Az USA-ban egymás után jelentik be az államok a TELJES AZONNALI nyitást!

16 állam nyitott ki két nap leforgása alatt TELJESEN az USA-ban saját hatáskörben, Joe Biden elnök tiltása ellenére! Az államok 100%-ban nyitva vannak!

Se maszkok, se kötelező oltás, se lezárás!


Források:

24 thoughts on “Az USA-ban egymás után jelentik be az államok a TELJES AZONNALI nyitást!

 1. Ehelyett pedig nálunk újból a számítógépek elé kényszerítik az általános iskolás gyerekeket…

 2. Sehol máshol nem találtam róla semmilyen infót… de így legyen, talán egy kis remény ezen a sötét napon…

  1. Igen, van némi elgondolkodtató, hogy a fősodor terjeszti, az elternatívokon Texas-on kívúl nem nagyon boltlottam tömeges kinyilatkoztatásokba…
   Remélem, csak mi ketten olvassuk a jeleket rosszul!

 3. De, ez IDEI hír. A videó és a kép is mutatja. Angol nyelvű amerikai híroldalakat kell nézni. Aki nem hiszi, járjon utána.

 4. Ha ezt valaki megakarja aladalyozni…..garantalom hogy nem eli tul.Elkezdodot a nagy dolog …szarunk minden be bele ….Bidennek vege es kezdodik a nagy Valtas…Trump hajta most kezdodok a te neped veled van…meg a birkak i

 5. A mi hazánk párt vonulásos tüntetést szervez március 15-én 11 órára a vigadó térre. Ugyancsak gyűjtést szerveznek a majd megbírságoltak búiságainak a kifizetésére.
  A felhívás a telegramon jelent meg. Még máshol nem láttam úgy hogy linket nem tudok adni.

  1. Igen, értesültem róla, tetszett Toroczkai felhívása, megnéztem a videót, nagyon remélem, hogy más szervezet is csatlakozik majd hozzá. Egyesíteni kell erőinket, az apró-cseprő nézetkülönbségeket félre kell tenni, most a tűzet kell eloltani, utána, mindenki vitatkozhat kedvére. Én is küldtem pénzt. Ha minél több szervezet csatlakozna, annál jobb lenne, mert akkor legitimebb lenne. Nyugaton több helyen összefogtak a jogászok és orvosok. Reméljük, minél több embernek felnyílik a szeme. Bizonyos mértékben ahhoz is bátorság kell, hogy az ember felismerje a valóságot és szembenézzen vele. A megmozdulás remélem sikeres lesz, és fegyelmezett, fontos a morális fölény megtartása.

 6. Rutintalanok vagytok ujjongo testvereim. Figyeljetek meg, most majd beindul a tomegteszteles a kinyitott allamokban majd arra hivatkozassal hogy tele vannak pozitiv esettel, minden allamot lecsapjak ujra mint a villany orat..

  1. Igen, azt hiszem igazad van, szívatnak a politikusok rendesen minket. Pedig nem lenne nagy kérés, hogy adják vissza a normális életünk és a szabadságunk.

  2. Az egész világon Amerikától Kanadán keresztül Németországig bírósági eljárások vannak folyamatban a kamu PCR tesztek alkalmazása miatt amire az egész covid merényletet alapozzák. Úgyhogy az egész covid bűncselekmény nagyon rozoga lábakon áll és abban a pillanatban összeomlik mihelyst a PCR teszteket már nem lesznek képesek tovább folytatni mert a hazugságok olyan nyilvánvalóak lesznek mindenki számára. Az ébredésnek ebben a fázisában a minél rosszabb annál jobb szituációban vagyunk. Majd ha összeomlik a pénz rendszer is és a most még bólogató buta bárányok elveszítik az összes megtakarításaikat az majd felgyorsítja az ébredésüket.

   1. Nektek is igazatok van csak abban latok problemat hogy tok mindegy hany birka ebredezik akar most vagy kesobb mert a pokol elobb fog befagyni mielott a vilag penzugyi rendszere osszeomlana na mert hogy az all a korona status quo hattereben.
    Kis orszagunk nem fog tudni beleszolni ebbe.
    Elobb utobb mind megkapjuk ezt az oltasnak nevezett rak fejleszto szerumot es akkor csak evek kerdese es tavozunk az orok vadaszmezokra amugy tomegesen.
    Game over bajtarsak. Jobb ha hatradoltok es elvezitek az eletbol ami hatra van.
    Ami Orbanekat illeti megerdemlik ami jon. Itt volt a tortenelmi lehetoseguk fellepni a covid csalas ellen es megvedeni a magyarsagot a vakcinak meg intezkedesek ellen. Ehelyett a kormany felzarkoztott a nemzetkozi nemzetellemes kormanyok melle.
    Tesznek rank kulfoldi magyarokra. Ugyhogy mehetnek ok a francba amikor jonnek a kovetkezo valasztasok mert a mi szavazataink azok amikor korabban dontoek voltak szamukra nem lesznek sehol.

    1. Nem igen bír jelentősséggel szerintem, hogy melyik kinevelt vazallus kezébe kerül a jogar. Egy biztos: a bársonyszékek közelébe sem engednek senkit már réges rég, aki minden szempontból reménytelenül nincs a háttérhatalom markában.

     A főcímhez egy aktuális videó melléklet – sajnos csak angolul – amiben többek közt az itt is publikált “TÖMEGES OLTÁS PANDÉMIÁBAN…” videóhoz kicsit talán közérthetőbb vizuális magyarázatot is fűz Dell Bigtree és egy mexikói újra kissé megpörköli hazudós Faucit is:
     https://www.bitchute.com/video/BGtSE3OfO2wv/

 7. Sziasztok!

  Sok államban tavaly óta nyitva vannak. Csak tömegrendezvényeket nem tarthatnak.
  Itt Kaliforniában is nyitnak ki a az üzletek.
  Vannak itt is tesztelő helyek, de nem látok soha senkit ezeken a helyeken.
  Florida meg mintha nem is lenne semmi. Teljesen nyitva van?

 8. Mi a helyzet azokban az államokban, ahol feloldották a korlátozásokat? Egyszer csak megszűnt a “halálos vírus”? Már nem tesztelnek, mert nem érdekes valamiért, hogy kellő mennyiségű fertőzöttet produkáljanak? Olvashatunk valahol erről? Köszönöm szépen előre is.

 9. We’re a gaggle of volunteers and starting a new scheme in our community. Your site provided us with helpful info to work on. You’ve done an impressive task and our entire community will be thankful to you.|

 10. Magyarországnakn is azonnali teljes nyitás!!! Miért bízzuk ezt a döntést egy teljesen korrupt kormányra? Ti úgy gondoljátok hogy a népnek akarnak jót?

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük