Komplementer medicina cikke 2009-ből

Korábban 2000-től 2010-ig negyedévente kiadtam a Komplementer medicina nevű tudományos, szakmai folyóiratot. Ennek egyik cikke 2009-ből most került a kezembe és úgy gondoltam, hogy helyén való, ha ezt utánközöljük a honlapunkon.

Benda Judit igen bölcsen akkor összefoglalta a szakirodalom alapján, hogy a szokásos oltások hatékonysága sem bizonyítható kétséget kizáróan, viszont a károsságukat már akkor is jól ismertük. Számtalan információt tudunk az életmód és a fertőző betegségek összefüggéséről. Tudjuk, hogy nagyon erősen megkérdőjelezhető, hogy a himlő, vagy a BCG oltások valóban hozzásegítettek-e az addig félelmetes járványok megszűnéséhez.

Érdemes a cikket végig olvasni.

11 thoughts on “Komplementer medicina cikke 2009-ből

 1. Tudom, hogy ez nem ide tartozo dolog ezert torolhetitek. Mivel nincs FB-om nem tudom a magyarokkal megosztani. Egy ausztrql illeto felvette milyen a hotel karanten ahol az emberek mar tobb mint 300 orat bezarva toltottek. Az illetot bezarva tartjak annak ellenere hogy mar 9-szer negativra van tesztelve. A szomszedja meg kozben beleorul a bezartsagba. Az rendben, hogy ez meg magyarorszagon nem tortent meg, de az embereknek tudni kene, hogy milyen naci rendszerek jottek letre a vilagban es mi varhat masokra…

  https://vidmax.com/video/207091-aussie-who-is-vaccinated-and-tested-negative-9-times-uploads-video-from-covid-concentration-camp-people-locked-into-rooms-for-over-300-hours-guards-threaten-to-gas-them

  1. Ez a videó teljes kamu, több szempontból is.
   1. igazából semmit sem mutat meg a lényegből, hangoskodás van, egyik ember mond valamit a másiknak – ez önmagában semmit sem bizonyít
   2. ha be vannak zárva, fogvatartva kizárt, hogy a telefont magánál tarthatja
   3. még az sem tudjuk meg melyik orszában játszódik
   4. ebben csak az lát meg valamit aki látni akar, mindenféle valóságalap nélkül

 2. Orvosként itt az üzenetem mindazoknak, akik szerint rendben van, hogy megtagadják az orvosi kezelést azoktól, akiket nem oltották be magukat a kísérleti vakcinákkal” https://www.rt.com/op-ed/533903-medical-treatment-denial-unvaccinated-covid/
  Magyarul a https://www.alternativhirek.com/2021/09/orvoskent-itt-az-uzenetem-mindazoknak.html
  Tudjuk, hogy a trend nem ismer határokat.
  Egyes orvosok nyíltan arról beszélnek, hogy megtagadják azoknak a betegeknek a kezelését, akik bármilyen okból elutasítják a szúrást. Ez veszélyes precedenst teremtene és megtörné az orvosi gyakorlat alapelveit.”……………………..

 3. Hát ez a cikk teljesen a földbe döngölt. Eddig fel sem merült bennem még a kétely legkisebb szikrája sem az oltások hatástalanságával szemben. Mindig azt hittem, hogy az oltástagadók különböző vallási, életviteli szempontból indokolják döntésüket. Jól meg is volt a véleményem velük szemben. Erre itt van ez a cikk, hogy egy világméretű átverés az egész, az oltás mit sem ér! Nem tudom kinek higgyek! Úgy érzem, hogy nem tudok utánajárni a cikkben említett statisztikák valódiságának. Mert ha azok a grafikonok igazak, az engem meggyőzne. De honnan tudnám ezt megtekinteni egy Simone Delarue-től független forrásból?

 4. Az amerikai NIH (Nemzeti Egészségügyi Intézetek) által közzétett támogatási dokumentumok azt mutatják, hogy az amerikai Allergia és Fertőző Betegségek Országos Intézete számos új, embert megfertőzni képes koronavírus kifejlesztését finanszírozta Vuhanban.
  A kutatás célja egy 600 oldalas támogatási javaslat, amely „A denevér koronavírus-járvány kialakulásának kockázatának megértése” címet viseli, és célja: mutációkat kényszeríteni a koronavírusokra, hogy lássák, megfertőzik-e „humanizált” tüdővel rendelkező egereket.
  Több tucat ilyen szövetségi támogatást kapott 2008 óta az EcoHealth Alliance, a New York-i székhelyű jótékonysági szervezet, amelyet Peter Daszak, egy brit származású amerikai tudós alapított. E pénz egy részét viszont a Vuhan kutatási vezetőjének, a „batlady”-nek nevezett Shi Zhenglinek juttatta el, akivel Daszak 2005 óta működött együtt.
  A támogatási javaslatban, amelyre az EcoHealth Alliance 3,1 millió dollárt kapott 2014 és 2019 között, Daszak azt írta, hogy a vuhani tudósok „vírusfertőzési kísérleteket végeznek sejttenyészetben és humanizált egerekben”, és keresik a denevérektől az emberekig terjedő „átterjedést”.
  „Ezt úgy fogjuk megtenni, hogy szekvenáljuk a tüskésfehérje-géneket minden denevérkoronavírusból, és mutánsokat hozunk létre. . . Az S tüskefehérjékben mutációkat is kiváltunk. ” (L.T.)

  https://reporter.nih.gov/search/xQW6UJmWfUuOV01ntGvLwQ/project-details/9819304?fbclid=IwAR0_1_ol6kljsznJGp4h-qZnsKbA3c-wyhKw17mqnbSnZEYOpNkdsC6Qtyk

 5. A Kresz ami az egyik leglogikusabban működő dolog a világban, baj esteén azt mondja, hogy a legelső dolog a helyszín biztosítása, függetlenül attól kiből hány liter vér folyik ki, hogy megelőzzük a még nagyobb bajt.
  Itt a járvány esetén amikor nem tudták/nem tudják, hogy ez laborszökevény vagy sem, szó sem esett arról, hogy bezárják az összes vírusvagdalós kísérletezős cégeket, hogy elejét vegyék a még nagyobb bajnak. Számomra ez bizonyítja a szándékosságot, függetlenül az összes eddig megjelent történésnek, hazudozásoknak ellentmondó cikkeknek.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük