Dr. David Martin: “Van amikor az a legjobb, ha meghallgatjuk az elkövetők saját szavait”

Dr. David E. Martin szabadalmi jogász, a pénzügyi kockázatkezelésben nemzetközi vezetőként elismert M∙CAM Inc. alapító-vezérigazgatójának az Európai Parlament 3. nemzetközi Covid-csúcstalálkozóján tartott beszéde.

Kapcsolódó anyag: Operation Warp-Speed Profit
https://www.bitchute.com/video/8JUAvakwx0B1/

https://www.bitchute.com/video/PFsMEQCQQvCz/

21 thoughts on “Dr. David Martin: “Van amikor az a legjobb, ha meghallgatjuk az elkövetők saját szavait”

 1. (Nem tartozik szorosan a témához a hozzászólásom, de úgy igen, hogy egy mindenre kiterjedő, összefüggő globalista program támadása alatt állunk, amely érinti az életünk miden elképzelhető területét. Győzzünk csak pislogni. Másrészt, ha a poszt címét veszem, esetleg még találó is: “Van amikor az a legjobb, ha meghallgatjuk az elkövetők saját szavait”)

  A készpénz kiszorítása ki van mondva és jó ideje folyik, ezért nem érhetett meglepetésként, mégis eléggé a pofámba csapódott az alábbi pökhendi írás. Csak ráérzés, de azt hiszem, a globalisták és önkénteseik így fognak beszélni az ellentmondókkal minden egyes világ-átalakító kérdésben, amikor már nyeregben érzik magukat. A Kovid alatt volt is ebből ízelítő.
  Azonnal Majka – nemrégiben itt is bemutatott – nagyhangú megnyilatkozása jutott az eszembe a kötelező Kovid-oltás elrendelése ügyében (https://orvosokatisztanlatasert.hu/virustagado-oltasellenes-alorvosok/). A különbség az, hogy Majka egy országos ostoba és köze nincs az egészségügyhöz, Vakmajom úr viszont egy tanult „pénzpiaci” ember. Emiatt súlyosabb.
  Másrészt Vakmajom (szándékosan szuggerált?) tévedése, hogy a készpénzhasználat költségesebb a digitális pénzforgalomnál. A digitális fizetési módok üzemeltetése valójában sokkal költségesebb lehet, és összehasonlíthatatlanul több lopási-csalási alkalmat rejtenek magukban. Talán máskor hozzávetőlegesen utána lehetne számolni:

  https://hold.hu/holdblog/keszpenz-hasznalat-digitalis-penzugy-skandinavia/
  „Utolsónak a bűnözők fognak készpénzt használni”
  2023. 09. 01.

  Vakmajom
  Itt van a készpénzmentes világ: a legfejlettebb Skandináv államokban teljesen eltűnőben van a készpénz a fizetési módok közül, már csak 5 százalék a részaránya, és átveszi a helyét a digitális, újabban a mobil, egyre több helyen nem is lehet készpénzzel fizetni. No cash. Viszlát, kápé!
  A folyamat megállíthatatlan világszerte, mivel a digitális fizetés sokkal biztonságosabb és sokkal olcsóbb, becslések szerint a készpénz legyártása, őrzése, szállítása stb. a GDP 0,5 százalékát is felemészheti, ez a költség mind eltűnhet, és ez is segítheti a digitális fizetési módok előretörését, de jobb inkább robbanásszerű terjedésről beszélni, amit a Covid-járvány csak felgyorsított. Ott a mobil, csippantás és fizettél, ennél kényelmesebb nem létezik. Végre leáldozik a pénztárca cipelésének.
  Persze, mint minden új jelenségnél, itt is felbukkannak ellenzők, akik nem értik az új módozat rengeteg előnyét; a kényelmességét, a transzparenciáját, és főleg az idősek meg aluliskolázottak közül sokan ragaszkodnak a készpénzhez, mintha az nem ugyanolyan, bizalmon alapuló, önmagában értéktelen ígérvény, követelés lenne, mint a digitális pénz, valójában az égvilágon semmi különbség a kettő között, hacsak nem az, hogy a kápé a párnában megsemmisülhet. És akinek nincs fekete vagy illegális jövedelme, rendesen megfizette az adót, nincs is mitől tartania a nagyon kényelmes és biztonságos digitális fizetési módoktól, se a digitális pénztől.
  Láthatták, mit vettem?! Úristen! És akkor mi van? Lássák, ha akarják, nincs mit titkolni.
  Nem véletlen amúgy, hogy ebben is a Skandináv országok, különösen Norvégia és Dánia az élenjárók: ott nagyon magas szintű az intézményekbe és a másik emberbe vetett bizalom, a korrupció is alacsony, és ott tud emiatt könnyen terjedni a digitalizáció. De mindenhol máshol is terjed, mert roppantak az előnyei, és sokkal olcsóbb is, ezért fogja teljesen kiszorítani a készpénzt, ami egy idő után csak dísznek, a régi idők egyféle rekvizítumának fog maradni, és főleg a bűnözők fognak végsőkig ragaszkodni hozzá.
  Már most úgy volna a korrekt, és a költségeket kifejező, ha készpénzes fizetés sokkal drágább lenne, mint a digitális, mivel nagyobbak a költségei. Ehelyett inkább egyre több helyen nem fogadják el. Oslóban, Koppenhágában, Stockholmban egyre több helyen ott a tábla: no cash. Teljesen meg lehet lenni kártyás és mobilos fizetéssel, maximum szimbólumnak tart az ember a pénztárcájában egy kis kápét – már ameddig van fizikai pénztárcája.
  Jönnek persze mindenféle bárgyú, gyíkemberes összeesküvés-elméletek a digitalizáció kapcsán, ezeknek az oltásellenesség volt a kapudrogja, de ezek minden új dolog kapcsán felröppenek, az első mozgóképvetítéseken elájultak az emberek, ezért nem kell nagy jelentőséget tulajdonítani nekik. A kutya ugat, a karaván halad, a fiatalok eleve értik ezt, az időseknek pedig meg kell tanulni. 2023 van, csókolom.
  Forrás: Vakmajom Facebook-oldala

  1. EZ a Vakmajom vajon ama 4 majom közül való, amelyik nem lát, nem hall, nem beszél, és mindenekelőtt nem akarja tudni az igazságot? Mindenesetre ritka nagy idióta és/vagy fizetett propagandista – előbbi nem zárja ki az utóbbit, sőt. De hát mit is várjunk egy reklám-propaganda cikktől, amit nyilván a digitális pénz bevezetésében érdekeltek fizettek? Tények nuku, csak reklámduma az egész, a teljesen megalapozott ellenérveket meg sem említi, nemhogy megcáfolná azokat.
   Csókolom, nagyon nagy gáz a skandináv országokra hivatkozni mint etalonra, mert ott a legmagasabb a globalista agymosottak/agyhalottak aránya a “fejlett” Nyugaton, Németország mellett. Persze csak amíg a harmadik világbeli bevándorlók – akik már korántsem tolerálják annyira a multikultit és főleg a szivárványos nyomulást – ki nem szorítják őket a saját hazájukból. Az ottani nyugdíjasok már most is tömegesen telepednek le Magyarországon, mert itt még viszonylag élhető világ van – mármint az ő nyugdíjukból.
   De a pálmát “…az oltásellenesség volt a kapudrogja” megjegyzés viszi el. Az illető remélhetőleg megkapta a maga adagját a “hatékony és biztonságos” méreginjekciókból, és előbb-utóbb meg is lesz az eredménye. Bár lehet, hogy abból sem tanul majd semmit. Vannak, és nem is kevesen, akik soha semmiből sem tanulnak.

   1. Kedves Cassandra !

    Olyan hét éve, egy nagyon közeli ismerősöm a barátnőjével Svédországba utazott, meglátogatni a barátnő rokonait.
    Hozzá kell tennem még, és hangsúlyozottan, hogy a barátnő gyermektelen, bigott katolikus, és három macskát tart, mint
    “emberi lényeket” !
    ( Nem finoman mondva, elmebeteg, macskabuzi ! )

    ( Ugyan egyáltalán nem ide tartozik, evvel együtt egybecseng, mert két hete szembesültem a ” mi nem akarunk gyereket, ez a két kutya annyi szeretetet ad, hogy nem kell gyerek” !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Őszintén megdöbbentem, mert az “egy igaz isten”, sámtalanszor hangoztatva volt ! Az illető házaspát HIT gyülis, egyébként a tipikus “jóemberek” !!!!!!!!!!!! )

    Vissza a lényegre, az ismerős mesélte, hogy a 80-as években disszidált rokonok, akik szintén gyermektelenek, és bigott katolikusok, kijelentették, hogy amit ír az újság, az úgy van, mert ez itt a “demokrácia teteje”, és itt soha, senki nem hazudik, értsd politika és média, és hazugnak, konteós hülyének bélyegezték az ismerősömet !!!

    Legvégül, hogy legyen hab is a tortán, kijelentették azt is, hogy “ők már svédek, és nem magyarok, semmi közük Magyarországhoz”, nem is érdekli őket, hogy itt mi a helyzet !!!

    A fentiekből (is), igen komoly következtetéseket lehet levonni, hogy miért állnak úgy a dolgok, ahogy !
    Kilúgozott agyú, átnevelt ember milliárdok ássák a Világ sírját, teljes meggyőződéssel, a valóságot átlátni, meglátni, tökéletes hiányában, totálisan szellemi vakok !
    És akkor érkezik Vakmajom 1., ! A többi meg körülöttünk, nem nick néven !!!

    1. Kedves S.G.!

     Hogy a történelem mennyire ismétli önmagát:
     Nagyon hasonló történt egy régi ismerőssel, aki a jugoszláv határ mellett nőtt fel, és kishatárátlépővel sokszor járt a szüleivel az akkori – a kádári Magyarországhoz képest – irigylésre méltóan jómódú és szabad(?), Jugoszláviához csatolt magyar területeken. Azt mondta, hogy az ottani magyar eladók meg sem akartak szólalni magyarul az üzletekben, mert ők már “jugoszlávok”.
     Pár évvel később, amikor kitört a délszláv háború, ugyanezek a “jugoszlávok” már boldogan menekültek a befogadó Magyarországra, és csodák csodája, ismét tudtak magyarul.

     Nem kétlem, hogy a magyarból átvedlett “svédek” is megtalálják majd az utat Magyarországra, amint ott forróvá válik a talaj a lábuk alatt a bevándorló-bűnözés miatt, ami már most is rekordokat döntöget arrafelé. Csak idő kérdése.
     Mi meg ismét tárt kapukkal, karokkal, segélyekkel és ingyen mindennel várjuk a tékozló fiúkat és lányokat. Ők meg majd mindezt természetesnek veszik, elvégre az anyaország felelős értük, nem? Csak ők nem felelősek az anyaországért és a benne lakókért. Amikor kell nekik valami, kiszolgálják magukat, aztán amikor már nincs szükségük ránk, akkor semmi közük hozzánk, csóringer, ázsiai elmaradottságban tengődő, szégyellnivaló mucsai magyarokhoz.
     Tisztelet a (ritka) kivételnek.

  2. Az a nagyon nagy baj, hogy igen szép számmal vannak vakmajmok !
   Minden végzettségük ellenére, ( avagy éppen azért !?), lelkesen idióta hívei, az úgynevezett “digitalizációnak” .
   Meg kell jegyezzem sokadszorra, hogy az egyetemi “képzés” esetenként elképesztően primitív, nagy barmokat termel ki magából !!!

   Vakok, mert nem látnak még az orrukig sem, és majmok, mert lelkes hívei a saját rabszolgaságuknak, a legcsekélyebb önálló gondolkodás képessége nélkül. Idomítva vannak, mint a cirkuszi kutyák. Tényleg igaz az is, hogy kényelmes dolog hülyének lenni .
   Soha nem leszek képes megérteni, hogy embernek nevezett, és látszó (!?), “entitások”, ekkora barmok legyenek ?

   Vagy lehetséges az a képlet is, hogy jópénzért eladják a saját anyjukat is, jópénzért eljátsszák a hülyét, fizetett hazudozókkal, (dezinformátorokkal) van tele az internet, a facebook, és elképesztő méretekben megy a néphülyítés, az égadta mindenről, és ez nagyon sok vakmajom közreműködésével ?

   Láttam egy talán tik-tok (?) videót, a szerencsétlen hülye nőnemű lény, sikongatott, meg ugrált örömében, hogy Oroszországban az “arcával fizet”, és az “arcával vált jegyet” , így megy be a metróba ! Rengeteg ilyen van, láttam, hogy dicsekedett az ostobácska királylány a facebookon, hogy megkapta a megrendelt chipet a kezébe beültetni, és minden milyen egyszerű lesz ezután !!!

   De a vakmajomból a legtöbb a hatalom kiszolgálója, vazallusa, némi baksisért a csicskája !
   Ez a tragédia, hogy a vakmajmok a nagyon nagy tömeg, ők az abszolút többség .

   1. Kedves S.G.!

    Egyetértve az Ön megállapításaival, néhány kiegészítő gondolat:
    Egyes igazságkeresők szerint a vakmajmok a(z általunk valóságosnak érzékelt) szimulációban olyanok, mint a “non playing characters” (NPC) szereplők a videojátékokban, ahol csak helykitöltő és hátteret adó biodíszletek, előre beprogramozott szerepekkel és teljesen kiszámítható, kondicionált viselkedéssel. Minden helyzetben csak a beprogramozott sablonos válaszra képesek, önálló gondolkodásra nem. Valójában egy digitális kaptártudat termináljai, ezért nem csoda, hogy annyira odavannak a mesterséges unintelligenciáért és annyira otthon érzik magukat benne.
    Az ilyen – autisztikus jegyeket mutató – egyedeknek az emberi interakciók, főleg az érzelmek túlságosan bonyolultak és kiszámíthatatlanok, nem ismerik ki magukat bennük, összezavarják őket, ezért tartanak tőlük. Nem véletlen, hogy a tömeges autizmust okozó mérgező “oltás”-kotyvalékok tömkelegét tették kötelezővé már újszülött kortól. Ugyan miért lenne bennük grafén, nanorészecskékkel és nehézfémekkel, ha nem azért, hogy – amint a Moderna a honlapján le is írta – az emberi szervezetben önösszeszerelő “operációs rendszert” építsenek ki, és bekapcsolják őket a digitális kaptártudatba? A felnőtteknél ugyanezzel próbálkoznak a kamu-kovid kapcsán, és így egyes becslések szerint az NPC-k mára akár a népesség 90-95%-át is kitehetik.

    A mesterséges unintelligencia folyton adatokat gyűjt az emberi viselkedésről, mert nem érti azt, ami egy valódi ember számára teljesen nyilvánvaló. A rengeteg adatból megpróbál viselkedés-előrejelző algoritmusokat kreálni, és tömegmanipulációval elérni a kívánt célt. A kaptártudaton kívüli önállóan gondolkodóknál ez nem működik, és így mindennel bepróbálkozik: fényes pozíció, hírnév, rang, megvesztegetés, fenyegetés, megfélemlítés, zsarolás, lejáratás, egzisztenciális ellehetetlenítés, és ha kell, fizikai likvidálás, ha egyik próbálkozás sem vezet eredményre.
    Csakhogy amíg lesznek valódi emberek, addig mindig lesznek köztük olyanok, akiknél minden próbálkozás ellenállásba ütközik, vagy egyenesen ellenkező hatást ér el, mint amit az algoritmus előre jelez.
    A közeljövőben az egyik főbűn a digitalizációnak és a transzhumanizmusnak való ellenállás lesz, ezért mindent ki akarnak irtani, ami emberi és ezáltal isteni eredetű, hogy írmagja se maradjon az önálló gondolkodásnak. Úgyhogy számíthatunk rá, hogy hamarosan az ilyen Vakmajomhoz hasonló programozott NPC-k reklám-propagandája fog folyni a vízcsapból is.

  3. Még egy kis pontosítás. Vakmajom az egyik „márkanév” a magyar befektetői-tőzsdei-pénzügyi-bankár világban. Ő és a hozzá hasonló véleményformálók, jól felkészült szakemberek. Nem kezdők, nem buták, nem önmagukat okosnak képzelő, beszólogatós amatőr influenszerek. Tudatosan azt képviselik és propagálják – sajnos hatékonyan -, amely tökéletesen jellemzi a magyar „pénzpiaci” elitet, és az teljesen azonosult a globalisták iránymutatásaival. Minden kérdésben. Pl. amikor a Kovidról és a tömeges vakcinázásról volt szó, de a klímaváltozás, zöldítés, mezőgazdaság gyökeres átalakítása stb. kérdéseiben, vagy jelen esetben, amikor a készpénz és az ahhoz ragaszkodók becsmérlése, a CBDC-áhítat van soron. Fontos szócsöveik a Portfolio, Privátbankár, vagy ez a Holdblog, és az összes többinek is azonos a kicsengése. Ezért hangsúlyozható még egyszer, a helyzet súlyos… Az oroszok csak a spájzban voltak, a globalisták mindenütt.

   1. Már korábban leírtam, nagyon nem tetszett, de ettől még sajnos igaz !
    Az egyetemek ontják a debil, kiképzett, diplomás Vakmajmokat !!!
    Ezek már gépek, csak és kizárólag gépek, embernek álcázva külsőleg !

    A “fiatalság” is digitálisan kiképzett totális agyhalott ! A Vakmajmok tanítványai, és követői.
    Ez van. De mert annyira elbizakodottak, és valójában agyatlanok, ( mert csak gépek és eszközök !!!),, vissza fog nyalni nekik a fagyi .
    Persze, ez idő kérdése, de meg fog történni.

   2. “azonosulnak a globalisták iránymutatásaival”
    Innentől kezdve nem önmaguk és okosnak végképp nem minősíteném őket. Felmondják a leckét, senki és semmi nem számít.
    A kedvenc nem fősodratú pénzügyes szakértőim nick nevek alatt elrejtve kommentálnak itt-ott.
    Kevesen vannak. Sajnos. Rejtett érték.

 2. A vakcina business irányítók után már csak a fő megbízókat kellene megtalálni és megnevezni. Remélem, a perek során eddig is eljutnak a jogászok, a nyomok alapján. Alakul a nyomolvasás.
  https://karikor.substack.com/p/robert-f-kennedy-a-pentagon-es-a

  https://hu.wikipedia.org/wiki/P%C3%A9nz Érdemes az egész szócikket elolvasni a pénzről.
  „A modern pénz (az ősiekhez hasonlóan) lényegében egy emberek között kötött bizalmi egyezmény. Fizikai valójában nem, csak szimbolikusan bír értékkel, értéket csupán az emberek bizalma ad neki (más javakra nem váltható, csak a javak közvetítésére használható, a régebben használt pénzekkel ellentétben).”
  „A. Értékmérő:
  Ár = belső érték. A pénz közvetíti a cserét, méri az áru értékét, vagyis a termékek árai a pénzen keresztül határozódnak meg.
  B. Forgalmi eszköz:
  Az áruk forgalmában a tranzakciók a pénz segítségével bonyolódnak le. A pénz és az áru azonos időben, de ellentétesen mozog.
  C. Fizetési eszköz:
  A pénz és az áru eltérő időben ellentétesen mozog. Tehát a pénzmozgás nem jár együtt az áru mozgásával.
  D. Felhalmozási eszköz = kincsképző funkció:
  A vagyon felhalmozódásának egyik formája a pénz tartalékolása. Alkalmas arra, hogy a felhalmozás eszköze legyen, ezért állandó igény, hogy stabil, ne csökkenő értékű legyen.
  E. Világpénz:
  Egyes pénznemek képesek a nemzetközi forgalomban is betölteni az előző funkciókat, vagyis konvertibilisek.”
  „ az aranyszabvány rendszere a világon csaknem mindenütt elterjedt és legtovább az Egyesült Államokban maradt fenn, 1971-ig”

  Mit jelent ez? Valójában pénzünk 1971-ig volt, eddig tartott az aranykor, amíg a pénz fizikai formájában is értékkel bírt. Azóta nem bír, így egy pénzrendszer nélküli átmeneti korban (a ’pénzt’ kitehetjük az ablakba), és egy kinevezett sátán nélküli pre-sátánkorban élünk, köthető utóbbi 1971 januárjához, amikor megalakult a WEF. A valószínűsíthetően tervezett földi sátán pedig egy teljesen valós ember, Alexandre Guy Francesco de Rothschild, aki 1980-ban született, és a 2030-as céldátum évben pont be fogja tölteni az 50-ik életévét. De hogy mit fog „örökölni”? Egy elpusztult világot, a sátánkort, amit neki szántak örökségül, ha az örökhagyók végigviszik a tervüket.
  A „modern pénz” nem pénz. Akkor lenne érthető a készpénz Alkotmányba foglalási szándék, ha lenne a pénznek önmagában értéke. Vagy a két dolgot együtt állítjuk vissza és definiáljuk a pénz fogalmat, vagy a sátán röhög a markában.

 3. Többezer erdőt gyújtattak fel energiasugarakkal a Világkormányzat embernek nem nevezhetői: https://www.bitchute.com/video/LamzgFOKiByG/ s sokan még most sem fogják fel: “Haragom sokak számára ismeretlen, de tudnotok kell a következőket: Ha egy ember, aki ismer Engem, káromolja a Szentlelket, Én soha nem fogok tudni neki megbocsátani. Semmi sem tudja, és nem is fogja megváltoztatni ezt a tényt, mivel az ilyen ember már döntött a saját sorsa felett, ezért a megbékélés nem lehetséges. Annak az embernek, aki Színem elé járul, és megpróbálja megindokolni az élet kioltását, tudnia kell, hogy az ő életét Én fogom kioltani. Ha valaki eladja a lelkét a Sátánnak, Én azt nem tudom visszavenni, mivel ő már eggyé vált a gonosszal. Amikor egy ember, aki Fiam, Jézus Krisztus Nevében beszél, elpusztítja az Enyéim lelkét, örökre félre fogom őt dobni. Féljétek most Haragomat, mert Én minden olyan lelket meg fogok büntetni, aki a végsőkig dacol Akaratommal.”

  A szeretet nélküli emberi teremtmény ragadozóvá válik testvéreivel szemben, olyannyira, hogy uralkodni akar rajtuk, hogy azok úgy cselekedjenek és viselkedjenek, ahogyan a ragadozó kívánja.

  Az emberiség megszegte a parancsolatokat, és nem veszi figyelembe azokat, hogy fejlődjön az életben. Ez nagyon veszélyes azok számára, akik így cselekszenek, mert “azzal a mércével, amellyel mértek, megmérnek titeket, és még egy negyedikkel többet” (Mk 4,24). (Mk. 4, 24)

  Gyermekeim, veszélyes az alázatból a büszkeségbe (1) átmenni, ez csak egy lépés. A teremtmény nem veszi észre, de amikor elemzi a viselkedésmódját és a viselkedését, ha őszinte önmagával, észre fogja venni, hogy átment a gőgbe. Ezt mindenkinek figyelembe kell vennie, ne mondjátok magatoknak, hogy “ez nem nekem való”, hanem mindenkinek. Az emberi egójukban felfújt teremtmények mindig mindent tudnak és semmit sem tudnak… Az én terveim az én terveim!

  Arra hívlak benneteket, hogy legyetek nagylelkűek önmagatokkal a lélek javára és annak bizonyosságára, hogy mi az Én Akaratom.

  Látjátok, hogy milyen katasztrófák történnek a Föld körül (2), hogy a népeket újra és újra meglepi a természet: a föld elsüllyed, a folyók hirtelen elsodorják a lakosságot, és gyermekeim nem állnak készen arra, hogy inkább az enyémek legyenek, mint a gonosztól. A Nap változást hoz a Földön, és ez lesz az, amikor az elektromosság és a média nem lesz meg; ez lesz az, amikor talán szünetet tartanak, és néhányan a Nap felé fordítják tekintetüket, és úgy döntenek, hogy megváltoznak.

  Figyelmeztettelek benneteket a napról és arról, hogy milyen hatással lesz rátok, de kevesen készülnek fel arra, hogyan lehet túlélni áram és technológia nélkül. Ez lesz az, amikor a kényszerített gyermekeim visszatérnek, hogy olyanok legyenek, mint az őseik, és különböző módszereket használjanak a világításra, a főzésre és a szükséges dolgokra.

  Gyermekeim, legyetek jótékonyak embertársaitokhoz, legyetek testvériesek, ne forduljatok el testvéreitektől, hogy segítsétek egymást, és ne vesszetek el.

  LEGYETEK RÉSEN!

  Imádkozzatok mindannyian minden pillanatban, hogy egyesüljetek Házammal, hogy Anyám meghallgasson benneteket, és hogy Szent Mihály és Légiói megidéződjenek értetek.
  (LM 20230901)

  1. https://www.szilajcsiko.hu/single-post/kapuvary-mate-fritz-tamas-es-az-oltaskarosultak

   Egy beszélgetés, ami számomra rendkívül negatív kicsengésű.
   Ha EU és WHO tagok maradunk, szuverén járványügyi hatáskörrel, akkor se ment meg minket semmi az NWO terrortól. Ha a kormány ‘szuverén módon ‘ eldönti a kötelező oltást, semmivel nem vagyunk beljebb. Én így értem az elhangzottakat.

   Egy nickname egy oldalon idéz egy kínai bölcsességet: “Amikor először becsapsz, az a te szégyened; amikor másodszor, az már az enyém.” Tőle folytatva: “Másként fogalmazva: a becsületnek, a bizalomnak, a szüzességnek és az elektromos feszültségnek ugyanaz a mértékegysége. Egy volt.”

   Az OV kormánynak már nem szabad megadni a további lehetőséget semmilyen intézkedésre.
   Az egy megvolt.

  2. És soha egyetlen szóval sem említi meg, még csak nem is céloz rá, hogy a kedves vezető, az élharcosa a Great Resetnek, mint ha a Magyarországnak nevezett terület, magyarnak mondott kormánya, nem túlszárnyalná szinte mindenben a többi háttérhatalmi helytartót !

   A féligazság, az hazugság !!! A szilajcsikón már mentegetik a nagy igazságmondót !!!

  3. F.T. a kormánypárt egyik fő megmondóembere. Nyilván csak olyasmivel áll elő, amit fent már engedélyeztek. Úgy tűnik, a “megvédjük a magyar családokat” hatalmi gépezet megpróbál kihátrálni a kovid-buktából és óvatosan elhatárolódni, mielőtt kitör a botrány az extra halálozások, vetélések és a születésszám zuhanása miatt, a vágtató inflációról már nem is beszélve. Ami ugye előbb-utóbb nyilvánvaló lesz még az ostobák számára is.
   Még ha látszatra elkezdenének is vizsgálódni, biztosak lehetünk benne, hogy legfeljebb néhány feláldozható beosztott fogja elvinni a balhét a főkolomposok helyett, ahogy mindig. Majd felfelé buktatják őket, mint Müller Cecíliát, vagy létrehoznak nekik egy újabb kamuszervezetet, busás fizetéssel és juttatásokkal. Az adófizetők kontójára, ahogy mindig.

   O.V. nem buta gyerek, egyszerre több vasat is tart a tűzben, minden eshetőségre számítva. A Fricz Tamás-féle “ideje kimondani az igazságot” az egyik (anélkül, hogy a magyar főkolomposok felelősségét feszegetné), Szijjártó gazsulálása Görbejézusnak (valójában Kill Billnek és a WEF-nek) egy másik, és még sorolhatnánk. Nem hiába képezték O.V.-t Soros-ösztöndíjon és az ifjú globális vezetők képzésén. Érti ő a globális sakkot, mi meg feláldozható gyalogok vagyunk a hasonszőrűek játszmáiban, mint mindig.

   1. Most bemutatkozik a Kossuth rádió.

    Forrás: https://www.origo.hu/teve/20180914-uj-studiokbol-uj-musorokkal-erositik-a-kossuth-radiot-studiobejaras.html

    A selymeshangú Nagy Katalin a legjobb ebben a társaságban. Aki olyan szépen tudott kontrabass-t
    játszani péntekenként, amikor a miniszterelnök úr koronával riógatotta a népet a páándémia (M.C is
    igy mondta) idején. És ekkor csak a génoltás segített, mert az oltásellenesek mind meghaltak.

    Nagy Katalin kedves férje is médiamunkás. Ezek mind olyan különlges emberek ezen a földön.

    De hát ezeket ezért fízetik.

 4. Nowak Dzsokovics a Modernát választaná. Ez a napi kollektiv nyugati örület.

  https://twitter.com/goddeketal/status/1701038797285126177?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1701038797285126177%7Ctwgr%5Ee31d6285e9b143a5e8df3e2b9ef47396f52a3421%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fde.rt.com%2Fgesellschaft%2F177846-taegliche-wahnsinn%2F

  Ez egy feljátszás az újabb, mindenre jó génoltásra, ami már most szeptemberben elérhető lesz,
  A szuper génoltás, ami az összes kamu-kovid virus ellen hasznos és jó.

  Ezt még Nowak Dzsokovics is elfogadná és beoltatná magát Modernával. Most ezzel lehet az embereket az x-edik oltásra rávenni.

  Nowak Dzsokovicsót még 2022-ben még kirúgták Ausztráliából.
  Forrás:
  Novak Djokovic verliert Prozess und darf an Australian Open 2022 nicht teilnehmen
  https://www.tennisnet.com/news/novak-djokovic-verliert-prozess-und-darf-an-australien-open-nicht-teilnehmen

  1. Novak Djokovic nyilván kapott egy visszautasíthatatlan ajánlatot valamelyik 3-betűs szolgálattól, mert ennyire nem hülye. Nem nyelték le neki, hogy az előző kamu-kovid menetben nyilvánosan megtagadta a méreginjekció felvételét, és még ráadásul be is bizonyosodott, hogy neki volt igaza.

 5. Nem kötekedés képpen, és nem Önnek címezve, de melyiknek lehetne ???
  Természetesen a kérdés költői, felesleges, mert egyiknek sem .
  Mert már az összes “egy” megvolt !

  Nagyon sokadszorra, az országok vezetőit a háttérhatalom tolja képbe, a legkülönbözőbb csatornákon, és módon !!!
  Nincsenek “véletlenek”, a totálisan elhülyített tömeg, meg öli egymást a “legjobbért” !
  Az illuminátusok és a szabadkőművesség a háttér !!!
  A Sorosok, billgécek csak a kifutófiúk, az országok vezetőivel együtt !
  Ezek mind csak kápók, különböző szinteken, és rendfokozatokban !
  Essen már le az a rohadt papír tantusz !
  Egy Fauci tényleg, képes lett volna saját hatáskörben bármit is megtenni, megfelelő erők nélkül, amik, akik, természetesen soha nem láthatók !!!???
  Ne vicceljünk már !
  És ameddig a “nagy harcosok” csak “sorosoznak, meg billgéceznek, meg fauciznak”, addig az csak terelés !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Ennyit az “igazság keresésről” . Már ezt is leírtam párszor, hogy a féligazság, az hazugság !
  A “küzdés”, az a valódi háttér továbbra is háttérben tartása !!!
  És PONT !

 6. Az alabbi rovid 3.perces video jol mutatja hogy mindig van kiut! Igyekeznek elhitetni velunk hogy az isten altall kapott szabad akarat csupan ” Illuzio “. Es bizony ezt sokan el is hittek. Ez a rovid beszamolo fokent azoknak segit akik hisznek a teremto gondviseleseben es ezt a tetteikkel is bizonyitjak. Mindenki szurje le a tanulsagot belole. Mellesleg a WHO elleni fellepesnek is az ilyen csoportos osszefogas vethet veget. Latni fogjuk hogy egyesevel elhalgattatjak az egyeneket, de amikor mar tobb ezer vagy tizezres csoportok ( pl vallasi felekezetek ) ellen kell fellepniuk az egy mas helyzet. Egyebkent a kovid ” TEST ” jol megmutatta a sok hamis vallast akik mind kovettek es raeroltettek a hiveikre ezen embertelen es istenhez meltatlan szabalyokat!!!!
  https://angelikamihalik.substack.com/p/az-egyhaz-amelyik-35-millio-dollart?utm_source=post-email-title&publication_id=769362&post_id=136926916&utm_campaign=email-post-title&isFreemail=true&r=20zxcg&utm_medium=email

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük