11 thoughts on “Egyre többen követelik a nyílt vitát a vakcinákról

 1. Ez olyan, mintha dr. Mengelét és munkatársait hívnák nyílt vitára a méreginjekcióiról!
  Inkább a tárgyalóterembe kellene meghívni a főkolomposokat, a vádlottak padjára, a Nürnberg 2 nyilvános bűnvádi eljárására. Csak sajnos egy repülőtéri hangár sem lenne elég hozzá, annyian vannak világszerte. És akkor még nem beszéltünk a rengeteg csicskás bűntársról és bűnrészesről, az élet minden területén és minden foglalkozási ágban, milliószámra. Valószínűleg sokkal többen vannak, mint a vétlenek.
  Hát ezért nem lesz soha Nürnberg 2, mert akkor az országok lakosságának felét-kétharmadát kellene eljárás alá vonni. Persze ettől még lesz elszámoltatás, csak nem úgy, ahogy az érintettek számítanának rá. Ezt hívják karmának, és mostanában egyre gyorsabban és hatékonyabban dolgozik. Minél később érkezik meg a számla, annál magasabb lesz az ár, amit fizetniük kell.

  1. Mindenképp ki kell vonni a főkolomposokat a forgalomból, végleg. Különben nem hagyják abba.
   Jelenleg a meglévő tiltakozást is elbagatellizálják, hiába van. Ami azért érdekes, mert elvileg olvasnak mindenki gondolatában. Ha ezt komolyan vesszük, ezért tiltanak le minden kimondást, népszavazási és egyéb erősebb kezdeményezést. Mert félnek tőle, mert látják, hogy utálatnak, megvetésnek örvendenek. Nyíltan, tömegesen fellépve ellenük rögtön el lennének zavarva egy hűvös helyre.
   Ha pedig nem vesszük komolyan a belénk látást, akkor is félnek a gondolatok terjedésétől és kimondásától, bárminemű szerveződéstől, különben nem lenne cenzúra, gyülekezés korlátozás és nem gyilkolnák meg a leleplező bizonyítékkal szolgálókat.

   Ha rosszul van megközelítve az oltás téma, akkor a vita erről vesztes. Jelenleg pedig rosszul van megközelítve. Még egy vita se jönne ki jól a javunkra. Még azonos nyelven se beszélnek a felek,(szándékosan?) meg se tudják fogalmazni a vitás kérdéseket.
   Ahogy nem jönne ki jól egyelőre a sokG és a digitális pénz, a magántulajdon és a többi probléma vitája se, mivel ugyanarról van szó. Kiállítanak elénk sok embertelen áruló szócsövet, akik különböző kombinációban mézesmadzaggal és ‘mindenképpen ez lesz’ erőszakkal próbálnak nyomást gyakorolni, hogy a végén a mafcia nyerjen. A kérdésekre pedig a szócsövek sose adnak valódi választ.

   1. Egy régi mondás jut eszembe: „Az ördögöt nem lehet bepanaszolni az anyjánál.”
    Szerintem ez mindenre rávilágít.

    1. De le lehet győzni a valóság bemutatásával.
     Ezért lenne fontos még beadás előtt bevizsgáltatni minden vakcinát és chip stb. módon beadásra kerülő anyagot. Nem az üres fiolát kell utólag vizsgálni. Mondjuk úgy, hogy felmerült a gyanú, hogy nem a Koch posztulátumok szerint hatnak az oltások. Bizonyítsa több független!!! , vizsgáló a hatást.
     Jogi, értelmes, támogató segítség nélkül, ami egy fontos védvonal az összefogásban, semmilyen akció nem sikerül.
     Eddig nem szólaltak meg jogászok itthon, szavuk, ötletük sincs. Szégyen.

 2. A Nürnberg 1 sem volt más, mint színjáték.
  Elítéltek néhány kolompost, akik nem számítottak az askenázi – kazár zsidó bankárhatalomnak, akik pedig igazán főbűnüsök voltak menedéket és munkát kaptak a Wall street uraitól, a kazár világhatalom továbbépítéséhez.
  Ha el kellene ítélni az emberek 2/3-át, az valójában a DS-t (Cabal) igazolná, hogy jogos az emberiség kiírtása.
  Ahol most öregségemre élek egy kb. 420 lakóst számláló zsákfalu (a nyugalom és a béke szigete), az emberek, főleg idősek beoltatták magukat, azzal az orvossal aki 50 éven át kezelte az embereket. Ugyan miért is kételkedtek volna benne, olyan emberek akik kétkezi munkából a föld műveléséből éltek és élnek, amikor agyondiplomázott (igazából tudatlan) emberek képesek voltak a családtagjaikat is rábeszélni a rockefeller féle eutanázia kezelésre.
  Ennyi gonoszságot nem tételeztek fel a hatalom részéről.
  Az emberiséget évezredek óta vezetik az orruknál fogva. Itt magát Noé és Mózes törzsének tartottak egy része, nem kímélve a saját fajtáját sem (akik szembe szálltak a hazugságokkal), egy idő óta már globális szinten (XVII-XVIII. Sz-tól) az egész emberi faj ellen.
  Ázsia kazárjait elsősorban Kínában kell keresni.
  Nálunk is vannak olyanok a családban, akik hittek a több évszázados áltudományban, a XIX. század vége óta kiépített hamis orvostudományban, amely nem gyógyít, hanem a tüneteket kezeli, lassan gyilkol, ami a háttéripar számára mérhetetlen extra profitot termel.

  De azok, akik jogi procedúrákban hisznek, ugyanolyan hibásak.
  Eddig a történelem során minden hatalom úgy szerveződött és szervezett, irányított és hülyített, hogy a társadalom minden szegmense, mint horizontális, mint vertikálisan az érdekeit szolgálja.
  A társadalmi rendszerek kiépítése gazdasági szintjének kialakítása az ideológiákkal együtt az emberiség megosztását és szembenállását szolgálta.
  A közoktatás kiépítése az agymosást, a célirányos profit és hatalom érdekelt képzést tűzte ki célul, és szolgálja ma is. Nem tudásra és gondolkodásra készít fel, hanem engedelmességre. Bár már ez sem számít, (hirdetés: Nyelvtanárt keres vidéki iskola középfokú végzettséggel és középfokú angol nyelvvizsgával), mert a finálénál vagyunk.
  A történelem rabszolgatartó társadalmak sorozata.
  Ókor – rabszolgatartó: a rabszolgatartónak kell gondoskodni a rabszolgáiról, és nem ölik őket halomra ( mint a történelem könyvekben hazudják), mert drága.
  Feudalizmus- jobbágy – mindenben ki kell szolgálni a hűbérurat, de csak ad, az élete is bármikor elvehető.
  Kapitalizmus – bérrabszolga – nincs semmije a saját fizikai és szellemi tőkéjén kívül, ha nem tudja eladni magát éhen hal. Valójában csak jól álcázott látszatjogai vannak.
  A rangok címek megnevezések változnak, de a lényeg nem.

  A konferenciák, tüntikék, demonstrációk, petíciók, jogi procedúrák nem jelentenek semmit, mert ezek csak az emberek hülyítését, félrevezetését, altatását szolgálják.

  Miközben egy álcázott kazár háború zajlik, a valójában nem létező Ukrajna területén, a 300-ak tanácsa, élén a Római Klubbal töretlenül folytatja az Agenda 30 ( most már a vége felé jár), megvalósítását, és sorban hozza létra a gettó városokat. Mindenütt ki vannak jelölve, az induló települések.
  Kina főrészese és megteremtője az Új Világrendnek, és egyben évtizedek óta kísérleti telepe is.
  Annak idején Mao Ce-tung nem véletlenül tudta végig vinni a nagy menetelést, mert a Rothchild család egyengette az útját, mivel ez a bűnöző kazár család a zagyvált maoista rendszerben látta az egyik fő lehetőséget a világhatalom kiépítésére, és nem tévedett.
  A 3 éve tartó parlamenti dumák egy fityinget sem érnek.
  A törvényeket és szabályokat soha nem a nép hozta, és soha nem is döntött semmiben.
  A DS úgy irányított és irányít, hogy az általa jelölt személyek kerüljenek hatalomra, és ezt könyörtelenül meg is tette és teszi. A 89-90-es rendszerváltás sem volt más, mint egy jól előkészített nép ellenes puccs, mint a 2014-es ukrajnai DS hatalomátvétel, kelet német turistáknak álcázott ügynökökkel, amely aztán végighullámzott Közép és Kelet – Európán.
  Csak egy komoly harc érne valamit, de a DS a 3 év alatt globálisan felkészült minden ellenállás letörésére.
  Akik a jogrendszert alkották, maguk számolják fel.

  1. “Ha el kellene ítélni az emberek 2/3-át, az valójában a DS-t (Cabal) igazolná, hogy jogos az emberiség kiírtása.”
   A D/S beoltotta az emberek 2/3-át. Mit igazol? Semmi köze a jogossághoz.

   Egyébként pedig honunkon kívül a jogászokat nem érdekli, hogy felszámolják-e a jogot. Próbálják tenni a dolguk, nem úgy, mint itthon.
   Külföldön nem olvassák előtte a mű aggályokat.

   1. Mit igazol az ítélkezési szándék? Mit is mondtak a fő strómanok? Miután az emberek hajlandók voltak felvenni az oltást, elfogadták az új világrendet.
    Az 50-es évek elején néhányukban erkölcsi aggály merült fel az emberiség kiirtásával kapcsolatban.
    A válasz az volt, ha az emberek elfogadják az általuk diktált eljárásokat, akkor nem is emberek, csak jószágok, így nem lesz erkölcsi akadály a terv végrehajtására.
    De különben két cselekvési terv volt, a járvánnyal (valójában oltással) való népirtás, vagy nukleáris háború. Mind a WHO-t.mind A NATO-t azért hozták létre, hogy a terv végrehajtható legyen.

    Ha valaki úgy gondolkodik, hogy jogos az emberiség felének, kétharmadának elítélése, ez gondolkodásban nem más mint a DS világa, mert ezt a gondolatvitelt igazolja.

    A jog tenné a dolgát, ha a politikát irányítók az igazsággal törődnének, meg ha ez lenne a feladata. Valójában mit értek el, semmit. A jog nem igazság, ezt már annak idején jogvégzett politikus is elmagyarázta.
    A nép akkor lázadt, ha voltak hangadók, irányítók, de ezek a lázadások, forradalmak, felkelések nem a népért történtek. Mind a háttérhatalom érdekében zajlott le.
    Épülnek a gettók, a narratíva lépéseinek bevezetése, egy elterelő háború. Egyik intézkedés hozza maga után a másikat.
    Már olyan mértékben mérgezik és pusztítják a természetet, hogy nem is lenne szükség másra, a 2/3 teljesülni fog. Orbán vajda és a parlamenti környezete az elmúlt működése során (de az elődjei is) úgy variálta az alaptörvénynek nevezett új Werbőczy törvényt, hogy az állítólagos magyar honvédség (mennyire magyar?) lőhet a népre. Persze ennél már sokkal korszerűbbek a népirtási lehetőségek. De nem hiszem, hogy a megoldás a népirtás, hisz ez a Cabal narratívája.
    De nem ez a fő probléma, hanem a háttérhatalom játékának folytonossága.
    Mikor megkérdeztek egy Római hadvezért, milyen jogon teszi a hódítást, a válasz- az erősebb jogán.
    Mindig a nép volt gyengébb, csak az ideológiai szólamok mutatták erősebbnek. Nem hiszek abban, ha megdobnak kővel, dobd vissza kenyérrel.
    Amúgy a világban minden mindennel összefügg.
    A lényeg, a nagy jogi procedúrák ellenére az emberiség zöme le lesz darálva, de nem azért amit egyesek hisznek. Aki marad az jár rosszabbul.
    Az emberek a színpadon élnek, a történelem meg a kulisszák mögött zajlik. Ahogy Shakespeare mondta, színház az egész világ.

    1. A strómanok nem az emberek. Többet nem teszek hozzá, úgyse mellettünk áll, látszik ez. Minek.

     1. Lehet azt mondani, hogy nem emberek igazán, mint ahogy azok sem akiket kiszolgálnak. Én sem tartom igazán őket embereknek. Ha a cabal győz, már lényegtelen a mellett álás. és az is, kik lesznek, akik a mellettünk csoportját alkotják.
      A “mellettünkben” különben kikre kikre gondolt? A történelem folyamán minden hatalom a mellettük való kiállást várta el.
      Én a magyar nemzet mellett állok, a szkíta hagyaték mellet állok, nem ideológiák, és én központú elvek és elvárások mellett. A nép és a nemzet nem ugyanaz. Nem szeretek többes számot használni, én a magam nevében beszálek és nem a mi nevünkben.
      Nem véletlenül lehet mindazt megtenni a cabal urainak, amit csak akarnak.
      Igazság csak egy létezik, és mindegy, hogy ki van velem, vagy ellenem. De Ön máris a megosztás módszerét alkalmazta, három történelmi szakaszban ezt éltem meg, a mellett állás elvárását.
      A gondolati szabadságomat nem lehet elvenni, csak az életemmel együtt. De a lélek még akkor is szabad marad. Adjon Önnek a magyarok istene további szép napot.

     2. M G Miklós nak: hol írtam ilyet? Még véletlenül se. Legyen szíves elolvasni.
      “Lehet azt mondani, hogy nem emberek igazán, mint ahogy azok sem akiket kiszolgálnak.”

    2. Az emberiség zöme szembe fordult az élővilág, a természet dinamikájával. Ezt demonstrálta, az hogy hagyták magukat beoltani a trutyi-szurival? Tehát nem vállaltak felelőséget saját testükért, az életükért, ugye? Már igen régen ezt teszik. Többet használnak fel a környezetukböl (beleértve saját testüket is) mint amennyivel hozzájárulnak. Na most, miért is kellene megmenteni õket? Ha megmentenénk őket, talán tanulnának belőlőle? vagy ugyanígy folytatnák…

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük