Élet a Covid után

2023.07.29. – dr. Pócs Alfréd, dr. Rusvai Miklós, dr. Szilák László

Több, mint három évvel a kihirdetése után a Covid-19 miatti egészségügyi vészhelyzetnek vége – jelentette ki az egészségügyi világszervezet főigazgatója ez év májusában. A járványkezelés szakembereket, társadalmat is megosztotta és annak következtében kialakult globális gazdasági válság, a lezárások a mindennapok életét is alaposan átrendezték. Egy biztos, talán nincs ember a földön, akire valamilyen hatással ne lett volna a Koronavírus járvány. Mai műsorunkban az Orvostudomány és a járványkezelés szempontjából tekintünk vissza az elmúlt időszakra, tapasztalatokat összegezve próbáljuk megválaszolni, hogy vajon a járványkezelésekre létezik-e egységes recept és utólag visszatekintve, mennyire igazolható a járványkezelés módja, hogyan változott az a járvány során is.

Eger TV

16 thoughts on “Élet a Covid után

 1. https://www.wolterskluwer.com/hu-hu/expert-insights/remhirterjesztes-szabalyai-kulonleges-jogrend-idejen
  https://helsinki.hu/remhirterjesztes-ujratoltve/

  Ha van veszélyhelyzet, ha nincs, a tények elferdítése a hazugság egy formája.
  Minimum alkotmányellenes, a jogalkalmazást ellehetetlenítő a rémhírterjesztés törvény. Miért nem semmis?
  Ha eltávolítjuk a rémhírterjesztő törvényt a beszélgetésről, akkor jön az a játék, hogy csak az igazat mondó juthat tovább egy következő interjúba. De mindenki kap lehetőséget, hogy újragondolja az általa először elmondottakat. Vajon ki mit mondana másodszorra?

  Egyszerre több, egymást kizáró vélemény verzió ugyanarra a témára nem lehet igaz. Valakinek az alapjai hamisak, és pont az lenne a tájékoztatás és az ütköztetés lényege, hogy ez napvilágra kerüljön, kiszűrődjön. A műsorkészítők részéről az alaposságra nem volt igény. Különösen, hogy pontosan megismerhetőek, léteznek a helyes alapok, szakértési igény nélkül, józan ésszel érthetően, egyértelműen.
  A tévénézők most kaptak egy nagy adag dezinformációt. Megsúgom, a jó irány Pócs doktor követése.

 2. Amikor O1G-lobalista 2020 májusában kijelentette, hogy most megszűnt az első hullám, de szeptember 4-én jön a második hullám, egyértelmüvé vált, hogy egy óriási kamu az egész. Ehhez társult az alapellátás lezárása, kórházak bezárása, boncolások megtiltása,
  az Immunrendszerről gyakorlatilag beszélni sem lehetett (talán most sem), és Szentgyörgyi Albert , Béres József országában a C-vitamin és a prevenció teljesen el volt hallgatva, ahelyett, hogy ezerrel tolták volna.,…,
  Amikor már az egész “járványosdi” egy izzadságszagú kínlódással, indul, ahelyett, hogy csak úgy megjelent volna, akkor a megoldások is mind hamisak, értelmetlen róluk vitatkozni.
  2021 -ben megegyeztek a vírussal, hogy csak októberben legyen a negyedik (vagy hányadik) hullám, mivel volt a Békemenet és a vadászati világkiállítás.
  Kerry Mullis maga nyilatkozta korábban, hogy a Pcr nem diagnosztikára való, hanem egy labortechnikai módszer.
  A maszkról Müller C és Rusvai dr is kimondta, hogy nem ér semmit.(“úgy megy át rajta a vírus, mint kés a vajon”).
  A Lélegeztető gépek pedig akár a Giullotin, kivégzésre szolgált.

  Teljesen nyilvánvaló volt, hogy az oltások beadása volt a cél.

  1. Nem fejezték be. Mai hír, Daily Mail, hogy Porton Down ‘tudósai’ 100 nap alatt kifejlesztenek egy vakcinát a pandemic X-re, nem viccelek. X járvány, mert még nem tudják mi jön, de jön. Valamint napi szinten őrült chem trailezés megy, folyton borús és 18 fokos kánikula van, éjjeli 9-10 fokokkal. Semmi nem érik, még nincs érett paradicsom de zölddel tele vagyunk. Ezenközben a bank levélben tolja a hisztit (!) hogy külföldön maradjunk távol a fáktól, bokroktól és mindig legyen mellettünk egy vödör víz. Ismétlem, a levél a BANKomtól jött! Itt hazudoznak külföldi kánikuláról, hogy 42 fok Görögországban (még ha igaz is lenne, akkor mi van? otthon is volt már), de közben a fényképükön itt az utcai hőmérő 32 fokkal. Járvány vagy ‘global warming’ nincs vége.
   (Azt hiszem Dr Cowannál volt, de nem vagyok biztos benne.. A tetanusz görcsöt az intravénás C két perc alatt szüntette meg. Talán érdemes lenne utána nézni?)

 3. Erről a beszélgetésről az a véleményem ,hogy a kérdező riporter még mindig sajnos erősen oltás párti .Rusvai Tanár Úr meg kétes.
  Dr Pócs Alfréd mondta a legtöbb igazságot!! Főleg a nagyon durva PCR tesztről. Én is egészségügyben dolgoztam , kötelező volt az oltás , kétszer oltottak sajnos a nagy nyomás hatására ami miatt beteg is lettem .Szerintem méreg oltás volt az biztos is . plussz 2x vettek PCR tesztet de soha többé nem hagyom , iszonyú fájdalmas volt mintha az agyamba turkáltak volna . Igaza van DR Pócs doktornak abban hogy régen torok váladékból meg stb szűrtek minden kórokozót .Állítom, hogy a PCR pálca is is valami méreg keverés volt .Épp ezért már a 3. oltást nem vettem fel el is hagytam az egészségügyi pályát. Soha többé semmilyen oltás!!!

  1. Rémhír nem létezik. Hírek vannak. Rémálmok és rémtettek vannak.
   Az oltás rémtett. A többi rémtettet most nem sorolom, a rémtett elkövetés napi gyakorlat, számonkérés nélkül.

  2. Amig ez embereket olyan hírekkel meg lehet etetni, mint ami Hosszú Katinkáról szól, addig nagy baj van ez emberi fejekben.

   Forrás: Hosszú Katinka megkapta a második védőoltását
   https://index.hu/sport/2021/04/12/hosszu-katinka-merkely-bela-koronavirus-magyarorszagon-koronavirus-oltas-vakcina/

   Dr. Merkely Béla beadta a maximálisan liberális emlőkőn nevelkedett Katinkának a védőoltást. De a másik cikk meg azt hozta le,
   hogy Katinka még is elkapta kovidot.

   Te jó ég !

   Katinka elöször hozzáment feleségül egy usákoshoz. De most már Katinka el is vált. És most már egy második magyar férje
   van. De most már pici babája is született Katinkának.
   Jaj márt, ezek a szennyes pletykák !

   Jó Isten !
   Hogy nyomják és népszerüsítik Katinkát ?
   Nem normális világ ez.

   Az emberek mindig felülnek ilyen sikertörténeteknek. De nézzük csak meg a katolikus templomokban Magyarországon
   minden napra van egy ószövetségü sikertörténet. És érdekes, hogy más országokban ilyeneket nem olvasnak fel.

   Hogy lehet ez ?
   Nem lehetséges az, hogy valakik mindket nagyon erősen hülyének néznek és úgy is kezelnek le, mint akivel ezt meg is
   lehet csinálni ?

  3. A PCR az orrban delivery eszköz, semmilyen más logikus magyarázat nincs miért kell az agyig feltolni és csavargatni, ha a nyál tele az állítólagos vírussal. Tessenek csalni. Egy igazi PCR-em sem volt, utazni akartam, feltétel volt. Nem tudom otthon mire van lehetőség, idekinn egy drágább céget választottam, aki kiküldte a tesztet. Ketten bekeköptünk egy tiszta csészébe, megáztattuk a pálcát és szépen visszaküldtük. Azért ketten, hogy tiszta DNS se legyen, ki tudja manapság mit tudnak vagy nem tudnak tényleg megcsinálni.

   Nagyon aggódom az egyetlen barátnőm miatt, szintén EÜs, hármat kapott, nem tudta elkerülni. 2-3 éve nem tudok rendesen beszélni sem vele mert fél. Állítólag jól van, de sokat köhögött mikor beszéltem vele főleg semmiségekről.

 4. Rusvai úr álláspontja covid ügyében feltehetően minden vonatkozásban megegyezik az MTA-n belül uralkodó hivatalos irányvonallal, melyet teljes mértékben tudományosnak fogadnak el. Ez pedig nem más, mint amit a WHO megfogalmazott, előírt, elvárt egy bizonyos vírus jellegét, eredetét, állítólagos mutációit, továbbá az előállt megbetegedés terápiás protokollját és oltóanyagok használatát illetően. Ez azt jelenti, hogy a magyar tudomány képviselői figyelmen kívül hagyták mindazon élvonalbeli, nemzetközileg addig szaktekintélynek elismert virológus, epidemiológus, patológus és számos gyakorló orvos szakmai véleményét a járványnak mondott helyzettel kapcsolatban, melyek eltértek a WHO által a világra ráerőltetett intézkedésektől. Nem bocsátkoztak szakmai vitába, ám megjelent a cenzúra, továbbá a rendőri intézkedések a más véleményen lévők ellen. Az eltelt három és fél év során összegyűlt statisztikai adatok (VAERS, Yellow Card, stb.) az említett valódi tudósokat igazolják, a kórházi kezelések, majd az alkalmatlan és ártalmas oltóanyagok sok millió ember halálát és/vagy súlyos egészségkárosodását okozták világszerte. Mindezt hazánkban nem ismerik el, viszont az itthoni adatokat titkosították.
  A WHO valódi irányítóit ismerjük (WHO=Bill Gates), szándékaikat a globális népességcsökkentést illetően szintén. Jelenleg folyamatban van a WHO-nak korlátlan globális hatalommal való felruházása, ami egy világkormány felállításának egyik első lépése, a tagállamok megfosztása minden szuverenitástól.
  A népességcsökkentés egyik leghatásosabb eszköze egy kellően ártalmas anyag, amit egy meghirdetett pandémia esetén mindenki számára „védőoltásként” kötelezően be lehet adni. (A WHO-nak egyéb területeken is jogosultságokat szánnak, pl. a „káros” gázok kibocsátásának korlátozását, amivel számos iparágat tönkre lehet tenni, inflációt, munkanélküliséget, éhínséget lehet elidézni.)

  Világpolitikával foglalkozó emberek jól ismerik a felsorolt veszélyeket, most már nálunk is egyre nyíltabban foglalkozik a média egy része is ezekkel, következésképp a kormányzat bizonyára sokkal többet tudhat. Tudhatja, hogy a tudományos tények cenzúrázhatók, meghamisíthatók, politikai vagy anyagi érdekek szerint. A gyógyszeripar régóta élen jár e területen, a diktatúra is alkalmazza ezeket a módszereket. Mégis, a „járvány” idején a kormányzati intézkedéseket az orvostudomány képviselőire hivatkozva hozták meg, vagyis a „laikus” politikusokat nem terheli felelősség. Azóta sok minden kiderült, az oltás-ügynek pedig még messze nincs vége.
  Ugyanakkor az MTA, az NNK és a „víruscelebek” a helyükön maradtak, az országos tisztifőorvost a WHO részéről kitüntették.
  Vajon a közeljövőben kormányunk aláveti-e magát a WHO szupremáciájának és hozzájárul népirtáshoz vagy kilépteti országunkat ebből a csapdából?

  1. Kizárt dolog, hogy a kormány nem tudja, hogy mit tartalmaz az állítólagos oltás. Az ég szerelmére, az oltottaknak MAC addresse van! Bármilyen régi Android megmutatja, az új is egy letöltött extra alkalmazással, Bluetooth Scanner. Ezek a MAC-ek nem azonosíthatóak sehogyan, nincs gyártó, sem termék, valamint dinamikusak. És otthon is ez a helyzet, megnéztem tavaly. 3 helyet teszteltem, szálloda, reptér és egy szinte csak magyarok által látogatott piac, ill. buszmegállója. Ez alapjőn azt mondanám, hogy az oroszoknak vagy nincs vagy valami olyan megoldás, amit nem ismerünk. A piacnál rengeteg MAC jött fel. Ezek mind vagy 4-el vagy 5-el, vagy 6-al kezdődtek, ez nem szokott változni és tudtunkkal a Pfizeréi. Az egész világ be van oltva vagy majdnem. Még Horvátországban volt a legjobb, ott a kisvonaton csak kb 50%-nak volt. Angliában, pl. repülő angolokkal kb 65-75% oltott.
   Ez soha nem szólt semmilyen vírusról. Ez nanotech, a La Quinta Columnának végig igaza volt. Grafén oxid alapú nanotech. Ezért erőltették annyira. Az emberek azért betegek tőle, mert a grafén oxid felerősíti a nem ionizáló sugárzás hatását, oxidatív, rákkeltő, stb. Talán programozható is (ki, mikor, mivel legyen beteg). Kizárt, hogy nem tudják. Még ha a vezetés eredetileg nem js lett volna benne, amit kétlek, mert “mindenki el fog veszíteni valakit” mondta a vezír, erre vannak a titkosszolgálatok.
   Nincs élvonalbeli virológus, látszat vita a vírus legendát életben tartani, mert amíg él, mindig jöhet egy következő ‘járvány’ meg a WHO rémuralma.
   És még valami. Zappoljők az embereket. Nem tudom pontosan hogyan de történik. Először a macskáink – nekünk szánták, majd a férjem derékig leégett és feldagadt éjjel, egy cigi után az ablakban. Deréktól lefelé semmi. Pár hete velem történt külföldön, az arcom egy nagy ödémás puffadt keltésztává változott de semmi más nem “égett” le A szemhéjam pl nem, de ennek ellenére lehámlott. Ez a látszólagos égés hol vörös hol sápadt, a végén a bőr lehámlik. És még mesélhetnék, covid féle tüdőgyulladás vagy méginkább tüdősérülés a mobiltelefontól, vérömlés az 5G környékén. Tudjuk, hogy célpont vagyunk és hogy miért, de figyeljenek ezekre! A tudás életet menthet, mindkét ‘leégést’ őrült adag C vitaminnal és gluthationnal kezeltük, a legrosszabb rész elmúlt pár óra alatt, teljesen csak kb 2 hét alatt.
   Valamiért a grafént örökké pótolniuk kell, valószínűleg egy idő után a szervezet kidobja vagy leáll a tech, nem tudom. De azt igen, hogy R. R. Rife óta tudják, hogyan ártsanak ELF-el. Nem kell gigaherz, a Rife féle rákkezelés lényege a rezonáló frekvencia volt (remélem jól írom), ha rákos sejtet meg lehet ölni egy bizonyos frekvenciával, akkor értelemszerűen, ha tudják egy adott szerv frekvenciáját, akkor célzottan lehet azt támadni. De Barrie Trower (volt MI5-6 ügynök, a téma szakértője) ezt ki is mondta. “Bármilyen tünetet tudunk okozni pulzáló mikrohullámmal.” Milyen kényelmes, nem? Láthatatlan, nincs nyom és a drága parazita ‘elit’ sincs veszélyben.

  2. Mit vársz orbántól? Benne van a gyilkolásban, ha megy a pénz a titkos számláira. Sajnos.

 5. Nos, a berendezés fantasztikus (nem tudom eldönteni direkt-e!?): Sötét, komolyságot sugárzó háttér (végül is lehet, hogy milliárdok fognak elhalálozni, s egy g.kamra lett az egész bolygó, talán elég komoly a téma…?), s van egy rövidnadrágos és egy i”dézgető, hozzám hasonló bohóc” és egy “öltönyös” úriember + a kérdező. Egyiket sem sértésként írom! De pl. temetésre sem rövidnaciban megy az ember (értem, hogy meleg van, s ha esetleg rádió felvétel, akkor nem is szóltam), az pedig, hogy rajtam röhögnek és bohócnak tartanak az egy dolog, mert én is idézgetek, stb, próbálkozok segíteni (ha jól látom a dolgokat szempontból) másoknak, de én nem doktori szinten tanultam immunológiát.. A nézők 90%-nak az öltönyös véleménye fog bejönni vagy jön be, a fentebb feltárt látványtervből, s ebből ered a fentebb írt gondolatom: Lehet, hogy direkt van így rendezve? Mert az további miérteket szül… Kb-ra.

  De van egy fontos dolog a tesztekről amiről nem igazán hallok, pedig egy amerikai doktornő videójának megtekintése után megkértem a tesztelőmet, hogy legyen szíves megmutatni nekem a teszt dobozát (ez nem PCR, hanem a tömeg tesztelő “orrturkás” pálca), hogy lássam igaz lehet-e, amit a doktornő mutatott a videóban. S lám kiderült, hogy igaz: etilén-oxiddal kezeltek voltak a pálcák (EO), ez pedig igen erősen rákkeltő anyag, amit a doktornő is állított és utána olvasva is ezt találtam. Le akartam fényképezni, de azt már nem engedte, sajnos. Ettől én még ezt láttam a saját szememmel! S miután én is bohóc vagyok, így maradok Pócs doktor úr és Szilák doktor úr véleménye mellett, s egyúttal szeretném megköszönni mindent, amit az elmúlt években tettek az emberekért, amik közül én csak egy vagyok! Köszönöm!

 6. Igy kezelték azt a szamélyt usa-ban aki nem engedte magába szúratni a génlöttyöt.
  Nem akárkiről van szó, nevezetesen egy katonának a feleségére kényszerítették rá kényszerrel az embertelen kezelést.
  Szólatk, hogy nem kérik. De még is kényszerből véghezvitték a WHO-nak a protokollját.

  Én csak azt nem értem, hogy a férjének, a katonának miért nem durrant el az agya ?

  A férj és az áldozat is állandóan szólt az embertelenség ellen, de az sátáni hatalom sokkal erősebb volt.
  És igy csak kis sikereket tudtak elérni.

  Forrás:
  So wurden man 2021 in US-Krankenhäuser behandelt, wenn man nicht das experimentelle Gift gespritzt hatte
  https://uncutnews.ch/so-wurden-man-2021-in-us-krankenhaeuser-behandelt-wenn-man-nicht-das-experimentelle-gift-gespritzt-hatte/

  Exclusive: Survivor of CDC COVID Protocols Says She Was ‘Just a Paycheck’
  https://childrenshealthdefense.org/defender/gail-seiler-cdc-covid-protocol/

  iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii A régi világban még másként volt Mo.-on iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

  A megrothadt magyar ellenes banda velünk is ezt csinálta anno a cocalizmusban

  Forrás:
  AMIKOR MÉG VOLT KIÁLLÁSUNK
  https://huntv.info/video/amikor-meg-volt-kiallasunk/

  Voltak disznóink, de a vágást betiltották, mert leadásos világ volt. A családban a 3 fiúgyereke meg éhezett.

  Mi meg titokban mindig levágtunk egy kisebb disznót.
  Amit még a sötétben gyorsan fel tudtunk dolgozni.

  A hordóban lévő bort meg a financok előtt körberaktuk kuglifával.
  Mert a financ mindig piszkavassal járta a falvakat.
  Az elején még a szénában rejtettük el a bort, de azt a szúrkálással kiszúta magának a financ.

 7. Érdemes megnézni. Svájci pilóta nem oltakozott, ezért elbocsájtották

  Forrás:
  Entlassen wegen Ablehnung der Covid-Impfung – ein Swiss-Pilot erzählt seine Geschichte
  https://uncutnews.ch/entlassen-wegen-ablehnung-der-covid-impfung-ein-swiss-pilot-erzaehlt-seine-geschichte/

  Az ember nagytávolságú pilóta volt a Swiss-nél.

  Most usa-ban csinált egy céget. Svájcba soha többé nem jön vissza. Ez évben lesz Svájcban a pere a Swiss légitársaság ellen.

  Ha nincs időd, akkor csak az útolsó 10 percet nézd meg.

  Az ember elmondja, hogy a Mr. Global-nak a csicskájává tett Európát milyen buták ( politikusok ) vezetik.
  És az ember azt is elmondja, hogy Usa miben külömbözik Európától.

  Érdemes lenne magyarra lefordítani, mert Mo.-on elbocsájtott oltatlan katonák helyzete nagyon hasonló.

 8. Rusvai még mindig ott tart, hogy a denevérről ugrott át ez a bolhavírus Izé a az emberre aztán a surranópályán jött fel és mindent, pontosabban mindenkit vitt. Szellemesnek akar látszani, de egy tudományos ember szájából ilyenfajta blődségek szánalmasak. Vegytiszta hülyeség a köbön, biztosan jól megfizetik érte.

 9. Rusnya-i egy akkora tuskó a nemtudás éjfekete földjében, hogy két ilyen pengeeszű tiszta ember sem tudta kimozdítani a gyepes helyéről.
  Utolsó kérdésre a válasz:
  Rusnyai:”Miért nem hiszitek a dajkamesét, hogy a” tobzoskától” volt?
  Válasz: Mikor megjelent a vírus, több nemzetközi labor is jelentette, hogy csinált, mert egyértelmű szekvenciavágások vannak a genomban. A cikket vissza kellett vonni egy neves, lektorált folyóiratból a covid elején. Drábiknak megvan a cikk.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük