Orosz-ukrán háború az újabb globális színjáték?

Kitört a háború. Nyugat egy személyként Ukrajna mellé állt, de akadnak, akik az oroszok pártját fogják. Valószínű azonban, hogy a felszínen valósnak tűnő ellentét hátterében ugyanaz a globális színjáték és technokrata agenda húzódik, mint a bevándorlás, a járvány vagy a klímaváltozás esetében.

9 thoughts on “Orosz-ukrán háború az újabb globális színjáték?

 1. https://www.zerohedge.com/technology/china-reveals-ai-news-anchor-almost-indistinguishable-real-human

  Vajon a megvett média szereplői erről olvastak? Mit szólnak hozzá?
  Büszkék magukra? Büszkék erre a robotra?
  Megveszik? Alantas munkára.

  Mivel az oltás kényszer egyáltalán nem szűnt meg, csak egy szinttel feljebb tolódott, nemzetközi szintre, továbbra se lehet nyugodtan állást pályázni. Bármelyik pillanatban megint összeköthető a munka és az oltás.
  Én nem tudom elfelejteni, hogy egzisztenciát érintő politikai döntések tekintetében semmi releváns nem történt.
  Talán az oltatlan tanárok se mehetnek vissza dolgozni.

  Ami pedig továbbra is hiányzik, az az országot érintő vonatkozó szerződések nyilvánosságra hozatala.
  Ebben is kifordult a világ. A privát szféra gond nélkül megsérthető, a közügy pedig titkosítható.
  (Pl. Mindenkit figyelhetnek a látszólag kikapcsolt, de valójában kikapcsolhatatlan tv képernyőjén keresztül az otthonában, jelszóval védett elektronikus adatokhoz tetszés szerinti a hozzáférés, stb.)
  Az elektronikus színjáték pedig megy, valóban. Már-már úgy tűnik, hogy igazából saját maguk kínos szórakoztatására. Ki tud kínjában nagyobbat blöffölni.

  1. Hmm, látom ébredezés történik…
   Akkor nem kell használni azokat az okos tv-ket, okos telefonokat, okos kütyüket, faszbúkot és gugli szolgáltatásokat főleg gmailt és nincs probléma, és ha ezt mindenki megtenné akkor kicsúszna az a póráz a kezükből amit az emberek önként vettek a nyakukba. Sőt ez a weboldal is be van drótozva a gugliba és így minden látogatóról tudják, hogy ellenség vagy velük van !
   Egyébként meg semmi sem szűnt meg, csak átmenetileg nem erőltetik, mert a korona vírus annyira megijedt a háborútól, hogy ijedtében eltűnt. Továbbá tanultak az elmúlt 2 év hibáiból és legközelebb már azokat kijavítva fognak támadni az illuminatus pribékjei. Soha nem lehetünk már biztonságban ezek elől, a PROPAGANDA GÉPEZET ELŐRE MEGY, NEM HÁTRA !

 2. Végre ! Magyar, magyarul !

  Kulcsmondat, ” …, 2020.-ban, még egy hülye is észrevette a transgender minisztereket felvonultató Egyesültállamoktói… !” ???

  Hát Öregem, de nem vette észre ! Na már, most, ha ezeket a történéseket, ( két éve tartó pandémia, cirkusz, plusz a világ ide tartozó hírei, történései, felvilágosító videók, írások !!! ) még a hülyének is észre kellett volna venni, de nem vette, akkor minek nevezzem a nagy többséget ?

  Az, hogy minek nevezzem, csak egy jelző lenne, de milyen szellemi szinten van a nagyon nagy többség, hogy mint a filmen is látható, és az utcán ezerszer láttam, kisgyerekek maszkban, “okos, művelt, tájékozott” szüleik ” védőintézkedése” következtében !

  És ezek a programozott szellemi egysejtűek intézik a hétköznapjaink minden pillanatát, boltban, plázában, villamoson, gyógyszertárban, postán, vagy bankban, piacon, iskolában !!! Ez a legnagyobb tragédia.

  A totál elhülyültek, vagy csak fizetett idióták ( egyre megy !), ukrajnáznak, meg putyinoznak veszettül, és megy a nagy színház, tüntetés, ökölrázás, orbán vagy márkizay, “gyűjtenek”, meg “önkéntesek” tömegei “szolgáltatnak” segítséget, lásd, kétfarkú gittegylet a Nyugati előtt !!! Halkan megkérdezem, miből, kitől, és hogyan ?
  Folyik minden létező csapon, csövön, a hazugság, pro, és kontra. A video igen pontosan ábrázolja a végtelen aljasságot, és a végtelen hülyeséget, egyszerre.

  Végül is, ha undorodom, ha hányingerem van, ezekkel a véglényekkel zárt össze az Isten ebben a Magyarországnak mondott ( egyenlőre még) területen. Ezt a szerencsétlen országot több féreg rágja belülről, mint amennyi kintről igyekszik bejutni !!!
  El vagyunk látva pusztítókkal, de annyira, hogy külső ellenségre nincs már semmi szükség, hogy teljesen megsemmisüljön.

  A világ tényleg megérett a pusztulásra. Az emberiség, már régen kihalt ( kiirtották), a mostani “urai”, a helyette kitenyésztett, csak azt nem tudom, hogy minek nevezzem segédcsapatok létszáma dagadt elviselhetetlen méretűre. Jelenleg ezt nevezik “emberiségnek”.
  Rémesen siralmas.

 3. Az arany árfolyamát kell megnézni minden nap reggel, és abból levonni a józan konzekvenciát a világ eseményeit illetően. Semmi mást nem kell tenni, csak ezt, mert ez a legjobb tanácsadó a személyes cselekvéseinket illetően. Fel kell hagyni azzal, hogy valamely oldal megmondja, hogy mi a valóság. Teljesen mindegy, mi a valóság, a lényeg, hogy az ember úgynevezett oldalaktól függetlenül gondolkodóképes maradjon, és ne arra várjon, hogy akármelyik oldal is megmondja, hogy mi a valóság. Nincs szükség példaképekre, akárkikre, akikre fel lehet nézni, akiket bálványozni, utánozni lehet.

 4. Emlékeztek Szlavjanszk-Kramatorszk frontvonalnál történtekre, már régen lerohanhatta volna ha az orosz érdekeket képviselte volna , de itt a Kárpátaljai Bizonyíték, amely még jobban bizonyítja a színjátékot: https://www.bitchute.com/video/r7qkGVEV79wW/ Pluszba meg nem a kárpátaljaiak kapják meg a segélyszállítmányt, hanem központi raktárba kerül, ugye ismerős a helyzet?

  1. Azt hiszem erről van szó.
   Forrás:
   Eine neue Front eröffnet
   https://www.tagblatt.ch/international/eine-neue-front-eroeffnet-ld.695852

   Tehát emlékezzünk a 2015-ös évekre, amikor Ukrajna a gátlástalan Oroszországnak 3 millárd CHF-el tartozott. De az akkori vezető
   Petro Poroschenko ezt egyszerüen megtagadta. Mert Ukrajna egyszerüen csődbe ment volna. Aztán az ukránok az IWF-től 17.5
   millárd USD hitelt kaptak, amit szigorú remformokhoz is kötöttek.

   Aztán mint ismeretes Donecsben elkezdődőtt a háború. Amit a szeperatista vezér Aleksandr Sachartschenko vezettet, akik
   az ukránok galád módon meggyilkoltak. És a haború h híres frontvonalban, Slawjansk-Kramatorsk állt meg,

  2. Ebben a nagyon mocskos színjátékban karizmatikus, nagy vezetőnk egész kollaboráns parlamentjével együtt szintén mint mosolygó Judások, részt vesz. Milyen mélyre kell süllyedni egy miniszterelnöki pozícióhoz ?

   Meg kell szűnni embernek lenni minden tekintetben !

   Gátlás nélkül, szemrebbenés nélkül végre kell hajtani kenyéradó gazdái utasításait. Gátlás nélkül, szemrebbenés nélkül, mosolyogva kell folyamatosan hazudni, bele a pofába, elárulni, kiárulni, embert, országot, Istent, hazát, eget és földet, vizeket, mindent, és ölni, ha úgy kívánják !

   Ahol a politika kezdődik, a becsület ott ér véget !

 5. Figyelembe kell venni, hogy Mr. Global és szolgái nem fognak ölbe tett kézzel ülni, míg a nép felelősségre vonja őket az méreginjekció miatt. Inkább behozták a terelést, és következő “szintre” emelik az Agendájukat. Meggyőződésem, hogy számolnunk kell a nukleáris fegyverek bevetésével, hiszen ne felejtsük el a tervük egyik fő célját, a népesség csökkentését. Ezzel pedig rövid idő alatt nagy pusztítást lehet végezni (beleértve a súlyos hosszútávú következményeket is). Így pedig még jobban meg lehet félemlíteni a túlélőket és engedelmességre kényszeríteni, hogy megvalósítsák a világkommunizmust (fasizmust) a következő krízisek által. Gyakorlatilag Orbán is erről beszélt a bejátszásban.

 6. Attila Bózsa
  “OFF.
  Minden hölgy olvasónak és hozzászólónak boldog nőnapot kívánok!
  Szabadság konvoj 2022 Orosz Ukrán háború alatt folytatás 13.
  Kanada: Végre óvadék ellenében kiengedték Tamara Lichet és a többi kanadai kamionos fő szervezőt.
  https://www.facebook.com/re
  Mai napi események folyamatos frissítésével és a várakozás okairól is próbálok mindent megtudni alább írom.
  MÉG ÉLEK NEM UNOM MEG AZ ÉN HARCOM A SZABADSÁGÉRT!!!
  Hagerstown állomás hely megtelt:) https://www.facebook.com/Iv
  Szerencsére koránt sincsen vége a megmozdulásoknak a mai napig hiába titkolózik a média.
  Én biztos kitartok még a világon már rajtam kívül csak egy ember küzd a szabadságér, Némely helyszínt felsorolom alább mert ezeket az eseményeket semelyik magyar híroldalon nem fogjátok megtalálni, még itt a kurucon sem. Rám számíthatok!
  Washingtonba a Kapitóliumot már körbezárták kerítéssekkel és beton akadályokkal.
  ÉLŐK:
  Peoples Convoy 3/7/22 — disq.us
  THE PEOPLE’S CONVOY – 2022 Day 13: Monday March 7 in the USA — disq.us
  —————————-
  Március 05. szombat
  —————————-
  Márc. 05. 12:00:
  Washington külvárosában van már egy nagy konvoj. https://www.facebook.com/be
  Márc. 05. 12:05:
  People’s Convoy. Lore Citytől mégiscsak innen indulnak ma, tegnap hozzájuk csatlakozót 6 kisebb konvoj összesen kb. 2000 újabb jármű, így ma csak a fő konvoj több mint 12000 járművel megérkezik a fővárosban. Egy hosszabb videó a tegnapi megérkezésről. https://www.facebook.com/kr
  https://www.facebook.com/kr
  Márc. 05. 12:21:
  West Des Moines, Iowa állam innen is indul egy kamionos konvoj ma hogy estére csatlakozzanak a többiekhez D.C. ban.
  Márc. 05. 12:23:
  A tervek szerint ma helyi idő szerint este 18:00 futnak be a konvojok Washingtonba.
  Márc. 05. 12:44:
  North Platte, Nebraska állam tegnap, ez sem kicsi konvoj. https://www.facebook.com/th
  Márc. 05. 12:52:
  Quartzsite, Arizona állam itt is halad egy újabb konvoj.
  Márc. 05. 12:59:
  Pennsylvania állam ez valószínűleg az észak keleti konvoj lehet de mindegy is megy itt is és 1 több konvoj. https://www.facebook.com/al
  Márc. 05. 13:02:
  Rolling Freedom Rally Észak-Dakota halad, Valley News Live helyi média is beszámolt kivételesen. News Rolling Freedom Rally Convoy Rally Arriving In Fargo… — disq.us
  Márc. 05. 14:24:
  Freedom Convoy Big Springs Nebraska videó: https://www.facebook.com/ja
  Márc. 05. 17:28:
  Azért már a helyi híradások is kezdenek felfigyelni az eseményre Fox and friend ottani reggeli műsor ezzel foglalkozott, Fox News egész hétvégéről tudósít (Lawrence Jones Show esti műsora is erről szól majd) NewsMax tegnap óta tudósított róla, kezdenek figyelni az eseményre, egyelőre persze a trumpli párti médiák.
  Márc. 05. 17:38:
  People’s Convoy már úton van. Nem úgy néz ki mintha csak 100 kockás inges bohóckodna. https://www.facebook.com/cl
  Márc. 05. 18:07:
  Iowai konvoj reggel 6:51-kor hagyta el Avocát.
  Márc. 05. 18:17:
  Wyomingi konvoj tegnap: https://www.facebook.com/10
  Márc. 05. 21:50:
  Úgy néz ki hogy 2 nagy konvojt várnak és azért nem indultak még el kb. 120 km van innen D.C.
  Márc. 05. 22:46:
  Most ért be a konvoj amire vártak elvileg negyed óra múlva indulnak.
  Márc. 05. 22:57:
  Innen a pontos tervet nem igazán lehet leszűrni van aki azt írja hogy nem mennek be D.C. be más meg azt hogy igen, írják ha nem mennek be semmi értelme stb. Egy biztos valami lesz, egy ott este lesz mire odaérnek gondolom nem azért vezettek le több ezer kilométert hogy egy kőrt menjenek a város körül, minden esetre a célokról nem sokat tudni nagy a belső titkolózás, ebből nagyon spontán dolgok is kisülhetnek ennyi járművel. Még egy biztos hosszú éjszakám lesz:)
  Márc. 05. 23:10:
  Gyülekezik a nép úgy látom indulás előtt még beszédek is lesznek, nagyon ráérősen haladnak a dolgok:)
  Márc. 05. 23:44:
  Kiderítettem végre hogy biztonsági okokból nem jelentetek be mindent a D.C.-i terveikről, óvatosak voltak remélem azért. Mindenesetre a tűz megvan bennük.
  —————————-
  Március 06. vasárnap
  —————————-
  Márc. 06. 0:41:
  Na csak megindulnak!!! (Engem már sikerült megtéveszteniük, remélem valami jó tervet eszelnek ki ha még nem indultak meg.)
  Márc. 06. 9:42:
  Tegnap még nem indultak el csak nagygyűlést tartottak, még Hagerstown város Maryland állam kamionos versenypályánál, hogy végre mikor indulnak meg nem tudom, annyi van a szervezők oldalán hogy a továbbiakról hamarosan tájékoztatnak. Pedig vannak bőven már egy drón felvétel Hagerstownból: https://www.facebook.com/Tr
  Tehát nincs még vége csak újra tervezés van.
  Márc. 06. 10:03:
  Állítólag aszért nem mentek tegnap mert csapdába futottak volna, a fővárosban már ott levő kamionosok között vannak beépített provokátorok, akik olyan manővereket találtak volna ki hogy könnyen bekerítsék és elfogják a kamionos sofőröket a hatóságok. Ma fognak valamit tenni de nem lehet tudni még mit, nem véletlen a szervezők titkolózása, de legalább míg várnak addig is odaér még hozzájuk jó pár kisebb nagyobb másik konvoj.
  Márc. 06. 11:23:
  Minden esetre biden már elmenekült Washingtonból tegnap egy videót is raktak fel róla de nem tudom belinkelni ide sajnos, itt ennél a hozzászólásnál van beágyazva ahogy iszkol a gyáva. **ATTENTION ALL CONVOY PARTICIPANT DRIVERS**
  https://www.facebook.com/gr
  Márc. 06. 13:23:
  New Jersey államból ma és tegnap két konvoj is indul indult észak és dél irányból is, itt a külön fb oldaluk: https://www.facebook.com/gr
  New Jersey egyik konvoja tegnap: https://www.facebook.com/je
  Márc. 06. 14:13:
  Elvileg helyi idő szerint 9:30 (15:30 itthoni) indulnak eddig azt vettem ki hogy mennek két kőrt Washington körül, azután vissza a kiinduló pontra, hát nem hiszem hogy az sok mindenre elég lesz, remélem ez csak álca és minimum körbezárják a várost.
  Márc. 06. 20:47:
  A Fox 5 csatornája élőben közvetítette kicsit több mint 1 órán keresztül helikopteröl a körgyűrűn mentek 2 kört a főváros körül.
  Trucker Convoys Arrive In DC Region Sunday | FOX 5 DC — disq.us
  Eddig nekem és másoknak is csalódás, most visszamennek a Hagerstown állomásra úgy tudom maradnak, remélem ennél a körözgetésnél jobb ötlettel rukkolnak elő. Sajnos a fehér ház előtt több százas ukrán zászlós megmozdulás is hatásosabb így. (0 amerikai zászló USA szívében hányás még nekem is) Remélem még időben megtalálják a töküket a tüntetésen résztvevők, mert így csak viccet csinálnak magukból:(
  Márc. 06. 22:17:
  Most fog csatlakozni hozzájuk a középnyugati konvoj, legalább az jó jel hogy nem fogynak hanem gyarapodnak és nem adták még fel. Remélem kitalálnak holnaptól valami okosat, mert erő az van bőven csak tervet nem látok még.
  Márc. 06. 23:11:
  Azt sikerült kiderítenem hogy még mindig több konvojt várnak Hagerstown megérkezni csak ott férnek el ennyi járművel. Ezen kívül egy másik nagyobb konvoj a Freedom Convoy fog megérkezni egy nascar pályára a People’s Convoytol nem messze. Annyi különböző konvoj van még úton, nem könnyű lekövetni szerencsére. People’s Convoy az biztos marad még, amíg nem érnek el valamit.
  Márc. 06. 23:28:
  Kezdem érteni ez az újabb konvoj most 100 mérföldre van a másiktól, sorra foglalják le a D.C. közelében levő versenypályákat ahol több jármű is elfér és hogy ne tudják szétzilálni őket a hatóságok, ha jó az infó elvileg 3 hónapra is beterveztek a szervező. Ha ezek mind igazak akkor ez egy jól megszervezett esemény sorozat is lehet. Remélem ezek az infó morzsák igazak.
  —————————-
  Március 07. hétfő
  —————————-
  Márc. 07. 13:05:
  People’s Convoy hivatalos közleményéből kiderül hogy a tegnapi 2 kőr Washington körül csak egyelőre figyelem felkeltésnek szánták, ma még egyszer mennek egy kőrt. https://www.facebook.com/po… Tegnap 62 mérföld (100 km) hosszú volt csak ez a konvoj, remélhetőleg ma még hosszabb lesz a tegnap megérkező további konvojokkal kiegészülve. “A következő napokban találkozókra kerül sor a szenátorokkal és a kongresszus tagjaival, hogy átgondolt és konstruktív párbeszédet folytathassunk követeléseinkről” “Azért vagyunk itt, hogy hallassuk az amerikai nép hangját, kifejezzük legmélyebb aggodalmait, és érdemi változást érjünk el most” (A népkonvoj hivatalos tegnapi közleményéből fordítóval átmásolva) https://t.me/ConvoyToFreedo
  Márc. 07. 13:20:
  Kanada: Tegnap a tüntetők jelentős része visszatért Ottawa parlamentje elé gyalogosan zászlókkal.
  https://www.facebook.com/st
  Kanada több városában is voltak megmozdulások tegnap.
  Viktóriában (British Columbia) :
  https://www.facebook.com/po
  Calgaryban még márc. 5. én:
  https://www.facebook.com/Fr
  Torontó márc.5.
  https://www.facebook.com/po
  Márc. 07. 13:25:
  Brazília: Itt is éledeznek a népek. Sao Paulóban tiltakoznak az egészségügyi útlevelek és minden egészségügyi korlátozás ellen https://www.facebook.com/po
  Márc. 07. 13:28:
  Ausztrália is talpon van még. “Perthben tüntetnek a szövetségi családbíróság előtt az új gyermekek egészségügyi megbízatása ellen.. A mai naptól kezdve kötelező a 3 éves korú gyermekeknek maszk viselése az iskolában.. !!!” (másolva fordítóval) márc.3. https://www.facebook.com/po
  Márc. 07. 13:32:
  Németország: “Herne, Baden Baden, Deggendorf, Auch polgárai tiltakozásul követelik a német kormánytól, hogy töröljön el minden egészségügyi korlátozást …
  Németország szerte, több mint 2400 városban naponta és megállás nélkül tüntetnek… !!!”
  https://www.facebook.com/po
  Márc. 07. 14:27:
  New Jerseyben már katonai járművekkel is beszálltak az ottani konvojba tegnap:
  https://www.facebook.com/re
  Márc. 07. 18:04:
  Hagerstown állomás hely megtelt jól látható hogy most már a kamionok is szép számmal vannak légi felvétel:
  https://www.facebook.com/10
  Márc. 07. 18:09:
  “DC Beltway, másodszor jövünk!
  Ma 2 SZÉLESEN és 1 alkalommal gurulunk, és éjszakára visszatérünk Hagerstown Speedway-re. A DC kapcsolatba lépett velünk!!!
  Indulás: a Hagerstown-i gyorsforgalmi útról balra fordulva az Rt 40-től I-81-ig I-70e-ig I-270-ig I-495-ig.
  Visszatérés: I-495-től I-270n-ig I-70w-ig I-81n-ig (5b kijárat) az AC&T teherautó megállóig tankolni. Onnan az I-81n egy kijárattal megyünk a 40-es Rt (6b kijárat) a Hagerstowni gyorsforgalmi útig.
  Hé DC, ha tegnaptól nem voltál biztos benne, hogy milyen NAGYOK vagyunk, itt a lehetőség, hogy újra megnézd! Ja és ui, percről percre fejlődünk!!
  Tartjuk a vonalat! NEKÜNK DOLGOZOL!”
  Egy órával ezelőtti szervezői közlemény fordítóval.
  —————————-
  Március 08. kedd
  —————————-
  Márc. 08. 09:02:
  Kanada: Végre óvadék ellenében kiengedték Tamara Lichet és a többi kanadai kamionos fő szervezőt. https://www.facebook.com/re… “

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük