keresztül, és kilégzéssel továbbfertőz oltatlanokat is.

  Ezek a bűnök nem maradhatnak büntetlenül. Egyetlen esélyünk az Egyesült Államok és Trump, aki képes „lecsapolni a mocsarat”. De óriási felelősség van a vállán.
  Ha elkezdi mesélni ezekről, és a 2020-as elcsalt választásokról, a pedofil elit viselt dolgairól, akkor azzal polgárháborús állapotokat idézhet elő az Egyesült Államokban.

  A másik reményünk Afrika.
  Afrikában nem csak a gyarmatosítás ellen küzdenek, hanem ott is civilizációs háború zajlik.
  Hatalmas köszönet annak a 64 bátor afrikai országnak, akik tavaly az egész világot megmentették a WHO sátáni gonosz tervétől.

 6. Mi okozza a limfómás elváltozásokat? Limfómát okozó vírus van az oltásokban, tovább is adható?

 7. Ebben az a pláne, hogy a vadliberális karvalytőkés kollektiv nyugaton elterjedt a rákkezelés újabb hatásos módszere.

  Na mit akar a Mr. Global a hiszékeny vadnyugati kapitalista emebereknek beadni ?

  Hát hogy az mRNS-hirvivő therápia a nagyon veszélyes ráknak a kezelésére alkalmas.
  De ezt meg is indokolják, hogy miért. És csicsás képekkel és szájbarágó leírással be is mutatják a hiszékenyeknek.

  Meg kell mondani, hogy ezt már nem lehet ragozni. Van középfok és legfelsőbb fok is. Nem ?
  Vagy már szuper és fénysebességi fokok is vannak ?

  És ebben csak az a szomorú, hogy mind ezt a kollektiv nyugat poltikája elfogadja és sőt támogatja is.

 8. DECODING HUMAN PHYSIOLOGY WITH DR. TOM COWAN
  https://www.bitchute.com/video/353HysZsu8YV/
  Az egészség fogalom újradefiniálása napjaink kérdése. Dr. Cowan ezt a víz formáin keresztül értelmezi. A víz formái, amit megszoktunk: szilárd(jég), folyékony(bulk water) és gáz(gőz). De van egy negyedik halmazállapot is, a zselé, aminek 97%-a víz. Ez egy olyan állapot, aminek más a pH-ja, az elektromos feszültsége, az áramvezető képessége, mint a folyékony víz állapoté. Azért fontos ezt ismerni, mert a testünk egyes szerveiben a víz több, mint 90%-ban mutatható ki. De ha ezeket a szerveket megszúrjuk, nem jön ki tiszta víz. A H2O mezomorf kristályos víz (megj: kristályos szerkezetű, de áramolni tud). Minél egészségesebb valaki, annál tökéletesebb a kristályos víz szerkezete. Ez az egészség definíciója.

  Vegyünk egy példát a víz szerkezetének és a betegségnek a kapcsolatára. Akkor rákos a sejt, ha a szövet vagy túl megkeményedett, vagy pont folyékonnyá vált benne a víz, állítja Dr. Cowan, de erre egy orvos azt mondaná neki, hogy a víznek semmi köze a rákhoz. Viszont, ha egy orvost megkérdezünk, hogyan diagnosztizálja a rákot, MRI-t fog javasolni. Mit mér az MRI? A vízmolekula hidrogén kötési szögét, vagyis a víz kristályszerkezetét. (megj: https://hu.m.wikipedia.org/wiki/M%C3%A1gnesesrezonancia-k%C3%A9palkot%C3%A1s Az MRI működési alapelve fejezet). Az MRI megnézi, hogy a folyékony víz szerkezetnek mi a fázisa(hidrogén kötési szöge, annak eltolódása) a testben. Ha eltér a normálistól, jelzi a rákot.
  Másik példa a porckopás, amikor pl. gyulladt térd esetén az történik, hogy a víznek elveszik a töltése, a porcok összeragadnak, és olyan érzéssel jár, mintha két csont érne egymáshoz. A porcok nem csúsznak, kemények. MRI-vel ilyenkor nem lehet zselét „látni”. (Kb. 50% víznek kellene a porcban lenni, és azonos negatív töltéssel, hogy a porcok egymáson el tudjanak mozdulni.)

  Gyakori félreértett és félrekezelt példa a hörghurut vagy a tüdőgyulladás. Ha a hörgőkbe méreganyag kerül, attól hogyan szabadul meg a test? Ha a tüdőben levő víz felmelegszik, a méreg felolvad, és ki tud ürülni. A láz oldja fel a mérget, segítségével tud váladék képződni, amit kiköhögünk, és ezáltal leszünk jobban. De ez nem betegség folyamat, hanem pont a gyógyulás folyamata, ez a terápiás válasz egy bejutott méreg kiválasztására. De ha bennmarad az anyag, mert nem sikerül felköhögni, abból lehet később a tüdőrák. Dr. Cowan a lázról megemlíti, hogy nincs tudományos bizonyítéka annak, hogy a láz káros, és bármilyen sérülést okozna, függetlenül attól, hogy milyen magas. A láz önmagában nem okoz problémát, nem káros, a hipertermia pedig alkalmazott módszer a rák kezelésben.

  Érdemes ismét említést tenni a következő védelmi vonalról, a baktériumokról. Ha az első vonal nem tudja kiengedni a káros dolgokat, a mindig jelenlevő baktériumok szerepe a bioremediáció. Például amikor a pókcsípés mérgét megeszik, lebontják, az nem kórok, hanem méregtelenítés. De ha a baktériumokat antibiotikumokkal megölik, nem tudják ezt a feladatot végezni.
  Van egy alapvető koncepció, hogy egy szervezet képes megváltoztatni a formáját. Habár az elefántból nem lehet majmot csinálni, a hernyóból pillangó lesz, vagy az ebihalból béka. A baktériumok és a gombák egymásba át tudnak alakulni egysejtűként, ahogy a hernyóból pillangó lesz. Nem kívülről jönnek külön. Egy adott környezetben egyféle formává nőnek, egy másikban más formává. Ha a baktériumok megjavították a szöveteket, átalakulnak egy kezdetleges formába. A baktériumok a legjobb barátaink. De ha megöljük őket állandóan, az csúnya élethez vezet. Minél több az antibiotikum, annál több a krónikus betegség, és rák kialakulás.
  A baktériumok „gyártják” a fehérjéinket is. A zselé víz és összehajtott fehérje. Amikor a zselét felmelegítik, kihajtogatódnak a fehérjék, lehetővé téve, hogy lehülés közben majd újraformálódjanak. Az ATP szerepe az, hogy felvágja a kihajtott fehérjéket darabokra, és amikor felmelegedett a víz, a víz az ilyen darabokkal lép interakcióba, hogy a struktúra újra kialakuljon. Az ATP-nek nincs köze az energiához. Az egésznek pedig semmi köze a genetikához! A GMO szervezetekbe kívülről beleraknak E.coli-t, hogy készítsen új fehérjét. /Hogyan lehet a tudományosságot módszeresen meghamisítani? Mint a kísérleti állatoknál, be kell tenni az élőlényeket ketrecbe, valami természetellenes környezetbe, és idegen dolgokat kell adni nekik táplálékul. Aztán egyszercsak az állatkínzás részeként amikor el lesznek pusztítva, elemezni kell mindennek a kínzásnak az eredményét. Ebből semmit nem lehet hasznosítani, állapítja meg Dr. Cowan./

  A víz és egészség kapcsolatra visszatérve, a legegészségesebb tiszta víz az, ami még nincs benne a földi víz halmazállapot változással érintett keringésében, átalakulásban. A Föld belsejében mindig képződik tiszta víz, nyomás alatt. (megj: Jól értem, hogy édesvizet izzad a Föld?) Amikor eszünk, a megivott víz az étellel kombinálva emésztődik, de ha dehidratáltak vagyunk, az a rendszer minősége, nem a bevitt víz mennyiségétől függ. Mivel figyelembe kell venni a víz keringését is a testben. Ha nem jó a folyadék keringés, akkor lehet pl. ödéma a lábban. Ahhoz, hogy megfelelő zselénk legyen, mindenképpen kell fehérje, anélkül nincs zselé. A keringéshez kellenek az oldott ásványi anyagok töltései is. Az a metabolizmus, ami a vízen kívül formálja ezeket az ásványokat, és fehérjéket, az a fény energiája. (Felvehető az ionizált ásványi koktél tengervízben sétálással, amikor a víz a talpon át beszívódik a testbe, és segít az ionok töltéseit rendezni, a napfénnyel és a föld töltésével kiegyensúlyozva. Vagy napi 2×15 perc mozgás mezítláb a napon feltölt teljesen.) Egyszerű tapasztalat az, hogy a minél szélesebb spektrumú, és minél több rendes fényt kapó növény sokkal jobban fog kinézni, mint a nem kapó. Nagyobb lesz, életerősebb, jobb lesz a (fény)kisugárzása ????.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük