Dr. Rolf Kron – Szezonális, grippális hullámunk van, mint mindig! Nincsen túlhalálozás!

“Ha nem tesztelnénk, egy teljesen normális megbetegedési képünk lenne, mint minden évben. A PCR-teszt a kezdetektől fogva egy hatalmas hazugság!” – mondja Dr. Rolf Kron német orvos.

Az orvosok és a kórházak rengeteg pénzt kapnak a pandémiáért, miközben állásukkal és működési engedélyükkel zsarolják őket a politikusok világszerte. Ezzel együtt ideje lenne az összes orvosnak kiállni és elmondani az igazat az embereknek!

16 thoughts on “Dr. Rolf Kron – Szezonális, grippális hullámunk van, mint mindig! Nincsen túlhalálozás!

 1. Világunkat uraló 13 család listája itt:
  [http://kimondottigazsagok.com/ez-a-13-szupergazdag-csalad-uralja-a-vilagot-a-vagyon-96at-birtokoljak/]

 2. Egy ideje azon tűnődöm, hogy a világ cca. 200 országát tekintve vajon miért az izraeli vakcinázásról tudósít a magyar sajtó szinte a leggyakrabban?
  Közben eszembe jutott néhai Csurka István “Néhány gondolat…” c. esszéje (Antall József szerint “pamflet”), meg sok egyéb írása…
  Érik bennem egy sejtés – LAKOSSÁGCSERE…
  Micsoda ördögi terv – remélem, csak rosszul kombináltam…

  1. Faj faj mellett (sic)…
   Átoltottság tekintetében Izrael és Magyarország a maga régiójában a legjobban átoltottak élmezőnyében – vakcina-olimpia…
   https://index.hu/kulfold/2021/03/09/izrael-koronavirus-oltas-nyajimmunitas-atoltottsag-gyozelem-rendes-kerekvagas-/
   https://www.origo.hu/nagyvilag/20210307-magyarorszag-nagyon-jol-all-az-atoltottsagban.html
   Néhai Szabó Dezső elmerengett e témán: http://mtda.hu/books/szabo_dezso_ket_faj_harca.pdf
   Ady Endrét sem hagyta hidegen a kérdés: https://epa.oszk.hu/00000/00022/00350/10556.htm
   Konklúzió: ha a jelenlegi “pandémia” a 3. világháborút helyettesíti, úgy a végkifejlet felettébb kalandosnak ígérkezik (Bogár László kedvenc megfogalmazása).

 3. Szijjártó szájából nem egyszer lehetett hallani az elmúlt években hogy Izrael a(z egyik) legjobb barátjuk.

 4. o,) Az orvosok és a kórházak rengeteg pénzt kapnak a pandémiáért, miközben állásukkal és működési engedélyükkel zsarolják őket a politikusok világszerte. Ezzel együtt ideje lenne az összes orvosnak kiállni és elmondani az igazat az embereknek, ha már a hippokrátészi esküjüket nem voltak képesek betartani?
  p.) A pokol nem üres, s akiről nem is gondolnánk ott van, ezt jó lenne észbe vésve elfogadni teremtményeknek nincsen joga teremtőt játszani, mert Ember tervez, Isten végez.
  r.) A legapróbb piszok is meglátszik a fehéren, akkor miért nem képesek bűnbánatot gyakorolni?
  s.) Szolgaság a b, c, d, c pontok miatt, vagy Szabadság Krisztusban?
  t.) A tabu, az azért van, hogy megvédje a családot, aki nem így gondolkodik jobb, ha nem családban tevékenykedik. Miért van ez?
  u.) Úton vagyunk mindannyian, egymásnak testvérei vagyunk, akkor mégis miért akarunk átgázolni a másikon, miért hagyjuk, hogy a másik ugyanazt tegye vele?
  v.) Itt a Nagy Figyelmeztetés, nem kellene végre valahára magunkba szállni, s elfogadni, hogy két ellentétes Urat nem lehet szolgálni, …
  z.) Nagy Figyelmeztetés idején sokan meghalnak, imádkozzunk értük, hogy legkésőbb akkor a helyes utat legyen képes választani.

 5. https://humansarefree.com/2021/03/legal-team-wants-second-nuremberg-tribunal-to-try-global-lockdown-promoters-for-crimes-against-humanity.html
  Az emberiség elleni bűncselekmények miatt kell-e bíróság elé állítani azokat a technokratákat, akik a kormányokat polgáraik elzárására késztették?
  Az egyik prominens német ügyvéd, Dr. Reiner Fuellmich, aki Amerikában is rendelkezik joggyakorlási engedéllyel, úgy gondolja, hogy nekik kellene. És több ezer résztvevő ügyvédből álló csapatot szervez, akik egy „második nürnbergi törvényszék ellen” akarnak eljárást indítani egy nemzetközi elit káderével szemben, amely felelős az úgynevezett „koronacsalási botrányért”.

  1. Ez a kérdés már nem politikai, hanem egyszerűen nemzeti kérdés. Várnám, hogy akár a kormánypárti politikusok is felszólaljanak a nép oldalán, és segítsenek, nekünk, hogy behúztuk a vészféket, meg vagyok győződve afelől, hogy minden oldalon van olyan ember aki jót akar a népnek. Nem értem, hogy pl.: Áder János miért van csöndben? Olyan szép beszédeket tudott mondani, az a véleményem alakult ki róla, hogy jó ember. De sokan félnek a vezértől! Most akár az ellenék is megmutathatná, hogy a nép pártjára képes állni. Mindenkit felszólítok, hogy kérem segítsen!

 6. Ez a kérdés már nem politikai, hanem egyszerűen nemzeti kérdés. Várnám, hogy akár a kormánypárti politikusok is felszólaljanak a nép oldalán, és segítsenek, nekünk, hogy behúztuk a vészféket, meg vagyok győződve afelől, hogy minden oldalon van olyan ember aki jót akar a népnek. Nem értem, hogy pl.: Áder János miért van csöndben? Olyan szép beszédeket tudott mondani, az a véleményem alakult ki róla, hogy jó ember. De sokan félnek a vezértől! Most akár az ellenék is megmutathatná, hogy a nép pártjára képes állni. Mindenkit felszólítok, hogy kérem segítsen!

  1. Tisztelt Paulus!

   Mesélek Önnek, amikor Kapuvárról mentem Csákvár érintésével Esztergomba, akkor megtudtam azt, amit most elmondok, Maglócán kívül. Mit gondol az átkosban, kinek járt kórházi sofőr? Vitte is hétfőn reggel, ment is érte péntek este, amikor Budapestre járt egyetemen. Kiről van szó? S ha tudja kiről van szó, akkor kérem vegye elő azokat a leírásokat, amelyek a kommunistákra vonatkoznak. Ha kitessékelték az ajtón, már az ablakon bejött… Aztán érdemes elővenni a Nyírkai Jóslatot, s megtekinteni hol is van Nyírka… Bősárkány mellett, s ha kezd összeállni a kép, akkor kérem tekintsen délnyugatra ott van Szilsárkány, s a harmadik is megvan, csak figyelmesen nézzen Fejér megye határára, Bakonysárkány majd kérem újból vegye elő a Nyírkai Jóslatot, s amire rájön az nemsokára lejátszódik, ha nem kerül elő az aki ezek után következik.

   1. Köszönöm, ez nagyon hasznos volt! Nem ismertem a “Nyirkai jóslat”-ot. Hátborzongató! Most ha jól értem akkor a “Kiskanász” uralkodik. Ez alapján a jóslat után elkerülhetetlen, hogy az országvezetők el fognak bukni. Viszont félelmetes, hogy polgárháborút és háborút és éhínséget vizionál. Az az igazság, hogy a magyarok és más népek mély álomba vannak még, úgy tűnik, hogy csak egy nagy csapás képes őket felébreszteni – SAJNOS(!!!). Nem véletlen, hogy a “Kiskanász” fegyverkezik. Talán ő is olvashatta a Nyirkai jóslatot? Mi akik ébren vagyunk, jobban tesszük, ha felkészülünk a legrosszabbra is. És, hogy mi okozza majd a polgárháborút? Nos már most vannak olyan provokátorok, akik uszítanak azok ellen, akik nem oltatják, be magukat, és az állítólagos rémhírterjesztők megbüntetését sürgetik. Részben ez a COVID okozhatja majd ezt. Nagyon remélem, hogy nincs igazam, és marhaságokat beszélek. De a jóslat vége viszont pozitív, mert egy békés és valódi vallásos jövőt jósol, és területek békés visszacsatolását hirdeti. Valamint egy valódi tiszta rendszerváltást. Bár én hiszek, abban, hogy nincs a sorsunk előre megírva, de vannak olyan szellemi erővel bíró személyek, akik látják mi fog történni – hátha tehetünk valamit. Mindenesetre érdekes, hogy azt írja a jóslat, hogy valószínűleg azok fogják ezt épségben átvészelni, akik belemélyednek a vallásos hitben, és az önfenntartás felé fordulnak és nem vesznek részt a pártoskodásokban és harcokban. Én is javaslom, hogy mindenki maradjon a bölcsesség és a szakralitás útján, ne vegyen részt politikai csatározásokban. Én is megtartom függetlenségem, és nem állok be sehova, elmélyülök a vallási hitemben, és igyekszem átvészelni, az eljövendő vélhetően (vészkorszakot), azért, hogy megérhessem az az ÚJ ARANYKORT, mindenkinek ezt tanácsolom még a “Kiskanásznak” és a Paprika Jancsinak és a többinek is.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük