Christine Anderson: a COVID útlevél a tesztballon volt

Christine Anderson európai parlamenti képviselő.

https://www.bitchute.com/video/DrLzloyQAbVj/

13 thoughts on “Christine Anderson: a COVID útlevél a tesztballon volt

 1. Többszöri meghallgatásra is ajánlott a beszélgetés.
  Az xx nagyon sok stratégiája, sablon forgatókönyve, és működtetése fel van sorolva. Kihívás? A szemberöhögésünk? Mert ezek már ismert stratégiák, nemzettől, vallástól függetlenül használtak adott, kiprovokált helyzetekben.
  A 14.-ik percnél van a klasszikus játékelmélet. Ha mindenki (ország szabályozás) azonos időben egyformán cselekszik!!!, nem/nehezen megfogható.
  Ami az egyik legdurvább csapda legdurvább megvalósítása: a 15 perces város (sokG). Kis helyre beszorított népesség gyorsan likvidálható. Sivatagban haarp földrengéssel is akár. Előre felépített elsüllyedő sírban, mint sivatagi Titanic.
  A megoldás pedig az lenne, hogy ki kell venni a hatalmat a jelen hatalom kezéből, “jó” kézbe áthelyezve. Békésen vagy nem. Ezért is furcsa a választási időzítés.
  Előbb van a WHO aláírás (május), mint a békés választások (június 6-9).
  Miért kellene erre várni?

 2. DR. VERNON COLEMAN: A NAGY ÚJRAINDÍTÁS 10 NAGY HAZUGSÁGA ÉS AZ EMBERISÉG IRÁNYÍTÁSA

  – Koronavírus hoax
  – PCR-teszt
  – Zárlatok bevezetése
  – Maszkok viselése
  – Orosz-ukrán háború címén mesterséges energia és élelmiszehiány
  – A világ túlnépesedéssel való ijesztgetése
  – COVID-halálvakcina
  – Készpénz eltörlése, CBDC bevezetése
  – Szociális credit
  – Ember okozta klímaváltozás
  https://www.bitchute.com/video/NserUANhnb7J/

  1. Tisztelt M G Miklós,

   Vártam volna egy kiegészítést a videóhoz, arról, hogy hol vannak benne a csúsztatások, hogyan helyes. Ne legyen alkalmas a szurka-piszkára.

   1. Tisztelt Hegedűs A.

    Miután sem én , és többségében mások sem szakemberek a témában nem elemzem a videót. Viszont az üzenete maga a valóság.
    A 90-es évektől van netem. Már akkor hazai és külföldi mérnökök, szakemberek írtak erről, amit összeesküvés elméletnek tituláltak.
    Aki megnézi a saját szubjektív véleménye alapján döntse el, a tartalom igaz és nem igaz voltát.
    Nekem már halottnak kellene lennem a koronavírus tagadása miatt, mert mint kiderült az összeesküvés elmélet még a vírusnál is gyilkosabb.
    De Ön itt közölheti a csúsztatásokat, biztosan szakértő.
    Nem hiszem, hogy nekünk itt párviadalokat kellene vívni, semmit sem segít, csak árt. De Ön tudja, biztosan sokkal okosabb nálam.
    Például elmondhatná azokat a gyakorlati megoldásokat, amelyek az Ön által felvázolt békés útra majd későbbiekben a nem békés módszerre vonatkoznak. Ezt kimondottan érdeklődéssel várom, mert jelenleg még nemzetközi szinten sem működik, többek között látva Dr. Füllmich helyzetét.

    1. Tisztelt M G Miklós,

     Azt a következtetést tudom levonni a válaszából, hogy nem képes ítéletet alkotni, és kiállni mellette.
     A véleményem, az igaz/hamis oldal választásom, és a mellette szóló érvek leírodtak ezen oldalakon. Mennyiségi korlát miatt nem ismétlem.
     Egyébként Ön régi olvasóm, tisztában van vele.

     1. Tisztelt Uram!

      Mindenkit más boldogít. Ha Önnek ez az értékítélet jót tesz, higgyen benne.
      De engedtessék meg nekem, hogy azt, és akkor elemezzek, amikor értelmét látom.
      Nem is tudtam, hogy én olvasója vagyok, nálam ennek más a jelentése és a vonatkozása.

      Ez volt a kérdésem – Például elmondhatná azokat a gyakorlati megoldásokat, amelyek az Ön által felvázolt békés útra majd későbbiekben a nem békés módszerre vonatkoznak. – , de erre nem válaszolt, nem is várom, mert ez már katonai stratégiai művelet lenne, ahol sajnos a Neumann játékelmélete nem ad segítséget.
      De a labilis lelkiállapotán sem tudok segíteni. Meditáljon, használjon mudrákat, jót tesz.

     2. Tisztelt Uram!
      A válaszaimból találhat egyet ezen bejegyzés alatt:”A MAGYARORSZÁGI COVID-19 HALÁLOZÁS NEMZETKÖZI ÖSSZEHASONLÍTÁSBAN – TOMASOVSZKI LÁSZLÓ”

     3. Tisztelt Uram,
      Elolvasva többször is, amit írt, abban biztosan nem értünk egyet, hogy ki akar mindenképp háborúzni. Én nem. Ön pedig mintha mindenképp igen. Ezen kívül, bár nem szeret videót elemezni, de azért kiteszi ajánlásnak a teljesen zavaros videót, csak amikor nyilván „értelme” van. Véleményt várna, de a párviadal csak árt, én pedig Öntől csak a végtelen kilátástalanság lehúzó sugallatait olvasom (hogy nem mi fogjuk eldönteni a világ sorsát), ezen kívül kéretlen személyeskedő kritikát és személyeskedő tanácsot is ad. Ehhez képest akár ezen az oldalon is azt a visszajelzést lehet kapni bármilyen közösségi akció eredményességéről, hogy a kis ellenállás is (szóbeli is) aranyat ér a gyakorlatban, mindig van hatása. Csak nagyképűen szoktak ezen röhögni a hatalom emberei, de valójában félelemből. Az xx bűnözőket pedig előbb utóbb fizikailag el kell fogni, igen, valamilyen erőszak segítség közreműködésével, ahol lemondatni, vagy önfeladásra bírni nem lehet, amikor már nincs más út. Egy több ezer éves hálózatot kell megfogni.

      A napi erőszakos bűnözést nyilván ismeri, létezik gyakorlati megoldás. Az antifát az írásában elfogadja, helybenhagyja, nem szól a létük ellen. Számomra az ellenük való tiltakozás elmaradása az ő esetükben kvázi a létük istenítése. XX-vel tárgyalni elvileg lehet, nem mindig gyilkolják egymást, se másokat. Miért ne lehetne? Csak nem próbálta? Inkább ők menekülnek a megkeresés elől, a kiállás elől, nem? Talán az arcukat féltik, hogy ha meglátják őket, ki lesznek nevetve?

 3. Tisztelt Uram!

  Ön ragaszkodik bizonyos teóriákhoz. Olyanokat állít, ami nem felel meg a valóságnak.
  Akkor most leírom, utálom az antifát, mert ugyanarról a kazár tőről ered, mint számos megtévesztő mozgalom, szervezet.
  Az a video amit kitettem nem zavaros, csak legfeljebb Ön nem érti, vagy nem akarja érteni.
  De ezen dolgoknak nincs semmi jelentősége, mert rohanunk az emberiség végzetébe.
  Miután háború van miden fajta fegyverrel, eszközzel, ezt liberális módszerekkel nem lehet leküzdeni.
  Nálunk is USA módon elkezdték a zárlatot. Most csak néhány egészségügyi intézményben a maszk viselésének előírásával.
  Sajnos tényleg nem mi ketten fogjuk eldönteni a világ sorsát, de még ez az egész ország sem.
  A videóra nem vártam véleményt, csak megtekintést, ha valakit érdekelne. Ugyanis ha tetszik, ha nem, a technológia dönti el a kimenetelt.
  Itt van egy újabb mű háború, ami ugyanolyan hamis indokkal indult, mint a 2001. 09.11.
  Amit az a kazár Netanjahu generál, aki elősegítette a két kereskedelmi torony összeomlasztását.
  Uram mondja meg, mit értek azok a tettek, amik az eddigi ellenállást jellemezték. Sajnos az Agenda 30 úton van.
  A háborút egyetlen egy törzs folytatja az emberiség ellen.
  “Államfőnk?” aláírta az egyezményt a WHO-val. Az ENSZ letette határozatát az asztalra.
  Az első kivédhetetlen hibát Kelet- Európa népei követték el az ego vágyától vezérelve, amikor lehetővé tették az aszkenázi kazár zsidó hatalom narancsos forradalmát, ezzel engedve utat az Agensa 21 , majd 30 felé.
  A személyeskedő megjegyzéseket pedig nem én kezdtem, de ha Ön megbántva érzi magát, elnézést kérek.
  Belém lehet kötni, de reagálok rá.
  A probléma pedig legkevésbé a mi kis sértett személyiségünk.
  Az idő múlása igazolja, hogy az eddigi ellenállások nem vezetnek eredményre.
  A farkas nem riad meg 100 báránytól sem, a DS pedig milliós tüntetésektől, demonstrációktól, petícióktól,jogi lépésektől sem.
  Az 50-es években elődjeik tárgyalták a kiirtás módszerét. Az egyik tábor a járványokat ajánlotta, mert ha az emberek elfogadják a hamis narratívát, akkor nem is emberek, tehát nem számít emberirtásnak. A másik az atomháborút javasolta, mint végső megoldást. Most úgy néz ki az előző működik, a másik pedig úton van. Na ezek a fő problémák, nem pedig a mi egónk.

 4. Nagyon érdekes beszélgetés volt, de azért így is felmerült pár képtelen állítás:
  “Mind képesek vagyunk ilyen tettekre.” – ez egyszerűen így nem igaz. Azért nem, mert bár a jelenség kétségkívül létezik, de az oka nem az emberi létben magában rejlik, hanem az iskolai félrenevelésben.
  Magyarországon, a Szent Korona Tan és Alkotmány királyságában egy ilyenféle diktatúra, kamujárvány hisztéria stb létrejötte, egyszerűen lehetetlen lett volna. És nem azért mert még nem volt okostelefon, faszbúk meg QR kód. Hanem azért, mert ilyenféle gondolkodásmódnak, egy olyan együttműködő kormányzatnak, ami ebbe belement, olyan orvosoknak, vagy ahogy akkor hívták gyógyítóknak, mint aki most nem ritkán pénzért hajlandók voltak irtani az embereket, olyan embereknek, akik pénzért hajlandók lettek volna ilyen ótvar hazugságokkal tömni az emberek fejét, egyszerűen szinte nulla volt a társadalmi beágyazottsága!!!
  Ilyen ócska, sz*r szöveggel, mint amivel itt milliókat megetettek, hog7y jön a halálos vírus, amibe csak ti haltok bele, a bankárok és vezető politikusok meg vígan buliznak, meg hogy az oltatlanokban kialakul az oltást kikerülő variáns, a legutolsó jobbágyot se tudták volna becsapni. Annak is sokkal több esze, józansága, gondolkodási képessége, erkölcsi felismerő képessége volt mint a mai magyar társadalom 90%-ának. Ezért nem lehetett volna akkor egy ilyent megcsinálni.
  Vagyis nem az ember születik ilyen aljasnak és betegnek, hogy ebben részt vegyen, hanem gyerekkortól nevelik belé a simulást, ravaszkodást, az együttérzés hiányát, az ingyen kegyelem iránti viszolygást, a megbocsájtás lenézését.

 5. Tisztelt Uram,
  Válaszom a dr. Füllmich bejegyzés alatt, ugyanerre a kommentjére. Szerintem nem feltétlenül ismeri fel, ha éppen személyeskedő, úgyhogy az ego téma boncolgatása értelmetlen. Visszakereshető a kezdet.
  Az ego és a személyeskedés hogyan jön Önnek össze, ezt se értem.
  Az atombomba léte megkérdőjelezhető.
  Aki hamis narratívát elfogad, az nem lenne ember? Már mitől is függ az emberi lét? Az elhiszemtől?
  Honnan veszi ezt az állítást? Nem is gyanús, hogy ez értelmetlen állítás? Nem kapott kötelező magyar gyerekoltást(hamis oltás narratíva, amit “kötelező” elhinni=járványtan)? Szerintem az is kaphatott gyerekoltást(hit a járványtanban) aki ezt mondhatta, szóval saját minősítése szerint nem ember mondhatta…
  Itt és a dr. Füllmich alatti voltak az utolsó válaszaim, kérésem, bármit is ír majd még.

  1. Hát Uram, mit mondjak, nem fogom vesztesnek érezni magam a válaszai hiánya miatt.
   Amit a narratíváról és háborúról írtam, azt a mai DS-től kellene kérdeznie, mert az elődjeik zöme, már valahol alulról szagolja az ibolyát.
   De ettől függetlenül minden jót, és békességet és nyugodt életet kívánok.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük