4 thoughts on “Dr. Pócs Alfréd – március 1.

 1. MAGYARORSZAG-Mivel a hozzaszolasok szama sajnos de ekkora………… igy akkor engedtesek meg egy kulfoldon elo es nem magyar allampolgar velemenye is….
  Ugytunik hogy az Orvosok a Tisztanlatasert kis csapaton -nehany Emberen kivul…. igazabol senki sem akar ennek az orszagnak az elen valodi valtozast…
  Ha jol ertheto akkor egy egyszeru kijelentessel /nyilatkozattal el lehetne most erni azt hogy a mar evek ota tarto valasztasi szinjatekok /cikruszi bemutatok elmaradjanak es vegre mar es valoban valami normalis es uj kezdothessen el Magyraorszagon De sajnos hogy nem ez tortenik es nem ez latszik. Mert az talan meg ertheto valahol hogy az egyszeru ember nem erti meg-pl jogi szempontbol stb. – hogy ez az Alkotmanyhoz valo visszateres-es Szent Korona Tan stb. – hogyan es mikent is mukodne es volna.
  De az hogy olyanok akik nagyon jol latjak a jelen vilag torteneseit es dolgait-es mindezek hatteret is-es akiktol csak tanulni lehet- amikor a jelenlegi magyarorszagi hatalom kerul szoba -azt valami teljesen erthetetlen es abszurd modon meg ok is a koromszakadtaig mindig csak vedik-csak maradjon….
  Es nem gondolnak arra hogy igy akkor :.
  1-azok a zsarnoki torvenyek amik meg nincsenek/nem voltak eddig azok majd meg fognak szuletni -es ami eddig torveny es Alkotmanyellenes is volt – -az majd torvenyekkel is jol alatamasztott lesz.
  2-a WHO bol valo kilepesbol semmi sem lesz.
  3-teljesen ertjetetlen az hogy ne latnak hogy mindazt ami a vilag dolgairol mondannak es onmagukat is igy teljesen hiteltelenne teszik
  4-es egyaltalan nem utolso sorban azt modjak hogy egy olyan hatalom amelyik az elmult 2 evben emberiseg elleni bunok
  sorat kovette el az csak tovabbra is maradjon a hatalmon.. Letezhetetlen hogy ne latnak hogy amit tesznek az jelzes erteku is-hogy barmilyen gonoszsag batran megteheto az emberekkel a hatalom reszerol -megpedig barmi fele kovetkezmenyek nelkul a gonoszsag kiterveloire es elkovetoire – hiszen valojaban azt modjak hogy a hatalmon tovabbra is csak ezek/ilyenek kell hogy maradjanak….. ..
  Mar elnezest de akkor talan meg kellene valasztani orok idokre minden idok legnagyobb magyarjat es tarsait az orszag veztoinerk es nem vacakolni es kolteni un valasztas cimen mindig milliokat ujabb szinjatekokra Mert mar tobb mint egy evtizede ez a nep ezt gorgeti maga elott mindig a valasztasok soran- es mindig csak ez van-kivitelezesben-hozzaallasban(mindig csak 2 ig szamolva nem gondolva sohasem arra hogy a szamredszer 10)- es vegul a vegerdmenyben is mindig csak az (hogy a masik az megrosszabb volna…)Mikor lesz mar ennek egyszer vege es kezdodik el mar vegre valami normalis…?!
  Az persze egy jo kerdes hogy mindannak amit ez a nehany/egy maroknyi/ ember valoban es oszinten akar es megprobal itt ebben az orszagban is -es kuzd azert hogy Magyarorszagon is vegre mar egy normalis elet es orszag legyen-igy-egy ilyen teljesen szethuzo kozegben-ilyen un. segitseggel-tamogatokkal. korulveve(es ez valoban de nagyon szomoru) de van e egyaltalan barmi ertelme-van meg igy egyaltalan kikert es van e meg kikkel…..?!

 2. Feltételezett, hogy aki politikával foglalkozik, az vagy az xx/33 szekta tagja, vagy általa irányított. A szekta szabálya, hogy csak a szekta érdeke követhető, a szekta érdeke minősül elsődlegesnek, mindent felülír. Ez önmagában összeférhetetlenséget jelenthet az önérdekekkel vagy közösségi érdekekkel.
  A választási rendben jelenleg nem az xx/33-asok érdekrendszere van társadalmilag jóváhagyva, de az érvényesül.

  Azok a fő pontok, amire én figyelek:
  A tét-1 az, hogy a láthatatlan xx/33-asok hit és gondolatvilága érvényesüljön-e továbbra is, vagy társadalmi közmegegyezés. Szükséges lenne, hogy az xx/33-asok színvallása megtörténjen. Egy színvallás már elmaradt a rendszerváltásnál.
  Én azt gondolom, hogy jelenleg nincs olyan, hogy nemzeti orientációjú xx/33-as. A szekta egy katonai utasítási rend alapján működik, hasonlóan Szun-ce: A hadviselés törvényei című művében leírtakhoz.
  https://mek.oszk.hu/01300/01345/01345.htm
  Ebben a gondolat rendszerben azon kívül, hogy a hadvezéré kell legyen a teljhatalom, ennek elérése érdekében minden csalás és félrevezetési taktika nemhogy megengedett, hanem kötelező. Habár a szekta eskü is csak egy megállapodás, amit lehet módosítani, például, ha a tartalma megtévesztés, nem úgy tűnik, hogy eddig az xx/33-asok találtak vagy kerestek volna indokot a módosításra.

  Miután a hatalmi struktúrák fő témája az osztozkodás, és ez a tulajdonlásban ölt testet, propaganda alapján ne higgyük, hogy nem jó a magán tulajdon, vagy nem jó az állami /nemzeti tulajdon, ezért meg kell szüntetni.
  NWO esetében a Föld és az univerzum 100% NWO tulajdonosok által birtokolt, köztük szabad örökléssel kerül továbbadásra. 0% a tulajdona a társadalom 99,9*% -ának, így az öröklés téma szóba se kerülhet.
  A tulajdon motiváció. Egyéni szinten, és nemzeti szinten is. A tulajdonjogokat azon a szinten érdemes tartani, ahol motivál, építő eredményeket tud produkálni. A gazda szeme hizlalja a jószágot.
  Az irodalomban főleg a cél motivál, de a mögött is van egy elérhető eredmény, amivel „birtokba lehet venni, majd művelni” valamilyen fizikai, vagy lelki tapasztalásként. Amikor állásinterjún mindenki bevallja, hogy a pénz motivál, hiszen fizetni kell a közértben, az egyértelmű.
  A tét-2 a tulajdonviszonyok rendezése, a bedrótozott lopási folyamatok leállítása.

  A pénz közvetíti az osztozkodást, de csak akkor, ha nem üres fogalom, hanem mögé van téve egyenérték, valamilyen viszonyítási alap, és értelmes használati szabályozás. A tét-3 a pénz újradefiniálása.

 3. Tisztelt doktorúr!
  Állítólag az Ivermektin egyes gyógyszerekkel kontraindikációban áll.Ilyen a Frontin.Én ezt tartósan szedem.Mit tehetek ez esetben,ha beteg lennék?Ön szerint tényleg mem szabad együttszedni e két gyógyszert,vagy ez csak téves információ?
  Köszönöm ha kaphatok segítséget!

 4. A Kovid-mizéria a profitra mindig éhes kapitalizmus terméke. Ha az itt fellépő orvosok politikai megoldásokon törik fejüket, akkor ne anakronisztikus, középkori állapotokat próbáljanak teremteni a politikában, hanem a mizéria említett szülőjét szüntessék meg, de örökre. Az “átkos” rendszerben Bill Gates-ek, Klaus Schwabok szót se kaphattak volna, nem hogy még világuralomra törhessenek.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük