Kik állnak a háttérben és mi a céljuk? – interjú Ernst Wolff pénzügyi szakértővel

Elsa Mittmannsgruber, az osztrák AUF1 TV alternatív hírportál munkatársa interjút készített Ernst Wolff pénzügyi szakértővel a mostani válság kiváltó okairól, a háttérben irányító erőkről és a lehetséges megoldásokról. Az eredeti videó ezen a linken érhető el: www.kla.tv/21462

10 thoughts on “Kik állnak a háttérben és mi a céljuk? – interjú Ernst Wolff pénzügyi szakértővel

 1. Csodalatos, hogy vannak meg ilyen emberek . Isten aldasa rajuk .
  Fel a gyozelemre !!!

 2. Wolff úr konkrétan nem mondta ki, de világos, hogy rengeteg ember ÉLETE feleslegessé vált/válik a parazita kaszt számára, akikről úgy beszélnek, mint “haszontalan zabálók”-ról. Tehát meg kell tőlük szabadulni így vagy úgy. Ha túl gyorsan és nagy tömegben hullanak az emberek, mint a legyek, az logisztikai problémákat okozhat, és túl feltűnő: még a legostobábbak is előbb-utóbb észreveszik, hogy valami gáz van. Ezért dolgozták ki a jelenkori doktor mengelék a fokozatos népirtást a különböző dózisú méreginjekciókkal, amelyek hosszú időn át tizedelik az emberiséget, így sokkal nehezebb őket tettenérni, mint a közönséges tömeggyilkosokat. Akik túlélik, azok élő terminálként fognak kapcsolódni az 5G, 6G, 7G révén a központi kaptártudathoz, mint a Borg a Star Trekben.
  Majd a mesterséges intelligencia elvégzi a legtöbb munkát a parazita kaszt számára, a túlélő, jogfosztott emberi alattvalók meg feltétlen engedelmességre lesznek kondicionálva. Most folynak a globális elmekontroll kísérletek: pofapelenka, távolságtartás, farmaflepni, méreginjekciózás “normalizálása”. A mostani gyerekeknek már mindez teljesen természetes lesz, mert ebben nőnek fel.

  Persze csak akkor, ha hagyjuk.

 3. Talli+Alex
  “Elég, hogy a Mihazánk” csak a kirakatot tartja és az embereket ossza meg”

  Nem tudom, urakat, vagy hölgyeket takarnak Önök, ezért elmarad a megszólítás.
  Leszögezem, sértő, vagy bántó szándék nincs bennem, de nem igen tudom értelmezni, hogy milyen embereket osztanak meg?
  “Baloldaliakat”? “Jobboldaliakat”?
  Úgy gondolom, hogy az ilyen megjegyzés, vagy vélemény az éppen megosztó és pont ez a legnagyobb baj ebben az országgal.
  Képtelenek vagyunk az összefogásra és LÁTNI, de legfőképp BELÁTNI, hogy az irány egy még akkor is, ha bizonyos dolgokban nem egyezik a vélemény.
  Amennyiben Önök változást akarnak nem az a cél, hogy “sok lúd ” győzzön ezen az “oldalon”, azaz bekerüljön az országgyűlésbe?!
  Bármennyire is áhítoznak, áhítozunk egy jobbra, a realitásérzéket nem szabad elveszíteni.
  Ahogy a MH sem lesz lesz most rendszerváltó párt, így másik sem., bármennyire is áhítóznának arra szimpatizánsaik.
  Az igazi győzelem, ami jelen helyzetben a legnagyobb lenne, ha mindkét párt bekerülne, így talán a mérleg nyelvét alkothatnák .
  Óriási siker lehetne, de ehhez nem az árokásás a legmegfelelőbb módszer, -kérem, gondolkodjanak el rajta!
  A linket videóhoz:
  Mindig ódzkodom az olyan videóktól, ahol a megjegyzések ki vannak kapcsolva, mert ettől a nyilatkozó szektássá válik, – akár Dr. Fauci, aki szerényen kijelentette, hogy “én vagyok a tudomány” – ami biztosan nem pozitívum és nem segít még az ingadozóknak sem.
  Be kell vállalni, hogy a mondandóhoz mit szól az Isten adta nép!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük