Sorsdöntő 2024 | 4 lehetséges forgatókönyv, hogyan akarják sokkolni a világot

2024 döntő év lesz a Nagy Újraindításban. Hogy mit terveznek a globalisták? Az AUF1 főszerkesztője, Stefan Magnet számol be az előrelátható tervekről.

A globalisták, az ENSZ, a WHO és a WEF stratégiai dokumentumaiból előrelátható, hogy mit terveznek. Milyen lépések következnek az Új Világrend, a globális hatalomátvétel előmozdítása érdekében.

https://www.bitchute.com/video/4wOVfTaR53rK/


6 thoughts on “Sorsdöntő 2024 | 4 lehetséges forgatókönyv, hogyan akarják sokkolni a világot

 1. A globalisták vesztésre állnak, és 2024-ben mindent felerősítenek.
  Nem négyféle forgatókönyv lehetséges, hanem mindent bevetnek: az apokalipszis mind a négy lovasát.

  A COVID nemcsak egy intelligenca-teszt volt, hanem a hit főpróbája is, mert aki rendületlenül hisz Istenben, a fejében és a lelkében rend van, az képes gondolkodni, kételyeket megfogalmazni, tényeket egymás mellé tenni, és következtetéseket levonni.
  Mi nem ültünk fel a médiahiszti hullámvasútjára, és nem hittük el propagandagépezet egyetlen szavát sem, hiába plakátolták tele az oltásra buzdító, 10 millióért megvásárolt médiacelebekkel az egész országot.

  Egy életre megtanultuk azt is, hogy más a hit, és más a vallás, mert az egyház a politika szolgálólányává vált. Nem csak a választások során kampányoltak, hanem galád módon a teljesen ismeretlen hatású, nem tesztelt vakcinák mellett is.
  Nekünk volt igazunk, és az élet bennünket igazolt, még akkor is, ha emiatt hátrányos megkülönböztetések értek, és korlátozták szabadságjogainkat.
  Azok viszont mind elbuktak, akik elveszítették belső isteni iránytűjüket, nem az Istenben hittek, hanem a propagandának, és az azt kiszolgáló siserehadnak. De remélem, tanultak belőle, és soha többé nem követik el ugyanazt a hibát.

  Most még nagyobb támadás előtt állunk, és szükség lesz arra, hogy lelkileg megerősítsük magunkat, mert a médiahiszti ismét csúcsra lesz járatva. Ha túl akarjuk élni, az alábbiakat kell megtenni:
  – Először is el kell vetni a szakmába és a vezetőkbe való vak hitet, és a mantrákat.
  – Teljesen le kell tekerni a mainstream médiát. Mindent ki kell kapcsolni!
  – Meg kell teremteni a saját mikrovilágunk teljes nyugalmát, egyfajta normalitást kell létrehozni, és családon belül tilos beszélni járványról, háborúról, migrációról, vagy bármi másról.
  – Imádkozni kell. Minden rezgés, és frekvencia. Ezzel tudjuk elérni a belső áthatolhatatlan védelmünket.

  A tudás elengedhetetlen fajunk fennmaradásához. Mert amiről tudsz, attól meg tudod védeni magad. A megvilágosodás azt jelenti: „Tudásban lenni”. A megvilágososdott elmét pedig nem lehet feltörni!
  Ezt olyan emberek állítják, akik részt vettek a CIA MK-Ultra elmeprogramjában.

  Amitől most a legjobban kell tartani, az egy világméretű kibertámadás előidézése, amelyet napkitörésre fognak majd, és ezen keresztül akarják felgyorsítani a digitális identitás és a jegybanki pénz bevezetését.
  Ennek valószínűsége azért nagy, mert 2021-ben és 2022-ben is volt egy-egy szimuláció, ahogy a COVID esetében is, most pedig állandó napirenden tartják:
  https://dig.watch/event/cyber-polygon-2021
  https://sociable.co/web/cyber-pandemic-preppers-cyber-polygon-2022-digital-resilience-cloud-age/
  https://www.forbes.com/sites/bernardmarr/2023/02/06/cyber-apocalypse-2023-is-the-world-heading-for-a-catastrophic-event/
  Fel kell készülni egy 8-10 napos áramszünetre, ami rendkívüli kihívás lesz valamennyiünk számára, és bevethetnek mindent, amivel leki szenvedést tudnak előidézni.
  Most ismét akcióznak az alien-fiúk, jönnek a kamu UFO-hírek. Nem szabad félni, ez ugyan a nácik antigravitációs technikája, lézerrel és hologrammal megspékelve, de semmi esetre sem indegen invázió, mint amit egyszer eljátszottak Amerika népének:
  Csak emlékeztetőül:
  1938. október 30-án a rádiókban Amerika-szerte arról számoltak be, hogy a Földet megtámadták, és elkezdte lerohanni egy Marsról érkezett idegen faj. Valódi tömeghisztéria tört ki a Rockefeller megrendelésre legyártott forgatókönyvvel, amit Orson Welles adott elő, és amivel alaposan megrémísztették az USA lakosságát.
  Áldás/szeretet. Isten legyen velünk.

  1. 2024-ben a kamu klímahiszti is csúcsra lesz járatva, ami a történelem legnagyobb átverése.

   Mindez akkor, amikor a tudomány ott tart, hogy működik a null-pontos energia, és két kvantum eszköz között megvalósulhat az energia-kvantumteleportáció.
   Miért van az, hogy 100 év óta minden felfedezést, ami az emberiség érdekét szolgálhatták volna, szó szerint depopulációs célra használnak fel?
   https://www.youtube.com/watch?v=580V0wRl1Lo

  2. Különben én a hamis földönkívüliek érkezését már tényleg érdeklődéssel várom!
   Project BLUE BEAM.

   Még egyet hozzáadnék a listádhoz:
   “– Először is el kell vetni a szakmába és a vezetőkbe való vak hitet, és a mantrákat.
   – Teljesen le kell tekerni a mainstream médiát. Mindent ki kell kapcsolni!
   – Meg kell teremteni a saját mikrovilágunk teljes nyugalmát, egyfajta normalitást kell létrehozni, és családon belül tilos beszélni járványról, háborúról, migrációról, vagy bármi másról.
   – Imádkozni kell. Minden rezgés, és frekvencia. Ezzel tudjuk elérni a belső áthatolhatatlan védelmünket.”
   —————————————————————–
   – A nevetségessé tétel pusztító erejét használni azokra a hírekre és szóbeszédekre amelyek valahogy nem igen férnek a józan ész keretei közé.

  3. Áramszünetekre kell felkészülni.

   Tegnap (2023.12.26-án) Budapesten több helyen áramszünet volt, amire nagy valószínűséggel fel kell készülni.
   Hasonlóan a vakcináztatáshoz, ez is, az is egyfajta kondícionálás.

 2. https://www.bitchute.com/video/hEll8p2r09M1/
  THE CONSTITUTION- IS IT RELEVANT? 12/27/23

  Dr.Cowan az újévi jókívánságai kifejezése, és más témák mellett az év utolsó heti adásában az amerikai alkotmánnyal kapcsolatban ajánl egy írást (Lysander Spooner:No Treason, letölthető) elolvasásra, és hozzáfűzi a gondolatait.
  • Kiemeli, hogy a hatalom átruházási elv az, hogy egy kormány szabadon képviselhet egy olyan választó csoportot, akik ehhez önkéntesen adták a hozzájárulásukat. A legitimitás elfogadása napi gyakorlatként az adófizetésen keresztül történik.
  • A zsarnokságot úgy lehet meghatározni, hogy függetlenül a választói kör méretétől, ha valaki a választóit képviseli, akkor a döntései a választói kör ellenére vannak-e.
  • A törvényhozó/döntéshozó/ szerep felelőssége pedig akkor él, ha a felelősségvállalás nyílt. A titkos döntéshozó csoportok működése nem indokolható.
  Számos ponton ki vannak egészítve a fenti gondolatok, de azért ezek tekinthetők a legfontosabbaknak, mert nagyon hasonlóak egy jól működő üzlet felépítésének elvi alapjaihoz. Azokat az üzleti példákat, amikben személyesen is részt vett, vagy ma is alkalmaz ezen elvek szerint, Dr. Cowan elmeséli.

  Az adófizetési szabályokon keresztül a preferáltak körében a minőség(érdek) definiálatlanságára szeretném ráirányítani a figyelmet.
  Például a tevékenység közérdekű jellegére tekintettel áfa mentes (az áfa számomra egyenértékű 27% uzsorakamattal) egyéb feltételek mellett az, „amely a közös érdekeknek megfelelően társadalmi, politikai, munkavállalói vagy munkáltatói, illetőleg egyéb, szakmai érdekeket képviselő vagy azt védő, vallási vagy más lelkiismereti, hazafias, humanitárius, karitatív és hagyományőrző célokat szolgál;” (Áfa tv. 85. § (1) lb) )
  A társadalmi tevékenység besorolás szerint (pl. TEÁOR 9499) tartalmazza a „környezetvédelmi mozgalmakat”, „szabadkőműves páholyokat”, „testvériségi közösségeket”, „máshova nem sorolt képzéseket” (az ezekkel kapcsolatosak is).
  Mi a közös érdek, és kinek mi a közös érdeke? Ezen „szabadkőműves”, stb. tevékenységet végző szervezetek tevékenységét és áfa bevallását megnézném. Hogyan igazolják azt, hogy „társadalmi közös érdeknek megfelelően” tevékenykednek, amikor titkos szervezetek, a társadalmi közös érdek területén kívül működnek?

  Boldog új évet kívánok az oldal működtetőinek, és minden természetes szereplőjének, legyen az olvasó vagy kommentelő, valamint a tisztánlátás segítőinek a világon!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük