Védőoltások, vagy halált okozó oltások

A védőoltás véd! Véd a betegségtől, szövődményektől, de mindenekelőtt a haláltól. Jóval kevesebb veszélyt, kárt és halált szabad okozzon, mint maga a betegség. Vajon így lesz ez a sebtében összecsapott, a történelemben eddig még soha nem alkalmazott, genetikai technikával készített COVID védőoltások esetén is? Kíváncsian figyeljük. Az angliában leírt anaphylaxiás esetek arról tanuskodnak, hogy az esetlegesen anaphylaxiát okozó alkotórész a PEG fenyegetésére eddig senki nem gondolt, vagyis láthatóan a legalapvetőbb vizsgálatokat sem végezték el a tömeges oltás megkezdése előtt, különben nem tették volna bele sem a Pfizer, sem a Moderna ampulláiba. Mostmár szaporodnak a halálesetek, amelyek oltással való összefüggését természetesen szánalmas módon tagadják. Ugyanakkor felettébb gyanus, hogy röviddel az injekció beadása után egyébként jó állapotban levő emberek Svájcban, Svédországban, USA-ban egyre gyakrabban elhaláloznak? Cikkünket az aktuális információk nyilvánosságra kerülése nyomán újra és újra frissíteni fogjuk.

55 halott. Az Egyesült Államok vakcina jelentési rendszere (VAERS) alapján január 16-ig 55 ember halt meg a COVID 19 védőoltások beadása után, írja a The Epoch Times.

10 halott. Németországban a Paul Ehrlich Institut vizsgálja a COVID védőoltások beadása után történt legutóbbi 10 halálesetet – írja weboldalán az NTV. Természetesen számtalan más oka lehet ezeknek a haláleseteknek – ahogyan az illetékesek elmondták – és semmi jel nem mutat arra, hogy a “védőoltás” miatt haláloztak volna el ezek a személyek.

+ 6 (tehát 29) halott Már nem 23, hanem 29 halott van Norvégiában, melyről írnak. (2021. 01. 16.)

23 halott NORVÉGIA – 23 EMBER HALT MEG COVID ELLENI VAKCINÁZÁS UTÁN DECEMBER 27. ÓTA!!! (a mai napig: 2021. 01.14.) A Pfizer-Biontech oltásokat December 27.-én kezdték el beadni. Erről számol be a Norvég Közegészségügyi lntézet saját weboldalán. Az esetekkel kapcsolatban elkezdték a nyomozást! A vakcinák szemlátomást már most, több halálos áldozatot követelnek, mint a covid maga valaha! Norvégiában két hét alatt eddig közel 21.000 embert oltottak be ugyanazzal az oltóanyaggal, mint Magyarországon. Magyarországon eddig közel 80.000 főt.Elképzelhető az, hogy a Norvégiához képest négyszeres oltottság mellett Magyarországon ne legyenek halálos áldozatai az oltásnak, vagy van aki elhallgat valamit? Norvég cikk1, cikk2, cikk3, cikk4

1 súlyos állapot. Egy izraeli 23 éves férfinál egy ritka, életveszélyes gyulladásos szindróma (multisystem inflammatory syndrome) alakult ki 24 órával a COVID-19 oltás beadása után. A fiatalembert a Hadassah kórházba szállították. Forrás: israelnationalnews.com

1 súlyos állapot. Egy oaklandi nővér, Shawn Skelton beoltatta magát, mivel egy rehabilitációs központban dolgozik. Teljesen egészséges volt. – Tegnap a nyelvem görcsölni kezdett, és nem állt ki. Ma egész nap görcsöl az egész testem! – írja a hölgy. Eredeti cikk: mediaforras.com (a videó megtekintése csak erős idegzetűeknek).

1 halottMeghalt egy ápoló Konstancán nem sokkal azután, hogy megkapta a koronavírus elleni oltást. Az egészségügyi asszisztensnek hétfőn adták be a COVID-19 elleni oltást. Kedd este azonban rosszul lett. Azonnal felhívta a 112-őt, súlyos mellkasi fájdalomra panaszkodott. A mentősök kiszálltak a helyszínre, de sajnálatos módon a férfi életét már nem tudták megmenteni, útban a kórház felé elhalálozott. A hírek szerint az szívrohamot kapott, számol be a székelyföld.ma.

1 súlyos állapot Mexikóban agy és gerincvelő gyulladás alakult ki egy orvosnőnél, aki intenzív osztályra került, számol be az RT DE.

Izraelben 240 súlyos mellékhatás és 4 halott eddig Pfizer/Biontech vakcinától. Egészségügy személyzetet és időseket oltották be, eddig ott a legnagyobb a beoltottság a világon, de ez még csak az első injekció, három héttel az első után adják a másodikat, számol be az RT DE.

1 halott. Egy 88 éves izraeli alig néhány órával halt meg a koronavírus elleni oltás után, egy nappal azután, hogy egy 75 éves izraeli szívinfarktus miatt meghalt szintén röviddel az oltás beadása után, számol be a Jerusalem post.

24 halott. A New York melletti Auburn idősotthonában az oltásokat követően 24-en haltak meg. Erről itt olvashat.

1 halottGregory Michael amerikai szülészorvos meghalt 56 éves korában körülbelül 2 héttel a Pfizer oltást követően. A vakcina után 2 nappal kiderült hogy a vérében található vérlemezkeszám 0 (A normális vérlemezkeszám 150 000 és 450 000 vérlemezke / mikroliter vér között mozog). Az intenzív osztályon felvették az akut ITP diagnózisával, amelyet a COVID vakcinára adott reakció okoz. Egy szakértő orvoscsoport 2 hétig próbálta megemelni a vérlemezkeszámát, eredménytelenül. 2 nappal a végső megoldást jelentő műtét előtt vérzéses stroke-ot kapott, amit a vérlemezkék hiánya okozott, Gregory percek alatt életét vette. Haláláról felesége tájékoztatta a nyilvánosságot.

No description available.
Gregory Michael MD szülészorvos

1 halottPortugáliában Portóban egy egészségügyi dolgozó a Pfizer/Biontech oltást követő második napon meghalt 41 éves korában, számol be az RT. A 41 éves, portugál kétgyermekes családanya kitűnő egészségnek örvendett. Egy onkológiai osztályon dolgozó, egészséges ápolónő halt meg Portugáliában a Pfizer-Biontech vakcinával történő oltás után 48 órán belül, írja a Daily Mail Online.

No description available.
A 41 éves Sonia Acevedót újév napján „hirtelen halál” érte, december 30-ai oltását követően .

A kanadai CHSLD Saint Antonie idősotthonban mindenkit beoltottak a vakcina első adagjával, ami után viszont a 230 fős otthon lakók táborából 66 és a 125 fős személyzetből 20-an újra pozitív tesztet produkáltak.

1 súlyos állapot

1 halott (?)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük